kızlar bende grip oldum hapşururken karnınızı sıkın ama normal hapşurun elinizle tutun yoksa bıçak saplanır gibi ağrı girer ve teklikeliymiş diikkat edin
Maşllah sanaCalisan bir anne olduğu m icin cok duzenli besleniyorum sabah 1 yumurta peynir fix saat 9 gibi yapiom.11 gibi badem ceviz yada findik.12de oglen yemegi is yerinde.2 2.30 gibi c vitamini iceren bi meyve ve demir hapi birlikte..4 gibi sut.6 6.30 gibi aksam yemegi sonra canim isterse cerez yada meyve. Yemek düzenli ama su içmek zulum :)
C&A'dan aldim :)Ay çok tatlılar canım, gülerek giyinsin inş, nerden aldın?
canm benimde göbeğimde tüylenme oldu ama aşırı değil normalde tügsüzümdür ilerlerse napıcam bende bilmiyrm papatya suyu normalde açar ama hamilelikte zararı olur mu bilemem doktora sormak lazımKızlar selam, bir derdin bu mu kaldı demeyin ama benim artan tüylerle başım dertte :/ artık iyice artmaya başladılar hadi bacağımı geçtim o hallediliyo bi şekilde. Ama göbeğim ve hatta kollarım aşırı tüylendiwalla doktora gittğimde bile çekiniyorum doktora da söyledim göbeğimde fazla biraz k.bakmayın diye çok normal doğumdan sonra dökülür dedi doktor..
Ama kollarımı napıcam bilmiyorum benım zaten normalde biraz vardır ama yazları sarartıcıyla falan halledıyodum. Şimdi tüy sarartıcı dökücü de kesinlikle kullanamam cok tehlikeli..
Aslında şunu sorcam size aklıma bişey geldi ama Papatya suyu doğal diye biliyorum acaba kollarıma sürsem zararı olur mu? doktora 3 hafta sonra gidicem o zamana kadar halletmek istiyorum artık kısa kollu şeyler giymeye de başlandı çünkü.. Bu kollarla asla gıyemem.. Ne dıyosunuz hiç duydunuz mu Papatya suyu Ya da başka doğal bir yöntem??? (bu arada ağda epilasyon demeyin cildim çok hassas hemen sivilce cıkıyo ve kabarıyo malesef)
hamilelik dönemini evde geçirmek gerçekten çok rahat kendini yormadan dinlenme fırsatı oluyor insanın.Allah çalışanların yardımcısı olsun.Merhaba arkadaşlar. Bugün temizlik yaptım çok yoruldum kızımıda uyuttum şimdi uzanıyorum. Oğlumda hep karnımı tekmeliyor maaşallahhh benişyerinde çalışan hamişler valla işiniz zor herzaman uzanamamak dinlenememek çok zor valla allah kolaylık versin
graco fusio kumaş olarak kaliteli ve hafif bi araba ama teker arası biraz dar geldi bana ve magazadaki görevli bin liranın üstüne çıkıyosanız pegperego almamı tavsiye etti şimdi o markanın araştırmasına girdim bir iki modelde tavsiye etti ama aklımda kalmadı açıkçası.. hellobabaye gidemedim başka bir magazda buldum gracoyu onlarda satmadıkları halde pegperego yu tavsiye edince aklım karıştı başa döndümTamam teşekkürler :)
dert etme canım ya sir ağda ile al gitsin hiç çoğaltmıyor. boşver şunu bunuKızlar selam, bir derdin bu mu kaldı demeyin ama benim artan tüylerle başım dertte :/ artık iyice artmaya başladılar hadi bacağımı geçtim o hallediliyo bi şekilde. Ama göbeğim ve hatta kollarım aşırı tüylendiwalla doktora gittğimde bile çekiniyorum doktora da söyledim göbeğimde fazla biraz k.bakmayın diye çok normal doğumdan sonra dökülür dedi doktor..
Ama kollarımı napıcam bilmiyorum benım zaten normalde biraz vardır ama yazları sarartıcıyla falan halledıyodum. Şimdi tüy sarartıcı dökücü de kesinlikle kullanamam cok tehlikeli..
Aslında şunu sorcam size aklıma bişey geldi ama Papatya suyu doğal diye biliyorum acaba kollarıma sürsem zararı olur mu? doktora 3 hafta sonra gidicem o zamana kadar halletmek istiyorum artık kısa kollu şeyler giymeye de başlandı çünkü.. Bu kollarla asla gıyemem.. Ne dıyosunuz hiç duydunuz mu Papatya suyu Ya da başka doğal bir yöntem??? (bu arada ağda epilasyon demeyin cildim çok hassas hemen sivilce cıkıyo ve kabarıyo malesef)
Canım bu senin iç karnının inceliği ile alakalı bence ben kızımdada yani ilk hamileliğimde 12. Haftada hissettim ve ikinci gebelikte daha erken hissediliyormuş derlerdi bence doğru ben 11.haftadan beri hissediyorum net bir şekilde hele sabah uyandığımda geziniyor karnımda. Kişinin iç karnı ince ise hissediyor demişti doktorum. Ben hafif göbekliyim zaten su içmek karnım şişer hemen iç karnım dışa doğruymuş yani rahmimi net hissediyorum. Üzülme yakında hissedersin sana tavsiyem bol bol balık ye ceviz bebiş çevik kuvvetli olsun benim doktorum her seferinde söylüyor balık ye kesinlikle diyehamilelik dönemini evde geçirmek gerçekten çok rahat kendini yormadan dinlenme fırsatı oluyor insanın.Allah çalışanların yardımcısı olsun.
doğum zamanlarımız aynı olmasına karşın ben henüz birşey hissetmiyorum.belkide ilk gebelik diye olabilir sizin gibi tecrübem yok neyazıkki :/ ara sıra gerilme gibi bir his oluyor bu bebeğin hareketinden kaynaklı mı acaba.
Canım şu yara temizliğinde kullanılan oksijenli sular varya onlar da sarartıyor ama biraz güneşe göstermek lazım, en azından kuruyana kadar.Kızlar selam, bir derdin bu mu kaldı demeyin ama benim artan tüylerle başım dertte :/ artık iyice artmaya başladılar hadi bacağımı geçtim o hallediliyo bi şekilde. Ama göbeğim ve hatta kollarım aşırı tüylendiwalla doktora gittğimde bile çekiniyorum doktora da söyledim göbeğimde fazla biraz k.bakmayın diye çok normal doğumdan sonra dökülür dedi doktor..
Merhaba arkadaşlar. Bugün temizlik yaptım çok yoruldum kızımıda uyuttum şimdi uzanıyorum. Oğlumda hep karnımı tekmeliyor maaşallahhh benişyerinde çalışan hamişler valla işiniz zor herzaman uzanamamak dinlenememek çok zor valla allah kolaylık versin
kizlar mide yanması yaşayanlar nasıl bir çözüm buldunuz benim özellikle geceleri çok kötü oluyr
Kizlar size birsey sorucam simdi ben 2 doktora gidiyorum birisi bana gyno ferro sanol yazdi sadece digeride hem gyno ferro sanol yazdi hemde decavit sizce bu decavit multivitamini kullanmalimiyimmmm ?????
Merhaba arkadaşlar. Bugün temizlik yaptım çok yoruldum kızımıda uyuttum şimdi uzanıyorum. Oğlumda hep karnımı tekmeliyor maaşallahhh benişyerinde çalışan hamişler valla işiniz zor herzaman uzanamamak dinlenememek çok zor valla allah kolaylık versin
Canım meyveni bol yiyebiliyorsan decavite çok gerek yokmuş benim midemi bulandırıyordu doktora söyledim meyvene dikkat edersen gerek yok dedi.Kizlar size birsey sorucam simdi ben 2 doktora gidiyorum birisi bana gyno ferro sanol yazdi sadece digeride hem gyno ferro sanol yazdi hemde decavit sizce bu decavit multivitamini kullanmalimiyimmmm ?????
kizlar mide yanması yaşayanlar nasıl bir çözüm buldunuz benim özellikle geceleri çok kötü oluyr
Henuz gitmedim ayrintili ultrosana ama 45 muayene 150 ayrıntılı ultrosonMerhaba anne Adaylarıbugün 16+4 üm. Dün kontrolüm vardı şükür sorunsuz geçti. Doktor 3 hafta sonraya Ayrıntılı ultrason için randevu almamı istedi. Sizlerde aldınız mı? Bi de ücretleri nasıl bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?