2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
OTE="ozlemnrtrlk, post: 40113421, member: 664812"]kızlar bende grip oldum hapşururken karnınızı sıkın ama normal hapşurun elinizle tutun yoksa bıçak saplanır gibi ağrı girer ve teklikeliymiş diikkat edin[/QUOTE]
canim sana sunacak geçmiş olsun
kızlar bende grip oldum hapşururken karnınızı sıkın ama normal hapşurun elinizle tutun yoksa bıçak saplanır gibi ağrı girer ve teklikeliymiş diikkat edin
Maşllah sana

Merhaba arkadaşlar. Bugün temizlik yaptım çok yoruldum kızımıda uyuttum şimdi uzanıyorum. Oğlumda hep karnımı tekmeliyor maaşallahhh ben işyerinde çalışan hamişler valla işiniz zor herzaman uzanamamak dinlenememek çok zor valla allah kolaylık versin

Kızlar selam, bir derdin bu mu kaldı demeyin ama benim artan tüylerle başım dertte :/ artık iyice artmaya başladılar hadi bacağımı geçtim o hallediliyo bi şekilde. Ama göbeğim ve hatta kollarım aşırı tüylendi walla doktora gittğimde bile çekiniyorum doktora da söyledim göbeğimde fazla biraz k.bakmayın diye çok normal doğumdan sonra dökülür dedi doktor..
Ama kollarımı napıcam bilmiyorum benım zaten normalde biraz vardır ama yazları sarartıcıyla falan halledıyodum. Şimdi tüy sarartıcı dökücü de kesinlikle kullanamam cok tehlikeli..

Aslında şunu sorcam size aklıma bişey geldi ama Papatya suyu doğal diye biliyorum acaba kollarıma sürsem zararı olur mu? doktora 3 hafta sonra gidicem o zamana kadar halletmek istiyorum artık kısa kollu şeyler giymeye de başlandı çünkü.. Bu kollarla asla gıyemem.. Ne dıyosunuz hiç duydunuz mu Papatya suyu Ya da başka doğal bir yöntem??? (bu arada ağda epilasyon demeyin cildim çok hassas hemen sivilce cıkıyo ve kabarıyo malesef)

canm benimde göbeğimde tüylenme oldu ama aşırı değil normalde tügsüzümdür ilerlerse napıcam bende bilmiyrm papatya suyu normalde açar ama hamilelikte zararı olur mu bilemem doktora sormak lazım

kizlar mide yanması yaşayanlar nasıl bir çözüm buldunuz benim özellikle geceleri çok kötü oluyr

Kizlar size birsey sorucam simdi ben 2 doktora gidiyorum birisi bana gyno ferro sanol yazdi sadece digeride hem gyno ferro sanol yazdi hemde decavit sizce bu decavit multivitamini kullanmalimiyimmmm ?????

hamilelik dönemini evde geçirmek gerçekten çok rahat kendini yormadan dinlenme fırsatı oluyor insanın.Allah çalışanların yardımcısı olsun.
doğum zamanlarımız aynı olmasına karşın ben henüz birşey hissetmiyorum.belkide ilk gebelik diye olabilir sizin gibi tecrübem yok neyazıkki :/ ara sıra gerilme gibi bir his oluyor bu bebeğin hareketinden kaynaklı mı acaba.

Tamam teşekkürler :)
graco fusio kumaş olarak kaliteli ve hafif bi araba ama teker arası biraz dar geldi bana ve magazadaki görevli bin liranın üstüne çıkıyosanız pegperego almamı tavsiye etti şimdi o markanın araştırmasına girdim bir iki modelde tavsiye etti ama aklımda kalmadı açıkçası.. hellobabaye gidemedim başka bir magazda buldum gracoyu onlarda satmadıkları halde pegperego yu tavsiye edince aklım karıştı başa döndüm sen karar verebildin mi?

dert etme canım ya sir ağda ile al gitsin hiç çoğaltmıyor. boşver şunu bunu

Canım bu senin iç karnının inceliği ile alakalı bence ben kızımdada yani ilk hamileliğimde 12. Haftada hissettim ve ikinci gebelikte daha erken hissediliyormuş derlerdi bence doğru ben 11.haftadan beri hissediyorum net bir şekilde hele sabah uyandığımda geziniyor karnımda. Kişinin iç karnı ince ise hissediyor demişti doktorum. Ben hafif göbekliyim zaten su içmek karnım şişer hemen iç karnım dışa doğruymuş yani rahmimi net hissediyorum. Üzülme yakında hissedersin sana tavsiyem bol bol balık ye ceviz bebiş çevik kuvvetli olsun benim doktorum her seferinde söylüyor balık ye kesinlikle diye

Canım şu yara temizliğinde kullanılan oksijenli sular varya onlar da sarartıyor ama biraz güneşe göstermek lazım, en azından kuruyana kadar.

ben masa başında uyurken buldum kendimi bi kaç kere :) şu dönemi kendimi dinlemek için evde geçirmeyi çok isterdim. bazen de diyorum evde olsam zaman daha da uzayacak gibi çalışmak belki bu yönden daha iyidir.

kizlar mide yanması yaşayanlar nasıl bir çözüm buldunuz benim özellikle geceleri çok kötü oluyr

canım geceleri yastığını yüksek tutmaya çalış. bi fincan süt bi de. iyi geliyomuş.

Kizlar size birsey sorucam simdi ben 2 doktora gidiyorum birisi bana gyno ferro sanol yazdi sadece digeride hem gyno ferro sanol yazdi hemde decavit sizce bu decavit multivitamini kullanmalimiyimmmm ?????

bana da verdi vitamin ilacını doktor 3 haftadır kullanıyorum.

Uzanıp dinlenmeyi geçti uyku bastırıo uyuyamıosun o çok kötü için uyuo ama eller çalışıo :)

Canım meyveni bol yiyebiliyorsan decavite çok gerek yokmuş benim midemi bulandırıyordu doktora söyledim meyvene dikkat edersen gerek yok dedi.

yatmadan 2 saat önce meyve dahil hiç bişey yeme asitli yiyecekler yeme çözüm olarak herşeyi denedim yediklerime dikkat etmediğim gün midem yanıo

Henuz gitmedim ayrintili ultrosana ama 45 muayene 150 ayrıntılı ultroson

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…