2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
pegperego'yu hiç duymadım ben. Şu an hala kafamda graco evo travel sistem var. Ona da bakayım bir şimdi internetten..

sağlıklı olsun da geç hissetmek mühim değil.balık normaldede severek yemem şimdide zoraki hafta bir yemeye çalışıyorum.ceviz muhakkak hergün 1-2 tane yiyorum.en büyük sıkıntım acı ve baharatlı yemek. normalde de acıyı ekşiyi çok severdim ama şimdi olmayınca acayip eksik hissediyorum.salataya bile baharat turşu falan koyuyorum.bebek doğunca süt yerine turşu suyu falan içebilir

Şimdi sana yazdıktan sonra baktım. Peg-prego italyan markası. 1189 TL olan Si-Switch Completo bakınca ve özelliklerini okuyunca hoşuma gitti. Ama ana kucağı dahil değil. Araban var ise ayrıca alman gerekecek. Belki hello baby'de görmüş olabilir ama hafızamda yer etmemiş hiç. Ama bakmam lazım. Benim gittiğim yerlerde satılmıyor. Satış noktalarının hiçbirinin ismini daha önceden duymadım. Fırsat olursa belki gitmeye çalışabilirim. Ama jenerik yerlerde satılmadığı, o kadar kolay bulunmadığı kesin.

kızlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. Geçenlerde bebeğinin kalbi duran bir arkadaş, öncesinde ultrasonda çok bastırdıklarını söylemişti, ben de yarın 3lü test için devlet hastanesine gideceğim de korkuyorum, bazı doktorlar da iyice bastırarak bakıyor, bu bir sebep olabilir mi? ya da zararı var mıdır? Okmeydanına daha önce giden var mı aranızda?

Ben de aynı durumdayım tatlı seyleri hiç canım istemiyor.Ama acı,ekşi olunca dayanamıyorum.Ayşe olur dediler ama Hakkı yolda

Doktor benim canimi cikartiyordu bastirmaktan:)onunlabhic bir alakasi yok canim.zaten en baslar hep riskli olmustur

Ben de aynı durumdayım tatlı seyleri hiç canım istemiyor.Ama acı,ekşi olunca dayanamıyorum.Ayşe olur dediler ama Hakkı yolda
benimde canım uzun süre tatlı istemedi taa ki tv reklamlarında ekmeklerin çikolata kavgasına kadar ogün bugündür canım çikolata ve kek tarzı tatlılarda istiyor.ama genelde hep acı ekşi istiyorum .hatta deli gibi poğaça tarzı şeyler istiyor ama son raddeye gelinceye kadar yemiyorum.sona gelincede doyma noktasına zor ulaşıyorum ne yazıkki :/

bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alıp dilediğiniz şekilde büyütür yetiştirirsiniz inşallah.

arkadaşlar aranızda spor yapanınız var mı ? hamile kalmadan önce spora gidiyordum 6 aylık üyeliğim vardı 3. ayın sonunda hamileydim ve 2 aydır gitmiyorum spora.bu hafta tekrar başladım.20 şer dk düşük hızda yürüyorum iki sefer.5 dk kadarda kol çalışıyorum hafif dambılla. sizce bir sakıncası varmıdır ki.tüm araştırmalarım nefes nefese kalmadan ağırlık kaldırmadan çeşitli beden hareketlerini yapmadığınız sürece bir zararı yok diyor ama yinede tedirgin olmuyor değilim.ama sporunda vucuduma etkisinide gözardı edemiyorum :/

bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucaa alıp dilediğiniz şekilde büyütür yetiştirirsiniz inşallah.
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.

Canım spor salonuna mı gidiyorsun? Hamile olduğunu antrenörüne söylersen sana uygun bir program yapar. Ama kararında ve arada dinlenilerek yapılan sporun zararı yok.

Nabzini cok yukseltmeden yapilan spor aksine kaslari guclendirdigi icin gelecek aylarda bel ve sirt agrilarini azaltacaktir. Internette spor yapan annelerin bloklari ve cesitli haberler var onlar icini rahatlatir. Bende butun sakatliklarima ragmen en kisa zamanda yogaya baslamak istiyorum

göbişte bnm de tüylenme oldu.. hamilelikte olur die duymuştum ama yine de hiç hoş değil.. inş doğumdan sora dökülürler.. bi de bu tüylenme bebişin cinsiyetiyle ilgili bşi midir acaba?

aaa bunu hiç bilmiodum.. çok teşekkür ederim söylediğin için.. bidahaki gidişimda hala aynı olursa bunu muhakkak denicem :) tekrar çok saol arkadaşım.. sevgiler..
Canım bir de ileriki aylarda bebek büyüdüğünde hareketleri azalınca korkuyoruz ya,orda çikolata ye deniyor ama burda soğuk su için deniyor.midedeki soğukluk bebeğe temas ediyor ve bebek uyanıp kıpırdıyor.tabi ileriki aylarda,bebek mideye ulaşınca...yeri daralınca hareketleri azalıp gün boyu hareketsiz kaldıkları oluyor o yüzden korkuyoruz.bu çok iyi bir yöntem aklında olsun.çikolata uyandırmıyor ama soğuk poposuna değince uyanıyor minnaklar )

harika tüyolr veriosun cnm çook saol..

Canım spor salonuna mı gidiyorsun? Hamile olduğunu antrenörüne söylersen sana uygun bir program yapar. Ama kararında ve arada dinlenilerek yapılan sporun zararı yok.
evet spor salonuna gidiyorum.antrenör var ama pek güvenilir buluyorum diyemem.kendi araştırmalarıma göre hareket ediyorum.

teşekkür ederim.benim içinde bel ve sırt ağrılarını azaltmak önemli.hamile değilken oldukça sıkıntı yaşıyodum spora başlama sebebim de buydu zaten.20 dakika 1.5-1.7 km arası yürüyorum iki kere.nefes nefese kalma durumu olmuyor hafiftan vucudumun ısındığını hissediyorum ama belli belirsiz yani.daha çok düşündüğüm dambıllı hareketler.bazılarını oturarak bazılarını ayakta yapıyorum yavaş yavaş.aslında tüm yaptığım vucudu ısıtmak bana göre.haftanın 3-4 günü gün aşırı gidicem inşallah.

decavit mide bulantisi yapti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…