- 4 Haziran 2014
- 303
- 110
- 53
Amin canim yanlis anladin benim 3.cu ama diger ikisinin kalbi durduben 5 te olsa telaşlı olurum sanırım sağlıcakla kucağımda görene kadar.Allah hep güzel telaşlar versin inşallah hepimize.
Kizlar size birsey sorucam simdi ben 2 doktora gidiyorum birisi bana gyno ferro sanol yazdi sadece digeride hem gyno ferro sanol yazdi hemde decavit sizce bu decavit multivitamini kullanmalimiyimmmm ?????
Kızlar normalde pek kasık ağrısı yaşamadım ama don 4-5 gundur bayagi sık kasık ağrım oluyor,batma seklinde. Sancılı ve uzun degil.bu haftalarda normal mi acaba? Bebişler daha hızlı buyumeye başladılar cunku. Aranızda benim gibi artan var mı? Bu arada 16+4 oldum..
Ben de bu haftalarda düşükleri duydukca evham yaptım. İnş normaldir, simdiye kadar pek olmamıştı çünkücnm bende oluyo ama ben biraz evhamlıyım karnım bi şişip bi indikce korku oluyo ama doktorum kasık agrın nrmal demişti kanama ve leke olmadıgı sürece die sölemişti
bende aynı senin gibiyim tatlımya... hep acı ekşi yiyiyorum... tatlıdan tiksindim resmen... içimden bir ses erkek diyor hepBen de aynı durumdayım tatlı seyleri hiç canım istemiyor.Ama acı,ekşi olunca dayanamıyorum.Ayşe olur dediler ama Hakkı yolda
Sen yine druna danış tabi canım ben ilk hamileliğimde 4. Aydan itibaren 7. Aya kadar hergün yürüyüş bantında 3 km yavaş hızda Yürüdüm canım çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı; bu sefer de fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum; sen Yürürken nefes nefese kalma önemli olan bu çok yorulmadan yürürsün canım tabi druna da bi sor canımarkadaşlar aranızda spor yapanınız var mı ? hamile kalmadan önce spora gidiyordum 6 aylık üyeliğim vardı 3. ayın sonunda hamileydim ve 2 aydır gitmiyorum spora.bu hafta tekrar başladım.20 şer dk düşük hızda yürüyorum iki sefer.5 dk kadarda kol çalışıyorum hafif dambılla. sizce bir sakıncası varmıdır ki.tüm araştırmalarım nefes nefese kalmadan ağırlık kaldırmadan çeşitli beden hareketlerini yapmadığınız sürece bir zararı yok diyor ama yinede tedirgin olmuyor değilim.ama sporunda vucuduma etkisinide gözardı edemiyorum :/
arkadaşım hangi siteden aldın?Çabuk kuruması güzel de sanki nemlendirmiyomuş gb geliyo umarım işe yarar o kadar para verdik. Ben de 3 al 2 öde buldum bi sitede. Yeter inş gebelik sonuna dek
Bişey sormak istiyorum mesela başka bi hastaneye gitsen muayene olamıyomusun yani sistemden görüyolarmı merak ettim çünkü Dr 1 ayda Israr edince ben başka bi Dr gittim 2 hafta önce yanlış anlama Sakın yurtdışında yaşayanlardan bunu hep duyuyorum sormak istedimMecburum canim, abd de yasiyorum. Burda boyle.
arkadaşım hangi siteden aldın?
Canm Devlette ucretsiz degil mi ben de randevu alicam vakti gelincekızlar bi bilgi vereyim. doktorumdan öğrendiğime göre 20 ile 22 nci haftalarda ayrıntılı ultrason yapılıyormuş fiyatını sordum 250 dedi bu da bana çok geldi. devlet hastanesini araştırdım. Zeynep Kamil de 15 gün sonraya randevu veriyor şimdi randevu alsam yirminci haftaya denk geliyor sizde devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorsanız randevunuzu simdiden alın derim
Ben de bu haftalarda düşükleri duydukca evham yaptım. İnş normaldir, simdiye kadar pek olmamıştı çünkü
Ben de hissetmiyorum henuzbebeğini hissedenler var mı arkadaslar ben korkuyorum hissedemedikce ve karnım sürekli bi şişiyo bi iniyo
15. Haftada gittim canım ama bunun belli bi tarihi yok.Normal ultrasonun yanında 4 boyutlu olarak bakıyor doktor aynı cihazla.Bulunduğun yerde varsa özelde falan gidebilirsin.Biraz tuzlu oluyo sadece[QUOTE="gokdeniz23, post: 40116406, member: 664628"nim kacinci haftada 4 boyutluya gittin.bende 11+5 gunlugum
Bende hissetmiyorum canım Dr 20. Haftada ANCA hissedersin dedi korkmabebeğini hissedenler var mı arkadaslar ben korkuyorum hissedemedikce ve karnım sürekli bi şişiyo bi iniyo
canim ben dr dan ilaç istedim ama suan kullanmam uygun değil dediGaviscon tablet aldım yanma başlayınca 1 adet alıyorum hemen kesiyor. Hamileler için bir ilaçmış. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?