2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar size birsey sorucam simdi ben 2 doktora gidiyorum birisi bana gyno ferro sanol yazdi sadece digeride hem gyno ferro sanol yazdi hemde decavit sizce bu decavit multivitamini kullanmalimiyimmmm ?????

ben kullanıyorum cnm decavit i. gyno ferro sanol ile birlikte. dr un yazdıysa mutlaka al cnm

Kızlar normalde pek kasık ağrısı yaşamadım ama don 4-5 gundur bayagi sık kasık ağrım oluyor,batma seklinde. Sancılı ve uzun degil.bu haftalarda normal mi acaba? Bebişler daha hızlı buyumeye başladılar cunku. Aranızda benim gibi artan var mı? Bu arada 16+4 oldum..

cnm bende oluyo ama ben biraz evhamlıyım karnım bi şişip bi indikce korku oluyo ama doktorum kasık agrın nrmal demişti kanama ve leke olmadıgı sürece die sölemişti

cnm bende oluyo ama ben biraz evhamlıyım karnım bi şişip bi indikce korku oluyo ama doktorum kasık agrın nrmal demişti kanama ve leke olmadıgı sürece die sölemişti
Ben de bu haftalarda düşükleri duydukca evham yaptım. İnş normaldir, simdiye kadar pek olmamıştı çünkü

Dr a gttim belki bellidir diye cinsiyeti yok belli degil bacagi kapali dedi

Ben de aynı durumdayım tatlı seyleri hiç canım istemiyor.Ama acı,ekşi olunca dayanamıyorum.Ayşe olur dediler ama Hakkı yolda
bende aynı senin gibiyim tatlımya... hep acı ekşi yiyiyorum... tatlıdan tiksindim resmen... içimden bir ses erkek diyor hep

Sen yine druna danış tabi canım ben ilk hamileliğimde 4. Aydan itibaren 7. Aya kadar hergün yürüyüş bantında 3 km yavaş hızda Yürüdüm canım çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı; bu sefer de fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum; sen Yürürken nefes nefese kalma önemli olan bu çok yorulmadan yürürsün canım tabi druna da bi sor canım

Mecburum canim, abd de yasiyorum. Burda boyle.
Bişey sormak istiyorum mesela başka bi hastaneye gitsen muayene olamıyomusun yani sistemden görüyolarmı merak ettim çünkü Dr 1 ayda Israr edince ben başka bi Dr gittim 2 hafta önce yanlış anlama Sakın yurtdışında yaşayanlardan bunu hep duyuyorum sormak istedim

kızlar bi bilgi vereyim. doktorumdan öğrendiğime göre 20 ile 22 nci haftalarda ayrıntılı ultrason yapılıyormuş fiyatını sordum 250 dedi bu da bana çok geldi. devlet hastanesini araştırdım. Zeynep Kamil de 15 gün sonraya randevu veriyor şimdi randevu alsam yirminci haftaya denk geliyor sizde devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorsanız randevunuzu simdiden alın derim

Canm Devlette ucretsiz degil mi ben de randevu alicam vakti gelince

bebeğini hissedenler var mı arkadaslar ben korkuyorum hissedemedikce ve karnım sürekli bi şişiyo bi iniyo

[QUOTE="gokdeniz23, post: 40116406, member: 664628"nim kacinci haftada 4 boyutluya gittin.bende 11+5 gunlugum
15. Haftada gittim canım ama bunun belli bi tarihi yok.Normal ultrasonun yanında 4 boyutlu olarak bakıyor doktor aynı cihazla.Bulunduğun yerde varsa özelde falan gidebilirsin.Biraz tuzlu oluyo sadece Ama herkese en az 1 kere tavsiye ederim.Videosunu bile veriyo doktor [/QUOTE]
Canim doktor bana 17.haftada gel onun icin dedi zaten özele gidiyorum var orda olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…