kızlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. Geçenlerde bebeğinin kalbi duran bir arkadaş, öncesinde ultrasonda çok bastırdıklarını söylemişti, ben de yarın 3lü test için devlet hastanesine gideceğim de korkuyorum, bazı doktorlar da iyice bastırarak bakıyor, bu bir sebep olabilir mi? ya da zararı var mıdır? Okmeydanına daha önce giden var mı aranızda?
benim 12 haftaya kadar bulantım olmadı şuan bulantım var ama kusmalarım yok ve bolca çikolata yememe rağmen 1 kilo vermişimgünaydın arkadaşlar ...
mide bulantısı olmayan arkadaşlar kilo alımınız ne durumda.fazla kilo aldırıcı şeyler yememe rağmen son 1 ayda 1.5 kilo aldım bana göre oldukça hızlı bir başlangıç yapmışım 2. döneme :/
dışarda yürümek önerilse de bence ritmik yürümek vucuda faydalı.dışarda insanlardan trafikten doğru düzgün yürünmüyor bile.bugün 3. gün gidicem spora biraz bedenim rahatladı gibi son 2 aydır gitmiyordum eski ağrılarım geri gelmiş gibiydi.sadece yürümekte olsa iyi geldi sanırım bedenime.13.haftadan itibaren yürüyüşler tamamen güvenli. yüzme de çok öneriliyor, pilates de.. pilates daha önce hiç yapmadıysanız yapmayın. bence gayet iyi sürelerde spor yapıyorsunuz. bana da ilk gebelikte doktorum demişti 15.-20 dklık yürüyüşler yapabilrisin diye, ben de işe gidip gelirken yürüyordum günde 4x15 ediyordu.. ha normal doğum oldu mu olamadı:) ama yine de esneklik sağlıyor bel ağrılarına çok iyi geliyor. ben de dışarda yürüyemediğimde yürüyüş bandında yürüyorum yarım saat.
zayıf bir bünyeniz var ozaman.ben normaldede kilo eğilimi olan biri olduğumdan az düzensiz beslensem kalıcı kilo olmasada vucudum şişiyor neyazıkki.çikolata konusu çok hassas bendede şuanbenim 12 haftaya kadar bulantım olmadı ve bolca çikolata yememe rağmen 1 kilo vermişim
Merhaba herkese.
Bugün biraz geç kaldım. İşler güçler derken yazamadım. Hamilelik yakışıyor sanki bana ya.. Artık daha hanım hanımcık giyiniyorum tabi.. Ama normalde sosyal bir insan olduğum için bunun azalması da canımı sıkmıyor değil. Değişik ve dengesiz duygular içerisindeyim gerçekten
zayıf bir bünyeniz var ozaman.ben normaldede kilo eğilimi olan biri olduğumdan az düzensiz beslensem kalıcı kilo olmasada vucudum şişiyor neyazıkki.çikolata konusu çok hassas bendede şuanhiç canım istemiyor sonra bir anda canım istiyor ne yiyeceğimi şaşırıyorum resmen çatlayana kadar yiyorum.ertesi gün zaten heryerim şiş ve ağrılı kalkıyorum :/ o dönemler kilo aldığımı düşünüyorum.son bir aydır yeme düzenimi bir türlü oturtamıyorum neyazıkki :/
dışarda yürümek önerilse de bence ritmik yürümek vucuda faydalı.dışarda insanlardan trafikten doğru düzgün yürünmüyor bile.bugün 3. gün gidicem spora biraz bedenim rahatladı gibi son 2 aydır gitmiyordum eski ağrılarım geri gelmiş gibiydi.sadece yürümekte olsa iyi geldi sanırım bedenime.
Tamam bugün yicem o zaman bakalım ne olacak. Ona alternatif olarak badem çağlası istedim annemlerden. Mersin'de varmış şuan belki de yola çıkmıştır. Bana doğru koşuyordur :)
Gunaydin canim insallah hayirli haberlerle donersinKizlarrr Günaydınbugün kontrolumuz var oglusumu göreceğim inşallah hersey yolundadirrrr
Evet canim katiliyorum sana yuruyus en guzel spor.dogum icinde cok faydali.annenin vucudu icinde faydali.belli bir aydan sonra hergun duzenli yuruyus yapilmali bence.en güzel, bedene en uygun spor yürüyüş.. hamilelik dışında da öyle.. pilates de çok rahatlatıyor aslında, ben de bi başlayabilsem.. öncesinde yapardım, farklı egzersizler de yapardım sıkılaştırıcı programları uyguladım hamilelik öncesinde.. pilatese başlamak istiyorum ama eve gittiğimde halim kalmıyor hiç..
Baslarda almanak daha iyi canim ikerki aylarda ister istemez aliyosun zaten.vucudun o acigi kapatir meram etmeBu arada kilodan konusulmus
Ben almayi birakin 6.5 kg verdim asiri bulantidan istifradan.
Bulantilarim hafifledi ama ben kg almadim henuz
Hadi gozun aydin canim.saglicakla gelsin insallah oglusun.günaydınlar.....................dün kontrole gittim ve bebeğimin cinsiyeti erkek
amin aminn aminn...cümlemizinki inşşşşHadi gozun aydin canim.saglicakla gelsin insallah oglusun.
günaydın arkadaşlar ...
mide bulantısı olmayan arkadaşlar kilo alımınız ne durumda.fazla kilo aldırıcı şeyler yememe rağmen son 1 ayda 1.5 kilo aldım bana göre oldukça hızlı bir başlangıç yapmışım 2. döneme :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?