2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın arkadaşlar ...
mide bulantısı olmayan arkadaşlar kilo alımınız ne durumda.fazla kilo aldırıcı şeyler yememe rağmen son 1 ayda 1.5 kilo aldım bana göre oldukça hızlı bir başlangıç yapmışım 2. döneme :/

canım ben direkt karnının üstüne düşen biliyorum. hiçbişey olmadı. bence bastırmasıyla bi ilgisi yoktur.. kaç kat kasın derinin altında ayrıca rahim ve su da var.. evham yapmayın rahat olun..

benim 12 haftaya kadar bulantım olmadı şuan bulantım var ama kusmalarım yok ve bolca çikolata yememe rağmen 1 kilo vermişim

dışarda yürümek önerilse de bence ritmik yürümek vucuda faydalı.dışarda insanlardan trafikten doğru düzgün yürünmüyor bile.bugün 3. gün gidicem spora biraz bedenim rahatladı gibi son 2 aydır gitmiyordum eski ağrılarım geri gelmiş gibiydi.sadece yürümekte olsa iyi geldi sanırım bedenime.

benim 12 haftaya kadar bulantım olmadı ve bolca çikolata yememe rağmen 1 kilo vermişim
zayıf bir bünyeniz var ozaman.ben normaldede kilo eğilimi olan biri olduğumdan az düzensiz beslensem kalıcı kilo olmasada vucudum şişiyor neyazıkki.çikolata konusu çok hassas bendede şuan hiç canım istemiyor sonra bir anda canım istiyor ne yiyeceğimi şaşırıyorum resmen çatlayana kadar yiyorum.ertesi gün zaten heryerim şiş ve ağrılı kalkıyorum :/ o dönemler kilo aldığımı düşünüyorum.son bir aydır yeme düzenimi bir türlü oturtamıyorum neyazıkki :/

canım valla canını sıkmak istemem de sen doğumdan sonra gör sosyalliği her döneminde farklı bi zorluk nedeniyle birileriyle görüşmek zorlaşıyor.. benim oğlan 4e geliyor artık bi zorluk kalmadı ama hareketliliği yüzünden gittiğim yerde hiç rahat edemediğim için kimseyle görüşmek gelmiyor içimden.. şimdi süreci başa saracağız.. Allah sağlıkversin evlatlarımıza da, napalım biraz zorluğa katlanacağız..

ben zaten çok kilolu hamile kaldığım için kilo almadığıma çok seviniyorum aynı zamanda da şaşırıyorum çünkü her öğün hemen herşeyden yiyiyorum ama karnımın şişliğinden sanırım normalde yediğimden daha az yiyebiliyorum bende zorlamıyorum zaten ilerde zaten kilo alıcam şimdilik böle olması çok daha iyi çikolata ve tatlılar öncedende zaten en büyük zaafımdı diğer tatlıları pek olsada yesem demiyorum ama çikolatayı canım hep istio :)

en güzel, bedene en uygun spor yürüyüş.. hamilelik dışında da öyle.. pilates de çok rahatlatıyor aslında, ben de bi başlayabilsem.. öncesinde yapardım, farklı egzersizler de yapardım sıkılaştırıcı programları uyguladım hamilelik öncesinde.. pilatese başlamak istiyorum ama eve gittiğimde halim kalmıyor hiç..

Tamam bugün yicem o zaman bakalım ne olacak. Ona alternatif olarak badem çağlası istedim annemlerden. Mersin'de varmış şuan belki de yola çıkmıştır. Bana doğru koşuyordur :)

canım kalp kırmak istemiyorum ama yiyecek adı anmayalım lütfen.. adını andığınızda canımız çekiyor.. zamanı gelse bile bulamayacağım bi ülkede yaşıyorum. hakka girildiğini düşünüyorum bu şekilde.. hamileyiz yapmayın lütfen...

Bu arada kilodan konusulmus
Ben almayi birakin 6.5 kg verdim asiri bulantidan istifradan.
Bulantilarim hafifledi ama ben kg almadim henuz

Evet canim katiliyorum sana yuruyus en guzel spor.dogum icinde cok faydali.annenin vucudu icinde faydali.belli bir aydan sonra hergun duzenli yuruyus yapilmali bence.

Bu arada kilodan konusulmus
Ben almayi birakin 6.5 kg verdim asiri bulantidan istifradan.
Bulantilarim hafifledi ama ben kg almadim henuz
Baslarda almanak daha iyi canim ikerki aylarda ister istemez aliyosun zaten.vucudun o acigi kapatir meram etme

benim de hiç mide bulantım olmadı ama daha hic kilo da almadım. ama beni de bu durum düşündürüyor niye almıyorum sağlıklı beslenemiyorum mu acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…