balık yiyemediğini söyle bence kullanmak ta yarar var diye biliyorumBalık yiyemeyen arkadaşlar doktorunuz omega3 verdi mi ? Ben yiyemiyorum ama geçen kontrolde doktorum hiç bahsetmedi decavit verdi sadece.Bu sefer istersem mi ısrar mı etsem bilemedim
kızlar benden size tavsiye ; bebek pudrası kullanın çok iyi geliyoCanım genelde hamilelikte mantar çok oluyor. Bende kaşınıyodum :) travazol verdi doktor. Çamaşırları ütüle dedi. Günlük ped kullanma dedi. İlişkiye girme gecene kadar dedi. Kuru tut dedi :):):)
benim soruma cevap veren kimse olmamış arkadaşlar bu ağrılar huzursuz olmam normalmifulya01: 40136319 .!.:Bugün sabahi sabah ettim arkadaşlar bir sağ dön bir sola dön hiç uyuyamadigim ayaklarım kasiklarim ağrıdı adet olacakmisim gibi allahım korusun normalmi acaba ya
Bende 2 gündür aynı ağrıları yaşıyorum ama uykudan uyandıracak kadar şiddetli değil. İnternetten baktığım kadarıyla normal görünüyor ama istersen doktoruna bi sorben
benim soruma cevap veren kimse olmamış arkadaşlar bu ağrılar huzursuz olmam normalmi
benim doktorumda vermedi özellikle balık yiyemediğimi söyledim. Yiyeceksin öyle olmaz dediBalık yiyemeyen arkadaşlar doktorunuz omega3 verdi mi ? Ben yiyemiyorum ama geçen kontrolde doktorum hiç bahsetmedi decavit verdi sadece.Bu sefer istersem mi ısrar mı etsem bilemedim
canım ben doktora balık yiyemediğimi söyledim doktor decavitin yanında imom verdi.Balık yiyemeyen arkadaşlar doktorunuz omega3 verdi mi ? Ben yiyemiyorum ama geçen kontrolde doktorum hiç bahsetmedi decavit verdi sadece.Bu sefer istersem mi ısrar mı etsem bilemedim
ilk hamilelikte ilk aylar dışarda son aylar koşu bandında yürümüştüm.ruhen bile rahatlatıyor.. benim şükür yürüyüş imkanım var, ama hazirandan sonra burada 50 derece oluyor hava, dışarda yürümek faydadan çok zarar getiriyor, o zaman da evde yürüyüş bandında yürüyeceğim inşallah.. bu sefer normal doğum istiyorum açılmam ve sancılarım kendiliğinden olursa olabilecek Allahın izniyle.. onun için çaba sarfetmem gerek...
bende aynı durumdayım.hamile pantolonlarına geçmeye çekiniyorum daha amaBenimde cikti karnim ikinci hamileligim bende gectim hamile pantolonlarina.ikincilerde erken cikiyor canim.
Orda okuduğum kadarıyla balık yemenin hamilelikte olumlu etkisi olduğu kanıtlanmış ancak ilaçların etkisi henüz kanıtlanamamış bu nedenle hap olarak vermeyi önermeyen doktorlar var. Bence doktora güvenmek gerek tek nir doğru yok ne yazik kibenim doktorumda vermedi özellikle balık yiyemediğimi söyledim. Yiyeceksin öyle olmaz dedinisanın ilk haftası gidicem bu sefer bende ısrar edicem vermesi için.
Şimdi denizlerde kirli, balıklarda ağır metaller var.hamside bile çıktı.Orda okuduğum kadarıyla balık yemenin hamilelikte olumlu etkisi olduğu kanıtlanmış ancak ilaçların etkisi henüz kanıtlanamamış bu nedenle hap olarak vermeyi önermeyen doktorlar var. Bence doktora güvenmek gerek tek nir doğru yok ne yazik ki
Canim diger pantolonlar olmuyor artik dugmesi vurulmuyor bacak kisminda sorun yok ama bel kismi olmuyor bebislerimiz rahat etsin bol bol giyinelimcanım ben doktora balık yiyemediğimi söyledim doktor decavitin yanında imom verdi.
sende doktoruna danışıp benzeri birşey kullanabilirsin.
ilk hamilelikte ilk aylar dışarda son aylar koşu bandında yürümüştüm.
tam 40.ıncı haftanın dolduğu gün koşu bandında yürüyüş yaptıktan sonra suyum boşaldı.
koşu bandından mı kaynaklı yoksa değil mi bilemiyorum.çünkü vaktimde gelmişti.
şuandada yürüyorum ama hızı 3 km/h i geçirmiyorum kesinlikle.
hamilelikte yürüyüş çok önemli.şişkinliği de alıyor.
bende aynı durumdayım.hamile pantolonlarına geçmeye çekiniyorum daha ama
ben hamile pantolonuna geçeli iki hafta oldum çok rahat tavsiye ederim direk göbüş de çıkıyor :) yürüyüş yapmayı bende seviyorum ama vakit bulamıyorum sabah gelirken iki vasıta yerine 20 dk yürüyorum akşamda aynı faydasını görürüm inş. akşamlarıda 40 dk fln yürüsem çok iyi olacak ama kalçamda belimde değişik bir ağrı ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum akşama kadar oturmaktan mı oluyo necanım ben doktora balık yiyemediğimi söyledim doktor decavitin yanında imom verdi.
sende doktoruna danışıp benzeri birşey kullanabilirsin.
ilk hamilelikte ilk aylar dışarda son aylar koşu bandında yürümüştüm.
tam 40.ıncı haftanın dolduğu gün koşu bandında yürüyüş yaptıktan sonra suyum boşaldı.
koşu bandından mı kaynaklı yoksa değil mi bilemiyorum.çünkü vaktimde gelmişti.
şuandada yürüyorum ama hızı 3 km/h i geçirmiyorum kesinlikle.
hamilelikte yürüyüş çok önemli.şişkinliği de alıyor.
bende aynı durumdayım.hamile pantolonlarına geçmeye çekiniyorum daha ama
kızlar sizin de karnınız çıktı mı? benim bu sefer çok erken çıktı, oğlumda 25 haftalıkken anca anlamışlardı hamile olduğumu : )) şöyle 1 ay sonra falan rahatlıkla hamile kıyafeti giyeriz ama şimdi çekiniyorum ya.. pantolonda çoktan geçtim hamilelik pantolonlarına, ama üstler hala oluyor, onlar da hafiften daralmaya başladı artık..
düzenli beslenmenin yararı ozaman kilo almamanız.bende çok nadiren ipin ucunu kaçırıyorum ozamanlardan kilolarım sanırım.birazda turşu isteğim arttı oda vucutta su tutmaya başlamış olabilir diye düşünüyorum.1.5 litreden fazla çok nadiren içebiliyorumben zaten çok kilolu hamile kaldığım için kilo almadığıma çok seviniyorum aynı zamanda da şaşırıyorum çünkü her öğün hemen herşeyden yiyiyorum ama karnımın şişliğinden sanırım normalde yediğimden daha az yiyebiliyorum bende zorlamıyorum zaten ilerde zaten kilo alıcam şimdilik böle olması çok daha iyi çikolata ve tatlılar öncedende zaten en büyük zaafımdı diğer tatlıları pek olsada yesem demiyorum ama çikolatayı canım hep istio :)
her işte olduğu gibi sporda ayağa kalkıp başlayana kadaren güzel, bedene en uygun spor yürüyüş.. hamilelik dışında da öyle.. pilates de çok rahatlatıyor aslında, ben de bi başlayabilsem.. öncesinde yapardım, farklı egzersizler de yapardım sıkılaştırıcı programları uyguladım hamilelik öncesinde.. pilatese başlamak istiyorum ama eve gittiğimde halim kalmıyor hiç..
ben yediklerimi düzenli olarak not ediyorum.gereksiz fazla kilo problemi yaşamamak ve gereken vitaminli besinleri tüketimini takip için not etmek faydalı oluyor.az bile olsa yenilen besinler sağlıklı olduktan sonra bir sıkıntı olacağını sanmam.zaten esas gelişimi 20. haftadan sonra farkediyo bebeklerin.şuan anne içinde bebek içinde erken bu konuları evham yapmak için.benim de hiç mide bulantım olmadı ama daha hic kilo da almadım. ama beni de bu durum düşündürüyorniye almıyorum sağlıklı beslenemiyorum mu acaba diye
internetteki tüm araştırmalarımda ortalama 16. haftaya kadar vucutta belirgin bi değişim olmazmış kilo alımı oluyorsa anne kendine alıyomuş.yani aslında ilk 3-4 ayda kilo almamak ideal olan zaten.ilk dönemde hiç almayınca bende yadırgadım ama normal sanırım:))
kollarım oldukça güçsüz kalıbıma bakan dağ yıkar der ama pazar poşedi bile zor taşıyorum.kaslarımı iyiyce zayıflattığım için azda olsa dambılda çalışıyorum daha göbeği sonra bebeği taşıcam.bedenimin dinç olduğu kadar kollarımında güçlü olması lazım :/ben de yorunluktan uygusuzluktan adım bile atmadım spor salonuna ama başlayacağım bu hafta, yürüyüs yaparım 1 saat,yüzerim bi de arada.. küçük dambıllarla çalışmak sorun olmaz ama çok zorlamadan tabi, bana zaten çok sıkıcı geldiği için o kısmı es geçerim :) doğumdan sonra göğüsleri toparlamak için lazım olur heralde :)
Merhaba kizlarr herkese hayirli dogumlar diliyorumm beni. Doktorum cinsiyet tahmininde bulundu vee erkek dedi sizde ne cinsiyet durumlarii :)
canım ben normalde yürüyüş yapmam sanırım ilk çocuktan sonrada vücut birazben hamile pantolonuna geçeli iki hafta oldum çok rahat tavsiye ederim direk göbüş de çıkıyor :) yürüyüş yapmayı bende seviyorum ama vakit bulamıyorum sabah gelirken iki vasıta yerine 20 dk yürüyorum akşamda aynı faydasını görürüm inş. akşamlarıda 40 dk fln yürüsem çok iyi olacak ama kalçamda belimde değişik bir ağrı ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum akşama kadar oturmaktan mı oluyo ne
düzenli beslenmenin yararı ozaman kilo almamanız.bende çok nadiren ipin ucunu kaçırıyorum ozamanlardan kilolarım sanırım.birazda turşu isteğim arttı oda vucutta su tutmaya başlamış olabilir diye düşünüyorum.1.5 litreden fazla çok nadiren içebiliyorum
Ben geçen gün sordum tekrar doktora kuma değmeyen balıkları yiyebilirsin rahatlıkla dedi. Lüfer levrek tüket dedi, kalkan dil balığı midye yenmemeli diye ekledi! Ben kendisine güvenip yiyeceğim.Şimdi denizlerde kirli, balıklarda ağır metaller var.hamside bile çıktı.
dr.ahmet aydın bir yazısında anne adayları buna dikkat etmeli demişti.
o yüzden balık yerken hiç rahat edemiyorum.balık yağları hakkında da bilgim yok.
ne kadar güvenilir.oğlumda hamileliğim boyunca ve doğumdan sonra 8-9 ay hergün yumurta
yedim.sonra yumurta ile ilgili haberler çıktı.hamileyken ve çocuğa yedirirken sıkıntı.
hayırlısı artık.
Canim ben soracaktim gittigimde ama baska bi doktor vardi benim doktor izindeymis. Onunlada tartistik o yuzden sormayi unuttum resmini bile unutmusum 30 mart randevu aldim tekrar kendi doktoruma ozaman sorup sana yazacaktim ama benden once gidiyosun sanirim :) nereye gideceksinbana da gittiğim hastane de uygun randevu veremediler doktor dışarıdan geliyormuş dışarda yaptır dediler cuma günü devlet hastanesinde randevum var umarım iyi bir doktora denk gelirim yaparlarsa 3lü testimi de yaptırcam devlette ayrıntılı içinde randevu alıcam nasıl oluyorsa
ben de sık sık acıkıyorum ve yiyorum, ara öğünlerim var sürekli.... süt ayran, kuruyemiş, meyve değişik değişik yiyorum :) ana öğünlerim de öyle çok yiyemiyorum, az birsey yedim mi doyuyorum ondan açıktıkça atıyorum ağzıma :)ayy kızzlar bende çok acıkır oldum bi kaç gündür.ama anlatamam. henüz 2 kilo aldm ama 8 de kahvaltı yaptm şimdi bidaha acıktım daha 1 saat oldu şaka gibi.. korkuyorummm:))))))
Zekai tahir burak hastanesinin Çayyolu polikliniğine gidicem orası daha sakin ya sana da söylerim Fatma adında bir doktor daha önce tanışmadık umarım ılımlı biridir :)Canim ben soracaktim gittigimde ama baska bi doktor vardi benim doktor izindeymis. Onunlada tartistik o yuzden sormayi unuttum resmini bile unutmusum 30 mart randevu aldim tekrar kendi doktoruma ozaman sorup sana yazacaktim ama benden once gidiyosun sanirim :) nereye gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?