- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 36
Cok sukur bulantim yok olmadida..sadece koku hassasiyeti vardi ozamanlarda da hafif beslendim.cnm masallahhh cokguzel .bn bulantidan yiyemyrm bu saydiklarinin çoğunu.bukantin yok sanrmmn
Icinde yamyam var senin :))))ayy kızzlar bende çok acıkır oldum bi kaç gündür.ama anlatamam. henüz 2 kilo aldm ama 8 de kahvaltı yaptm şimdi bidaha acıktım daha 1 saat oldu şaka gibi.. korkuyorummm:))))))
ilk dönemde hiç almayınca bende yadırgadım ama normal sanırım:))günaydın arkadaşlar ...
mide bulantısı olmayan arkadaşlar kilo alımınız ne durumda.fazla kilo aldırıcı şeyler yememe rağmen son 1 ayda 1.5 kilo aldım bana göre oldukça hızlı bir başlangıç yapmışım 2. döneme :/
yerim o yamyamıda:))Icinde yamyam var senin :))))
mantar olabilir mi??Benim gibi genitalde kasinti yasayan varmi napiosunuz..doktoruma sordum hic bisi vermedi ama suyla temas etmicek dedi.kisaca cekecen dedi :) ama dayanamiyorum ve pamuklu nemli bir bezle siliyorum yoksaaaaa kasintidannn deli oluomm
Benim gibi genitalde kasinti yasayan varmi napiosunuz..doktoruma sordum hic bisi vermedi ama suyla temas etmicek dedi.kisaca cekecen dedi :) ama dayanamiyorum ve pamuklu nemli bir bezle siliyorum yoksaaaaa kasintidannn deli oluomm
Evet canim katiliyorum sana yuruyus en guzel spor.dogum icinde cok faydali.annenin vucudu icinde faydali.belli bir aydan sonra hergun duzenli yuruyus yapilmali bence.
Mantar olsa surekli kasinir..ara ara akinti oluyor.enfeksiyonda sari ve yesle donukse die biliom ama benim sadece akinti arttiginda oluo bu kasintimantar ya da enfeksiyon var mı diye bakmadı mı? bu dönemde yatkınlık artıyor kaşıntı da genelde mantardan oluyor ama yine de doktor bilir tabi..
ruhen bile rahatlatıyor.. benim şükür yürüyüş imkanım var, ama hazirandan sonra burada 50 derece oluyor hava, dışarda yürümek faydadan çok zarar getiriyor, o zaman da evde yürüyüş bandında yürüyeceğim inşallah.. bu sefer normal doğum istiyorum açılmam ve sancılarım kendiliğinden olursa olabilecek Allahın izniyle.. onun için çaba sarfetmem gerek...
Canım genelde hamilelikte mantar çok oluyor. Bende kaşınıyodum :) travazol verdi doktor. Çamaşırları ütüle dedi. Günlük ped kullanma dedi. İlişkiye girme gecene kadar dedi. Kuru tut dedi :):):)Benim gibi genitalde kasinti yasayan varmi napiosunuz..doktoruma sordum hic bisi vermedi ama suyla temas etmicek dedi.kisaca cekecen dedi :) ama dayanamiyorum ve pamuklu nemli bir bezle siliyorum yoksaaaaa kasintidannn deli oluomm
arkadaşlar aranızda spor yapanınız var mı ? hamile kalmadan önce spora gidiyordum 6 aylık üyeliğim vardı 3. ayın sonunda hamileydim ve 2 aydır gitmiyorum spora.bu hafta tekrar başladım.20 şer dk düşük hızda yürüyorum iki sefer.5 dk kadarda kol çalışıyorum hafif dambılla. sizce bir sakıncası varmıdır ki.tüm araştırmalarım nefes nefese kalmadan ağırlık kaldırmadan çeşitli beden hareketlerini yapmadığınız sürece bir zararı yok diyor ama yinede tedirgin olmuyor değilim.ama sporunda vucuduma etkisinide gözardı edemiyorum :/
Canim burdada cok sucak oluyor yazin disariya cikamazsin.yaz gelmeden yurudum yurudum yoksa mumkun degil disari cikamazsin.osmaniyenin ilcesinde oturuyorum ben.ruhen bile rahatlatıyor.. benim şükür yürüyüş imkanım var, ama hazirandan sonra burada 50 derece oluyor hava, dışarda yürümek faydadan çok zarar getiriyor, o zaman da evde yürüyüş bandında yürüyeceğim inşallah.. bu sefer normal doğum istiyorum açılmam ve sancılarım kendiliğinden olursa olabilecek Allahın izniyle.. onun için çaba sarfetmem gerek...
Benimde cikti karnim ikinci hamileligim bende gectim hamile pantolonlarina.ikincilerde erken cikiyor canim.kızlar sizin de karnınız çıktı mı? benim bu sefer çok erken çıktı, oğlumda 25 haftalıkken anca anlamışlardı hamile olduğumu : )) şöyle 1 ay sonra falan rahatlıkla hamile kıyafeti giyeriz ama şimdi çekiniyorum ya.. pantolonda çoktan geçtim hamilelik pantolonlarına, ama üstler hala oluyor, onlar da hafiften daralmaya başladı artık..
canım benimde vardı ara ara kaşıntı yanma doktorum sebamedtin yıkama jelini verdi birde krem çok şükür geçti inşallah biran önce geçer seninde kremin adını hatırlamıyorum yarın isimlerini de yazarım kullanmak istersenBenim gibi genitalde kasinti yasayan varmi napiosunuz..doktoruma sordum hic bisi vermedi ama suyla temas etmicek dedi.kisaca cekecen dedi :) ama dayanamiyorum ve pamuklu nemli bir bezle siliyorum yoksaaaaa kasintidannn deli oluomm
kızlar bi bilgi vereyim. doktorumdan öğrendiğime göre 20 ile 22 nci haftalarda ayrıntılı ultrason yapılıyormuş fiyatını sordum 250 dedi bu da bana çok geldi. devlet hastanesini araştırdım. Zeynep Kamil de 15 gün sonraya randevu veriyor şimdi randevu alsam yirminci haftaya denk geliyor sizde devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorsanız randevunuzu simdiden alın derim
bana da gittiğim hastane de uygun randevu veremediler doktor dışarıdan geliyormuş dışarda yaptır dediler cuma günü devlet hastanesinde randevum var umarım iyi bir doktora denk gelirim yaparlarsa 3lü testimi de yaptırcam devlette ayrıntılı içinde randevu alıcam nasıl oluyorsazeynep kamilden randevu almak için aramıştım ama önce hastanede kaydım olması gerekiyormuş,sen daha önce gitmişmiydin orda kontrole? ben de aslında devlette gitmek istedim ama çevremden duyduğum tepkiler olumlu değildi, aletleri eskidir , yeni değildir, yeteri kadar ilgilenmezler dediler. o yüzden kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?