2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ayy kızzlar bende çok acıkır oldum bi kaç gündür.ama anlatamam. henüz 2 kilo aldm ama 8 de kahvaltı yaptm şimdi bidaha acıktım daha 1 saat oldu şaka gibi.. korkuyorummm:))))))

Benim gibi genitalde kasinti yasayan varmi napiosunuz..doktoruma sordum hic bisi vermedi ama suyla temas etmicek dedi.kisaca cekecen dedi :) ama dayanamiyorum ve pamuklu nemli bir bezle siliyorum yoksaaaaa kasintidannn deli oluomm

ilk dönemde hiç almayınca bende yadırgadım ama normal sanırım:))

kızlar sizin de karnınız çıktı mı? benim bu sefer çok erken çıktı, oğlumda 25 haftalıkken anca anlamışlardı hamile olduğumu : )) şöyle 1 ay sonra falan rahatlıkla hamile kıyafeti giyeriz ama şimdi çekiniyorum ya.. pantolonda çoktan geçtim hamilelik pantolonlarına, ama üstler hala oluyor, onlar da hafiften daralmaya başladı artık..

Benim gibi genitalde kasinti yasayan varmi napiosunuz..doktoruma sordum hic bisi vermedi ama suyla temas etmicek dedi.kisaca cekecen dedi :) ama dayanamiyorum ve pamuklu nemli bir bezle siliyorum yoksaaaaa kasintidannn deli oluomm

mantar ya da enfeksiyon var mı diye bakmadı mı? bu dönemde yatkınlık artıyor kaşıntı da genelde mantardan oluyor ama yine de doktor bilir tabi..

Evet canim katiliyorum sana yuruyus en guzel spor.dogum icinde cok faydali.annenin vucudu icinde faydali.belli bir aydan sonra hergun duzenli yuruyus yapilmali bence.

ruhen bile rahatlatıyor.. benim şükür yürüyüş imkanım var, ama hazirandan sonra burada 50 derece oluyor hava, dışarda yürümek faydadan çok zarar getiriyor, o zaman da evde yürüyüş bandında yürüyeceğim inşallah.. bu sefer normal doğum istiyorum açılmam ve sancılarım kendiliğinden olursa olabilecek Allahın izniyle.. onun için çaba sarfetmem gerek...

mantar ya da enfeksiyon var mı diye bakmadı mı? bu dönemde yatkınlık artıyor kaşıntı da genelde mantardan oluyor ama yine de doktor bilir tabi..
Mantar olsa surekli kasinir..ara ara akinti oluyor.enfeksiyonda sari ve yesle donukse die biliom ama benim sadece akinti arttiginda oluo bu kasinti

Balık yiyemeyen arkadaşlar doktorunuz omega3 verdi mi ? Ben yiyemiyorum ama geçen kontrolde doktorum hiç bahsetmedi decavit verdi sadece.Bu sefer istersem mi ısrar mı etsem bilemedim

bluebottle hangi ülkede yaşıyorsun merak ettim ,
50 derece deyince içim ısındı

Canım genelde hamilelikte mantar çok oluyor. Bende kaşınıyodum :) travazol verdi doktor. Çamaşırları ütüle dedi. Günlük ped kullanma dedi. İlişkiye girme gecene kadar dedi. Kuru tut dedi :):):)

ben de yorunluktan uygusuzluktan adım bile atmadım spor salonuna ama başlayacağım bu hafta, yürüyüs yaparım 1 saat,yüzerim bi de arada.. küçük dambıllarla çalışmak sorun olmaz ama çok zorlamadan tabi, bana zaten çok sıkıcı geldiği için o kısmı es geçerim :) doğumdan sonra göğüsleri toparlamak için lazım olur heralde :)

Canim burdada cok sucak oluyor yazin disariya cikamazsin.yaz gelmeden yurudum yurudum yoksa mumkun degil disari cikamazsin.osmaniyenin ilcesinde oturuyorum ben.

Benimde cikti karnim ikinci hamileligim bende gectim hamile pantolonlarina.ikincilerde erken cikiyor canim.

canım benimde vardı ara ara kaşıntı yanma doktorum sebamedtin yıkama jelini verdi birde krem çok şükür geçti inşallah biran önce geçer seninde kremin adını hatırlamıyorum yarın isimlerini de yazarım kullanmak istersen

zeynep kamilden randevu almak için aramıştım ama önce hastanede kaydım olması gerekiyormuş,sen daha önce gitmişmiydin orda kontrole? ben de aslında devlette gitmek istedim ama çevremden duyduğum tepkiler olumlu değildi, aletleri eskidir , yeni değildir, yeteri kadar ilgilenmezler dediler. o yüzden kararsız kaldım

bana da gittiğim hastane de uygun randevu veremediler doktor dışarıdan geliyormuş dışarda yaptır dediler cuma günü devlet hastanesinde randevum var umarım iyi bir doktora denk gelirim yaparlarsa 3lü testimi de yaptırcam devlette ayrıntılı içinde randevu alıcam nasıl oluyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…