aynen öyle.. benim dr da NE KADAR AZ İLAC O KADAR İYİ düşüncesinde. ilk hamileliğimde de aynı dr gitmiştim ve kan ilacı dışında hiç vitamin vermedi sebze meyve ve et ye yiyebildiğin kadar düzenli beslenmek yeterli der hep. aldığınız ilacın adı vitaminde olsa kar zarar eğrisine bakılarak kullanılmasına çook dikkat edilmeli..Canım doktorun gülüp geçmiş ama benim doktorum da (ki benim doktorum da annemin 20yıllık doktoru:) ) güvenmediğini söyledi elevite. Eczacı arkadaşlarım da kullanmamamı söylemişti :) hatta daha geçtiğimiz Ocak ayında bir haber çıktı. Türkiye'de elevit ilacı için tazminat davası açıldığı, Bayer firmasının domuz jelatini kullanılıyor ama sağlığa zararlı değil diye açıklama yaptığı yazıyordu. Istersen araştırabilirsin. Google'a "elevit domuz" diye yazınca bile ilk başlık olarak 23 Ocak 2015 tarihli çıkıyor haber. Bence sağlığımız için alternatifi olmasa amenna ama sonuçta piyasada muadili var olan bir ilaç :)
çok güzel olmuş ellerine sağlık... en özeli bence kendi ellerinle hazırlananlar değerine paha biçilemez..Bakın kızlar nikah şekerlerimizden artanları bebeğim için süsledim
Teşekkür ederim canım bende önce erken diye düşünmüştüm ama zaten hepsini bir anda yapamam birde malum yaza geliyo sıcaklarda çıkamam diye yavaştan başladım bakalım Hayırlısı olsun artıkçok güzel olmuş ellerine sağlık... en özeli bence kendi ellerinle hazırlananlar değerine paha biçilemez..
kızımda ben de kendim yapmıştım annem el örgüsünden küçük elbiseler örmüştü lavanta mıknatıs vs süsledik çok cici olmuşlardı..
şimdi yine kendim yaparım ama 7.aydan sonra daha erken. sabun istiyorum bu sefer bakalım kısmet...
onlar sağlıkla gelsinlerde böyle şeyler olsa da olur olmasada..
Ben 23 nisanda yaptırıcam kısmet olursa 295 tl radyatom görüntüleme merkezinde Bakırköy'deKızlar ayrıntılı ultrason ucretini bilen var mı
Vermem mi , hemen yazarım. Bugün 18+5 olduk. Haftaya bugün de Ayrıntılı ultrasonumuz var, inş sağlıklıdır bebişlerimiz
Canım ben haftaya Çarşamba yaptıracağım Konya'da . 80 tlKızlar ayrıntılı ultrason ucretini bilen var mı
Masallah, Rabbim korusun bebisleri, insallah o guzel annelik ve babalik duygusunu yasarsinizevet eşim bebek konusunda biraz hassas her kontrole beraber gidiyoruz ben bebeğimi izlerken o video çekio hatıra kalsın diye. aslında başlarda biraz etkilenmişti babalık psikolojisi sanırım bende biraz fazla tedirgindim. kimsayal gebelik yaşadım. onun korkusuyla bebeğimiz öğrendiğimizde 2 ay bekledik kimseye söylemedik ama şimdi doya doya bebeğimiz ve biz hamileliğin keyfini çıkartıyoruzen güzeli de beşiği kendimiz kurduk bütün bi gece uğraştık yorulduk ama bittiğinde çok mutlu olduk
Heves iste ne yapayimbencede erken.. doğuma daha ççook var... öyle uzun ki bütün hayatın boyunca sanki hep hamileymişsin gibi geliyor :)
Ayy canım bende yaa patlıcam nerdeyse ama hala yiyorum içim dışım meyve oldu sürekli meyve yemek istiyorumAnnişler bu aralar acayip meyva tüketiyorum ya...baktim araştırdım iyi de ediyormuşum; malum firiktoz icerio o da şeker Allah dan tatlidan tiksindimmeyva hic yemezdim ama vucud ihtiyac duydugu seyi istermiş hakikaten doğru laf yerinde de olursa tabi benimki gibi
mesela portakal kivi de bile kalsiyum alıyorum süt icemedigim icin,ananas bu aralar en gözde meyvam oldu hem toksit atıcı hem enfeksiyon önleyici,bağırsakları çalıştırıcı özelligi war...ayrıca cildide güzelleştirio,yorgunluga iyi geliormus... Süpermiş dedim bikac yararini bilsemde bi baktim baya varmis sizede tavsiye ederim cok iyi gelio walla
Baya faydalıymış canimm ye gitsin hamur işinden iyidir hele o şerbetli tatlılardan ama en cok kiviyle ananası öneririm toksit atıcı özelligiyle şişmezsin yarasìn bebişlerimizeAyy canım bende yaa patlıcam nerdeyse ama hala yiyorum içim dışım meyve oldu sürekli meyve yemek istiyorum
Meyve isimlerini söylemiyim canı çeken olur belki ama kesinlikle tatlı ve hamur işinden iyidir biz şanslıyız kimisi yemek istiyo ama midesi almıyo çok şükür meyveden zarar gelmez inşallah fazlasıda zarar değildir :)Baya faydalıymış canimm ye gitsin hamur işinden iyidir hele o şerbetli tatlılardan ama en cok kiviyle ananası öneririm toksit atıcı özelligiyle şişmezsin yarasìn bebişlerimize
Randevu almadan git.erken gidersen cabuk alirsin sirayi....pisman olmassin bi dene harika biricanim o dr ayin 22 sine kadar dolu görünüyor sanırım Müzeyyen hanim hastaları oraya kaymis
Canim benim Allah yardimcin olsun.saglikla kucagina almayi nasip etsin...gonlunu ferah tut.bebisi de uzmeKızlar benm.kasılmaların ve ağrıların var ,b na dua edin ,,çift rahim olduğundan bebeğin alanı dar,,ve tahmin küçük geliyorrahmim sertleşiyor,,,korkuyorum ,,,erken doğum riskin var
insallah canım ona gidicem nasip olursa cinsiyet söylüyordu demi bu drRandevu almadan git.erken gidersen cabuk alirsin sirayi....pisman olmassin bi dene harika biri
Allah' sağlık sıhhat versin inşallah canımKızlar benm.kasılmaların ve ağrıların var ,b na dua edin ,,çift rahim olduğundan bebeğin alanı dar,,ve tahmin küçük geliyorrahmim sertleşiyor,,,korkuyorum ,,,erken doğum riskin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?