Evet soyluyor sessizce ☺hem de sen hic sormadaninsallah canım ona gidicem nasip olursa cinsiyet söylüyordu demi bu dr
Sen daha ogrenemedin mi? 18. Hafta gozukuyor.muzeyyen soylemiyor diye biliyoruminsallah canım ona gidicem nasip olursa cinsiyet söylüyordu demi bu dr
Ellerine saglik canim coooook guzel olmusBakın kızlar nikah şekerlerimizden artanları bebeğim için süsledim
Canım Allah yardımcın olsun , canını sıkma bebeğini de üzme eminim doktorunun yönlendirmesiyle sağlıklı bir gebelik geçireceksin . Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm. Konu hakkında bir bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum . Dualarım seninle.Kızlar benm.kasılmaların ve ağrıların var ,b na dua edin ,,çift rahim olduğundan bebeğin alanı dar,,ve tahmin küçük geliyorrahmim sertleşiyor,,,korkuyorum ,,,erken doğum riskin var
Sat doğum tarihi kaçıncı gebelik özelden yazarsan bana ekleyim cnmArkadaşlar bi de beni de listeye eklerseniz oğlum olucak inş bugün pipisini gördük; ikinci Aslanım geliyor hayırlısıyla
ananas kabızlığıda iyi geliyor son aylarda ciddi sıkıntı oluyr :)Annişler bu aralar acayip meyva tüketiyorum ya...baktim araştırdım iyi de ediyormuşum; malum firiktoz icerio o da şeker Allah dan tatlidan tiksindimmeyva hic yemezdim ama vucud ihtiyac duydugu seyi istermiş hakikaten doğru laf yerinde de olursa tabi benimki gibi
mesela portakal kivi de bile kalsiyum alıyorum süt icemedigim icin,ananas bu aralar en gözde meyvam oldu hem toksit atıcı hem enfeksiyon önleyici,bağırsakları çalıştırıcı özelligi war...ayrıca cildide güzelleştirio,yorgunluga iyi geliormus... Süpermiş dedim bikac yararini bilsemde bi baktim baya varmis sizede tavsiye ederim cok iyi gelio walla
bu konu benimde kafama takılan bir konu ilk hamileliğimde kış aylarına denk geldi hiç ihtiyacım olmadı. bu sefer ihtiyacımız olacak mustelanın güvenilir bir marka olduğunu biliyorum. bitkisel. ayrıca bebek ürünleride on numara beş yıldız...Kızlarcım selam.. bugün o kdr yoğun bi gündü ki foruma ancak bakabiliyorum..
malum yaz yaklaşıyor, gebelikte güneş kremi kullanımı zorunlu gibi duruyor.. Kullandığınız ya da kullanmayı düşündüğünüz, önerebileceğiniz güneş kremleri var mıdır?
Şimdiden teşekkürler :)
Ne guzel masallah sizlerin esleri birlikte alis verise cikiyor, benimki hersey icin cok erken diyor. Bense oglusuma birseyler almak istiyorum artik
Banada o iyi geldi sanirim rutin yiyorum burdan fazla msj yazmiom ama takip ettigim kadar kabizlik,§işkinlik problemleri olanlar vardi bende tawsiye etmek icin paylasmak istedim canim hem iyi de gelioananas kabızlığıda iyi geliyor son aylarda ciddi sıkıntı oluyr :)
aynen canim müzeyen hanim görüyorum ama söylemem dedi yaaaSen daha ogrenemedin mi? 18. Hafta gozukuyor.muzeyyen soylemiyor diye biliyorum
Merhba arkdsmKızlarcım selam.. bugün o kdr yoğun bi gündü ki foruma ancak bakabiliyorum..
malum yaz yaklaşıyor, gebelikte güneş kremi kullanımı zorunlu gibi duruyor.. Kullandığınız ya da kullanmayı düşündüğünüz, önerebileceğiniz güneş kremleri var mıdır?
Şimdiden teşekkürler :)
bende malesef kabızlık sorunu Yaşıyorum dr vitamin ilacını bırak bakalım dedi bıraktım yine aynı ilaçla ilgisi sanırım yokBanada o iyi geldi sanirim rutin yiyorum burdan fazla msj yazmiom ama takip ettigim kadar kabizlik,§işkinlik problemleri olanlar vardi bende tawsiye etmek icin paylasmak istedim canim hem iyi de gelio
ben cok kötü olmuştum bundan bir ay önce resmen kan geliodu korkuyodum doktor hemen magnezyum verdi iyi geldi kasık ağrım artmıştı afefersin ıkınmakdan artik zorlamak da tehlikeli sonuçta ...kasik agrılarimada iyi geldi...birde ananas rutin hergün bir dilim cok iyi geldi,birde en az 2 litre su tabi cok önemli...sanada tavsiye ederim doktor dogumdan önce dogal yollarla hemen çòzmeliyiz yoksa doğumda cok zorluk cekersin demisti iyi hatırlıyorum arkada§ım erkenden çöz...bende malesef kabızlık sorunu Yaşıyorum dr vitamin ilacını bırak bakalım dedi bıraktım yine aynı ilaçla ilgisi sanırım yok
bende senin gibiyim ya meyve yemeden duramaz oldum ki normalde meyve yemem en iyi bana elma geliyor hergün mutlaka 3 tane yerim :) yaz meyveleride başlasada onların vitaminlerindende alsakAnnişler bu aralar acayip meyva tüketiyorum ya...baktim araştırdım iyi de ediyormuşum; malum firiktoz icerio o da şeker Allah dan tatlidan tiksindimmeyva hic yemezdim ama vucud ihtiyac duydugu seyi istermiş hakikaten doğru laf yerinde de olursa tabi benimki gibi
mesela portakal kivi de bile kalsiyum alıyorum süt icemedigim icin,ananas bu aralar en gözde meyvam oldu hem toksit atıcı hem enfeksiyon önleyici,bağırsakları çalıştırıcı özelligi war...ayrıca cildide güzelleştirio,yorgunluga iyi geliormus... Süpermiş dedim bikac yararini bilsemde bi baktim baya varmis sizede tavsiye ederim cok iyi gelio walla
bende aralıklı olarak net bi şekilde hissediyorum hele son bikaç gündür :) hatta şuanda kıpır kıpır :)Kizlar benim oglumm tekme atiyo kac gundur gunde 5kere falan
canm yazdm mı unuttum yazdıysamda tekrr yazıyrm :)) bence yolunda giden bi hamilelik varsa bundan sonra alınmaya başlanması lazım çünkü çok ihtiyaç olucak son ayda ıvır zıvır birsürü şey çıkıcak oda süslemek bile bi iş :)Aynen ben de almak istiyorum, ozellikle de boyle guzel kiyafet gorunce dayanamiyorum ama simdiye dek sadece bir tane zibin ve ayakkabi alabildim
Kesinlikle yaz gelsin o zamanda fawori meywalarìm war şekerim ama yazın hararetli geçecek bize bu sene iki canla artık tatilde yok bize hamişim diye turistik yerdeki hamişler şöyle denize uzatsa bile ayaklarını o bile yetr ohhhbende senin gibiyim ya meyve yemeden duramaz oldum ki normalde meyve yemem en iyi bana elma geliyor hergün mutlaka 3 tane yerim :) yaz meyveleride başlasada onların vitaminlerindende alsak
Allah allah ben neden hala hissedemiyorum anlamadımbende aralıklı olarak net bi şekilde hissediyorum hele son bikaç gündür :) hatta şuanda kıpır kıpır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?