2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Alıntı yapamadım tubaomur arkadaşım sanırım sende coraspin kullanıyorsun için rahat olsun bende kullanıyorum 2.5 yıl gebe kalamayınca ve kimsayal gebelik gebelik geçirdiğim için dr banada başkadı bi zararı yok kanın bebeğe daha rahat ulaşması için verdi dr.
Aynı sende kimyasal yaladığın için kullanıyorsun ki tüp bebeklerde önlem için mutlaka veriliyor için rahat etsin.

Ben 20 aralikta hamile kalmisim 15+4 oldu sanirim ben eylül annesini olcam ekim annesimi ve cinsiyeti ne zaman solesiniz bana 12+4 de israrim karsiliginda tahmini %51 kiz dedi sizce öyle dedi DİE oylemidir yoksa değişik cikma payi varmi.bana yardimci olurmusunuz anneler

Kızlar benm.kasılmaların ve ağrıların var ,b na dua edin ,,çift rahim olduğundan bebeğin alanı dar,,ve tahmin küçük geliyorrahmim sertleşiyor,,,korkuyorum ,,,erken doğum riskin var
Canım Allah yardımcın olsun , canını sıkma bebeğini de üzme eminim doktorunun yönlendirmesiyle sağlıklı bir gebelik geçireceksin . Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm. Konu hakkında bir bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum . Dualarım seninle.

Arkadaşlar bi de beni de listeye eklerseniz oğlum olucak inş bugün pipisini gördük; ikinci Aslanım geliyor hayırlısıyla
Sat doğum tarihi kaçıncı gebelik özelden yazarsan bana ekleyim cnm

ananas kabızlığıda iyi geliyor son aylarda ciddi sıkıntı oluyr :)

bu konu benimde kafama takılan bir konu ilk hamileliğimde kış aylarına denk geldi hiç ihtiyacım olmadı. bu sefer ihtiyacımız olacak mustelanın güvenilir bir marka olduğunu biliyorum. bitkisel. ayrıca bebek ürünleride on numara beş yıldız...

Ne guzel masallah sizlerin esleri birlikte alis verise cikiyor, benimki hersey icin cok erken diyor. Bense oglusuma birseyler almak istiyorum artik

aaynı dertten muzdaribiz sanırım bende can atıyorum yavas yavas alayım diye ama eşim erken daha diyor

ananas kabızlığıda iyi geliyor son aylarda ciddi sıkıntı oluyr :)
Banada o iyi geldi sanirim rutin yiyorum burdan fazla msj yazmiom ama takip ettigim kadar kabizlik,§işkinlik problemleri olanlar vardi bende tawsiye etmek icin paylasmak istedim canim hem iyi de gelio

Merhba arkdsm
bn cluniqe yuz icn oln gunes kremni kullniyrm.memnunum...

Banada o iyi geldi sanirim rutin yiyorum burdan fazla msj yazmiom ama takip ettigim kadar kabizlik,§işkinlik problemleri olanlar vardi bende tawsiye etmek icin paylasmak istedim canim hem iyi de gelio
bende malesef kabızlık sorunu Yaşıyorum dr vitamin ilacını bırak bakalım dedi bıraktım yine aynı ilaçla ilgisi sanırım yok

bende malesef kabızlık sorunu Yaşıyorum dr vitamin ilacını bırak bakalım dedi bıraktım yine aynı ilaçla ilgisi sanırım yok
ben cok kötü olmuştum bundan bir ay önce resmen kan geliodu korkuyodum doktor hemen magnezyum verdi iyi geldi kasık ağrım artmıştı afefersin ıkınmakdan artik zorlamak da tehlikeli sonuçta ...kasik agrılarimada iyi geldi...birde ananas rutin hergün bir dilim cok iyi geldi,birde en az 2 litre su tabi cok önemli...sanada tavsiye ederim doktor dogumdan önce dogal yollarla hemen çòzmeliyiz yoksa doğumda cok zorluk cekersin demisti iyi hatırlıyorum arkada§ım erkenden çöz...

bende senin gibiyim ya meyve yemeden duramaz oldum ki normalde meyve yemem en iyi bana elma geliyor hergün mutlaka 3 tane yerim :) yaz meyveleride başlasada onların vitaminlerindende alsak

Aynen ben de almak istiyorum, ozellikle de boyle guzel kiyafet gorunce dayanamiyorum ama simdiye dek sadece bir tane zibin ve ayakkabi alabildim
canm yazdm mı unuttum yazdıysamda tekrr yazıyrm :)) bence yolunda giden bi hamilelik varsa bundan sonra alınmaya başlanması lazım çünkü çok ihtiyaç olucak son ayda ıvır zıvır birsürü şey çıkıcak oda süslemek bile bi iş :)

bende senin gibiyim ya meyve yemeden duramaz oldum ki normalde meyve yemem en iyi bana elma geliyor hergün mutlaka 3 tane yerim :) yaz meyveleride başlasada onların vitaminlerindende alsak
Kesinlikle yaz gelsin o zamanda fawori meywalarìm war şekerim ama yazın hararetli geçecek bize bu sene iki canla artık tatilde yok bize hamişim diye turistik yerdeki hamişler şöyle denize uzatsa bile ayaklarını o bile yetr ohhh walla rüyalarıma girecek hayali yeter YAZ mevsimi diyince benim kafa gidio tatile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…