Tek yönlü derken anneye bakan şekilde olmadığını mı söylüyorsun? Öyleyse kötüymüş. Biran heveslenmiştim :)
Casual versa modeli dediğin gibi anneye bakmıyor emin olmak videoda izledim. Bence tek yön olmasi dezavantaj özellikle benim oturdugum yer çok rüzgarlı oluyor kendime doğru çevirip bebegimi rüzgardan azda olsa koruyabilirim gibime geliyor...Benim baktıklarım genelde 7-9 kg civarında ana kucağıyla birlikte. Ama diğerlerine bakıyorum da 13 kg sadece arabası!!
Günaydın canım benimde ağrılarım Luxor özellikle göbeğimin tam alt kısmında özellikle sabahları acaba kabızlık midir nedeni dr haftaya bir sorayım ananas yemeyi de deniycem Teskben cok kötü olmuştum bundan bir ay önce resmen kan geliodu korkuyodum doktor hemen magnezyum verdi iyi geldi kasık ağrım artmıştı afefersin ıkınmakdan artik zorlamak da tehlikeli sonuçta ...kasik agrılarimada iyi geldi...birde ananas rutin hergün bir dilim cok iyi geldi,birde en az 2 litre su tabi cok önemli...sanada tavsiye ederim doktor dogumdan önce dogal yollarla hemen çòzmeliyiz yoksa doğumda cok zorluk cekersin demisti iyi hatırlıyorum arkada§ım erkenden çöz...
Cok tesekkur ederim bu yorum icin canim, cok sukur sorun yok, aslinda bir anda daha cok masraf olur, fasla abartiya kacmadan alayim bencanm yazdm mı unuttum yazdıysamda tekrr yazıyrm :)) bence yolunda giden bi hamilelik varsa bundan sonra alınmaya başlanması lazım çünkü çok ihtiyaç olucak son ayda ıvır zıvır birsürü şey çıkıcak oda süslemek bile bi iş :)
Koşuyolu görüntüleme merkezi 200 TL fiyat vermiştiKızlar ayrıntılı ultrason ucretini bilen var mı
Sınıfçıyım canım.Canım branşın ne? Ben de öğretmenim üde Eşofman giyiyorum deyince sordum.
cnm zaten dalin bebek deterjan ve yumuşatıcısı kokusuz oluyor.. sabuntozu kızımda deri döküntüsü yapmıştı o yüzden hiç düşünmedim sabun tozu almayı..yıkama işlemi için henuz çoook erken son 1 ay yıkanır, ütülenir, dolaplara yerleştirilir. doğum çantası hazırlanır vs.
çamaşır yıkama için ben kızımda hacışakir granül sabunu kullandım 40 derecede yıkadım 2 yaşına gelene kadar... yumuşatıcı hiç kullanmadım ve kullanılmasını şahsen önermiyorum. özellikle yenidoğan kokuya karşı çok hassas oluyor. mümkün olduğunca nötr ve kimyasaldan uzak ürünler tercih edilmeli...
evde oda kokusu gibi şeylerde doğumdan sonra kullanılmamalı.
bu konu benimde kafama takılan bir konu ilk hamileliğimde kış aylarına denk geldi hiç ihtiyacım olmadı. bu sefer ihtiyacımız olacak mustelanın güvenilir bir marka olduğunu biliyorum. bitkisel. ayrıca bebek ürünleride on numara beş yıldız...
Merhba arkdsm
bn cluniqe yuz icn oln gunes kremni kullniyrm.memnunum...
@cryofangel ben oğluma coppertone güneş kremi kullanmıştım.
iyi olduğunu biliyorum.
ne demek cnm ne sormak istersen yardımcı olurum senin ilk bebişin ne de olsa bazı şeylerde ikilem yaşaman gayet normal.. kızımda bende çok acemiydim kim ne dese onu yapayım derdim şimdi daha bilinçli bir anneyim..evet doğum tahminimiz aynı bende şimdi farkettim 2mzinde bebeğinin erkek olmasıda çok güzelbende son zamana bırakırım şuan çalışıyorum ama o zaman bolca vaktim olcak eşya hazırlamaya çok güzel duygular iş çıkışı eşimle birlikte alışverişe gidicez kalan ihtiyaçlar için onlarada bakıp alırım çok teşekkür ederim
cnm güneş kremlerinin hepsi güneşin zararlı ışınlarından koruyor zaten dolayısıyla lekenmeyi önlüyor.. ben 3 yıldır babenin ürünlerine başladım memnunsan bırakma kullandığı ürünü.. hem leke önleyici hem güneş kremi ikisi bir arada bir krem yok zaten..ben de normalde clinique in biçok ürününü kullanıyorum ama şimdi gebelik biraz dha farklı.. hem lekelenmeyi önleyebilecek hem de güneş koruması sağlayacak dha doğal bir ürün arayışındayım.. Güzel bi ürün bulabilirsem sni de hbrdar ederim :)
Canım bende de vardı ben operatif histeroskopi oldum. Çok yakın arkadaşımda da vardı 4 ay önce doğum yaptı. 34 haftalıkken geldi suyu. Bu arada gebelik şekeri çıkmıştı o yüzden diyet yaptı. Doktorlar zaten bebeğine çok kilo aldırmaman gerekiyor dedi. 34. haftada dayanamadı tatlıları yedi gizli gizli bebek birden büyüyünce doğum başladı ve sezeryana aldılar.Kızlar benm.kasılmaların ve ağrıların var ,b na dua edin ,,çift rahim olduğundan bebeğin alanı dar,,ve tahmin küçük geliyorrahmim sertleşiyor,,,korkuyorum ,,,erken doğum riskin var
coppertone u ben de duydum bir arkadaştan ama gerçekten doğal mı? özellikle parafin içermiyor mu ondan emin olamadım.. Özellikle araştırıcam.. teşekkürler :)
gayet normal arkadaşım bende sık yaşıyorum dr sordum rahim büyüdükçe ağrı olurmuş kanaman olmadığı sürece ağrılar normal dedi..günaydın güzel anneler
ya kızlar bişey sorcam,
bir kaç gündür kasığım sızlıyor sanki,
öyle adet ağrısı falan gibi bir ağrı değil.. arada oluyor, sızlama şeklinde..
normaldir rahim büyüyor yerleşiyor falan diyorum ama, kafamada takılmıyor değil..
varmı böyle olan ?
aksi gibi doktorada gideli daha 1 hafta olmuyo yaa, kadın bidaha 4 hafta sonra gel dedi..
naapsam bilemedim..
çoook teşekkür ederim, içimi rahatlattınnngayet normal arkadaşım bende sık yaşıyorum dr sordum rahim büyüdükçe ağrı olurmuş kanaman olmadığı sürece ağrılar normal dedi..
canım haftada kaç gün kaçar saat yapıyorsun her biriniBen yapiyorum ikisini de.. Evet cok rahatlatiyor. Uyku problemimi cozdu benim. Yormuyor da, kan dolasimini hizlandiriyor o bakima da iyi cunku benise daha fazla oksijen gidiyor ama doktorunuza danisin yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?