2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
O arab
Tek yönlü derken anneye bakan şekilde olmadığını mı söylüyorsun? Öyleyse kötüymüş. Biran heveslenmiştim :)
Benim baktıklarım genelde 7-9 kg civarında ana kucağıyla birlikte. Ama diğerlerine bakıyorum da 13 kg sadece arabası!!
Casual versa modeli dediğin gibi anneye bakmıyor emin olmak videoda izledim. Bence tek yön olmasi dezavantaj özellikle benim oturdugum yer çok rüzgarlı oluyor kendime doğru çevirip bebegimi rüzgardan azda olsa koruyabilirim gibime geliyor...
Ağır olan arabalari zaten direk geçiyorum sonra eziyet yaşamamak için. Cadillac hala ilk tercihim almaya gidince tabi gene bakarım diğer arabalarada son olarak..

Günaydın canım benimde ağrılarım Luxor özellikle göbeğimin tam alt kısmında özellikle sabahları acaba kabızlık midir nedeni dr haftaya bir sorayım ananas yemeyi de deniycem Tesk

Ananası bende ilk kez duyuyorum.Denemek lazım.
kabızlığı olanlar demir hapı kullanmıyorsa kuru kayısı,incir ve bol su.
birde armut.günde bunları yemek acayip bağırsak hareketlerine neden oluyor.

Cok tesekkur ederim bu yorum icin canim, cok sukur sorun yok, aslinda bir anda daha cok masraf olur, fasla abartiya kacmadan alayim ben dun zorla tulum baktirdim, sonunda ne istiyorsan yap dedi

cnm zaten dalin bebek deterjan ve yumuşatıcısı kokusuz oluyor.. sabuntozu kızımda deri döküntüsü yapmıştı o yüzden hiç düşünmedim sabun tozu almayı..

mustela nın ürünlerine iyi diyorlar evet, ona bi bakayım :) teşekkürler..

Merhba arkdsm
bn cluniqe yuz icn oln gunes kremni kullniyrm.memnunum...

ben de normalde clinique in biçok ürününü kullanıyorum ama şimdi gebelik biraz dha farklı.. hem lekelenmeyi önleyebilecek hem de güneş koruması sağlayacak dha doğal bir ürün arayışındayım.. Güzel bi ürün bulabilirsem sni de hbrdar ederim :)

ne demek cnm ne sormak istersen yardımcı olurum senin ilk bebişin ne de olsa bazı şeylerde ikilem yaşaman gayet normal.. kızımda bende çok acemiydim kim ne dese onu yapayım derdim şimdi daha bilinçli bir anneyim..

cnm güneş kremlerinin hepsi güneşin zararlı ışınlarından koruyor zaten dolayısıyla lekenmeyi önlüyor.. ben 3 yıldır babenin ürünlerine başladım memnunsan bırakma kullandığı ürünü.. hem leke önleyici hem güneş kremi ikisi bir arada bir krem yok zaten..

günaydın güzel anneler
ya kızlar bişey sorcam,
bir kaç gündür kasığım sızlıyor sanki,
öyle adet ağrısı falan gibi bir ağrı değil.. arada oluyor, sızlama şeklinde..
normaldir rahim büyüyor yerleşiyor falan diyorum ama, kafamada takılmıyor değil..
varmı böyle olan ?
aksi gibi doktorada gideli daha 1 hafta olmuyo yaa, kadın bidaha 4 hafta sonra gel dedi..
naapsam bilemedim..

Kızlar benm.kasılmaların ve ağrıların var ,b na dua edin ,,çift rahim olduğundan bebeğin alanı dar,,ve tahmin küçük geliyorrahmim sertleşiyor,,,korkuyorum ,,,erken doğum riskin var
Canım bende de vardı ben operatif histeroskopi oldum. Çok yakın arkadaşımda da vardı 4 ay önce doğum yaptı. 34 haftalıkken geldi suyu. Bu arada gebelik şekeri çıkmıştı o yüzden diyet yaptı. Doktorlar zaten bebeğine çok kilo aldırmaman gerekiyor dedi. 34. haftada dayanamadı tatlıları yedi gizli gizli bebek birden büyüyünce doğum başladı ve sezeryana aldılar.
Bebeğimiz gayet sağlıklı. Korkacak hiçbir şey yok merak etme. Yediklerine dikkat et canım sadece.

Günaydınlar herkese ben de neredeyse 12 yaşımdan beri yaz kış demeden coppertone kullanıyorum.her yaz güneş yüzünden yüzümde beyaz lekeler çıkardı doktor o yüzden vermişti ve bir daha leke oluşmadı. Şimdi de devam ediyorum ürüne. Hem nemlendirici görevi de görüyor. Anti aging özelliği de var ben çok memnunum fikir olsun sana da
coppertone u ben de duydum bir arkadaştan ama gerçekten doğal mı? özellikle parafin içermiyor mu ondan emin olamadım.. Özellikle araştırıcam.. teşekkürler :)

gayet normal arkadaşım bende sık yaşıyorum dr sordum rahim büyüdükçe ağrı olurmuş kanaman olmadığı sürece ağrılar normal dedi..

Ben yapiyorum ikisini de.. Evet cok rahatlatiyor. Uyku problemimi cozdu benim. Yormuyor da, kan dolasimini hizlandiriyor o bakima da iyi cunku benise daha fazla oksijen gidiyor ama doktorunuza danisin yine de.
canım haftada kaç gün kaçar saat yapıyorsun her birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…