2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın canım
20. haftanın içerisindeyim bende de oluyor , kanaman olmadığı takdirde normal canım

aaynı dertten muzdaribiz sanırım bende can atıyorum yavas yavas alayım diye ama eşim erken daha diyor
Belki biraz erken ama heves ediyoruz sonucta, hem daha alinmasi gereken bir suru sey var, zibin, kuvet, besik, yorgan, nevresim takimi, sabun, sampuan, tukum, corap, patik, bere... liste yeterince uzun. Hic degilse abarymaksizin bir iki sey alma hakkimiz olmali

Kabızlık sorunu olan arkadaşlar ben günde en az 1 bazen 2 yeşil ekma tüketiyorum hiç kabız olmadım çok şükür belki sizede faydası olur paylaşmak istedim

kızlar kabızlıktan konu açılmışken günde kaç adet meyve tüketiyorsunuz?

Ben en az 3 çeşit 1 er adet birde 250 gr kadar Çilek tüketiyorum mevsimi olduğu için söyledim yanlış anlaşılmasın ama meyvenin çok faydası var

Ben de öneri istiyorummm.Bir an önce almak lazım lekelenmekten korkuyorum.

Kızlar ;
Ben jokerden 300 tl hediye çekimiz olunca aşağıdaki göğüs pompasını aldım. Hiç kullanan var mıdır ? İş yerimizde doğum yapan bayanlar genelde 80 tl 'ye aylık göğüs pompa kiralıyor bende öyle yaparım diye düşündüm. Bunu da evde kullanırım diye düşündüm. Ayrıca aşağıdaki buharlı sterilizatör ve biberon ısıtıcı için fikirlerinizi öğrenebilir miyim ? İkisini de almak istiyorum açıkçası.

Eklentiler

• avent-elektronik-gogus-pompasinaturel15954.webp
    15 KB · Görüntüleme: 80
  • avent-buharli-sterilizator-3-u-1-arada7171.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 74
  • avent-ekspres-biberon-ve-mama-isiticisi136_313587566.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar benm.kasılmaların ve ağrıların var ,b na dua edin ,,çift rahim olduğundan bebeğin alanı dar,,ve tahmin küçük geliyorrahmim sertleşiyor,,,korkuyorum ,,,erken doğum riskin var
Allah yardımcın olsun canım.Sorunsuz kucağına alirsin bebeğini insallah

canım bende 1 dilim ananas ve çilek tüketiyorum. şimdi ayva yiyin kızın güzel olur gamzeli olur dediler , yemeye çalışıyorum ama o da hiç sevdiğim bi meyve değil .insanın boğazında kalıyor.

Ben günde 1 elma ,2 portakal ,1 greyfurt tüketiyorum. Hafta sonu çilek alıyoruz ama malum hemen bitiyor. Kabız problemim çok sık olmadığında 1 muz da yiyorum. Ama kivi ve ananas tüketemiyorum. Mutlaka günde 2 ceviz 3 badem yemenizi tavsiye ederim. Hem ara öğün oluyor hemde bebek beyin gelişimi için önemli .

merhaba kızlare ben bişey danışmak istiyorum şimdi aventin biberonlarına baktımda. Bir yeni doğan seti var bir de avent natural cam biberon var (120ml+240ml). Sizce ilk doğduğunda hangisini almalıyım. Yeni doğan seti almasamda diğernin 120ml olanı yeterli oluyormu. Ayy çok karıştırdım ama kusura bakmayın

Aralık ayında doğum yapan yakın bi arkadaşım, nerdeyse piyasadaki bütün gögüs pompalarını denedi.. en çok ameda'nınkini beğenmiş.. bana da özellikle tavsiye etti.. Onun dışında avent'in buharlı sterilizatörü de ilk tavsiye ettikleri arasında.. ama biberon ısıtıcısı ile ilgili bi fikrim yok..

Canım ben de düzenli olarak meyve tüketiyorum.. Erkek bebişler tatlı istetir ne kdr doğru bir yaklaşım bilmiyorum ama ben gerçekten son zamanlarda deli gbi tatlı yemek istiyorum.. Bu isteğimi bastırmak için de dha masum olan meyvelere yüklendim.. Günlük olarak; 1 elma ve 1 muz veya 1 portakal illaki yiyorum.. onun dışında haftada bi kez çilek ve ananas yiyorum... Annem çilek için henüz erken diyor, ondan az yiyorum.. ananas da çok kalorili olduğu için ondan da az yiyorum.. :)

Coppertone u bi arkadaş dha önermişti.. iyice bi incelicem cnm.. teşekkürler :)

Canım ben 120 ml cam biberon ve ikili 125 ml biberon aldım. Deneyimli anneler mutlaka yorum yapacaktır. Bende karıştırıyorum ilk gebeliğim. Yeni doğan seti almadım ben . Cam biberon alacaksan aventin cam biberon kılıfı var onu da almanı tavsiye ediyorum. Ayrıca jokerde avent ürünleri %40 indirimde. Cam biberonu 23.34 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…