günaydın canımgünaydın güzel anneler
ya kızlar bişey sorcam,
bir kaç gündür kasığım sızlıyor sanki,
öyle adet ağrısı falan gibi bir ağrı değil.. arada oluyor, sızlama şeklinde..
normaldir rahim büyüyor yerleşiyor falan diyorum ama, kafamada takılmıyor değil..
varmı böyle olan ?
aksi gibi doktorada gideli daha 1 hafta olmuyo yaa, kadın bidaha 4 hafta sonra gel dedi..
naapsam bilemedim..
Belki biraz erken ama heves ediyoruz sonucta, hem daha alinmasi gereken bir suru sey var, zibin, kuvet, besik, yorgan, nevresim takimi, sabun, sampuan, tukum, corap, patik, bere... liste yeterince uzun. Hic degilse abarymaksizin bir iki sey alma hakkimiz olmaliaaynı dertten muzdaribiz sanırım bende can atıyorum yavas yavas alayım diye ama eşim erken daha diyor
Ben en az 3 çeşit 1 er adet birde 250 gr kadar Çilek tüketiyorum mevsimi olduğu için söyledim yanlış anlaşılmasın ama meyvenin çok faydası varkızlar kabızlıktan konu açılmışken günde kaç adet meyve tüketiyorsunuz?
günaydınkızlar kabızlıktan konu açılmışken günde kaç adet meyve tüketiyorsunuz?
Ben de öneri istiyorummm.Bir an önce almak lazım lekelenmekten korkuyorum.cryofistiyorum mm.: 40394685 .!.:Kızlarcım selam.. bugün o kdr yoğun bi gündü ki foruma ancak bakabiliyorum..
malum yaz yaklaşıyor, gebelikte güneş kremi kullanımı zorunlu gibi duruyor.. Kullandığınız ya da kullanmayı düşündüğünüz, önerebileceğiniz güneş kremleri var mıdır?
Şimdiden teşekkürler :)
Allah yardımcın olsun canım.Sorunsuz kucağına alirsin bebeğini insallahKızlar benm.kasılmaların ve ağrıların var ,b na dua edin ,,çift rahim olduğundan bebeğin alanı dar,,ve tahmin küçük geliyorrahmim sertleşiyor,,,korkuyorum ,,,erken doğum riskin var
canım bende 1 dilim ananas ve çilek tüketiyorum. şimdi ayva yiyin kızın güzel olur gamzeli olur dediler , yemeye çalışıyorum ama o da hiç sevdiğim bi meyve değil .insanın boğazında kalıyor.kızlar kabızlıktan konu açılmışken günde kaç adet meyve tüketiyorsunuz?
inşallah canım :) evet bende sımdı farkettım senın bebısının cınsıyetı de bellı mı?
Ben günde 1 elma ,2 portakal ,1 greyfurt tüketiyorum. Hafta sonu çilek alıyoruz ama malum hemen bitiyor. Kabız problemim çok sık olmadığında 1 muz da yiyorum. Ama kivi ve ananas tüketemiyorum. Mutlaka günde 2 ceviz 3 badem yemenizi tavsiye ederim. Hem ara öğün oluyor hemde bebek beyin gelişimi için önemli .kızlar kabızlıktan konu açılmışken günde kaç adet meyve tüketiyorsunuz?
çok teşekkür ederim,günaydın canım
20. haftanın içerisindeyim bende de oluyor , kanaman olmadığı takdirde normal canım
Kızlar ;
Ben jokerden 300 tl hediye çekimiz olunca aşağıdaki göğüs pompasını aldım. Hiç kullanan var mıdır ? İş yerimizde doğum yapan bayanlar genelde 80 tl 'ye aylık göğüs pompa kiralıyor bende öyle yaparım diye düşündüm. Bunu da evde kullanırım diye düşündüm. Ayrıca aşağıdaki buharlı sterilizatör ve biberon ısıtıcı için fikirlerinizi öğrenebilir miyim ? İkisini de almak istiyorum açıkçası.
kızlar kabızlıktan konu açılmışken günde kaç adet meyve tüketiyorsunuz?
Günaydınlar herkeseben de neredeyse 12 yaşımdan beri yaz kış demeden coppertone kullanıyorum.her yaz güneş yüzünden yüzümde beyaz lekeler çıkardı doktor o yüzden vermişti ve bir daha leke oluşmadı. Şimdi de devam ediyorum ürüne. Hem nemlendirici görevi de görüyor. Anti aging özelliği de var ben çok memnunum fikir olsun sana da
Canım ben 120 ml cam biberon ve ikili 125 ml biberon aldım. Deneyimli anneler mutlaka yorum yapacaktır. Bende karıştırıyorum ilk gebeliğim. Yeni doğan seti almadım ben . Cam biberon alacaksan aventin cam biberon kılıfı var onu da almanı tavsiye ediyorum. Ayrıca jokerde avent ürünleri %40 indirimde. Cam biberonu 23.34 TLmerhaba kızlare ben bişey danışmak istiyorum şimdi aventin biberonlarına baktımda. Bir yeni doğan seti var bir de avent natural cam biberon var (120ml+240ml). Sizce ilk doğduğunda hangisini almalıyım. Yeni doğan seti almasamda diğernin 120ml olanı yeterli oluyormu. Ayy çok karıştırdım ama kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?