Ben en az 3 çeşit 1 er adet birde 250 gr kadar Çilek tüketiyorum mevsimi olduğu için söyledim yanlış anlaşılmasın ama meyvenin çok faydası var
günaydın
hamile olduğumu öğrendim öğreneli günde 1 adet meyve yiyorum.buda şimdiye kadar armut ve kivi oldu.birkaç kerede çilek yedim tabi onda adet fazlalaşıyor
canım bende 1 dilim ananas ve çilek tüketiyorum. şimdi ayva yiyin kızın güzel olur gamzeli olur dediler , yemeye çalışıyorum ama o da hiç sevdiğim bi meyve değil .insanın boğazında kalıyor.
bende genelde 2 çeşit tüketiyorum.bazen 3 oluyor.Ben günde 1 elma ,2 portakal ,1 greyfurt tüketiyorum. Hafta sonu çilek alıyoruz ama malum hemen bitiyor. Kabız problemim çok sık olmadığında 1 muz da yiyorum. Ama kivi ve ananas tüketemiyorum. Mutlaka günde 2 ceviz 3 badem yemenizi tavsiye ederim. Hem ara öğün oluyor hemde bebek beyin gelişimi için önemli .
maşallah canım.Canım ben de düzenli olarak meyve tüketiyorum.. Erkek bebişler tatlı istetir ne kdr doğru bir yaklaşım bilmiyorum ama ben gerçekten son zamanlarda deli gbi tatlı yemek istiyorum.. Bu isteğimi bastırmak için de dha masum olan meyvelere yüklendim.. Günlük olarak; 1 elma ve 1 muz veya 1 portakal illaki yiyorum.. onun dışında haftada bi kez çilek ve ananas yiyorum... Annem çilek için henüz erken diyor, ondan az yiyorum.. ananas da çok kalorili olduğu için ondan da az yiyorum.. :)
Doğrudur canım bende çok tedirgin oluyorum hatta aylık doktora gitme periyodu bile bana uzun geliyor. Yapacak bir şey yok özellikle adet dönemine denk gelen günlerde kasıklarım yanıyor bu da normalmiş . Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin .çok teşekkür ederim,
Allah hepimize hayrlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..
kanamam lekelenmem falan yok ama insanı tedirgin ediyo işte..
rutine oturtmayınca insanın aklına gelmiyor yada canı çekmiyor genelde.sabahları peynir yanında ceviz ve bazen kuru meyve incir üzüm hurma gibi kuru meyvelerde tüketiyorum ben.henüz meyvelerin tam mevsimi olmadığı için severek yada güvenerek tüketmek gerçekten çok zor :/bende genelde 2 çeşit tüketiyorum.bazen 3 oluyor.
günlük kayısı,incir,üzüm kurusu gibi yemişleri düzenli
tüketiyorum.kuruyemişe daha tam olarak geçemedim.aklıma geldikçe bir iki yiyorum.
ben de öyle düşünüyorum biberonvermem emerse yinede nuk veya wee nin küçük bir cam biberonunu alıcam ama emzik kauçuk mu olmalı yoksa plastik mi siz ce ?kızlar bide ben oğlumda chicco nun cam biberonunu aldım.ama genelde biberon
kullanmayı pek önermez doktorlar.süt akışı memeye göre daha rahat olduğu için.
genelde sütümü sağdıysam hep kaşıkla verdim.
o yüzden alacaksanızda bir tane küçük evinizde bulundurun ama ben pek kullanmadım.
birde bazı çocuklar biberonu pek sevmiyor.
Kızlar ;
Ben jokerden 300 tl hediye çekimiz olunca aşağıdaki göğüs pompasını aldım. Hiç kullanan var mıdır ? İş yerimizde doğum yapan bayanlar genelde 80 tl 'ye aylık göğüs pompa kiralıyor bende öyle yaparım diye düşündüm. Bunu da evde kullanırım diye düşündüm. Ayrıca aşağıdaki buharlı sterilizatör ve biberon ısıtıcı için fikirlerinizi öğrenebilir miyim ? İkisini de almak istiyorum açıkçası.
Kızlar ;
Ben jokerden 300 tl hediye çekimiz olunca aşağıdaki göğüs pompasını aldım. Hiç kullanan var mıdır ? İş yerimizde doğum yapan bayanlar genelde 80 tl 'ye aylık göğüs pompa kiralıyor bende öyle yaparım diye düşündüm. Bunu da evde kullanırım diye düşündüm. Ayrıca aşağıdaki buharlı sterilizatör ve biberon ısıtıcı için fikirlerinizi öğrenebilir miyim ? İkisini de almak istiyorum açıkçası.
aynen portakalın,armut vs.ninde mevsimi geçti ama mecburen yiyiorum.rutine oturtmayınca insanın aklına gelmiyor yada canı çekmiyor genelde.sabahları peynir yanında ceviz ve bazen kuru meyve incir üzüm hurma gibi kuru meyvelerde tüketiyorum ben.henüz meyvelerin tam mevsimi olmadığı için severek yada güvenerek tüketmek gerçekten çok zor :/
ben kauçuk aldım memeye en yakın diye.yine aynı markanın.aslında emzik kullanma taraftarı da değildimben de öyle düşünüyorum biberonvermem emerse yinede nuk veya wee nin küçük bir cam biberonunu alıcam ama emzik kauçuk mu olmalı yoksa plastik mi siz ce ?
kızlar mrb belki biraz konu dısı ama kusura bakmayınbugun saglık oacagına gıttım kan tahlılı verdım kolestreol um yuksek cıktı normal degerler 120-220 arasında benım 233 cıkmıs dr umu aradım sordum korkutalacak bırsey yok boyle seylere takılmayın hamılelıkte normal dedı ama ılk gebelıgım olunca cok tedırgın oldum.. daha once boyle bırsey yasayan ya da aranızda bu tur olayla karsılasan var mı?
Canım ben 120 ml cam biberon ve ikili 125 ml biberon aldım. Deneyimli anneler mutlaka yorum yapacaktır. Bende karıştırıyorum ilk gebeliğim. Yeni doğan seti almadım ben . Cam biberon alacaksan aventin cam biberon kılıfı var onu da almanı tavsiye ediyorum. Ayrıca jokerde avent ürünleri %40 indirimde. Cam biberonu 23.34 TL
merhaba kızlare ben bişey danışmak istiyorum şimdi aventin biberonlarına baktımda. Bir yeni doğan seti var bir de avent natural cam biberon var (120ml+240ml). Sizce ilk doğduğunda hangisini almalıyım. Yeni doğan seti almasamda diğernin 120ml olanı yeterli oluyormu. Ayy çok karıştırdım ama kusura bakmayın
tatil aşerdimKesinlikle yaz gelsin o zamanda fawori meywalarìm war şekerim ama yazın hararetli geçecek bize bu sene iki canla artık tatilde yok bize hamişim diye turistik yerdeki hamişler şöyle denize uzatsa bile ayaklarını o bile yetr ohhhwalla rüyalarıma girecek hayali yeter YAZ mevsimi diyince benim kafa gidio tatile
aramzda 11 gün varmış belki sende haftaya hissedersin çnkü ben net olarak yeni hissetmeye başladm veAllah allah ben neden hala hissedemiyorum anlamadım
Canım ben haftaya Çarşamba yaptıracağım Konya'da . 80 tl
zafer seninCok tesekkur ederim bu yorum icin canim, cok sukur sorun yok, aslinda bir anda daha cok masraf olur, fasla abartiya kacmadan alayim bendun zorla tulum baktirdim, sonunda ne istiyorsan yap dedi
bende aralıklı olarak net bi şekilde hissediyorum hele son bikaç gündür :) hatta şuanda kıpır kıpır :)
bende böyle karnımın altında kasıklarıma doğru, pıt pıt baloncuk patlar gibi şeyler hissediyorum,ben nie hala hissetmiorum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?