2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben en az 3 çeşit 1 er adet birde 250 gr kadar Çilek tüketiyorum mevsimi olduğu için söyledim yanlış anlaşılmasın ama meyvenin çok faydası var

günaydın
hamile olduğumu öğrendim öğreneli günde 1 adet meyve yiyorum.buda şimdiye kadar armut ve kivi oldu.birkaç kerede çilek yedim tabi onda adet fazlalaşıyor

canım bende 1 dilim ananas ve çilek tüketiyorum. şimdi ayva yiyin kızın güzel olur gamzeli olur dediler , yemeye çalışıyorum ama o da hiç sevdiğim bi meyve değil .insanın boğazında kalıyor.

bende genelde 2 çeşit tüketiyorum.bazen 3 oluyor.
günlük kayısı,incir,üzüm kurusu gibi yemişleri düzenli
tüketiyorum.kuruyemişe daha tam olarak geçemedim.aklıma geldikçe bir iki yiyorum.

maşallah canım.
çileğin mevsimi daha gelmedi diye biliyorum aslında mayıs haziran gibi oluyor.
ben şimdilik kivi,armut,elma,muz,portakal evde bunlardan hangisi varsa artık.arada da birkaç dilim ayva tüketiyorum.

çok teşekkür ederim,
Allah hepimize hayrlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..
kanamam lekelenmem falan yok ama insanı tedirgin ediyo işte..
Doğrudur canım bende çok tedirgin oluyorum hatta aylık doktora gitme periyodu bile bana uzun geliyor. Yapacak bir şey yok özellikle adet dönemine denk gelen günlerde kasıklarım yanıyor bu da normalmiş . Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin .

kızlar bide ben oğlumda chicco nun cam biberonunu aldım.ama genelde biberon
kullanmayı pek önermez doktorlar.süt akışı memeye göre daha rahat olduğu için.
genelde sütümü sağdıysam hep kaşıkla verdim.
o yüzden alacaksanızda bir tane küçük evinizde bulundurun ama ben pek kullanmadım.
birde bazı çocuklar biberonu pek sevmiyor.

bende genelde 2 çeşit tüketiyorum.bazen 3 oluyor.
günlük kayısı,incir,üzüm kurusu gibi yemişleri düzenli
tüketiyorum.kuruyemişe daha tam olarak geçemedim.aklıma geldikçe bir iki yiyorum.
rutine oturtmayınca insanın aklına gelmiyor yada canı çekmiyor genelde.sabahları peynir yanında ceviz ve bazen kuru meyve incir üzüm hurma gibi kuru meyvelerde tüketiyorum ben.henüz meyvelerin tam mevsimi olmadığı için severek yada güvenerek tüketmek gerçekten çok zor :/

ben de öyle düşünüyorum biberonvermem emerse yinede nuk veya wee nin küçük bir cam biberonunu alıcam ama emzik kauçuk mu olmalı yoksa plastik mi siz ce ?

buharlı sterilizatör, biberon ısıtıcı, göğüs pompası mutlaka alacaklarım listesinde. kullanan yakınlarım var ve oldukça memnunlar.

strelizatör ve biberon ısıtıcı hakkında fikrim yok ama avent elektrikli göğüs pompasını ben de alicam. çok yakın 2 arkadaşım da avent kullandı ve cok memnunlardi

aynen portakalın,armut vs.ninde mevsimi geçti ama mecburen yiyiorum.
bu ayın meyvesi malum bir tane o da el yakıyor

ben de öyle düşünüyorum biberonvermem emerse yinede nuk veya wee nin küçük bir cam biberonunu alıcam ama emzik kauçuk mu olmalı yoksa plastik mi siz ce ?
ben kauçuk aldım memeye en yakın diye.yine aynı markanın.aslında emzik kullanma taraftarı da değildim
ama aldım evde bulunsun diye.bizimki kauçuk,plastik hiçbirini almadı.genelde doğduktan sonra
emziğin her türlüsünü, her markasını deniyorsun hangisini alırsa artık.

Hiç korkma canım bi akşam ölüyorum sandım acile zor attık kendimizi kan verdim idrar verdim bi çok değer tavan çıktı doktor gebelikte bu şekilde olması normal kan değerlerin artık bebeğe kan akışı olduğu için değişiyor korkulcak bişe yok yorulmuşsundur dinlen dedi 2 gün işe gitmedim ilaçta kullanmadım herşey süperdi olabiliyor bazen sıkma canını

ben de aventin cam biberonlarını aldım 120 ve 240 ml. 240 lığa geçildiğinde 120 yi su için kullanıcam. mutlaka tavsiye ederim...

Canım ben avent biberon ama set olarak değil. ilk etapta bi 120 bi 240 alicam. çünkü bazı bebekler biberon kabul etmiyor ya da her markayı almıyorlar. Eğer kızım severse sonra takviye yaparım diyorum

tatil aşerdim öyle inan ki çok bunalcaz yazın hamile olmak çok zor diyorlar ama lohusalık olarakta güzel geçer dediler ben bursadaym canm artık ayaklarımızı suya sokmaya ancaa mudanyaya giderz :)

amniyotik bant hakkında yorum gelmemiş..demekki sadece bende görüldü bu durum

Cok tesekkur ederim bu yorum icin canim, cok sukur sorun yok, aslinda bir anda daha cok masraf olur, fasla abartiya kacmadan alayim ben dun zorla tulum baktirdim, sonunda ne istiyorsan yap dedi
zafer senin bende almayı düşünüyorum ne bileyim zaten özel hastanenin ödemesi var evimi süslemek istyrm beşik dolap vs falanda alıncak en azından giysilerin birazını alalımda hediyede çok gelir :) ben çıktıkça az az alıyrm canm çünkü artık kıpırdanıyorlar biz gelicez hazır olun diyorlar

ben nie hala hissetmiorum yaaaaa
bende böyle karnımın altında kasıklarıma doğru, pıt pıt baloncuk patlar gibi şeyler hissediyorum,
ama annem ''gazdır o gaz, erken daha'' diyo şevkimi kırıyo sağolsun
5. ay dolduktan sonra net hissedilirmiş canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…