2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar benm.kasılmaların ve ağrıların var ,b na dua edin ,,çift rahim olduğundan bebeğin alanı dar,,ve tahmin küçük geliyorrahmim sertleşiyor,,,korkuyorum ,,,erken doğum riskin var
merhaba benimde kasık sertleşmem var sordum zayıflıktan bu agrıları cekeceksin dedi okudugumda kasılmadan erken dogum rıskınden yazıyo bende korkuyorum aksama dogru karnım kasığım taş gibi oluyo

Merhaba arkadaşım bende kendi kullandığım güne§ koruyucumu iletiyim dedim normalde hep sebamed ürünlerini hep seçerdim daha doğal geldigi icin ama geçen ay eşimin medikalci bir arkadaşı Avene adlı bir markayı önermiş.eczaneye sordum birinde bulamadm diğerinde buldum onlarda açıkladı ve paraben alkol icermez ürünlerinde dogal dediler hatta şifali termal sularla yapılıyormuş fransiz markası,netden de ara§trdm aynı şeyler yaziodu..kullanıyorum hatta cilt temizleme ve nemlendiricisini de aldm yumuşacık bir his bırakio...tawsiye ederim..

tatil aşerdim öyle inan ki çok bunalcaz yazın hamile olmak çok zor diyorlar ama lohusalık olarakta güzel geçer dediler ben bursadaym canm artık ayaklarımızı suya sokmaya ancaa mudanyaya giderz :)
Ooo bursa güzel memleket gitmedim ama tv larda görüyoz yeşiller mawilerle dolu bi manzaralì yer gòstermi§lerdi mudanya mi oluyo bilmem artik ama sende şanslısın walla arkadaşim biz ankardayız burda hararet hat safhada yazın neyse Allah yardımcımz olur elbet

evet bursamız çok gzl çok şanslıyım bu şehirde oldugum için dağ yoluna çıkıyoruz geceleri serin hatta üşüyorsun ilerleyen saatlerde :) Allah kolaylık versin sanada artık bol bol evde yat duş al :)

inşallah cnm olsun sen benden önce giriyorsun deneyimini yaz cnm bana da
Tamam canım yazarım tabi; yalnız benim haftam senden 1 hafta geri ama Meltem Hn yumurtlama erken olmuştur o zaman diye Bebeğin usg ölçüsüne göre o haftaya istedi benim de kafam karıştı aslına 20 dolmuyor o zaman

evet bursamız çok gzl çok şanslıyım bu şehirde oldugum için dağ yoluna çıkıyoruz geceleri serin hatta üşüyorsun ilerleyen saatlerde :) Allah kolaylık versin sanada artık bol bol evde yat duş al :)

aynen ben de yazın hamilelik zor olucak diyorum sonra aklıma püfür püfür esen dağ yolu geliyor.. evimiz de yeni yapılan dobruca dağ yoluna çok yakın.. kaçar kaçar gider serinleriz artık :)

canım avene i biliyorum, güneş ürünleri var hatta.. ben de ilk avene alırım diyordum ama yine de bi sorayım belki dha iyi birşeyler vardır dedim.. forumda arkadaşlar bikaç marka dha önerdi, hepsini inceleyip, bir karar vericem :) teşekkürler..

ultrason haftan ne cnm bnm tam tutuyor bebeğin gelişimiyle haftam..

fiyati nekadar acaba

Kızlar belim çok ağrıyor. Bir de akıntı mı su mu bilemedim çamaşırım kirlenmiş. Kafamda deli sorular.. Sağ salim şu bebeğim bi gelseydi başka hiçbir şey istemiyorum.

kızlar çok acil beylikdüzü civarında ayrıntılı usg için nereye gidebilirim ? medilife randevum iptal oldu doktor olmadığından sinirimden ağlıyorum yardımınızı rica ederim yada neresi olursa artık ?

merhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrasona giren var mı?Ben haftaya gireceğim 19. haftam oluyor.İstanabul anadolu yakasında pendik bölge hast hakan beye randevu aldım.Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz başka bir perinatoloji uzmanı var mı? ben ilk hamileliğimde hakan beye gitmiştim memnun kalmıştım.Ama daha iyisi var mı sormak istedim.

aynen ben de yazın hamilelik zor olucak diyorum sonra aklıma püfür püfür esen dağ yolu geliyor.. evimiz de yeni yapılan dobruca dağ yoluna çok yakın.. kaçar kaçar gider serinleriz artık :)
aa benimde kayınvalidemlerin evi orda canm yakınız desene ama orasıda çok serin ben seviyorum orayı şanslısın :)

kızlar Bakırköy radyotom görüntüleme merkezine ayın 18 ine aldım. Umarım iyi bir yerdir. Bilgisi olan var mı ? Medicana ve Kolanda yer bulamadım. Fiyat çok önemli değil yine de bir yer öneren varsa orayı da arayabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Elimde en iyilerin olduğu bir liste vardı ama evde, akşam yazayım. Ben de onlardan birine gideceğim ama 22. haftada.lokasyonlarını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…