merhaba benimde kasık sertleşmem var sordum zayıflıktan bu agrıları cekeceksin dedi okudugumda kasılmadan erken dogum rıskınden yazıyo bende korkuyorum aksama dogru karnım kasığım taş gibi oluyoKızlar benm.kasılmaların ve ağrıların var ,b na dua edin ,,çift rahim olduğundan bebeğin alanı dar,,ve tahmin küçük geliyorrahmim sertleşiyor,,,korkuyorum ,,,erken doğum riskin var
cnm bebeğin eşi öndedir öyle olunca geç hissediliyor veya iç karın zarın kalındır.. en geç 20. haftada hissedersin üzülmeben nie hala hissetmiorum yaaaaa
ya kişiden kişiye değişiyor canım bünyeyle alakalı karın yapınla ilgili benm düşük oldu ama 2. gebeligm belkide ondan erken hissediyorumdur :) ama yakında hepimiz hissedicez az kaldı mrk etmeben nie hala hissetmiorum yaaaaa
Merhaba arkadaşım bende kendi kullandığım güne§ koruyucumu iletiyim dedim normalde hep sebamed ürünlerini hep seçerdim daha doğal geldigi icin ama geçen ay eşimin medikalci bir arkadaşı Avene adlı bir markayı önermiş.eczaneye sordum birinde bulamadm diğerinde buldum onlarda açıkladı ve paraben alkol icermez ürünlerinde dogal dediler hatta şifali termal sularla yapılıyormuş fransiz markası,netden de ara§trdm aynı şeyler yaziodu..kullanıyorum hatta cilt temizleme ve nemlendiricisini de aldm yumuşacık bir his bırakio...tawsiye ederim..ben de normalde clinique in biçok ürününü kullanıyorum ama şimdi gebelik biraz dha farklı.. hem lekelenmeyi önleyebilecek hem de güneş koruması sağlayacak dha doğal bir ürün arayışındayım.. Güzel bi ürün bulabilirsem sni de hbrdar ederim :)
Ooo bursa güzel memleket gitmedim ama tv larda görüyoz yeşiller mawilerle dolu bi manzaralì yer gòstermi§lerdi mudanya mi oluyo bilmem artik ama sende şanslısın walla arkadaşim biz ankardayız burda hararet hat safhada yazın neyse Allah yardımcımz olur elbettatil aşerdimöyle inan ki çok bunalcaz yazın hamile olmak çok zor diyorlar ama lohusalık olarakta güzel geçer dediler ben bursadaym canm artık ayaklarımızı suya sokmaya ancaa mudanyaya giderz :)
evet bursamız çok gzl çok şanslıyım bu şehirde oldugum için dağ yoluna çıkıyoruz geceleri serin hatta üşüyorsun ilerleyen saatlerde :) Allah kolaylık versin sanada artık bol bol evde yat duş al :)Ooo bursa güzel memleket gitmedim ama tv larda görüyoz yeşiller mawilerle dolu bi manzaralì yer gòstermi§lerdi mudanya mi oluyo bilmem artik ama sende şanslısın walla arkadaşim biz ankardayız burda hararet hat safhada yazın neyse Allah yardımcımz olur elbet
Tamam canım yazarım tabi; yalnız benim haftam senden 1 hafta geri ama Meltem Hn yumurtlama erken olmuştur o zaman diye Bebeğin usg ölçüsüne göre o haftaya istedi benim de kafam karıştı aslına 20 dolmuyor o zamaninşallah cnm olsun sen benden önce giriyorsun deneyimini yaz cnm bana da
evet bursamız çok gzl çok şanslıyım bu şehirde oldugum için dağ yoluna çıkıyoruz geceleri serin hatta üşüyorsun ilerleyen saatlerde :) Allah kolaylık versin sanada artık bol bol evde yat duş al :)
Merhaba arkadaşım bende kendi kullandığım güne§ koruyucumu iletiyim dedim normalde hep sebamed ürünlerini hep seçerdim daha doğal geldigi icin ama geçen ay eşimin medikalci bir arkadaşı Avene adlı bir markayı önermiş.eczaneye sordum birinde bulamadm diğerinde buldum onlarda açıkladı ve paraben alkol icermez ürünlerinde dogal dediler hatta şifali termal sularla yapılıyormuş fransiz markası,netden de ara§trdm aynı şeyler yaziodu..kullanıyorum hatta cilt temizleme ve nemlendiricisini de aldm yumuşacık bir his bırakio...tawsiye ederim..
ultrason haftan ne cnm bnm tam tutuyor bebeğin gelişimiyle haftam..Tamam canım yazarım tabi; yalnız benim haftam senden 1 hafta geri ama Meltem Hn yumurtlama erken olmuştur o zaman diye Bebeğin usg ölçüsüne göre o haftaya istedi benim de kafam karıştı aslına 20 dolmuyor o zaman
ewet canım bnde 17. haftada ogrendım benım de kucuk prensım olacak ınsallah :)16. haftada öğrendim canım benim yavru kuşum erkek :) senin belli mi?
fiyati nekadar acabaMerhaba arkadaşım bende kendi kullandığım güne§ koruyucumu iletiyim dedim normalde hep sebamed ürünlerini hep seçerdim daha doğal geldigi icin ama geçen ay eşimin medikalci bir arkadaşı Avene adlı bir markayı önermiş.eczaneye sordum birinde bulamadm diğerinde buldum onlarda açıkladı ve paraben alkol icermez ürünlerinde dogal dediler hatta şifali termal sularla yapılıyormuş fransiz markası,netden de ara§trdm aynı şeyler yaziodu..kullanıyorum hatta cilt temizleme ve nemlendiricisini de aldm yumuşacık bir his bırakio...tawsiye ederim..
Canım ben haftaya Çarşamba yaptıracağım Konya'da . 80 tl
aa benimde kayınvalidemlerin evi orda canm yakınız desene ama orasıda çok serin ben seviyorum orayı şanslısın :)aynen ben de yazın hamilelik zor olucak diyorum sonra aklıma püfür püfür esen dağ yolu geliyor.. evimiz de yeni yapılan dobruca dağ yoluna çok yakın.. kaçar kaçar gider serinleriz artık :)
kızlar Bakırköy radyotom görüntüleme merkezine ayın 18 ine aldım. Umarım iyi bir yerdir. Bilgisi olan var mı ? Medicana ve Kolanda yer bulamadım. Fiyat çok önemli değil yine de bir yer öneren varsa orayı da arayabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?