2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın
hamile olduğumu öğrendim öğreneli günde 1 adet meyve yiyorum.buda şimdiye kadar armut ve kivi oldu.birkaç kerede çilek yedim tabi onda adet fazlalaşıyor

ben bi iki hafta öncesine kadar sürekli meyve tüketiyordum ama bu aralar biraz ara verdim sanırım devam etmem lazım biraz kabızlık problemi olmaya basladı

canım bende 25 ine oradan randevu aldım ama beni direk oraya doktorum yönlendirdi nasıl bi yer bende araştırıyorum bişey öğrenirsen paylaşırmısın

Oglan cocuga hamilelik ne zormus kizlarimda hicboyle sikintilar cekmemistim..Sol kasigim surekli agriyor,gecen aksam kanamam geldi,acile kostuk bebekte sikinti yok dedi doktor..Surekli uzaniyorum..Hayirlisiyla kucagima alsam oglumu cok rahat edicem..

Kızlar nasılsınız?

Ben bu gün bebeğime küvet aldım, A101'de indirim var 50lt su tahliyeli küveti 15 tl ye aldım kovası 5 maşrapası 1,25. unibabynin ürünleri de var. nuk'un ortodontik emziğine 5 tl verdim, birde 3tlye biberon fırça seti aldım. Bunları henüz almamış ve almayı düşünenlere haber vereyim dedim. Ben beğendim aldıklarımı. Bebek nevresimi de vardı ama kalmamış benim gittiğim markette o yüzden kalitesi için birşey söyleyemeyeceğim.

nukun cam biberonları da vardı.

ben bi iki hafta öncesine kadar sürekli meyve tüketiyordum ama bu aralar biraz ara verdim sanırım devam etmem lazım biraz kabızlık problemi olmaya basladı
herşey kararında olmalı bence.ben çiğ sebzede çok yediğim için ekstra meyve tüketme gereği hissetmiyorum.bence özellikle çiğ tüketilen besinler bağırsak sisteminin rahat çalışması için oldukça yararlı.

sağol cnm sen nasılsın? ben de bu akşam bakayım mutlaka, talan edilmiştir gerçi :)

Kızlar herkese merhaba, bugün a101'e güzel ciciler geldi, bizim payımıza bunlar düştü, yavaş yavaş sağda solda ne var almak takip etmek lazım, yakınınızda varsa bir gidin bakın bence

Eklentiler

• image.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 134
merhaba arkadaşlar.geçenki tetanos aşısı muhabbeti üzerine dün sağlık ocağından çağırdılar.genel bir muayeneden sonra sürpriz aşımızın ilkini vuruldum geldim ikinci içinde bir ay sonrası için gün verdi.bebeğin kalp atışını dinledi 147 ile 160 küsür arası dedi.kız bebek için tahmin edilen değerlerde bunlardı değilmi ?

Istanbul Anadolu yakasında ayrıntılı ultrason için doktor arayan arkadaşlara araştırdığım birkaç yeri söylemek istiyorum. Önceki hamileliğimde hastaneleri arayıp fiyat sormuştum, internetten doktorları araştırmıştım vs. Çamlıca erdem hastanesinde bayan bir doktor, koşuyolu medipolde Hakan bey ve koşuyolu görüntüleme merkezinde ayşe hanım olmak üzere 3'e indirmiştim ben. Ama en çok koşuyolu görüntüleme merkezindeki ayşe hanım hakkında çok çok iyi olduğunu duymuştum. Fiyat olarak da medipolden sonra en makul olan koşuyolu görüntülemeydi. Şimdi doktorum kendisi bir doktora yönlendirmezse ben de koşuyolu görüntüleme merkezinden randevu almayı planlıyorum. Cd veriliyormuş muayene sonrasında, doktor herşeyi açıklıyormuş senin sormana gerek kalmadan, her sorunu da tatmin edici şekilde yanıtlıyormuş. Tecrübeli bir radyolog olduğunu kadın doğum uzmanlarından da duydum hatta arkadaşımın doktoru da Ayşe Hanımı önermiş.

Kızlar herkese merhaba, bugün a101'e güzel ciciler geldi, bizim payımıza bunlar düştü, yavaş yavaş sağda solda ne var almak takip etmek lazım, yakınınızda varsa bir gidin bakın bence
çok güzeller cnm sağlıkla kullansın bebişin

Oglan cocuga hamilelik ne zormus kizlarimda hicboyle sikintilar cekmemistim..Sol kasigim surekli agriyor,gecen aksam kanamam geldi,acile kostuk bebekte sikinti yok dedi doktor..Surekli uzaniyorum..Hayirlisiyla kucagima alsam oglumu cok rahat edicem..
haklısın cnm bende kızıma hamileyken pek rahattım.. oğlum baya zorluyor beni her gebelik farklı gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…