eve gidip uyumak istiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi
günaydın
hamile olduğumu öğrendim öğreneli günde 1 adet meyve yiyorum.buda şimdiye kadar armut ve kivi oldu.birkaç kerede çilek yedim tabi onda adet fazlalaşıyor
canım bende 25 ine oradan randevu aldım ama beni direk oraya doktorum yönlendirdi nasıl bi yer bende araştırıyorum bişey öğrenirsen paylaşırmısınkızlar Bakırköy radyotom görüntüleme merkezine ayın 18 ine aldım. Umarım iyi bir yerdir. Bilgisi olan var mı ? Medicana ve Kolanda yer bulamadım. Fiyat çok önemli değil yine de bir yer öneren varsa orayı da arayabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Allah sağlıkla kucağımıza alıp öpüp koklamayı nasip etsinewet canım bnde 17. haftada ogrendım benım de kucuk prensım olacak ınsallah :)
En son indirimdeyydi diger ürünlerinden de aldık cnm ama normali 69 tlfiyati nekadar acaba
herşey kararında olmalı bence.ben çiğ sebzede çok yediğim için ekstra meyve tüketme gereği hissetmiyorum.bence özellikle çiğ tüketilen besinler bağırsak sisteminin rahat çalışması için oldukça yararlı.ben bi iki hafta öncesine kadar sürekli meyve tüketiyordum ama bu aralar biraz ara verdim sanırım devam etmem lazım biraz kabızlık problemi olmaya basladı
tsk ederim canim bende bir bakiymEn son indirimdeyydi diger ürünlerinden de aldık cnm ama normali 69 tl
Kızlar nasılsınız?
Ben bu gün bebeğime küvet aldım, A101'de indirim var 50lt su tahliyeli küveti 15 tl ye aldım kovası 5 maşrapası 1,25. unibabynin ürünleri de var. nuk'un ortodontik emziğine 5 tl verdim, birde 3tlye biberon fırça seti aldım. Bunları henüz almamış ve almayı düşünenlere haber vereyim dedim. Ben beğendim aldıklarımı. Bebek nevresimi de vardı ama kalmamış benim gittiğim markette o yüzden kalitesi için birşey söyleyemeyeceğim.
nukun cam biberonları da vardı.
ben nie hala hissetmiorum yaaaaa
al benden de o kadar cnm ya.. ist. sağanak yağış ve rüzgar çok tam uyumalık bir hava işimde yok gitsemde yatsam birazeve gidip uyumak istiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi
tamam canım bana haber verirsen çok sevinirim , teşekkürlerElimde en iyilerin olduğu bir liste vardı ama evde, akşam yazayım. Ben de onlardan birine gideceğim ama 22. haftada.lokasyonlarını bilmiyorum
çok güzeller cnm sağlıkla kullansın bebişinKızlar herkese merhaba, bugün a101'e güzel ciciler geldi, bizim payımıza bunlar düştü, yavaş yavaş sağda solda ne var almak takip etmek lazım, yakınınızda varsa bir gidin bakın bence
haklısın cnm bende kızıma hamileyken pek rahattım.. oğlum baya zorluyor beni her gebelik farklı gerçekten..Oglan cocuga hamilelik ne zormus kizlarimda hicboyle sikintilar cekmemistim..Sol kasigim surekli agriyor,gecen aksam kanamam geldi,acile kostuk bebekte sikinti yok dedi doktor..Surekli uzaniyorum..Hayirlisiyla kucagima alsam oglumu cok rahat edicem..
sağol cnm sen nasılsın? ben de bu akşam bakayım mutlaka, talan edilmiştir gerçi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?