2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım bende 25 ine oradan randevu aldım ama beni direk oraya doktorum yönlendirdi nasıl bi yer bende araştırıyorum bişey öğrenirsen paylaşırmısın
Telefonda görüştüğüm kadın , ultrasona kadın doğum uzmanının girdiğini söyledi. Özellikle perinatoloji uzmanının değil. Fakat raporun detaylı olduğunu, bebeğin tüm organlarının incelendiğini buna göre 2 sayfa Perinatoloji raporu verdiklerini söyledi. Forumdaki arkadaşlar özellikle perinatoloji uzmanı diye yazınca bende ona göre sordum ama kadın doğum uzmanı bakıyormuş. Yer bulamadığım için buraya gideceğim. Ama perinatoloji uzmanıyla kadın doğum uzmanı arasındaki farkı bilmiyorum benimde kafam karıştı açıkçası

Benim annem de pikelerden almış. Kumaşını beğenmiş ama saat 10 gibi gitmesine rağmen çok fazla ürün kalmamış talan etmişler dedi..

Annem almış nevresim canım güzelmiş beğenmiş begenmese almazdi :)

Canım öyle düşünüp sıkma canını :) Ayrıntılı ultrason perinataloji uzmanı, radyolog ya da kadın doğum uzmanları tarafından yapılıyormuş. Aslında perinataloji uzmanları da kadın doğumcu aslen :) gideceğin doktor detaylı bir rapor verebildiğine göre bu konuda bilgili demekki içini ferah tut :)

bildiğim kadarıyla perinatoloji uzmanı sorunlu gebelik konusundaki bir uzmanlık.Yani hepsi zaten kadın doğumcu doğru ama perinatoloji ayrı bir dal.Bebeğin organ gelişimi vs inceleme uzmanı olarak perinatoloji uzamnına görünmeyi daha uygun buluyorum.

bu arada benim söylediğim hakan bey de koşuyolu medipoldeki hakan bey.Pendik bölge hastanesine akşam muayeneye geliyor

aa benimde kayınvalidemlerin evi orda canm yakınız desene ama orasıda çok serin ben seviyorum orayı şanslısın :)

biz odunluk tarafında prestij park evlerindeyiz.. bizim oralar pek serin olamıyor :) ama dediğim gbi bzm evin arkasından dobrucadan direk çıkan bi dağ yolu yaptılar, o sayede uludağ çok yakın oldu :) fırsatları değerlenidircez inş.. seni de bekleriz cnm :)

BENDE HALA HİSSETMİYORUM VE ÇOK ÜZÜLÜYORUM NE HİSSİZ BİR ANNEYİM DİYE
bugün bir video izledim doktor hareketlerin hissedilmesi ilk gebelikte 20-22 hafta arası gerçekleşir.öncesinde tesadüfi olarak anne hisseder fakat bu sadece o anlıktık sonrasında hergün böyle birşey olmasını bekleyip endişelenmemek lazım diyordu.bu yüzden üzülmeyin yakında güçlü tekmeler gelmeye başlar.

İnşallah öyledir çünkü kafam çok karışıyor açıkçası . Genellikle herkes perinatolog tavsiye etmiş bende bu sebeple arıyorum . İçimi ferah tutmaya çalışıyorum canım çoooooooook teşekkürler

Be
ultrason haftan ne cnm bnm tam tutuyor bebeğin gelişimiyle haftam..
. Benim normalde bugün 17 mi dolduruyorum ama Bebeğin ölçülerine göre 18 doluyomuş gibi diye 2 hafta sonra 2. Düzey usg ye gel dedi; aslında yumurtlamayla ilgili olmayabilir benim ilk oğlum tüp bebekti yani yumurtlama günü transfer günü hep belliydi ama o da önde giderdi neyse sağlıklı olsun da bebişler vardır dr unda bi bildiği

Bebeğimin cinsiyetini öğrenemedik hâlâ ve tekmelerinide hissetmedim. Ilk gebeliğim neden hissedemedim ki 20. haftayı mı beklemem gerekk

anladım canım çok saol dediğim gibi ben direk doktorum yönlendirdiği için olumsuz düşünmedim tamamen doktora bağlı hareket ediyorum onlara güvenmekten başka bi çaremiz yok...

aynen öyle cnm.. önemli olan sağlıklı olmaları.. oğluşuna bayıldım ama maşallah çok tatlı..

Kızlar belim çok ağrıyor. Bir de akıntı mı su mu bilemedim çamaşırım kirlenmiş. Kafamda deli sorular.. Sağ salim şu bebeğim bi gelseydi başka hiçbir şey istemiyorum.
Canım su miktarını bilmiyorum ama bence hemen Dr unu ara ve sor için rahat eder o seni yönlendirir

Bebeğimin cinsiyetini öğrenemedik hâlâ ve tekmelerinide hissetmedim. Ilk gebeliğim neden hissedemedim ki 20. haftayı mı beklemem gerekk
kaç haftalıksın şuan da cnm.. ilk gebeliklerde genelde 20. hafta diyorlar ama belli olmuyor ben ilkimde 16.haftada net hissetmeye başladım kızıma hamileyken.. şimdi kısmetse oğlum olacak hala çok az hissediyorum sert hareketler yok hala.. belkide kiloyla bebeğin ve eşin duruş biçimiyle alakalı bunlar.. aman sağlıklı olsunlarda varsın geç hissedelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…