Telefonda görüştüğüm kadın , ultrasona kadın doğum uzmanının girdiğini söyledi. Özellikle perinatoloji uzmanının değil. Fakat raporun detaylı olduğunu, bebeğin tüm organlarının incelendiğini buna göre 2 sayfa Perinatoloji raporu verdiklerini söyledi. Forumdaki arkadaşlar özellikle perinatoloji uzmanı diye yazınca bende ona göre sordum ama kadın doğum uzmanı bakıyormuş. Yer bulamadığım için buraya gideceğim. Ama perinatoloji uzmanıyla kadın doğum uzmanı arasındaki farkı bilmiyorum benimde kafam karıştı açıkçasıcanım bende 25 ine oradan randevu aldım ama beni direk oraya doktorum yönlendirdi nasıl bi yer bende araştırıyorum bişey öğrenirsen paylaşırmısın
Kızlar nasılsınız?
Ben bu gün bebeğime küvet aldım, A101'de indirim var 50lt su tahliyeli küveti 15 tl ye aldım kovası 5 maşrapası 1,25. unibabynin ürünleri de var. nuk'un ortodontik emziğine 5 tl verdim, birde 3tlye biberon fırça seti aldım. Bunları henüz almamış ve almayı düşünenlere haber vereyim dedim. Ben beğendim aldıklarımı. Bebek nevresimi de vardı ama kalmamış benim gittiğim markette o yüzden kalitesi için birşey söyleyemeyeceğim.
nukun cam biberonları da vardı.
Annem almış nevresim canım güzelmiş beğenmiş begenmese almazdi :)Kızlar nasılsınız?
Ben bu gün bebeğime küvet aldım, A101'de indirim var 50lt su tahliyeli küveti 15 tl ye aldım kovası 5 maşrapası 1,25. unibabynin ürünleri de var. nuk'un ortodontik emziğine 5 tl verdim, birde 3tlye biberon fırça seti aldım. Bunları henüz almamış ve almayı düşünenlere haber vereyim dedim. Ben beğendim aldıklarımı. Bebek nevresimi de vardı ama kalmamış benim gittiğim markette o yüzden kalitesi için birşey söyleyemeyeceğim.
nukun cam biberonları da vardı.
Telefonda görüştüğüm kadın , ultrasona kadın doğum uzmanının girdiğini söyledi. Özellikle perinatoloji uzmanının değil. Fakat raporun detaylı olduğunu, bebeğin tüm organlarının incelendiğini buna göre 2 sayfa Perinatoloji raporu verdiklerini söyledi. Forumdaki arkadaşlar özellikle perinatoloji uzmanı diye yazınca bende ona göre sordum ama kadın doğum uzmanı bakıyormuş. Yer bulamadığım için buraya gideceğim. Ama perinatoloji uzmanıyla kadın doğum uzmanı arasındaki farkı bilmiyorum benimde kafam karıştı açıkçası
BENDE HALA HİSSETMİYORUM VE ÇOK ÜZÜLÜYORUMben nie hala hissetmiorum yaaaaa
çok güzeller cnm sağlıkla kullansın bebişin
Telefonda görüştüğüm kadın , ultrasona kadın doğum uzmanının girdiğini söyledi. Özellikle perinatoloji uzmanının değil. Fakat raporun detaylı olduğunu, bebeğin tüm organlarının incelendiğini buna göre 2 sayfa Perinatoloji raporu verdiklerini söyledi. Forumdaki arkadaşlar özellikle perinatoloji uzmanı diye yazınca bende ona göre sordum ama kadın doğum uzmanı bakıyormuş. Yer bulamadığım için buraya gideceğim. Ama perinatoloji uzmanıyla kadın doğum uzmanı arasındaki farkı bilmiyorum benimde kafam karıştı açıkçası
aa benimde kayınvalidemlerin evi orda canm yakınız desene ama orasıda çok serin ben seviyorum orayı şanslısın :)
bugün bir video izledim doktor hareketlerin hissedilmesi ilk gebelikte 20-22 hafta arası gerçekleşir.öncesinde tesadüfi olarak anne hisseder fakat bu sadece o anlıktık sonrasında hergün böyle birşey olmasını bekleyip endişelenmemek lazım diyordu.bu yüzden üzülmeyin yakında güçlü tekmeler gelmeye başlar.BENDE HALA HİSSETMİYORUM VE ÇOK ÜZÜLÜYORUMNE HİSSİZ BİR ANNEYİM DİYE
İnşallah öyledir çünkü kafam çok karışıyor açıkçası . Genellikle herkes perinatolog tavsiye etmiş bende bu sebeple arıyorum . İçimi ferah tutmaya çalışıyorum canım çoooooooook teşekkürlerCanım öyle düşünüp sıkma canını :) Ayrıntılı ultrason perinataloji uzmanı, radyolog ya da kadın doğum uzmanları tarafından yapılıyormuş. Aslında perinataloji uzmanları da kadın doğumcu aslen :) gideceğin doktor detaylı bir rapor verebildiğine göre bu konuda bilgili demekki içini ferah tut :)
Canım benim bende öyleyim haftalar ilerledikçe , bebeklerimiz geliştikçe daha net hissedeceğiz üzülmeyelimBENDE HALA HİSSETMİYORUM VE ÇOK ÜZÜLÜYORUMNE HİSSİZ BİR ANNEYİM DİYE
. Benim normalde bugün 17 mi dolduruyorum ama Bebeğin ölçülerine göre 18 doluyomuş gibi diye 2 hafta sonra 2. Düzey usg ye gel dedi; aslında yumurtlamayla ilgili olmayabilir benim ilk oğlum tüp bebekti yani yumurtlama günü transfer günü hep belliydi ama o da önde giderdi neyse sağlıklı olsun da bebişler vardır dr unda bi bildiğiultrason haftan ne cnm bnm tam tutuyor bebeğin gelişimiyle haftam..
anladım canım çok saol dediğim gibi ben direk doktorum yönlendirdiği için olumsuz düşünmedim tamamen doktora bağlı hareket ediyorum onlara güvenmekten başka bi çaremiz yok...Telefonda görüştüğüm kadın , ultrasona kadın doğum uzmanının girdiğini söyledi. Özellikle perinatoloji uzmanının değil. Fakat raporun detaylı olduğunu, bebeğin tüm organlarının incelendiğini buna göre 2 sayfa Perinatoloji raporu verdiklerini söyledi. Forumdaki arkadaşlar özellikle perinatoloji uzmanı diye yazınca bende ona göre sordum ama kadın doğum uzmanı bakıyormuş. Yer bulamadığım için buraya gideceğim. Ama perinatoloji uzmanıyla kadın doğum uzmanı arasındaki farkı bilmiyorum benimde kafam karıştı açıkçası
aynen öyle cnm.. önemli olan sağlıklı olmaları.. oğluşuna bayıldım ama maşallah çok tatlı..Be
. Benim normalde bugün 17 mi dolduruyorum ama Bebeğin ölçülerine göre 18 doluyomuş gibi diye 2 hafta sonra 2. Düzey usg ye gel dedi; aslında yumurtlamayla ilgili olmayabilir benim ilk oğlum tüp bebekti yani yumurtlama günü transfer günü hep belliydi ama o da önde giderdi neyse sağlıklı olsun da bebişler vardır dr unda bi bildiği
Canım su miktarını bilmiyorum ama bence hemen Dr unu ara ve sor için rahat eder o seni yönlendirirKızlar belim çok ağrıyor. Bir de akıntı mı su mu bilemedim çamaşırım kirlenmiş. Kafamda deli sorular.. Sağ salim şu bebeğim bi gelseydi başka hiçbir şey istemiyorum.
Sağol canım tüm evlatları Rabbim ailelerine bağışlasınaynen öyle cnm.. önemli olan sağlıklı olmaları.. oğluşuna bayıldım ama maşallah çok tatlı..
kaç haftalıksın şuan da cnm.. ilk gebeliklerde genelde 20. hafta diyorlar ama belli olmuyor ben ilkimde 16.haftada net hissetmeye başladım kızıma hamileyken.. şimdi kısmetse oğlum olacak hala çok az hissediyorum sert hareketler yok hala.. belkide kiloyla bebeğin ve eşin duruş biçimiyle alakalı bunlar.. aman sağlıklı olsunlarda varsın geç hissedelimBebeğimin cinsiyetini öğrenemedik hâlâve tekmelerinide hissetmedim. Ilk gebeliğim neden hissedemedim ki 20. haftayı mı beklemem gerekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?