2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bebeğimin cinsiyetini öğrenemedik hâlâ ve tekmelerinide hissetmedim. Ilk gebeliğim neden hissedemedim ki 20. haftayı mı beklemem gerekk

18 +4 olduk bugün Sağlıklı olsunlar tabiki ama heyecanlıyım bir an önce hazırlık yapmak istiyorum. Doktorumuz önce kız dedi sonra erkek ve en son kontrolümüzde vav seklinde 20. hafta detaylı ultrasonda görürüz dedi inşallahhh

Kızlar ben oğlumda son aylar bile, çok ama çok az hissederdim.
yani 30.haftadan sonrası için diyorum.bazen günler olurdu.çok nadir
tekmelerdi yani.Her bebek bir değil birde bir arkadaşın dediği gibi
içerde duruş şekliyle de alakalı bu durum.hiç endişe etmeyin.

Hisseden anneler sizin hissettiğiniz nasıl bişey? Mesela benim karıncalanmama mı diyeyim içerde karıncalar geziyormu diyeyim bilemedim :) sizin dediğiniz gibi öyle pit pıtlar pek bende sadece arada bu karıncalanmlar hariç bişey değip geçiyor sanki. Acaba bebek hareketleri değilmi benim hissettiklerim

Erken hisseden tanıdıklarım sorun olabilir vs. gibi şeyler söylüyorlar. Moralim bozuluyor açıkcası

Kızlar herkese merhaba, bugün a101'e güzel ciciler geldi, bizim payımıza bunlar düştü, yavaş yavaş sağda solda ne var almak takip etmek lazım, yakınınızda varsa bir gidin bakın bence
çok güzelmiş sağlıkla giyer bebeğin ins

Erken hisseden tanıdıklarım sorun olabilir vs. gibi şeyler söylüyorlar. Moralim bozuluyor açıkcası

yok daha neler yaa boşver canım sen tanıdıkları. Tanıdıklar hep konuşur bebek doğuncada konuşcak onlar. Doktorlar bile 2o. hafta ve sonrası normal diye. Doktordan iyimi bilecekler üzülme sen :)

yok canim öyle bişey olsa dr söyler bu hissetme konusu tamamiyle Bünyan karın yapina bağlı durumlar sıkma canını benim 3, gebeliğin daha yeni yeni pit pit hissediyorum

Benim özellikle karnım tok olsun çok dönüyor oğluşum çok hareket ediyor çok mutlu oluyorum inşaallah bebişlerini hissetmeyen arkadaşlar çok yakında hissedersiniz insan çok tuhaf oluyor sanki ilk defa hamileyim gibiyim. eşim hep karnımı yokluyor ama onun dışardan hissetmesi imkansız üzülüyor kocişim merak etme 1ay sonra net hissedersin elinle sende ditorum

Kızlar en sonunda medical park yrd.doç.dr özlem dülgere detaylı usg için randevu aldım. Perinatologmuş kendisi. ücret 350 tl . radyotom bakırköye de aldım .inşallah randevularım artık iptal olmaz ya

Canım benimde Bakırköy radyotom da 23 nisanda randevum var sen benden önce gideceksin burda paylaşırsın nasıl geçtiğini bende merak ediyorum

canim benim 3. gebeligimde bende daha yeni yeni çok hafif pit pit hissediyorum bence 20 hafta normal

Ben bebek hareketlerini pıt pıt şeklinde çok az hissediyorum ama henüz sert tekmeler yok hala . Biraz büyüsünler haftalar ilerlesin başlayacak o tekmeler inşallah

Canım benimde Bakırköy radyotom da 23 nisanda randevum var sen benden önce gideceksin burda paylaşırsın nasıl geçtiğini bende merak ediyorum
Çok kafam karışık inan ki insanlar perinatolog deyince medical parka da randevu aldım. Hangisine gideceğimi bilemiyorum kafam çok karıştı

İnşallahh sabırsızlıkla bekliyorum. Annemin ilk bebeğiyim ve geç hissetmiş annem, sende geç hissedeceksin diyor

canim benim hissettiğim göbeğimin genelde alt kısmında küçük bir kalp atışı gibi

İnşallahh sabırsızlıkla bekliyorum. Annemin ilk bebeğiyim ve geç hissetmiş annem, sende geç hissedeceksin diyor

Canım benim bukadar takma kafana bebişinide üzme annesi çok az kaldı yakın da bol bol hareketleriyle mutlu olacaksın. Allah başka sorun vermesin gerisini boşver zamanla olur

Canım benim bukadar takma kafana bebişinide üzme annesi çok az kaldı yakın da bol bol hareketleriyle mutlu olacaksın. Allah başka sorun vermesin gerisini boşver zamanla olur

Sağolunn İlk zamanlar düşük tehlikem vardı. İşe ara verdim ve bebeğime yöneldim, sürekli araştırma içindeyim Çok şükür atlattık bebeğim beni bırakmasın iyi olsun yeter kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…