- 9 Nisan 2015
- 15
- 10
- 3
- 36
Bebeğimin cinsiyetini öğrenemedik hâlâve tekmelerinide hissetmedim. Ilk gebeliğim neden hissedemedim ki 20. haftayı mı beklemem gerekk
kaç haftalıksın şuan da cnm.. ilk gebeliklerde genelde 20. hafta diyorlar ama belli olmuyor ben ilkimde 16.haftada net hissetmeye başladım kızıma hamileyken.. şimdi kısmetse oğlum olacak hala çok az hissediyorum sert hareketler yok hala.. belkide kiloyla bebeğin ve eşin duruş biçimiyle alakalı bunlar.. aman sağlıklı olsunlarda varsın geç hissedelim
amin inşallah canım :)Allah sağlıkla kucağımıza alıp öpüp koklamayı nasip etsinUzun yıllar analı babalı büyüsünler inşallah
çok güzelmiş sağlıkla giyer bebeğin insKızlar herkese merhaba, bugün a101'e güzel ciciler geldi, bizim payımıza bunlar düştü, yavaş yavaş sağda solda ne var almak takip etmek lazım, yakınınızda varsa bir gidin bakın bence
Erken hisseden tanıdıklarım sorun olabilir vs. gibi şeyler söylüyorlar. Moralim bozuluyor açıkcası
yok canim öyle bişey olsa dr söyler bu hissetme konusu tamamiyle Bünyan karın yapina bağlı durumlar sıkma canını benim 3, gebeliğin daha yeni yeni pit pit hissediyorumErken hisseden tanıdıklarım sorun olabilir vs. gibi şeyler söylüyorlar. Moralim bozuluyor açıkcası
Canım benimde Bakırköy radyotom da 23 nisanda randevum var sen benden önce gideceksin burda paylaşırsın nasıl geçtiğini bende merak ediyorumkızlar Bakırköy radyotom görüntüleme merkezine ayın 18 ine aldım. Umarım iyi bir yerdir. Bilgisi olan var mı ? Medicana ve Kolanda yer bulamadım. Fiyat çok önemli değil yine de bir yer öneren varsa orayı da arayabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
canim benim 3. gebeligimde bende daha yeni yeni çok hafif pit pit hissediyorum bence 20 hafta normalbugün bir video izledim doktor hareketlerin hissedilmesi ilk gebelikte 20-22 hafta arası gerçekleşir.öncesinde tesadüfi olarak anne hisseder fakat bu sadece o anlıktık sonrasında hergün böyle birşey olmasını bekleyip endişelenmemek lazım diyordu.bu yüzden üzülmeyin yakında güçlü tekmeler gelmeye başlar.
Çok kafam karışık inan ki insanlar perinatolog deyince medical parka da randevu aldım. Hangisine gideceğimi bilemiyorum kafam çok karıştıCanım benimde Bakırköy radyotom da 23 nisanda randevum var sen benden önce gideceksin burda paylaşırsın nasıl geçtiğini bende merak ediyorum
Benim özellikle karnım tok olsun çok dönüyor oğluşum çok hareket ediyorçok mutlu oluyorum inşaallah bebişlerini hissetmeyen arkadaşlar çok yakında hissedersiniz insan çok tuhaf oluyor sanki ilk defa hamileyim gibiyim . eşim hep karnımı yokluyor ama onun dışardan hissetmesi imkansız üzülüyor kocişim merak etme 1ay sonra net hissedersin elinle sende ditorum
canim benim hissettiğim göbeğimin genelde alt kısmında küçük bir kalp atışı gibiHisseden anneler sizin hissettiğiniz nasıl bişey? Mesela benim karıncalanmama mı diyeyim içerde karıncalar geziyormu diyeyim bilemedim :) sizin dediğiniz gibi öyle pit pıtlar pek bende sadece arada bu karıncalanmlar hariç bişey değip geçiyor sanki. Acaba bebek hareketleri değilmi benim hissettiklerim
İnşallahh sabırsızlıkla bekliyorum. Annemin ilk bebeğiyim ve geç hissetmiş annem, sende geç hissedeceksin diyor
Canım benim bukadar takma kafana bebişinide üzme annesi çok az kaldı yakın da bol bol hareketleriyle mutlu olacaksın.Allah başka sorun vermesin gerisini boşver zamanla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?