Canim yine bölge hastanesine gelen perinolog Birol cengizogluda var eger bolgede yaptirirsam bu dr.istiyorum ayrica Atasehir sifadada zeki şahinoglu var bunada gidebilirim.. Bende henuz karak veremedim..Ama cok cok alaninda uzman olmus perinalogta şislide Atıl yuksel ve Recep has var bu ikisini cok met ediyorlar.. Yabi ucretleri digerlerine nazaran pahali...merhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrasona giren var mı?Ben haftaya gireceğim 19. haftam oluyor.İstanabul anadolu yakasında pendik bölge hast hakan beye randevu aldım.Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz başka bir perinatoloji uzmanı var mı? ben ilk hamileliğimde hakan beye gitmiştim memnun kalmıştım.Ama daha iyisi var mı sormak istedim.
vuuuuuuu :) benim sat 1 eylül gibi duruyor . eğer son haftalarda doktor çalışabilir raporumu verirse ağustos 17 de çıkmayı düşünüyorum .eylül annelerinden çalışan anneler ne zaman doğum iznine ayrılmayı dusunuyorsunuz :)
Valla öyle gibi canım. Hızlı tren de varvalla gidiş dönüş bilet alıp konyada yaptırsak gene burdakinden ucuza gelio ne gzel ya nedir bu istanbulun fiyatları
SELAAMMMSlm bebisler ve anneleri)
Canım Özel Kızılay Hastanesinden aldım randevuyu. Evet önceden aldım ben canım. Inş 6 günümüz kaldı. Sende Konya'da mısın canım?Cnm konyada hangi hastane??? Randevu almak gerekiyor mu önceden??
bwnimde 3. gebeligim diger ikisinde 15 de hissediyodum bunda tk yok halaaramzda 11 gün varmış belki sende haftaya hissedersin çnkü ben net olarak yeni hissetmeye başladm ve
2. gebeliğim sıkma canını :)
ben dogumdan sonra calısmayı dusunmuyorum o yuzden ısın acıgı bıraz kararsızım ramazandan once cıksam mı cıkmasam mı dıyevuuuuuuu :) benim sat 1 eylül gibi duruyor . eğer son haftalarda doktor çalışabilir raporumu verirse ağustos 17 de çıkmayı düşünüyorum .
Ay canım ben de küvetten alacaktım, ana kalmamış ;( kayınvalidem kova ve maşrabasını bulmuş, beyaz al dedim ona da. Bi de yorgan almış. Ben de biberon temizleyici, askı, 2 tane de badi aldım.Kızlar nasılsınız?
Ben bu gün bebeğime küvet aldım, A101'de indirim var 50lt su tahliyeli küveti 15 tl ye aldım kovası 5 maşrapası 1,25. unibabynin ürünleri de var. nuk'un ortodontik emziğine 5 tl verdim, birde 3tlye biberon fırça seti aldım. Bunları henüz almamış ve almayı düşünenlere haber vereyim dedim. Ben beğendim aldıklarımı. Bebek nevresimi de vardı ama kalmamış benim gittiğim markette o yüzden kalitesi için birşey söyleyemeyeceğim.
nukun cam biberonları da vardı.
Canım ben de bugün 18+6 oldum. Ben de henüz hissedemiyorum,ama burda benim gibi Olanları görünce rahatladım biraz. Benim de 6 gün sonra Ayrıntılı var, biz de henüz cinsiyetini bilemiyoruz. Başlanan hazırlıklar ortak renklerde oldu genelde sarı yaptık18 +4 olduk bugünSağlıklı olsunlar tabiki ama heyecanlıyım bir an önce hazırlık yapmak istiyorum. Doktorumuz önce kız dedi sonra erkek ve en son kontrolümüzde vav seklinde 20. hafta detaylı ultrasonda görürüz dedi inşallahhh
Canım ben de bugün 18+6 oldum. Ben de henüz hissedemiyorum,ama burda benim gibi Olanları görünce rahatladım biraz. Benim de 6 gün sonra Ayrıntılı var, biz de henüz cinsiyetini bilemiyoruz. Başlanan hazırlıklar ortak renklerde oldu genelde sarı yaptık
Teşekkür ederim gerçekten içim biraz olsun soğudu canım. genelde çoğu insan hissedince birde bana hiç mi hissetmiyorsun kaymıyormu ordan oraya diye sorunca insanlar endişelenmiştim. inşallah sonrasında da bir tekmelemese demembugün bir video izledim doktor hareketlerin hissedilmesi ilk gebelikte 20-22 hafta arası gerçekleşir.öncesinde tesadüfi olarak anne hisseder fakat bu sadece o anlıktık sonrasında hergün böyle birşey olmasını bekleyip endişelenmemek lazım diyordu.bu yüzden üzülmeyin yakında güçlü tekmeler gelmeye başlar.
Bence var canım. Burda bi çok arkadaşın Bayağı bi DeğiştiBana 12+4 de israrim karsiliginda tahmini %51 kiz dedi doktorun bebegime.haftaya kontrolün var 17 haftalık olacak.sizce cinsiyette farkli bise duyma ihtimalim varmi anneler
Canım ben de bugün 18+6 oldum. Ben de henüz hissedemiyorum,ama burda benim gibi Olanları görünce rahatladım biraz. Benim de 6 gün sonra Ayrıntılı var, biz de henüz cinsiyetini bilemiyoruz. Başlanan hazırlıklar ortak renklerde oldu genelde sarı yaptık[/QUOTE
Eşim bekleyelim diyor ama sabırsızım birkaç parça portakal rengi, yeşil,sarı unisex renklerden aldım canım. Nasıl güzel gerceklesen duam bebegim. Saglikla kucagimiza alalim insallah canim
inşallah canımm. birde sana ne soracaktım canım senin bebeğin kaç gram benim bebeğim zayıf galiba 270 gram dedi doktor 3 gün önce gittim. sanırım kendimi besliyorum. 320 gr olması gerekiyormuş yeni farkettim.Canım benim bende öyleyim haftalar ilerledikçe , bebeklerimiz geliştikçe daha net hissedeceğiz üzülmeyelim
hımmm eğer paraya ihtiyacın var ise ramazandan sonra çık yok ise ramazanda . Yine de doktoruna danışırsın o da seni duruma göre yönlendirir. Bizim şirkette maalesef hamile bayanlar son haftaya kadar çalışıyor. Çünkü devlet 4 ay ücretsiz izin veriyor ve geriye en az 2 ay kalıyor onu da iznimden kullanmam gerekiyor. 6.ayımda dönmem lazım ondan sonra da 1 gün süt iznim oluyor . Alllah çalışanlara kolaylık versin. İş yerim levent evim beylikdüzü metrobüsle gidip geliyorum o koca karınla doğurmazsam yolllarda iyidirben dogumdan sonra calısmayı dusunmuyorum o yuzden ısın acıgı bıraz kararsızım ramazandan once cıksam mı cıkmasam mı dıye
canım sağlık olsun öğrenirsin en kısa zamanda. 20. haftadayım hareketlerini hissedemiyorum sabretmemiz lazım sanırım biraz.Bebeğimin cinsiyetini öğrenemedik hâlâve tekmelerinide hissetmedim. Ilk gebeliğim neden hissedemedim ki 20. haftayı mı beklemem gerekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?