2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim yine bölge hastanesine gelen perinolog Birol cengizogluda var eger bolgede yaptirirsam bu dr.istiyorum ayrica Atasehir sifadada zeki şahinoglu var bunada gidebilirim.. Bende henuz karak veremedim..Ama cok cok alaninda uzman olmus perinalogta şislide Atıl yuksel ve Recep has var bu ikisini cok met ediyorlar.. Yabi ucretleri digerlerine nazaran pahali...

Selam kızlar bugün saçlarımı kestirdim
Bi iki kişi hamileyken saçını kestirirsen bebeğin ömrü kısalırmış gibi şeyler söyledi ama hurafe olduğu için pek takmadım:))

eylül annelerinden çalışan anneler ne zaman doğum iznine ayrılmayı dusunuyorsunuz :)
vuuuuuuu :) benim sat 1 eylül gibi duruyor . eğer son haftalarda doktor çalışabilir raporumu verirse ağustos 17 de çıkmayı düşünüyorum .

valla gidiş dönüş bilet alıp konyada yaptırsak gene burdakinden ucuza gelio ne gzel ya nedir bu istanbulun fiyatları
Valla öyle gibi canım. Hızlı tren de var özel hastanede radyoloji uzmanı yapacak inş.

Cnm konyada hangi hastane??? Randevu almak gerekiyor mu önceden??
Canım Özel Kızılay Hastanesinden aldım randevuyu. Evet önceden aldım ben canım. Inş 6 günümüz kaldı. Sende Konya'da mısın canım?

vuuuuuuu :) benim sat 1 eylül gibi duruyor . eğer son haftalarda doktor çalışabilir raporumu verirse ağustos 17 de çıkmayı düşünüyorum .
ben dogumdan sonra calısmayı dusunmuyorum o yuzden ısın acıgı bıraz kararsızım ramazandan once cıksam mı cıkmasam mı dıye

Ay canım ben de küvetten alacaktım, ana kalmamış ;( kayınvalidem kova ve maşrabasını bulmuş, beyaz al dedim ona da. Bi de yorgan almış. Ben de biberon temizleyici, askı, 2 tane de badi aldım.

Canım ben de bugün 18+6 oldum. Ben de henüz hissedemiyorum,ama burda benim gibi Olanları görünce rahatladım biraz. Benim de 6 gün sonra Ayrıntılı var, biz de henüz cinsiyetini bilemiyoruz. Başlanan hazırlıklar ortak renklerde oldu genelde sarı yaptık

Bana 12+4 de israrim karsiliginda tahmini %51 kiz dedi doktorun bebegime.haftaya kontrolün var 17 haftalık olacak.sizce cinsiyette farkli bise duyma ihtimalim varmi anneler

Teşekkür ederim gerçekten içim biraz olsun soğudu canım. genelde çoğu insan hissedince birde bana hiç mi hissetmiyorsun kaymıyormu ordan oraya diye sorunca insanlar endişelenmiştim. inşallah sonrasında da bir tekmelemese demem

Bana 12+4 de israrim karsiliginda tahmini %51 kiz dedi doktorun bebegime.haftaya kontrolün var 17 haftalık olacak.sizce cinsiyette farkli bise duyma ihtimalim varmi anneler
Bence var canım. Burda bi çok arkadaşın Bayağı bi Değişti sağlıklı olsun inş

Canım benim bende öyleyim haftalar ilerledikçe , bebeklerimiz geliştikçe daha net hissedeceğiz üzülmeyelim
inşallah canımm. birde sana ne soracaktım canım senin bebeğin kaç gram benim bebeğim zayıf galiba 270 gram dedi doktor 3 gün önce gittim. sanırım kendimi besliyorum. 320 gr olması gerekiyormuş yeni farkettim.

ben dogumdan sonra calısmayı dusunmuyorum o yuzden ısın acıgı bıraz kararsızım ramazandan once cıksam mı cıkmasam mı dıye
hımmm eğer paraya ihtiyacın var ise ramazandan sonra çık yok ise ramazanda . Yine de doktoruna danışırsın o da seni duruma göre yönlendirir. Bizim şirkette maalesef hamile bayanlar son haftaya kadar çalışıyor. Çünkü devlet 4 ay ücretsiz izin veriyor ve geriye en az 2 ay kalıyor onu da iznimden kullanmam gerekiyor. 6.ayımda dönmem lazım ondan sonra da 1 gün süt iznim oluyor . Alllah çalışanlara kolaylık versin. İş yerim levent evim beylikdüzü metrobüsle gidip geliyorum o koca karınla doğurmazsam yolllarda iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…