- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/28690384.asp
kızlar, aşırı açlık durumunda eşlerimiz bizi yiyebilirmiş :) dikkatli olalım da aç kalmasınlar :)))
inşallah canımm. birde sana ne soracaktım canım senin bebeğin kaç gram benim bebeğim zayıf galiba 270 gram dedi doktor 3 gün önce gittim. sanırım kendimi besliyorum. 320 gr olması gerekiyormuş yeni farkettim.
Ay çok güldüm canim yabenim adam hep aç hep aç bi de bunu söyledim ooo iyi iyi seni yesem 10 yıl acikmam dedi
cnm yasal olarak 32. hafta ama bnm 32.haftam bayrama denk geliyor ben konuştum patronla maaşım her ayın 3'ü temmuz 3 de ücretsiz izne ayrılacağım 2 hafta.. bayramdan sonrada raporumu vereceğim..eylül annelerinden çalışan anneler ne zaman doğum iznine ayrılmayı dusunuyorsunuz :)
sgk varsa çıkma derim bekle doğum iznine çık sonra iznin bitince işe git viziteni al paranı al sonra yine bırak işi en fazla 1 haftanı almaz vizite almakla paranı almak.. 1 hafta birileri idare eder seni hem zaten süt iznin de olacak 3 saate yakın geç gidip erken çıkabilirsin o bir haftada..ben dogumdan sonra calısmayı dusunmuyorum o yuzden ısın acıgı bıraz kararsızım ramazandan once cıksam mı cıkmasam mı dıye
bende sanırım 17. ağustosta çıkarım. Allahtan bir zarar gelmezse dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum evde bebeğimle daha çok zaman geçirmek için.ben dogumdan sonra calısmayı dusunmuyorum o yuzden ısın acıgı bıraz kararsızım ramazandan once cıksam mı cıkmasam mı dıye
Kimsenin söylediğini kafaya takmamak lazım arkadaşlar söylemiş zaten her bebek bir değil duruşu kilo vs hersey etkiler. Benim komşum da hamile 1 ay önce yeni ogrendiginde tahminimce 2.5 aylık dedi ve daha doktor a gitmemisti sonra bana karnına bakiym dedi aaa daha çıkmamış bak benim ki bile senden büyük acaba bir sorun var seninkinde dedi. Zaten pek görüşmuyoruz işi düşerse kapimi çalar. Dün yine geldi bana bişeyler soruyor ne kadarmis bebeğin dedim 2.5 aylık dedi. E düşün artık kendi kendine tanı koyan çok bilmiş bir insan. Çok uzattım kusura bakmayın ama bu zaman da böyle bize endişe verecek yorumlar çok olur. Doktorum bana sen gebesin stresten ve seni strese sokacak şeylerden uzak dur kimseyi dinleme dedi. Rahat olun iyi hissedin kimseyi takmayin.Erken hisseden tanıdıklarım sorun olabilir vs. gibi şeyler söylüyorlar. Moralim bozuluyor açıkcası
İnan bana daha kaç gram olduğunu söylemedi ayın 23 ünde ayrıntılı usg var o zaman sana da bilgi veririm. Ama burada yazılana sakın takılma eğer doktor haftasına göre iyi demişse sorun yok. Zaten daha küçükler ileride kilo hakkında seni yönlendirecek doktorlar ama senin sorun aklımda bulunsun doktoruma sorarım mutlaka bebek kilo alımını. Ayrıca inan aynı gidiyoruz ve bende tam olarak hissedemedim bebeğimi henüz canını da sıkma 23.haftaya kadar yolu varinşallah canımm. birde sana ne soracaktım canım senin bebeğin kaç gram benim bebeğim zayıf galiba 270 gram dedi doktor 3 gün önce gittim. sanırım kendimi besliyorum. 320 gr olması gerekiyormuş yeni farkettim.
tamam canım çok sevinirim eğer sorarda benide bilgilendirirsen. evet aynı gidiyoruz bizim bebişler tembel çıktı sanırım :)) rahat olsunlarda elbet hissettirecekler kendileriniİnan bana daha kaç gram olduğunu söylemedi ayın 23 ünde ayrıntılı usg var o zaman sana da bilgi veririm. Ama burada yazılana sakın takılma eğer doktor haftasına göre iyi demişse sorun yok. Zaten daha küçükler ileride kilo hakkında seni yönlendirecek doktorlar ama senin sorun aklımda bulunsun doktoruma sorarım mutlaka bebek kilo alımını. Ayrıca inan aynı gidiyoruz ve bende tam olarak hissedemedim bebeğimi henüz canını da sıkma 23.haftaya kadar yolu var
Bi kaç gün benden ses çıkmazsa bilin ki kocam beni yediAy çok güldüm canim ya
kesinlikle katılıyorum herkesi dinlememek gerekiyor. kendimizi rahatlatmamız lazım. ayrıca herkesin bünyesi farklı o yüzden karnım küçük büyük, çatladım çatlamadım, az kilo aldım almadım, şöyle oldu böyle oldu herşeye takılıyoruz malesef. Ama bebek doğduğunda da bizim şuan yaşadıklarımızdan etkilenip ona göre huysuz bir bebek olabiliyormuş. sakin stressiz mutlu mesut yaşayalım.Kimsenin söylediğini kafaya takmamak lazım arkadaşlar söylemiş zaten her bebek bir değil duruşu kilo vs hersey etkiler. Benim komşum da hamile 1 ay önce yeni ogrendiginde tahminimce 2.5 aylık dedi ve daha doktor a gitmemisti sonra bana karnına bakiym dedi aaa daha çıkmamış bak benim ki bile senden büyük acaba bir sorun var seninkinde dedi. Zaten pek görüşmuyoruz işi düşerse kapimi çalar. Dün yine geldi bana bişeyler soruyor ne kadarmis bebeğin dedim 2.5 aylık dedi. E düşün artık kendi kendine tanı koyan çok bilmiş bir insan. Çok uzattım kusura bakmayın ama bu zaman da böyle bize endişe verecek yorumlar çok olur. Doktorum bana sen gebesin stresten ve seni strese sokacak şeylerden uzak dur kimseyi dinleme dedi. Rahat olun iyi hissedin kimseyi takmayin.
Aynen yorumlara çok da takılmamak lazım. Herkesin hamileliği farklı. Kimi kusar kimi kusmaz. Kimi kilo alır kimi hiç almaz. Doktorlar sorun görmedikçe sıkıntı yapmamak lazım. Herkesin hamilelik dönemi farklı geçiyor . Mesela 20. haftadayım hala hareketlerini net hissedemiyorum ama benden önce hisseden arkadaşlarım var . Üzmeyin kendinizi. Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.Kimsenin söylediğini kafaya takmamak lazım arkadaşlar söylemiş zaten her bebek bir değil duruşu kilo vs hersey etkiler. Benim komşum da hamile 1 ay önce yeni ogrendiginde tahminimce 2.5 aylık dedi ve daha doktor a gitmemisti sonra bana karnına bakiym dedi aaa daha çıkmamış bak benim ki bile senden büyük acaba bir sorun var seninkinde dedi. Zaten pek görüşmuyoruz işi düşerse kapimi çalar. Dün yine geldi bana bişeyler soruyor ne kadarmis bebeğin dedim 2.5 aylık dedi. E düşün artık kendi kendine tanı koyan çok bilmiş bir insan. Çok uzattım kusura bakmayın ama bu zaman da böyle bize endişe verecek yorumlar çok olur. Doktorum bana sen gebesin stresten ve seni strese sokacak şeylerden uzak dur kimseyi dinleme dedi. Rahat olun iyi hissedin kimseyi takmayin.
Bir de ilk aylarda anneye bakması güven ve tanıması açısından çocuklarda önemliymiş. Ben bugün deli gibi arabalara baktım bir siteden. Hala graco evo modelini düşünüyorum. Ama çok ucuza graco mirage var. İstersen bir demo videosu da var bu yolladığım sitede. Senin Casuallara göre çok hafif. 7 küsür kg arabası. Casuallar 12 kg falan sanırım.O arab
Casual versa modeli dediğin gibi anneye bakmıyor emin olmak videoda izledim. Bence tek yön olmasi dezavantaj özellikle benim oturdugum yer çok rüzgarlı oluyor kendime doğru çevirip bebegimi rüzgardan azda olsa koruyabilirim gibime geliyor...
Ağır olan arabalari zaten direk geçiyorum sonra eziyet yaşamamak için. Cadillac hala ilk tercihim almaya gidince tabi gene bakarım diğer arabalarada son olarak..
Kimsenin söylediğini kafaya takmamak lazım arkadaşlar söylemiş zaten her bebek bir değil duruşu kilo vs hersey etkiler. Benim komşum da hamile 1 ay önce yeni ogrendiginde tahminimce 2.5 aylık dedi ve daha doktor a gitmemisti sonra bana karnına bakiym dedi aaa daha çıkmamış bak benim ki bile senden büyük acaba bir sorun var seninkinde dedi. Zaten pek görüşmuyoruz işi düşerse kapimi çalar. Dün yine geldi bana bişeyler soruyor ne kadarmis bebeğin dedim 2.5 aylık dedi. E düşün artık kendi kendine tanı koyan çok bilmiş bir insan. Çok uzattım kusura bakmayın ama bu zaman da böyle bize endişe verecek yorumlar çok olur. Doktorum bana sen gebesin stresten ve seni strese sokacak şeylerden uzak dur kimseyi dinleme dedi. Rahat olun iyi hissedin kimseyi takmayin.
tamam canım bana haber verirsen çok sevinirim , teşekkürler
Ben ilk 3 ayimi çok sıkıntılı geçirdim. Katta kışın gelen bahar a doğru giden bir teyze var abartiyorsun yok sen çok nazlisin öyle olmaz böyle olur diye diye beni canimdan daha çok bezdirdi. En son zaten canım burnumda herkesin bünyesi farklı senin zamaninla benim zamanım da farklı herkes yaşadığını bilir dedim. Sonra bir daha da bişey demedi. Herkesi kafaya takacak olsak oooo. tabi ki tecrübeler önemli yönlendirmeler önemli. Ama bizi strese sokacak tarzda değil.Çoook haklısınız sürekli akıl vermeler. Midem bulandığı dönemde abartıyorsun gibi iğneleyici sözler vs. garip insanlar var. Kayınvalidem uyarırdı kimseye bir şey anlatma diye ağzı olan konuşuyor. Şuan kendimizi iyi hissediyoruz. Yürüyüş yapıyoruz ve bu zamanların tadını çıkarmaya çalışıyoruz bebeğimle
Çok kafam karışık inan ki insanlar perinatolog deyince medical parka da randevu aldım. Hangisine gideceğimi bilemiyorum kafam çok karıştı
Ben ilk 3 ayimi çok sıkıntılı geçirdim. Katta kışın gelen bahar a doğru giden bir teyze var abartiyorsun yok sen çok nazlisin öyle olmaz böyle olur diye diye beni canimdan daha çok bezdirdi. En son zaten canım burnumda herkesin bünyesi farklı senin zamaninla benim zamanım da farklı herkes yaşadığını bilir dedim. Sonra bir daha da bişey demedi. Herkesi kafaya takacak olsak oooo. tabi ki tecrübeler önemli yönlendirmeler önemli. Ama bizi strese sokacak tarzda değil.
Canım Özel Kızılay Hastanesinden aldım randevuyu. Evet önceden aldım ben canım. Inş 6 günümüz kaldı. Sende Konya'da mısın canım?
Rıza Madazlı'dan randevu aldım ben Türkiye'nin en iyi sayılı doktorlarından biri Nişantaşı'nda muayenesi yer bulabilirsen tavsiye ederim canımkızlar Avrupa yakası perinatoloji uzmanı önerebilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?