Telefonla almak yeterli canım. Çünkü benim doktorum özel muayenehanesi var oraya gidiyorum.farabiyi duymadım ama bana fazla ucuz gibi geldi o da.Cnm konyalıyım ama konyada değilim o ara iznimiz var ailemin yanına gidecek o zamanda ayrıntılıya giriyim diyorum ama önceden muayene olup mu randevu almak gerekli yoksa telefonla almak yeterlimi bilmiyorum. Bir arkadaşımda gircek haftaya farabiye gidiyor 10 tl dedi şaşırdım okadar uygun mu yoksa farklı birşey mi acaba bilmiyorum. Başkentte aklımda bakalım gelince arayışa gircem hemen
bende 9.30 da gittim ama nevresim kalmamıştı çok az getiriyorlar göremedim bile kalitesini bende kuvet aldım ama kız kardeşime kendime almadım ama çok güzel yalnız kuvet çok geniş ay gidip alsammı bilemedim şimdiKızlar nasılsınız?
Ben bu gün bebeğime küvet aldım, A101'de indirim var 50lt su tahliyeli küveti 15 tl ye aldım kovası 5 maşrapası 1,25. unibabynin ürünleri de var. nuk'un ortodontik emziğine 5 tl verdim, birde 3tlye biberon fırça seti aldım. Bunları henüz almamış ve almayı düşünenlere haber vereyim dedim. Ben beğendim aldıklarımı. Bebek nevresimi de vardı ama kalmamış benim gittiğim markette o yüzden kalitesi için birşey söyleyemeyeceğim.
nukun cam biberonları da vardı.
nevresim alanlar olmuş güzel diyorlar ben cumartesi okula gidicem okulun arkasında da bir a101 var oraya da ozaman bakıcam. küveti çok beğendim ben. bulabildiğim benimde az oldu öğlen gidince, başka bir arkadaş çıtçıtlı badi falan almış ama ben gittiğimde yoktu.bende 9.30 da gittim ama nevresim kalmamıştı çok az getiriyorlar göremedim bile kalitesini bende kuvet aldım ama kız kardeşime kendime almadım ama çok güzel yalnız kuvet çok geniş ay gidip alsammı bilemedim şimdi
darısı başımıza, sabırsızlanıyorum bende doktorda görüyoruz ancak hareket ettiğini.kızlarrrrrrrrrrr ilk defa bebeğimin hareketini oldukça kuvvetli hissettim :) ayrıca sadece ben değil eşim bile elini koyunca hissetti. çoookkk farklı birşeymiş :) meğer o önceki hissettiğim şeyler onun hareketi değilmiş. bu çok farklııııı
ay ben onları hiç görmedim yanevresim alanlar olmuş güzel diyorlar ben cumartesi okula gidicem okulun arkasında da bir a101 var oraya da ozaman bakıcam. küveti çok beğendim ben. bulabildiğim benimde az oldu öğlen gidince, başka bir arkadaş çıtçıtlı badi falan almış ama ben gittiğimde yoktu.
hadi ya yakın baya bizimkilerde hüdavendigr spor tesislerinin karşısında hemen oraya baya serin oluyor canm ben yunuselideyim burası çok sıcakbiz odunluk tarafında prestij park evlerindeyiz.. bizim oralar pek serin olamıyor :) ama dediğim gbi bzm evin arkasından dobrucadan direk çıkan bi dağ yolu yaptılar, o sayede uludağ çok yakın oldu :) fırsatları değerlenidircez inş.. seni de bekleriz cnm :)
29 haziran itibariyle ayrılmayı planlıyorum inşeylül annelerinden çalışan anneler ne zaman doğum iznine ayrılmayı dusunuyorsunuz :)
darısı başımıza, sabırsızlanıyorum bende doktorda görüyoruz ancak hareket ettiğini.
Ben de Atil Yüksel den aldim cok methini duydum benim doktorumda ona yonlendirdi ama randevu bulmak zormusRıza Madazlı'dan randevu aldım ben Türkiye'nin en iyi sayılı doktorlarından biri Nişantaşı'nda muayenesi yer bulabilirsen tavsiye ederim canım
nazlı olucak biraz desene :) yerleştirdigi yerlede alakalıdır ama cnm yakında hissedersinbwnimde 3. gebeligim diger ikisinde 15 de hissediyodum bunda tk yok hala
Telefonla almak yeterli canım. Çünkü benim doktorum özel muayenehanesi var oraya gidiyorum.farabiyi duymadım ama bana fazla ucuz gibi geldi o da.
Biz bilmiyoruz zaten hamile olduğumuzu hatirlatiyorlar işte tövbe YarabbimBen de bir sorun anlattigimda sen hasta dilsin hamilesin diyen kisilere dalmak istiyorum.biliyorum zaten ama normalde bunlari yasamiyordum.
hadi ya yakın baya bizimkilerde hüdavendigr spor tesislerinin karşısında hemen oraya baya serin oluyor canm ben yunuselideyim burası çok sıcaksen hangi hastaneye gidiyordun
Canım varabilir yerini biliyorum evime çok yakın da. Ultrason hakkında bi fikrim yok. Senin arkadaşın girince yazarsın inş.Farabi bosnaya giderken yolun üzerinde cnm, bende şaşırdım okadar uygun olmasına haftaya gircek bakalım aynı şeyden mi bahsediyoruz belkide oda yanlış anladı
ben çekirge doruk hastanesine gidiyorum hatice taşlı doktorum çok memnunum canım acıbadem cidden baya pahalı durumun varsa güzel hastanede değiştirmek istersen doktorumu tavsiye ederimaaa çok yakınmışız kayınvalidenleben şimdilik acıbademe doç. dr. şahin zeteroğlu na gidiyorum.. ama doğum çok pahalı olduğundan, ayrıntılı için de şahin hocaya gidip sonrasında jimer e geçmeyi düşünüyorum.. sen nereye gidiyosun cnm?
filesini ayrı alırız ne olacak yada yıkama minderleri var çiçek şeklinde hoşuma gitmişti belki onlardan alırım. Personele sor yine satılmayan şubedekileri getiriyorlar senin olduğun şubeye.ay ben onları hiç görmedim ya2 101 arasında oturuyorum güya.
yalnız filesi yok onuda almak lazım çok rahat oluyor fileli yıkamak biberonlar vardı onlardanda almadım yarına mümkün değil bir şey kalmaz zaten
Canım varabilir yerini biliyorum evime çok yakın da. Ultrason hakkında bi fikrim yok. Senin arkadaşın girince yazarsın inş.
akşam akşam soktun beni masrafafilesini ayrı alırız ne olacak yada yıkama minderleri var çiçek şeklinde hoşuma gitmişti belki onlardan alırım. Personele sor yine satılmayan şubedekileri getiriyorlar senin olduğun şubeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?