2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Telefonla almak yeterli canım. Çünkü benim doktorum özel muayenehanesi var oraya gidiyorum.farabiyi duymadım ama bana fazla ucuz gibi geldi o da.

bende 9.30 da gittim ama nevresim kalmamıştı çok az getiriyorlar göremedim bile kalitesini bende kuvet aldım ama kız kardeşime kendime almadım ama çok güzel yalnız kuvet çok geniş ay gidip alsammı bilemedim şimdi

nevresim alanlar olmuş güzel diyorlar ben cumartesi okula gidicem okulun arkasında da bir a101 var oraya da ozaman bakıcam. küveti çok beğendim ben. bulabildiğim benimde az oldu öğlen gidince, başka bir arkadaş çıtçıtlı badi falan almış ama ben gittiğimde yoktu.

darısı başımıza, sabırsızlanıyorum bende doktorda görüyoruz ancak hareket ettiğini.

ay ben onları hiç görmedim ya 2 101 arasında oturuyorum güya.
yalnız filesi yok onuda almak lazım çok rahat oluyor fileli yıkamak biberonlar vardı onlardanda almadım yarına mümkün değil bir şey kalmaz zaten

hadi ya yakın baya bizimkilerde hüdavendigr spor tesislerinin karşısında hemen oraya baya serin oluyor canm ben yunuselideyim burası çok sıcak sen hangi hastaneye gidiyordun

darısı başımıza, sabırsızlanıyorum bende doktorda görüyoruz ancak hareket ettiğini.

buradaki tecrübeli anneler daha iyi bilir gerçi ama çok duygulandım nedense... hareketlerini sadece dr kontrolünde görebilen fakat hissedemeyen ben, şuan elim karnıma yapışmış şekilde onun pıt pıtlarını hissediyorum. çok mutluyum darısı en kısa zamanda başına arkadaşım

Telefonla almak yeterli canım. Çünkü benim doktorum özel muayenehanesi var oraya gidiyorum.farabiyi duymadım ama bana fazla ucuz gibi geldi o da.

Farabi bosnaya giderken yolun üzerinde cnm, bende şaşırdım okadar uygun olmasına haftaya gircek bakalım aynı şeyden mi bahsediyoruz belkide oda yanlış anladı

Ben de bir sorun anlattigimda sen hasta dilsin hamilesin diyen kisilere dalmak istiyorum.biliyorum zaten ama normalde bunlari yasamiyordum.
Biz bilmiyoruz zaten hamile olduğumuzu hatirlatiyorlar işte tövbe Yarabbim

hadi ya yakın baya bizimkilerde hüdavendigr spor tesislerinin karşısında hemen oraya baya serin oluyor canm ben yunuselideyim burası çok sıcak sen hangi hastaneye gidiyordun

aaa çok yakınmışız kayınvalidenle ben şimdilik acıbademe doç. dr. şahin zeteroğlu na gidiyorum.. ama doğum çok pahalı olduğundan, ayrıntılı için de şahin hocaya gidip sonrasında jimer e geçmeyi düşünüyorum.. sen nereye gidiyosun cnm?

Farabi bosnaya giderken yolun üzerinde cnm, bende şaşırdım okadar uygun olmasına haftaya gircek bakalım aynı şeyden mi bahsediyoruz belkide oda yanlış anladı
Canım varabilir yerini biliyorum evime çok yakın da. Ultrason hakkında bi fikrim yok. Senin arkadaşın girince yazarsın inş.

ben çekirge doruk hastanesine gidiyorum hatice taşlı doktorum çok memnunum canım acıbadem cidden baya pahalı durumun varsa güzel hastanede değiştirmek istersen doktorumu tavsiye ederim

filesini ayrı alırız ne olacak yada yıkama minderleri var çiçek şeklinde hoşuma gitmişti belki onlardan alırım. Personele sor yine satılmayan şubedekileri getiriyorlar senin olduğun şubeye.

Kızlar selam... Uzun zamandır takılamıyorum yazmak istedim az önce gittim heveslendim ip filan aldım oglusummm annem ordu diye giyer dedim patik başladım netten videoyla birlikte yapiyorum daha bitmedi ama görün istedim ilk örgüm belki hataları çoktur ama benim çok hoşuma gitti

filesini ayrı alırız ne olacak yada yıkama minderleri var çiçek şeklinde hoşuma gitmişti belki onlardan alırım. Personele sor yine satılmayan şubedekileri getiriyorlar senin olduğun şubeye.
akşam akşam soktun beni masrafa
aldım geldim küvet kova biberon bi tanede bady kalmış ama çok güzel rengi ya pembiş :)
yıkama minderlerinden haberim yoktu beğenirsem bende bakayım alırsan mutlaka resmini at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…