ellerine sağlık çok hoş duruyor bayıldımKızlar selam... Uzun zamandır takılamıyorumyazmak istedim az önce gittim heveslendim ip filan aldım oglusummm annem ordu diye giyer dedim patik başladım netten videoyla birlikte yapiyorum daha bitmedi ama görün istedim ilk örgüm belki hataları çoktur ama benim çok hoşuma gitti Eki Görüntüle 1487749
İşte bu bahsettiğim minder bir kaç bebek sitesinde de gördüm.akşam akşam soktun beni masrafa
aldım geldim küvet kova biberon bi tanede bady kalmış ama çok güzel rengi ya pembiş :)
yıkama minderlerinden haberim yoktu beğenirsem bende bakayım alırsan mutlaka resmini at.
Çok teşekkür ederim canımProf.Dr.Recep Has
Doc.Dr.Ahmet Gul
Prof.Dr.Cihat Sen
Bunlar alaninda iyiymis,perinatolog hepsi.ben henuz randevu almadim,gidenlerle konusmadim ama birkac dr.dan tavsiyedir.
Eki Görüntüle 1487892
Kuvet bu cnm kalitesiz değil gayet güzel nukk biberonda kötü değil ayrıca ben aldım zaten pek kullanılmıcak
Çok büyük müş file daha iyi gibi geldi görünce yani oğlanda çok rahat etmiştim yıkarken bakalım artık.İşte bu bahsettiğim minder bir kaç bebek sitesinde de gördüm.
Ben resmen 2 A101 sömürdümAaaa... Burada sadece yeşili vardı. Evet, küvet almayanlara tavsiye ederim çok kaliteli ve güzel. Gideri falan da var. Zıbınlar da güzel bence. Almayanlar için önerebilirim. Ben bir de alez aldım
Ben kendim dikmek istiyorum zaten 109 tl ona o kadar para veremem.Çok büyük müş file daha iyi gibi geldi görünce yani oğlanda çok rahat etmiştim yıkarken bakalım artık.
Ohuuu çok para gereksiz bi şekil ayarlanır artık o zaman gelsinde.Ben kendim dikmek istiyorum zaten 109 tl ona o kadar para veremem.
Kaliteli diyorsanız alalım yarın bizde. Tabi kalırsa. Biberon neden pek kullanılmicak canım?Eki Görüntüle 1487892
Kuvet bu cnm kalitesiz değil gayet güzel nukk biberonda kötü değil ayrıca ben aldım zaten pek kullanılmıcak
:) kaçıncı haftandasın cnm :))) olur inşallahHerkese iyi akşamlar yarın 11 de randevum var çok heyecanlıyımBir aydır görmüyorum merakla bekliyorum doktor %65 erkek demişti yarın kesin belli olur diye umut ediyorum
Emziricez ondan mama vermicemiz için pek gerek olmaz küçük lerden aldım ben sezaryen olucak benim doğum malum süt geç iniyor belki bi kaç kez başlarda ihtiyaç olabilir.Kaliteli diyorsanız alalım yarın bizde. Tabi kalırsa. Biberon neden pek kullanılmicak canım?
Kuzum ya gaz çok etki ediyor bazen 4 aylık karnı oluyor bazende bi bakıyorum 5 aylık kesinlikle gaz etkiliyor ama bu aydan sonra hızla büyücek.Slm kizlar bisey sorcm benim bugün karnim sanki birden büyüdü.sok oldum daha dine kadar kiyafetlere rahat sigiyodu .bugün biraz sıkışyr gibi.sizce gercktn karnm mi büyüdü.dizinde böyle ani mi olmuştu.yoksa gaz mi bu???
Normal cnm ama ani hareketlerden sakın onlarında çok etkisi oluyor rahim büyüdüğü için normalmiş.merhaba arkadaşlar cinseyiti oğrendinizmi?13 . haftamızda gittik dr kız gibi dedi heyecanla beklıyoruz :) birseyler almak istiyorum netleşmediği için alamıyorum . ayrıca kasık agrılarnız devam ediyormu 15 haftanın sonundayım aralarda bıcak gıbı agrılar oluyor:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?