2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ellerine sağlık çok hoş duruyor bayıldım

Selam kızlar bizimde kızımız olacak Bugün burdan görünce hemen A101 e gittik eşimle. Banyo kuveti vardı ama eşim kalitesizdir diye almak istemedi. Patik kalmamıştı. Biberonda almadık çünkü avent marka önermişti tecrübeli anneneler. Eşim 2 tane avent biberon alırız dedi. Aldıklarım biberon temizleme fırçası, emzik ve 1 tanede zıbın oldu :)

Kuvet bu cnm kalitesiz değil gayet güzel nukk biberonda kötü değil ayrıca ben aldım zaten pek kullanılmıcak

akşam akşam soktun beni masrafa
aldım geldim küvet kova biberon bi tanede bady kalmış ama çok güzel rengi ya pembiş :)
yıkama minderlerinden haberim yoktu beğenirsem bende bakayım alırsan mutlaka resmini at.
İşte bu bahsettiğim minder bir kaç bebek sitesinde de gördüm.

Eklentiler

• blooming-bath-yellow4-280x280.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 143
Eki Görüntüle 1487892
Kuvet bu cnm kalitesiz değil gayet güzel nukk biberonda kötü değil ayrıca ben aldım zaten pek kullanılmıcak

Aaaa... Burada sadece yeşili vardı. Evet, küvet almayanlara tavsiye ederim çok kaliteli ve güzel. Gideri falan da var. Zıbınlar da güzel bence. Almayanlar için önerebilirim. Ben bir de alez aldım

Slm kizlar bisey sorcm benim bugün karnim sanki birden büyüdü.sok oldum daha dine kadar kiyafetlere rahat sigiyodu .bugün biraz sıkışyr gibi.sizce gercktn karnm mi büyüdü.dizinde böyle ani mi olmuştu.yoksa gaz mi bu???

merhaba arkadaşlar cinseyiti oğrendinizmi?13 . haftamızda gittik dr kız gibi dedi heyecanla beklıyoruz :) birseyler almak istiyorum netleşmediği için alamıyorum . ayrıca kasık agrılarnız devam ediyormu 15 haftanın sonundayım aralarda bıcak gıbı agrılar oluyor:S

Herkese iyi akşamlar yarın 11 de randevum var çok heyecanlıyımBir aydır görmüyorum merakla bekliyorum doktor %65 erkek demişti yarın kesin belli olur diye umut ediyorum

Kaliteli diyorsanız alalım yarın bizde. Tabi kalırsa. Biberon neden pek kullanılmicak canım?
Emziricez ondan mama vermicemiz için pek gerek olmaz küçük lerden aldım ben sezaryen olucak benim doğum malum süt geç iniyor belki bi kaç kez başlarda ihtiyaç olabilir.
Yani oğluşta pek kullanmadım.

Kuzum ya gaz çok etki ediyor bazen 4 aylık karnı oluyor bazende bi bakıyorum 5 aylık kesinlikle gaz etkiliyor ama bu aydan sonra hızla büyücek.

Normal cnm ama ani hareketlerden sakın onlarında çok etkisi oluyor rahim büyüdüğü için normalmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…