Graco mirage tek yönlü ama ben tek yön istemiyorum baston puset olarak baktığım araba bile benim çift yönlüydü.. cadillac 8 kg diye biliyorum ben çok bi fark yok yani elime aldığımda da öyle ağır gelmedi bana ama evo ya göre ağırlar birazcık daha..Bir de ilk aylarda anneye bakması güven ve tanıması açısından çocuklarda önemliymiş. Ben bugün deli gibi arabalara baktım bir siteden. Hala graco evo modelini düşünüyorum. Ama çok ucuza graco mirage var. İstersen bir demo videosu da var bu yolladığım sitede. Senin Casuallara göre çok hafif. 7 küsür kg arabası. Casuallar 12 kg falan sanırım.
http://www.annelutfen.com/urun/graco-mirage-travel-sistem-bebek-arabasi-oxford
evt sanrm gaz ama zaten buyumesin hemen.2 gebelik diktirmeye verdm .onlar gelsn sonraKuzum ya gaz çok etki ediyor bazen 4 aylık karnı oluyor bazende bi bakıyorum 5 aylık kesinlikle gaz etkiliyor ama bu aydan sonra hızla büyücek.
Ben yinede aventin 120 ve 240 lık biberonlarından alacam. Bi arkadaşımın bebeği emmiyormuş sütünü sağıp biberonla veriyor. Görümcemin sütü yetmemiş ilk aydan mama veriyor. Bu olasılıkları da göz önünde bulundurmak lazım.Emziricez ondan mama vermicemiz için pek gerek olmaz küçük lerden aldım ben sezaryen olucak benim doğum malum süt geç iniyor belki bi kaç kez başlarda ihtiyaç olabilir.
Yani oğluşta pek kullanmadım.
16+3 deyim canım inşalah belli olsada bende birşeyler alabilsem:) kaçıncı haftandasın cnm :))) olur inşallah
Kızlar cinsiyeti öğrendim kızmış:)ama az sevinebildim yavrum rahmimde sıkışmış kalmışalanı dar ..Rabbim yardımcımız olsun ...inş Rabbim genişletir x...Dr sancı ve kasılmalarım için için magnezyum verdı ,inş etkisi olur ..her an erkenden doğacak gibi bir hisle yim ...
Dr bişiy demiyorbnm gibi rahmi bikornis (ikiye ayrık çift rahime yakın rahim)olanların cogu erken doğum yapmış ..inş 30a gelirsin diyor Dr ,elazığdayım ,dr araştırdım baya Dr a gittim ...yapılacak bişiy de yok çok korkuyorum kızlar ya
Cnm Allah razı olsun ...ya burdaki arkadaşlar gibi heyecanlı olamıyorumCanım, kaç zamandır seni göremiyorum da arıyordum buralarda... Rabbim yardımcın olsun. Konu hakkında bilgim yok ama seni gördüğüme çok sevindim... Rabbim korusun bebeğini inşallah. Ben de dualarla yanında olayım..
Tabi tabi mutlaka olması lazım 120 lik aldım bulunsun ne olacağı belli olmaz tabi ama umudumuz gerek olmamasından yana :)Ben yinede aventin 120 ve 240 lık biberonlarından alacam. Bi arkadaşımın bebeği emmiyormuş sütünü sağıp biberonla veriyor. Görümcemin sütü yetmemiş ilk aydan mama veriyor. Bu olasılıkları da göz önünde bulundurmak lazım.
Cnm ya rabbim yardımcın olsun ilk defa duydum ben böyle bişey ya inş 7 ayı doldursunuz kızınla sağlıcakla alırsın kucağına Allah kerim olmayanı olduran o.Kızlar cinsiyeti öğrendim kızmış:)ama az sevinebildim yavrum rahmimde sıkışmış kalmışalanı dar ..Rabbim yardımcımız olsun ...inş Rabbim genişletir x...Dr sancı ve kasılmalarım için için magnezyum verdı ,inş etkisi olur ..her an erkenden doğacak gibi bir hisle yim ...
Dr bişiy demiyorbnm gibi rahmi bikornis (ikiye ayrık çift rahime yakın rahim)olanların cogu erken doğum yapmış ..inş 30a gelirsin diyor Dr ,elazığdayım ,dr araştırdım baya Dr a gittim ...yapılacak bişiy de yok çok korkuyorum kızlar ya
geçmiş olsun canım ins hersey yolunda gider sana tavsiyem özel dr ziyade fakülte hast Prof falan git derim canim ins sağlıkla kucagimiza alırız hepimiz bebislerimiziKızlar cinsiyeti öğrendim kızmış:)ama az sevinebildim yavrum rahmimde sıkışmış kalmışalanı dar ..Rabbim yardımcımız olsun ...inş Rabbim genişletir x...Dr sancı ve kasılmalarım için için magnezyum verdı ,inş etkisi olur ..her an erkenden doğacak gibi bir hisle yim ...
Kızlar cinsiyeti öğrendim kızmış:)ama az sevinebildim yavrum rahmimde sıkışmış kalmışalanı dar ..Rabbim yardımcımız olsun ...inş Rabbim genişletir x...Dr sancı ve kasılmalarım için için magnezyum verdı ,inş etkisi olur ..her an erkenden doğacak gibi bir hisle yim ...
Cnm Allah razı olsun ...ya burdaki arkadaşlar gibi heyecanlı olamıyorumişin şakası bir yana ,ben bebeğin sağlıklı yaşayacak kadar içerde kalıp doğması derdindeyım ..40lı haftaları göremem yuksek ihtimal ,ve bu bni çok uzuyor ,kapılmadım hamileliğime ,en başından beri kaybetme korkusu var daha çok ,çabuk geçsin yatarakta olsada 28iatlatsamın derdindeyım inan ...
Sen nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor
Merhaba canım. Öncelikle benim mesajımı okuyunca mutlu olacağını umut ediyorum. Neden dersen amcamın kızı çift rahimliydi. Ameliyat dediler olmadı vs vs. Veeee hamile kaldı. Doktorlar 6. Aya getirmen bile mucize dediler. 38. Haftada sezeryanla doğum yaptı. Bekleseydi normal doğum olacaktı belki de. Bebişimizin gelmeye niyeti bile yoktu. Ve 3.200 kilo tosun doğurdu. Hep korkardı düşücek birşey olacak diye. İlk 4 ay yattı sonrasında Allaha şükür gezdi dolaştı ve suan 40ı çıktı bebeğimizin. Umutsuzlukla başlama. Kuzenim inanmıştı benim çocuğum beni bekler uzmez dedi. Ve doktorlar şok olmuştu. Nolur sende öyle düşün. Mucizeler bizler için var.... öpüyorumKızlar cinsiyeti öğrendim kızmış:)ama az sevinebildim yavrum rahmimde sıkışmış kalmışalanı dar ..Rabbim yardımcımız olsun ...inş Rabbim genişletir x...Dr sancı ve kasılmalarım için için magnezyum verdı ,inş etkisi olur ..her an erkenden doğacak gibi bir hisle yim ...
Pilates olarak ebru salliyi yapiyorum youtubeda var canim.... Onu hsftada iki kez falan yapiyorum cunku biraz daha uzun yogaya gore, yoga icin de uc cdden olusan hamilelik yogasi diye bir dvd almistim d&r dan cok da tavsiye etmem onu sikildim yaparken ama iyi geliyor nefes egzersizleri falan o ayri konu:) you tube da yine pregnancy yoga ya da hamilelik yogasi diye arat kisa kisa videolar var onlari hemen hergun yapiyorum. Gece uyku problemi yasiyodum mesela o bitti hareket sayesinde bu cmt deinsallah yuruyuse basliycam....canım haftada kaç gün kaçar saat yapıyorsun her birini
Allah yardimcin olsun canim benim bol bol dua et hic uzme kendini bi bakmissin 30 haftaninda ustune cikmissin herseyi Allah bilir dualarimiz seninleCnm Allah razı olsun ...ya burdaki arkadaşlar gibi heyecanlı olamıyorumişin şakası bir yana ,ben bebeğin sağlıklı yaşayacak kadar içerde kalıp doğması derdindeyım ..40lı haftaları göremem yuksek ihtimal ,ve bu bni çok uzuyor ,kapılmadım hamileliğime ,en başından beri kaybetme korkusu var daha çok ,çabuk geçsin yatarakta olsada 28iatlatsamın derdindeyım inan ...
Canım koruyacak da alacak olan da rabbim.Allahın izniyle sen duanı eksik etme bebişin de seni üzmesin. Ne kadarlık oldunuz bu arada?Cnm Allah razı olsun ...ya burdaki arkadaşlar gibi heyecanlı olamıyorumişin şakası bir yana ,ben bebeğin sağlıklı yaşayacak kadar içerde kalıp doğması derdindeyım ..40lı haftaları göremem yuksek ihtimal ,ve bu bni çok uzuyor ,kapılmadım hamileliğime ,en başından beri kaybetme korkusu var daha çok ,çabuk geçsin yatarakta olsada 28iatlatsamın derdindeyım inan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?