2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım Allah korktuğuna uğratmasın. Stres yapmamaya çalış. Biliyorum çok zor ama bebeğinle geçirdiğin günlerin tadını çıkar İnş vaktinde alırsın kızını.

Canım günaydın. Bende ilk gebeliğimde ilk öğrendiğimden itibaren doğuma kadar ve hatta doğumdan Sonra bile günlük tuttum kızımın ay ay gelişim tablosunu hazırladım ve bol bol fotoğraf çektim çok güzel oldu güzel şık bir deri kaplı ajandaya güzelce geçirdim hoş bir anı oldu. Çevremde görenler şok oluyordu hiçkimse böyle benim gibi özene bezene çocuğuna hoş bir anı bırakmadığı için herkes heves kalmıştı. Şimdide oğluşuma aynı şekilde günlük tutuyorum yine hoş bir anı kalsın istiyorum. Senin düşüncende çok güzel bence her her gün olmasada arada bazen küçük anılar yapabilirsin bir anı defterine. Sağlıklı günler

Canım ben ilk hamileliğimde 5 tane mustela krem kullandım ama nafile karnım hep çatlak çatlak oldu. Üzülme çatlayacağı varsa hangi Kremi kullanırsan kullan illa çatlayacak

perihan90 azeares kızlar bende kızımın doğumundan iki gün sonra mektup yazmıştım ona, yazmayı çok severim, sonra her sene doğum gününde bir mektup yazdım hayata dair tavsiyeler, o yıl aklımıza kazınan güzel olayları, ve her sene kendimde olan annelik olgunlaşmasını gibi bende 18. yaşgününde hediye olarak kalpli bir kutuda sakladığım mektupları vermeyi düşünüyorum sizin fikirlerinizde çok güzel ama birine mektup birine defter yaparsam kıskançlık olabilir o yüzden oğlumada mektup yazmayı planlıyorum

Çok güzel bencede nasıl olduğu önemli değil çocuklarımıza hoş bir anı kalması çok özel bence. Bende Kızıma günlüğünü kendini tam olarak net bildiğinde yani orta okul zamanında vericem inşallah, oğlumada hamilelik Günlüğü tutuyorum ayrımcılık olmasın tabiki kesinlikle

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.Bugün kontrolümüz vardı bebeğim gayet iyiymiş 15.5 cm olmuş 130gram dedi doktor.yine secde pozisyonunda yattı ve yuzunu göstermedi bize ama elleri kolları hiç durmuyordu :)doktor 3lü 4lü test yapmıcaz dedi sadece detaylı ultrason yaptırırsın yeter dedi.Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Merhaba sevgili anneler :) sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Mide bulantılarım 13. haftada geçmişti ve 14, 15 te hiç midem bulanmıyordu iştahsızlık yoktu fakat 2-3 hafta ara verip 16 da öncekinden de şiddetli bir şekilde tekrar başladı. Sizce bu normal bir durum mu?

Günaydın canım benim ;
Gerçekten üzüldüm çok . Ama bu sitedeki başka bir forumda seninle aynı şartlarda çift rahimde ikiz gebelik yaşayan ve 36. haftasında doğum yapan bir bayan vardı. Konuyu bulursam sana gönderirim. Canını sıkma rabbine dua et. Allah miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım benim .

Gunaydin kizlar dun peceteye çamurumsu leke geldi sizce nedendir..14+4gunlugum
Cnm bendede öyle olmuştu bi geldi bidaha gelmedi bi kaç gün sonra tekrar geldi ama sadece peçeteye silerken olmuştu bidaha olmamıştı,ama bir keresinde bir kaç gün geldi bende doktora sormadan vajinadan sabah akşam progestan koymuştum 4 gün sonra geçti bidaha gelmedi,doktora sorsam oda aynısını söyleyecekti o yüzden sormadım.ama koymasanda geçer diye düşünüyorum çünkü bu haftalarda rahim kasılmaları oluyor büyüyor yani o yüzden damar çatlaması falan diyor doktorlar rahat ol canım
Bendede aynısı oldu cnm ha geçti derken yine başladı bide üstüne uyku hali,oğlumda çok rahattım 4 aydan sonra bulantılar tamamen geçmişti bu niye geçmiyo anlamadım

amin inşallah, sevindim güzel haberlerine, senin bulantıların geçti mi? iştahin açıldı mı?

amin inşallah, sevindim güzel haberlerine, senin bulantıların geçti mi? iştahin açıldı mı?
ilaca hala devam ediyorum canım ilacı almadığım gün kusmam oluyor doktorumda ilaç rahatlatıyorsa al kullanmaya devam et diyor .iştahım hiç açılmadı daha herşeyi az az mecburen yiyorum

bende albüm gibi bir kitapçık aldım, ilk.lerin olduğu resimlerin paylaşıldığı bir albüm, ilk hastane fotom, ilk evdeki fotom, ilk adımım, vs. gibi alanlar ve güzel yazılar var içinde, ayrıca boy takibi, kilo takibi de yazılıyor, çok sevimli bir albüm, doğumdan önceki anne baba fotosuyla başlıyor. umarım beğenir :)

kızlar sizden bir şey rica edeceğim, ben hala bu smileyleri bulamadım, birisi ekran görüntüsünü alıp bana yerini gösterebilir mi? ben de hiç çıkmıyor, çok ilginç ya da ben aylardır bulamadım

ilaca hala devam ediyorum canım ilacı almadığım gün kusmam oluyor doktorumda ilaç rahatlatıyorsa al kullanmaya devam et diyor .iştahım hiç açılmadı daha herşeyi az az mecburen yiyorum

en azından ilaç işe yarıyormuş, inş geçer kısa zamanda

Kizlarr bu bulantilr beni oldurecekk bide benim gibi ozellikle sabahlari bebisi bi saga bi solagecen var mi toplaniyo bi tarafa tas gibi oluyo orasi sizinde oylemi kizlarrr

sağol canım you tube dan indiriyorum bende ayşe önerin nefes egzersizlerine başladım. yürüyüşe de başlıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…