Canım Allah korktuğuna uğratmasın. Stres yapmamaya çalış. Biliyorum çok zor ama bebeğinle geçirdiğin günlerin tadını çıkarKızlar cinsiyeti öğrendim kızmış:)ama az sevinebildim yavrum rahmimde sıkışmış kalmışalanı dar ..Rabbim yardımcımız olsun ...inş Rabbim genişletir x...Dr sancı ve kasılmalarım için için magnezyum verdı ,inş etkisi olur ..her an erkenden doğacak gibi bir hisle yim ...
Dr bişiy demiyorbnm gibi rahmi bikornis (ikiye ayrık çift rahime yakın rahim)olanların cogu erken doğum yapmış ..inş 30a gelirsin diyor Dr ,elazığdayım ,dr araştırdım baya Dr a gittim ...yapılacak bişiy de yok çok korkuyorum kızlar ya
Canım günaydın. Bende ilk gebeliğimde ilk öğrendiğimden itibaren doğuma kadar ve hatta doğumdan Sonra bile günlük tuttum kızımın ay ay gelişim tablosunu hazırladım ve bol bol fotoğraf çektim çok güzel oldu güzel şık bir deri kaplı ajandaya güzelce geçirdim hoş bir anı oldu. Çevremde görenler şok oluyordu hiçkimse böyle benim gibi özene bezene çocuğuna hoş bir anı bırakmadığı için herkes heves kalmıştı. Şimdide oğluşuma aynı şekilde günlük tutuyorum yine hoş bir anı kalsın istiyorum. Senin düşüncende çok güzel bence her her gün olmasada arada bazen küçük anılar yapabilirsin bir anı defterine. Sağlıklı günlerKizlar ben şöyle bisey yapmaya kararverdm. Bebisime defter yapiyrm.bunu olursa başka cocugm onun içindeyapcm.en bbasndan hamilelkten büyümesine kadar donem donem foto ve hayat dersi niteliğinde duygularimi yazcm.önemli anlarimizi fotolayip deftere yapstrcm.hamile halimi vs.iste buyudgnde hoş bir ani olcgni dusnyrm.fikrim nasil kızlar??
Canım ben ilk hamileliğimde 5 tane mustela krem kullandım ama nafile karnım hep çatlak çatlak oldu. Üzülme çatlayacağı varsa hangi Kremi kullanırsan kullan illa çatlayacakkızlar benim kalçalarımda çok çatlak oluştu ya şimdi baktımda morelim bozuldu görünce 62 kiloyla hamile kaldım 65 oldum aslında çok aşırıda almadım hamileyken oldu bunlarsizdede var mı aynı sorun krem kullanıyorum ama hiç bi faydası olmadıgını anladım
güşeli ışıl ışıl bir günden hepinize enerji gönderiyorum canlarım günaydınn ve hayırlı cumalar
Çok güzel bencede nasıl olduğu önemli değil çocuklarımıza hoş bir anı kalması çok özel bence. Bende Kızıma günlüğünü kendini tam olarak net bildiğinde yani orta okul zamanında vericem inşallah, oğlumada hamilelik Günlüğü tutuyorum ayrımcılık olmasın tabiki kesinlikleperihan90 azeares kızlar bende kızımın doğumundan iki gün sonra mektup yazmıştım ona, yazmayı çok severim, sonra her sene doğum gününde bir mektup yazdım hayata dair tavsiyeler, o yıl aklımıza kazınan güzel olayları, ve her sene kendimde olan annelik olgunlaşmasını gibi bende 18. yaşgününde hediye olarak kalpli bir kutuda sakladığım mektupları vermeyi düşünüyorum sizin fikirlerinizde çok güzel ama birine mektup birine defter yaparsam kıskançlık olabilir o yüzden oğlumada mektup yazmayı planlıyorum
Günaydın canım benim ;Kızlar cinsiyeti öğrendim kızmış:)ama az sevinebildim yavrum rahmimde sıkışmış kalmışalanı dar ..Rabbim yardımcımız olsun ...inş Rabbim genişletir x...Dr sancı ve kasılmalarım için için magnezyum verdı ,inş etkisi olur ..her an erkenden doğacak gibi bir hisle yim ...
Dr bişiy demiyorbnm gibi rahmi bikornis (ikiye ayrık çift rahime yakın rahim)olanların cogu erken doğum yapmış ..inş 30a gelirsin diyor Dr ,elazığdayım ,dr araştırdım baya Dr a gittim ...yapılacak bişiy de yok çok korkuyorum kızlar ya
Cnm bendede öyle olmuştu bi geldi bidaha gelmedi bi kaç gün sonra tekrar geldi ama sadece peçeteye silerken olmuştu bidaha olmamıştı,ama bir keresinde bir kaç gün geldi bende doktora sormadan vajinadan sabah akşam progestan koymuştum 4 gün sonra geçti bidaha gelmedi,doktora sorsam oda aynısını söyleyecekti o yüzden sormadım.ama koymasanda geçer diye düşünüyorum çünkü bu haftalarda rahim kasılmaları oluyor büyüyor yani o yüzden damar çatlaması falan diyor doktorlar rahat ol canımGunaydin kizlar dun peceteye çamurumsu leke geldi sizce nedendir..14+4gunlugum
Bendede aynısı oldu cnm ha geçti derken yine başladı bide üstüne uyku hali,oğlumda çok rahattım 4 aydan sonra bulantılar tamamen geçmişti bu niye geçmiyo anlamadımMerhaba sevgili anneler :) sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Mide bulantılarım 13. haftada geçmişti ve 14, 15 te hiç midem bulanmıyordu iştahsızlık yoktu fakat 2-3 hafta ara verip 16 da öncekinden de şiddetli bir şekilde tekrar başladı. Sizce bu normal bir durum mu?
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.Bugün kontrolümüz vardı bebeğim gayet iyiymiş 15.5 cm olmuş 130gram dedi doktor.yine secde pozisyonunda yattı ve yuzunu göstermedi bize ama elleri kolları hiç durmuyordu :)doktor 3lü 4lü test yapmıcaz dedi sadece detaylı ultrason yaptırırsın yeter dedi.Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
ilaca hala devam ediyorum canım ilacı almadığım gün kusmam oluyor doktorumda ilaç rahatlatıyorsa al kullanmaya devam et diyor .iştahım hiç açılmadı daha herşeyi az az mecburen yiyorumamin inşallah, sevindim güzel haberlerine, senin bulantıların geçti mi? iştahin açıldı mı?
ilaca hala devam ediyorum canım ilacı almadığım gün kusmam oluyor doktorumda ilaç rahatlatıyorsa al kullanmaya devam et diyor .iştahım hiç açılmadı daha herşeyi az az mecburen yiyorum
sağol canım you tube dan indiriyorum bende ayşe önerin nefes egzersizlerine başladım. yürüyüşe de başlıcam inş.Pilates olarak ebru salliyi yapiyorum youtubeda var canim.... Onu hsftada iki kez falan yapiyorum cunku biraz daha uzun yogaya gore, yoga icin de uc cdden olusan hamilelik yogasi diye bir dvd almistim d&r dan cok da tavsiye etmem onu sikildim yaparken ama iyi geliyor nefes egzersizleri falan o ayri konu:) you tube da yine pregnancy yoga ya da hamilelik yogasi diye arat kisa kisa videolar var onlari hemen hergun yapiyorum. Gece uyku problemi yasiyodum mesela o bitti hareket sayesinde bu cmt deinsallah yuruyuse basliycam....
inşallah tşk ederim:)en azından ilaç işe yarıyormuş, inş geçer kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?