- 26 Kasım 2014
- 489
- 385
- 63
- 36
bulantı çok kötü canım inşallah kısa sürede geçerKizlarr bu bulantilr beni oldurecekkbide benim gibi ozellikle sabahlari bebisi bi saga bi solagecen var mi toplaniyo bi tarafa tas gibi oluyo orasi sizinde oylemi kizlarrr
Benimde hep solda oluyodu canim ama sabahlari bi kalkiyorm bi sola geciyo sertlesiyo bi saga geciyo serttlesiyobulantı çok kötü canım inşallah kısa sürede geçerbenim bebegimde hep solda hissediliyor sağ tarafta hiç hissetmiyorum ama sol kasık tarafım taş gibi oluyor bazen
Cnm videosunu banada yollar misin cok guzel olmusKızlar selam... Uzun zamandır takılamıyorumyazmak istedim az önce gittim heveslendim ip filan aldım oglusummm annem ordu diye giyer dedim patik başladım netten videoyla birlikte yapiyorum daha bitmedi ama görün istedim ilk örgüm belki hataları çoktur ama benim çok hoşuma gitti Eki Görüntüle 1487749
Canim ben varim ben ne tarafa yatarsam o da hemen o tarafa gecip sertlesiyo brnimde aklima takildi dunden beri...Kizlarr bu bulantilr beni oldurecekkbide benim gibi ozellikle sabahlari bebisi bi saga bi solagecen var mi toplaniyo bi tarafa tas gibi oluyo orasi sizinde oylemi kizlarrr
Bilmiyorm canm ya doktora sormak lazm daha once sormustum doktora karnn cok sertlesmisti 20haftadan sonra normal dedi ama insan yinede tereddut ediyo acaba magnezym kullanmkmi lazmCanim ben varim ben ne tarafa yatarsam o da hemen o tarafa gecip sertlesiyo brnimde aklima takildi dunden beri...normal mi acaba o sekilde hemen yer degistirmesi resmen diger taraf bosaliyo yattigim taraf sertlesiyo tecrubeli arkadaslar blne derlerr acaba
Merhaba benimde oyle bi sağa bi sola toplanıyo ve elimin altında taş gibi oluyoKizlarr bu bulantilr beni oldurecekkbide benim gibi ozellikle sabahlari bebisi bi saga bi solagecen var mi toplaniyo bi tarafa tas gibi oluyo orasi sizinde oylemi kizlarrr
. Hareketlerini net hissediyorum canim ama hic oyle toplanipta sertlesme olmadi bende tekmelerini baya baya hissediyorum.normaldir herhalde canim endiselenme kontrole gittiginde sorarsin doktoruna.Bilmiyorm canm ya doktora sormak lazm daha once sormustum doktora karnn cok sertlesmisti 20haftadan sonra normal dedi ama insan yinede tereddut ediyo acaba magnezym kullanmkmi lazm
ben 20. haftadayım 4 kilo aldım canımMerhaba kızlarKaç kilo aldınız şimdiye kadar
Sanada canim.herkese hayırlı cumalarrrrr
56 ile hamile kaldım şuan 68Merhaba kızlarKaç kilo aldınız şimdiye kadar
Vallahi canim 2.5 kilo almis gozukuyodum tuvalete cikamamistim o gunlerde tuvalete ciknca geri dustu kilom :) simdi 2 kilo almis gorunuyorum.tuvalete cikmamak cok etkiliyor :))Merhaba kızlarKaç kilo aldınız şimdiye kadar
Merhaba kızlarKaç kilo aldınız şimdiye kadar
ben 1 kilo verdim canım almadım henüzMerhaba kızlarKaç kilo aldınız şimdiye kadar
@tatlilavinya nerden aldın canım ya, bende öyle bişey istiyorum..bende albüm gibi bir kitapçık aldım, ilk.lerin olduğu resimlerin paylaşıldığı bir albüm, ilk hastane fotom, ilk evdeki fotom, ilk adımım, vs. gibi alanlar ve güzel yazılar var içinde, ayrıca boy takibi, kilo takibi de yazılıyor, çok sevimli bir albüm, doğumdan önceki anne baba fotosuyla başlıyor. umarım beğenir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?