2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlarr bu bulantilr beni oldurecekk bide benim gibi ozellikle sabahlari bebisi bi saga bi solagecen var mi toplaniyo bi tarafa tas gibi oluyo orasi sizinde oylemi kizlarrr
bulantı çok kötü canım inşallah kısa sürede geçer benim bebegimde hep solda hissediliyor sağ tarafta hiç hissetmiyorum ama sol kasık tarafım taş gibi oluyor bazen

bulantı çok kötü canım inşallah kısa sürede geçer benim bebegimde hep solda hissediliyor sağ tarafta hiç hissetmiyorum ama sol kasık tarafım taş gibi oluyor bazen
Benimde hep solda oluyodu canim ama sabahlari bi kalkiyorm bi sola geciyo sertlesiyo bi saga geciyo serttlesiyo ama bi yandanda korktum bu kadr erken sertlesmeler normLmi normalde doguma hazirlamaya baslayinca cock kendini sertlesmezmi

Cnm videosunu banada yollar misin cok guzel olmus

Bide kizlar ehliyeti gecmisim yarinda direksiyon sinavim var insallah panik yapmam gecen sinava giderken panikten tansiyonm dustu elim agzim uyustu bunu gecmem lazmki agirlasmadan araba surmeye basliyim (

Kizlarr bu bulantilr beni oldurecekk bide benim gibi ozellikle sabahlari bebisi bi saga bi solagecen var mi toplaniyo bi tarafa tas gibi oluyo orasi sizinde oylemi kizlarrr
Canim ben varim ben ne tarafa yatarsam o da hemen o tarafa gecip sertlesiyo brnimde aklima takildi dunden beri... normal mi acaba o sekilde hemen yer degistirmesi resmen diger taraf bosaliyo yattigim taraf sertlesiyo tecrubeli arkadaslar blne derlerr acaba

Bilmiyorm canm ya doktora sormak lazm daha once sormustum doktora karnn cok sertlesmisti 20haftadan sonra normal dedi ama insan yinede tereddut ediyo acaba magnezym kullanmkmi lazm

Merhaba benimde oyle bi sağa bi sola toplanıyo ve elimin altında taş gibi oluyo

Bilmiyorm canm ya doktora sormak lazm daha once sormustum doktora karnn cok sertlesmisti 20haftadan sonra normal dedi ama insan yinede tereddut ediyo acaba magnezym kullanmkmi lazm
. Hareketlerini net hissediyorum canim ama hic oyle toplanipta sertlesme olmadi bende tekmelerini baya baya hissediyorum.normaldir herhalde canim endiselenme kontrole gittiginde sorarsin doktoruna.

Merhaba kızlar Kaç kilo aldınız şimdiye kadar

ben henüz 1,5 kilo aldım :) onu da son 2 haftada aldım.. hemen dikkat etmeye başlıcam.. hamilelik boyunca 8 kiloyu geçmemeyi hedefliyorum.. inş başarılı olabilirim :) sen ne kdr aldın cnm?

Kizlar sizce bebek suyuyla falan 1 kilo gelirmi kendi haftam icin soruyorum.

@tatlilavinya nerden aldın canım ya, bende öyle bişey istiyorum..
kendim düzensiz bi defter tutmak istemiyorum..
bahsettiğin çok hoş olabilir..
resim falan gönderebilirmisin bana, çok merak ettim,
bende bulmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…