arkadaşım ileti yazarken yukarda sıralı listeden gülen yüz şekline tıkladığında bütün smiley lar açılıyor, seçip kullanabilirsin..kızlar sizden bir şey rica edeceğim, ben hala bu smileyleri bulamadım, birisi ekran görüntüsünü alıp bana yerini gösterebilir mi? ben de hiç çıkmıyor, çok ilginç ya da ben aylardır bulamadım
@tatlilavinya nerden aldın canım ya, bende öyle bişey istiyorum..
kendim düzensiz bi defter tutmak istemiyorum..
bahsettiğin çok hoş olabilir..
resim falan gönderebilirmisin bana, çok merak ettim,
bende bulmalıyım
bence normal çunku büyüyorlar artık ve hep aynı pozisyonda yatmıyorlar ne tarafa toplanıp yatıyorsa hissettiğimiz sertlik o :)Benimde hep solda oluyodu canim ama sabahlari bi kalkiyorm bi sola geciyo sertlesiyo bi saga geciyo serttlesiyoama bi yandanda korktum bu kadr erken sertlesmeler normLmi normalde doguma hazirlamaya baslayinca cock kendini sertlesmezmi
Canım ben de senin anlattığın gibi.bişi almak istiyorum. Fotosunu atar mısın acaba? Bi de nerden ne kadara aldın?bende albüm gibi bir kitapçık aldım, ilk.lerin olduğu resimlerin paylaşıldığı bir albüm, ilk hastane fotom, ilk evdeki fotom, ilk adımım, vs. gibi alanlar ve güzel yazılar var içinde, ayrıca boy takibi, kilo takibi de yazılıyor, çok sevimli bir albüm, doğumdan önceki anne baba fotosuyla başlıyor. umarım beğenir :)
canım mesajı yazdıktan sonra
Canım bugün 19+0,olduk 1 kilo aldım şimdiye kadar.Merhaba kızlarKaç kilo aldınız şimdiye kadar
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.Bugün kontrolümüz vardı bebeğim gayet iyiymiş 15.5 cm olmuş 130gram dedi doktor.yine secde pozisyonunda yattı ve yuzunu göstermedi bize ama elleri kolları hiç durmuyordu :)doktor 3lü 4lü test yapmıcaz dedi sadece detaylı ultrason yaptırırsın yeter dedi.Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
maşallah ona:)benim normal herlade çünkü yeni yeni beslenemiyorum ben bile almadım kiloki bebek almaması normal sağlıkla doğsunlarda inşallah nasıl olsa alırlar kiloBizimkide 16 cm 205 gr desene babasına çekicek bizimki şişko olcak
YouTube'da "Örgü Bebek Converse Patik Yapımı" adlı videoyu izleyinCnm videosunu banada yollar misin cok guzel olmus
8 ile 15 . haftalar arası her türlü renkte akıntım oldu.genelde sancılandığım zamanlar olurdu.doktor normal demişti gün içi sürekli olmuyosa normal gebelik haftana göre üzülüp stres yapma hemen Allaha emanet yavrularımızGunaydin kizlar dun peceteye çamurumsu leke geldi sizce nedendir..14+4gunlugum
hayırlı olsun sağlıkla mutlukla huzurla gelsin inşallah.Annesini sevecek 1-0 önde başladın anneliğiBenimde oglusum oluyorküçük aşkım geliyor
Cook tesekkur ederim cnmYouTube'da "Örgü Bebek Converse Patik Yapımı" adlı videoyu izleyin
Örgü Bebek Converse Patik Yapımı:canım bu linkten bakabilirsin
20.haftadayım 1,5 kiloMerhaba kızlarKaç kilo aldınız şimdiye kadar
KIZLARR GÜNAYDIN, HAYIRLI CUMALAR[/QU
hayırlı cumalaar da ne günaydını canım :) öğle yemeğini bile yedik
Canım ben de senin anlattığın gibi.bişi almak istiyorum. Fotosunu atar mısın acaba? Bi de nerden ne kadara aldın?
bende kullanıyorumda hiiç alakası yokmuş olcak olduktan sonra oluyor malesef ama baya çatlagım oldu şimdidenCanım ben ilk hamileliğimde 5 tane mustela krem kullandım ama nafile karnım hep çatlak çatlak oldu. Üzülme çatlayacağı varsa hangi Kremi kullanırsan kullan illa çatlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?