2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar sizden bir şey rica edeceğim, ben hala bu smileyleri bulamadım, birisi ekran görüntüsünü alıp bana yerini gösterebilir mi? ben de hiç çıkmıyor, çok ilginç ya da ben aylardır bulamadım
arkadaşım ileti yazarken yukarda sıralı listeden gülen yüz şekline tıkladığında bütün smiley lar açılıyor, seçip kullanabilirsin..

@tatlilavinya nerden aldın canım ya, bende öyle bişey istiyorum..
kendim düzensiz bi defter tutmak istemiyorum..
bahsettiğin çok hoş olabilir..
resim falan gönderebilirmisin bana, çok merak ettim,
bende bulmalıyım

tamam akşam eve gidince yollayayım, metrocityde bir kitapçı ama adını unuttum valla, onu da akşama bakıp söyleyebilirim :)

Benimde hep solda oluyodu canim ama sabahlari bi kalkiyorm bi sola geciyo sertlesiyo bi saga geciyo serttlesiyo ama bi yandanda korktum bu kadr erken sertlesmeler normLmi normalde doguma hazirlamaya baslayinca cock kendini sertlesmezmi
bence normal çunku büyüyorlar artık ve hep aynı pozisyonda yatmıyorlar ne tarafa toplanıp yatıyorsa hissettiğimiz sertlik o :)

Canım ben de senin anlattığın gibi.bişi almak istiyorum. Fotosunu atar mısın acaba? Bi de nerden ne kadara aldın?

Bizimkide 16 cm 205 gr desene babasına çekicek bizimki şişko olcak

Bizimkide 16 cm 205 gr desene babasına çekicek bizimki şişko olcak
maşallah ona:)benim normal herlade çünkü yeni yeni beslenemiyorum ben bile almadım kiloki bebek almaması normal sağlıkla doğsunlarda inşallah nasıl olsa alırlar kilo

Gunaydin kizlar dun peceteye çamurumsu leke geldi sizce nedendir..14+4gunlugum
8 ile 15 . haftalar arası her türlü renkte akıntım oldu.genelde sancılandığım zamanlar olurdu.doktor normal demişti gün içi sürekli olmuyosa normal gebelik haftana göre üzülüp stres yapma hemen Allaha emanet yavrularımız

Benimde oglusum oluyor küçük aşkım geliyor
hayırlı olsun sağlıkla mutlukla huzurla gelsin inşallah.Annesini sevecek 1-0 önde başladın anneliği

tünaydın arkadaşlar
dün ilk tetanos aşımı oldum denildiği gibi herhangi bir ağrı ateş durumu yaşamadım çok şükür.büyük ihtimal bünye ile alakalı yada vucudum hasret kalmış aşıya hüpletti gitti.24 saat oldu herhalde bundan sonra etkilemeye başlamaz.

Canım ben ilk hamileliğimde 5 tane mustela krem kullandım ama nafile karnım hep çatlak çatlak oldu. Üzülme çatlayacağı varsa hangi Kremi kullanırsan kullan illa çatlayacak
bende kullanıyorumda hiiç alakası yokmuş olcak olduktan sonra oluyor malesef ama baya çatlagım oldu şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…