- 6 Mart 2015
- 441
- 541
- 18
maşallah ona:)benim normal herlade çünkü yeni yeni beslenemiyorum ben bile almadım kiloki bebek almaması normal sağlıkla doğsunlarda inşallah nasıl olsa alırlar kilo
yavaş yavaş yaz meyveleri çıkıyor.bende hiç olmayacak bir meyve istedim bu hafta buldum çok şükür.görsel yayınlar olmasa aklımıza birşey gelmeyecekte reklamlar haberler gerçekten insanın nefsiyle oynuyor.bu hafta pazarda aşerilen yiyeceklerden çıkmış küçükler ama olsun inşallah sizede denk gelir :) adını yazmıyayım anladınız :) pazarcı nisan sonunda iyileri gelir dedi
bende aldım öyle d&r dan sizin için bikaç sayfasını çekip yüklüyeyim fikir olsun :)@tatlilavinya nerden aldın canım ya, bende öyle bişey istiyorum..
kendim düzensiz bi defter tutmak istemiyorum..
bahsettiğin çok hoş olabilir..
resim falan gönderebilirmisin bana, çok merak ettim,
bende bulmalıyım
evet canım şuan bütün kış yaz meyveleri karıştı dayanp almasak bebekler için daha iyi hormon hepsi ama benimde bu aldıgım ne zamandır aklımdaydı yedim rahatladım çok şüküryavaş yavaş yaz meyveleri çıkıyor.bende hiç olmayacak bir meyve istedim bu hafta buldum çok şükür.görsel yayınlar olmasa aklımıza birşey gelmeyecekte reklamlar haberler gerçekten insanın nefsiyle oynuyor.
canım mesajı yazdıktan sonra
sağ altta cevapla,dosya yükle,ayrıntılı düzenle var.
ordan ayrıntılı düzenleye gir.
yukarda yazı stilleri var.orda gülen yüze tıkla hepsi çıkıyor.
evet canım şuan bütün kış yaz meyveleri karıştı dayanp almasak bebekler için daha iyi hormon hepsi ama benimde bu aldıgım ne zamandır aklımdaydı yedim rahatladım çok şükür
artık mevsiminde olanada güven yokki :/ dalından almadığım her sebze meyve için şüpheliyim ben.evet canım şuan bütün kış yaz meyveleri karıştı dayanp almasak bebekler için daha iyi hormon hepsi ama benimde bu aldıgım ne zamandır aklımdaydı yedim rahatladım çok şükür
Peki ben niye hissetmiyorumm acabaa??offfMerhaba benimde oyle bi sağa bi sola toplanıyo ve elimin altında taş gibi oluyo
benim yedigiminde tadı yerinde hatta alırken eşim sertleşmemiştir boşver dedi :) bende acı bide olsa yerim bana karışma dedim aldım pzarda görüdügüm gibi koştum yanınaben de bir yaz meyvesi yiyorum bir haftadır ama hiç zamanı olmamasına rağmen tadı yerinde, kesin hormonu basmışlardır.
çok şükür kayınvalidemin evinin bahçesi çok büyük meyve agacı dolu keşke yakınımda olsanız sizdelere getirirdimartık mevsiminde olanada güven yokki :/ dalından almadığım her sebze meyve için şüpheliyim ben.
canım bende bu simgeler de yok yukardakiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?