2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar merhaba, soğuk almışım, gribe doğru ilerliyorum. Öğretmenim bu arada malum epeyce konuşuyoruz, boğazım şiş, yutkunamıyorum, burun akıntım da var. İlaç kullanmadan nasıl ayağa kalkarım Ihlamur içiyorum ama bana mısın demiyor, iyileşmek için ipuçlarınız var mı?

Bende grip olmuştum sunumlarım vardı o zamanlar zencefilli limonlu şekerlerden almıştım. Sesime çok iyi gelmişti çıkmayan sesimi 1,5 günde eski haline döndürmüştü. Sen yine bol su iç bol c vitamini al en azından seni güçlü tutar.

canm dinlenmeden gecmiyor malesef izin alıp bikaç gün yatıp dinlenmeye bak derim ben calışmıyorum ama ben de 1 haftadır tam atlatamadım evde durmadığım için ama yine de iyiyim ilk zamana göre.. gün içinde bir çay bardağı kadar limon sıkıp içiyorum ben o çok iyi oluyo boğaz için pastil önerdi doktorum gece yatarken de vicks sürüyorum bogazıma sarıp yatıyorum ıhlamur içiyorum bal zencefil yiyorum ve de terleyip atmaya bak derim gecmiş olsun..

merhaba canm bişey sorucam avatarın ilgimi cekti kedin mi var :)

Hayırlı cumalar diliyorum güzel anneler. Başlığı hamile olduğumu öğrendiğim günden beri takip ediyordum gizli gizli çok şey öğrendim öğrenmeye devam ediyorum:)

Bebeğimin cinsiyetini pazartesi öğrenicem inşallah

Bu arada dün sağlık ocağındAki doktorum ayrıntılı kan ve idrar tahlili istedi, az önce sonucu aldım. B12 biraz düşük çıktı bunu yaşayanınız oldu mu? Bi de bebişlerimiz su ihtiyacını bizden alırmış, bol bol su içmemiz gerekiyor böbreklerimiz için

Mutlu haftasonları dilerim herkese

canım ben geçen hastalandım.ıhlamur,portakal,limon,kiviyle düzeldim.
birde kalın giyip terlemeye çalış

[QUOTE0, post: 40428105, member: 488903"]Canım çok güzelmiş . Nerden ne Kadar'a aldın canım?[/QUOTE]
19.50 yazıyor canm daha değişikleride var bide bak bunu almıştım

Eklentiler

• 20150410_140728.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 95
evet 6,5 yaşında pofuduk bir kızım var
oyy ne tatlı:) benm de 5 yasında bi oğlusum var :) eşinin kedinin evde olması ve eve yakında bi bebek gelecek olmasına karsı tutumu ne ? benim eşim sever kediimi ama evde kedi svmiyorum diyodu önceden şimdi de tabi eskisi hergün temizlik yapamıyorum hemen onu öne sürüyo bahane ediyo..

Bol bol kivi ye cnm hem vitamin açısından hemde boğazları yumuşatıyo çok ii gelio akşamları ılık süt iç bitki çaylarını çok tüketme ve en önemlisi yatıp dinlen alabiliosan rapor al

Çok sağol canım tavsiye için, deneyeyim, havalar bir öyle bir böyle okulda da yorulunca pattt hasta oldumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…