2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hayırlı olsun, evine mutluluk getirsin oğlun...

Canım hayırlı olsun bebişin Büyüdükleri için ayrı ayrı inceleyecekler benim de doktorum 3 hafta önce bunlar son görüntüleri demişti , artık tek tek incelemek durumunda kalacağız demişti .

Kızlar bu Renkli Doppler yani Detaylı ultrasonun 3 boyutlu mu, 4 boyutlu mu olduğu çok mu önemli? Ben de her hastanede var diye sevınıyordum meğer çoğu 3D imiş. 4D olan yerler bıraz daha pahalı ama ondaki görüntüler daha mı net acaba?
Çektiren var mı?

kızllar bızım renkli ultrason(özel hastanede) 400 ,,,,,devlet hastanesne sordum çektirmiyolarmış.. bebeğimi görmeyi çok isterdim ama 9. aya kada sabretmem lazım

kızllar bızım renkli ultrason(özel hastanede) 400 ,,,,,devlet hastanesne sordum çektirmiyolarmış.. bebeğimi görmeyi çok isterdim ama 9. aya kada sabretmem lazım
Canım devlet hastanelerinde de yapıyorlar. Bende özelde 350 TL ye yaptıracağım. Maalesef pahalı özeller canım. Ama devlet hastanelerine de sor yapan var çünkü

gözünaydın canıııımmm :) darısı bana inşallah :)

Kızlar bende ara sıra sancı gibi birşeyler oluyor tarif etmek cok zor değişik bi şey sizde de böyle seyler oluyor mu ? kanamam falan yok ama ben endişeleniyorum hareketlerini hissetmeye başlasamda hayırlısıyla böyle durumlarda anne ben iyiyim diye bi işaret verse....

Cnm ya rabbim yardımcın olsun ilk defa duydum ben böyle bişey ya inş 7 ayı doldursunuz kızınla sağlıcakla alırsın kucağına Allah kerim olmayanı olduran o.
İnş cnm ...herşeyın hayırlısı
geçmiş olsun canım ins hersey yolunda gider sana tavsiyem özel dr ziyade fakülte hast Prof falan git derim canim ins sağlıkla kucagimiza alırız hepimiz bebislerimizi
araştırmaya gidicem pazartesi inş ...bakalım onlar ne diyecekler ..amin cnm

ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah'ım yardımcı olsun arkadaşım. inş sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
Sağol canım ..inş inş
İnş canım ya ..Rabbim hayırlısını versin ..geçmiş olsun sanada ,zamanlar çabucak geçsin de şu korkularından kurtulayım
Cnm çook sağol ..inş bnm de ole olur ,ne diyeyım ,askında umutluyum ,ama sancılar ve alt ta baskı var zo korkutuyor işte ,hayırlısı olsun inş
Allah yardimcin olsun canim benim bol bol dua et hic uzme kendini bi bakmissin 30 haftaninda ustune cikmissin herseyi Allah bilir dualarimiz seninle
inş cnm inş ,sağlılklı sıhhatli doğsun ,sağolasın

bende hissediyorum ama sertlikten korkuyorum acaba biseymi odlu niye toplandı diye saglıklı hayırlısıyla bi doğursaydım valla rahatlıycaktım
Ama ben hicbisey hissetmiyorumm keske buyuselerde net bisekilde tekmelerini hissetsekk18 ci haftamin ilk gunu bugun.dr diyoki 20de hissediceksin insallah

Canım koruyacak da alacak olan da rabbim.Allahın izniyle sen duanı eksik etme bebişin de seni üzmesin. Ne kadarlık oldunuz bu arada?
İnş canım ,17.haftaya girdim 16+3oldu ,dua ediyorum ,hayırlısı olsun sağlıklısını olsun
Canım Allah korktuğuna uğratmasın. Stres yapmamaya çalış. Biliyorum çok zor ama bebeğinle geçirdiğin günlerin tadını çıkar İnş vaktinde alırsın kızını.
amin cnm ,ya her an ağrı sancı ve sankı suyun gelicek sıkıştırıyor ,sancım olmasa inan bukadar dert edinmem ,en başından beri kanamalarım oluyor şiddetli ,onlar bile bni umutüdumu kırmamıştı

,inş bende taşıyabilirim ..36mucize gibi ,inş inş ,amin cnm

Canim kasiginin yukarisinda mi hissddiyosn tekmeleri vuruyo ama gucu az oldugunda hafif ani vurmalar hissediyosn dmi:)
Evet canim kasigimindan yukarda gobegime yakin yerde hissediyorum bazen yan taraftan hissediyorum cok kuvvetli degil daha ama iki gundur daha belli.bundan sonra kuvvetlenir artik :)

Cnm Necati Bey'den randevu aldım Pazartesi'ye ,bakalım o nediyecek durumuma ,inş ilgili bir Dr dur

geçmiş olsun, umarım bebiş üzmez de bekler haftasını.
ben de riskli gebeliklerde iddialı bir dr biliyorum, eğer dr.un yoksa önerebilirim.

Ama ben hicbisey hissetmiyorumm keske buyuselerde net bisekilde tekmelerini hissetsekk18 ci haftamin ilk gunu bugun.dr diyoki 20de hissediceksin insallah
keşke hissetsek banada aynısını dedi 20-21 haftalarda anca hissedersin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…