- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 63
- 40
Hayırlı olsun, evine mutluluk getirsin oğlun...Herkese hayırlı cumalar... Doktordan geldim Bebişim erkek mişama bu Sefer Kafası ayrı omurgası Karnı hep ayrı ayrı gösterdi hiçbirşey anlamadım bellide olmuyor du geçen ay bile çok netti :)))) ama saglıklı dedi 11 Mayıs Detaylı ultrasona randevu verdi 275 liraymış
Canım hayırlı olsun bebişinHerkese hayırlı cumalar... Doktordan geldim Bebişim erkek mişama bu Sefer Kafası ayrı omurgası Karnı hep ayrı ayrı gösterdi hiçbirşey anlamadım bellide olmuyor du geçen ay bile çok netti :)))) ama saglıklı dedi 11 Mayıs Detaylı ultrasona randevu verdi 275 liraymış
bende hissediyorum ama sertlikten korkuyorumPeki ben niye hissetmiyorumm acabaa??offf
Kizlar sizce bebek suyuyla falan 1 kilo gelirmi kendi haftam icin soruyorum.
Canım devlet hastanelerinde de yapıyorlar. Bende özelde 350 TL ye yaptıracağım. Maalesef pahalı özeller canım. Ama devlet hastanelerine de sor yapan var çünkükızllar bızım renkli ultrason(özel hastanede) 400 ,,,,,devlet hastanesne sordum çektirmiyolarmış.. bebeğimi görmeyi çok isterdim ama 9. aya kada sabretmem lazım
gözünaydın canıııımmm :) darısı bana inşallah :)kızlarrrrrrrrrrr ilk defa bebeğimin hareketini oldukça kuvvetli hissettim :) ayrıca sadece ben değil eşim bile elini koyunca hissetti. çoookkk farklı birşeymiş :) meğer o önceki hissettiğim şeyler onun hareketi değilmiş. bu çok farklııııı
İnş cnm ...herşeyın hayırlısıCnm ya rabbim yardımcın olsun ilk defa duydum ben böyle bişey ya inş 7 ayı doldursunuz kızınla sağlıcakla alırsın kucağına Allah kerim olmayanı olduran o.
araştırmaya gidicem pazartesi inş ...bakalım onlar ne diyecekler ..amin cnmgeçmiş olsun canım ins hersey yolunda gider sana tavsiyem özel dr ziyade fakülte hast Prof falan git derim canim ins sağlıkla kucagimiza alırız hepimiz bebislerimizi
Sağol canım ..inş inşne diyeceğimi bilemiyorum. Allah'ım yardımcı olsun arkadaşım. inş sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
İnş canım ya ..Rabbim hayırlısını versin ..geçmiş olsun sanada ,zamanlar çabucak geçsin de şu korkularından kurtulayımBol bol dua edelim de iyi doktorlar çıksın karşına inşallah canım. Rahimlerdekini de ancak Rabbim korur. Sen ,zor olsa da, içini ferah tutmaya çalış inşallah. Biz de iyiydik ama önce diş ağrısı sonra da ağır bir grip geldi başımıza. Ama şükür Rabbime idare ediyoruz. Rabbim korusun miniklerimizi. Bu arada benim de oğlum olacak inşallah
Cnm çook sağol ..inş bnm de ole olur ,ne diyeyım ,askında umutluyum ,ama sancılar ve alt ta baskı var zMerhaba canım. Öncelikle benim mesajımı okuyunca mutlu olacağını umut ediyorum. Neden dersen amcamın kızı çift rahimliydi. Ameliyat dediler olmadı vs vs. Veeee hamile kaldı. Doktorlar 6. Aya getirmen bile mucize dediler. 38. Haftada sezeryanla doğum yaptı. Bekleseydi normal doğum olacaktı belki de. Bebişimizin gelmeye niyeti bile yoktu. Ve 3.200 kilo tosun doğurdu. Hep korkardı düşücek birşey olacak diye. İlk 4 ay yattı sonrasında Allaha şükür gezdi dolaştı ve suan 40ı çıktı bebeğimizin. Umutsuzlukla başlama. Kuzenim inanmıştı benim çocuğum beni bekler uzmez dedi. Ve doktorlar şok olmuştu. Nolur sende öyle düşün. Mucizeler bizler için var.... öpüyorum
inş cnm inş ,sağlılklı sıhhatli doğsun ,sağolasınAllah yardimcin olsun canim benim bol bol dua et hic uzme kendini bi bakmissin 30 haftaninda ustune cikmissin herseyi Allah bilir dualarimiz seninle
gözünaydın canıııımmm :) darısı bana inşallah :)
Ama ben hicbisey hissetmiyorummbende hissediyorum ama sertlikten korkuyorumacaba biseymi odlu niye toplandı diye saglıklı hayırlısıyla bi doğursaydım valla rahatlıycaktım
İnş canım ,17.haftaya girdim 16+3oldu ,dua ediyorum ,hayırlısı olsun sağlıklısını olsunCanım koruyacak da alacak olan da rabbim.Allahın izniyle sen duanı eksik etme bebişin de seni üzmesin. Ne kadarlık oldunuz bu arada?
amin cnm ,ya her an ağrı sancı ve sankı suyun gelicek sıkıştırıyor ,sancım olmasa inan bukadar dert edinmem ,en başından beri kanamalarım oluyor şiddetli ,onlar bile bni umutüdumu kırmamıştıCanım Allah korktuğuna uğratmasın. Stres yapmamaya çalış. Biliyorum çok zor ama bebeğinle geçirdiğin günlerin tadını çıkarİnş vaktinde alırsın kızını.
,inş bende taşıyabilirim ..36mucize gibi ,inş inş ,amin cnmGünaydın canım benim ;
Gerçekten üzüldüm çok . Ama bu sitedeki başka bir forumda seninle aynı şartlarda çift rahimde ikiz gebelik yaşayan ve 36. haftasında doğum yapan bir bayan vardı. Konuyu bulursam sana gönderirim. Canını sıkma rabbine dua et. Allah miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım benim .
Cnm Necati Bey'den randevu aldım Pazartesi'ye ,bakalım o nediyecek durumuma ,inş ilgili bir Dr durBenimde oglusum oluyorküçük aşkım geliyor
Evet canim kasigimindan yukarda gobegime yakin yerde hissediyorum bazen yan taraftan hissediyorum cok kuvvetli degil daha ama iki gundur daha belli.bundan sonra kuvvetlenir artik :)Canim kasiginin yukarisinda mi hissddiyosn tekmeleri vuruyo ama gucu az oldugunda hafif ani vurmalar hissediyosn dmi:)
Cnm Necati Bey'den randevu aldım Pazartesi'ye ,bakalım o nediyecek durumuma ,inş ilgili bir Dr dur
keşke hissetsek banada aynısını dedi 20-21 haftalarda anca hissedersin dediAma ben hicbisey hissetmiyorummkeske buyuselerde net bisekilde tekmelerini hissetsekk 18 ci haftamin ilk gunu bugun.dr diyoki 20de hissediceksin insallah
Elazığda yaşıyorum cnm ,yolculuk yasak ,Dr nerdegeçmiş olsun, umarım bebiş üzmez de bekler haftasını.
ben de riskli gebeliklerde iddialı bir dr biliyorum, eğer dr.un yoksa önerebilirim.
Elazığda yaşıyorum cnm ,yolculuk yasak ,Dr nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?