2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

süper olmuş, bunu da normal doğum yaparsın heralde, sancın falan çok oldu mu ilkinde ? kaç haftada doğum oldu?

Kizlarr ben henuc hic kilo almadimm ama ellerm agzim aniden uyusuyo nedendr bilmem

süper olmuş, bunu da normal doğum yaparsın heralde, sancın falan çok oldu mu ilkinde ? kaç haftada doğum oldu?
cnm kızımda gebeliğin 35+2 de hafif kanamam oldu dr gittim erken doğum dedi ama 1 hafta yatman lazım yoksa bebek küveze girer dedi ilaçlarla doğumu geciktirdi 1 hafta evde yattım sadece wc ye kalktım.. kanamam falanda durmuştu, kontrole gittim 1 hafta sonunda açılmam 4 cm doğum başladı dediler bende hiç sancı falan yok ama nasıl korkuyorum ilk bebek yaşım küçük annem eşim herkes geldi saat öğlen 1 gibi suni sancı verildi açılmam 5 cm ama bende hala sancı yok saat 2ye kadar herşey normal sadece serum var kolumda açılmam 7 cm ama 2 den 2:54 e kadar olan sürede çok sancı çektim bir anda bastırdı suni sancı ama Rabbim işte öyle bir yaratmışki dinlen soluklan diye 5 dk. bire düşene kadar sancı odasında çektim eşimle annemle birlikte çatala aldıkları gibi doğum yaptım çok yorgundum ve en son ıkınmam pazarlıkla oldu sezeryana alın diyorumdr geldi bebek ne sezeryanı diyor en son dedi kuvvetlice ıkın bayıltıcam seni o hevesle bir ıkınırsın bebğimi koynuma koydu doğar doğmaz ve ben bayıldım.. yarım saat sonunda odamda uyandım eşim kanama temizliği dikişim falan hiç duymadım yani onları.. uyandığımda kızımda yıkanmış koynumda yatıyordu.. kısmetse yine normal istiyorum zaten aynı dr gidiyorum..

yalova da.... burada özel hastane 2 tane war oyüzden pahalı ..devlettede olmuyo
olsun cnm üzülme yaptırmayı ver ne olcak.. eskiden renkli ultrason mu vardı ben kızıma hamileyken yoktu öyle şeyler.. o kadar para vermeye değmez git bebişine alışveriş yap o parayla

çok şükür kayınvalidemin evinin bahçesi çok büyük meyve agacı dolu keşke yakınımda olsanız sizdelere getirirdim bende orayı sömürmeyi düşünüyorum :)
afiyet olsun bizi düşünerek ye yemiş kadar oluruz.

Tetenoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ki? Beni dün sağlık ocağından aradılar 2 hafta sonraya gün verdiler o zamanda 21 haftalık olacak bebişim
tahminimce 5. ay içerinde ilkini vuruyorlar.beni dün için aradılar bir gün önceden gittim vuruldum geldim.genel rutin bi muayene yaptı kilo tansiyon bebeğin kalp atışı vs decevit verdi doktoruna danış gerek duyarsa kullan yoksa bize geri getirirsin dedi.bir ay sonrası için gün verdi ikinci aşı için.

He he he ayy
Valla çok değilmi ya ayy bende 4 Kilo aldım 2 kiloyu geçmemek lazımdı diyorum. Canım ben zor Kilo veriyorum. Kızımda 26 Kilo aldım ama zorla verdim inşaallah çok almam bebişler Kilo alsın biz Kilo almayayım ya

olsun cnm üzülme yaptırmayı ver ne olcak.. eskiden renkli ultrason mu vardı ben kızıma hamileyken yoktu öyle şeyler.. o kadar para vermeye değmez git bebişine alışveriş yap o parayla
öyle yapıcam zaten canım sagol morel verdin :)

Normal doğumdan çok korkuyorum ama inşallah normal doğum yaparım. Artık doğum haftasına girerken tekrar senden bilgi alırım. Yalnız doktor tutumu burada çok önemli

Tetenoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ki? Beni dün sağlık ocağından aradılar 2 hafta sonraya gün verdiler o zamanda 21 haftalık olacak bebişim
cnm tetnoz aşısı anne adayının yaşına göre değişiyor tek doz 5. ay içinde vuruluyor ama bazı annelere 2 doz vuruyorlar kimisine 15. ve 20. haftada kimisine 20. ve 23. haftada.. ben 30 yaşındayım 2. gebeliğim bana 21. haftamda tek doz vuracaklar.. ve son 5 yıl içinde 2. gebelikse vurmuyorlarmış diğer formlarda bazı arkadaşların söyledikleri böyleydi..

Normal doğumdan çok korkuyorum ama inşallah normal doğum yaparım. Artık doğum haftasına girerken tekrar senden bilgi alırım. Yalnız doktor tutumu burada çok önemli
aynen öyle cnm ben çok memnunum dr.. ve hiiiiç korkma Allah yardım ediyor gerçekten.. ya bir anda kuvvetli sancı çekip doğuruyorsun yada uzun saatler az sancılarla.. ne zaman istersen yaz yardımcı olurum.. ölsem denilecek kadar bir acı olsa kimse 2.yi göze alıp doğuramaz öyle düşün ve netten doğum falan izleme cnm kendi kendini hazırlaman çok önemli normale şartlanırsan normal yaparsın.. hem inan daha sağlıklı ertesi gün ayaktasın en az 10 kg gidiyor zaten doğumda ve en önemlisi vücut kendini yeniliyor sende yeniden doğuyorsun..

Hayırlı olsun tatlım :)

canım yediklerinde tuzu kes hemen ve şekeri azalt demek ki ödem yaptı vücudunda

Çok sağol canım tavsiye için, deneyeyim, havalar bir öyle bir böyle okulda da yorulunca pattt hasta oldumm...

Ben de öğretmenim ve bu hafta konu yetiştireceğim diye rapor alamadım. Hastalığımın 3. günündeyim. Sanırım bende soğuk algınlığından gribe geçti. Özellikle boğazlarım fena. Ben boğaz pastili kullanıyorum canım. Burun için okyanus suyu. Bebeklerin de kullandığı bize zararsız bir şey. Bir de sabah akşam ılık suya (cezvede kaynamaya akın alıyorum) limon, bal ve karabiber. Sabah 1 akşam 1. Bu karışım bana iyi geldi canım. Özellikle boğazlara birebir. Sesimin kısıklığı dışında pek bir şeyim kalmadı benim . Pzt sapasağlam olacağım. Yani inşallah

Kızlar detaylı renkli ultrason için biryer buldum ümraniyede radistanbul görüntüleme merkezi telefon ettim 200 tl fiyat verdiler doktor kontrolu, kendi doktoruna göstermen için detaylı raporu, cd veya dvd ve resimler. Ayrıca hoşuma giden bi yanıda örneğin 21. haftanızda gittiniz renkliye 200 tl verip yaptırdınız 4 hafta sonra bir kez 8 hafta sonrada 2. kez kontrol için çağırıp aynı şekilde muayene ediyolarmış ve her 2 muayenede ücretsiz . Aradığımda çok güzel anlattı herşeyi internettende araştırdım genelde olumlu yorumlar okudum bi araştırın isterseniz :)

Normal inan bana. Aynılarını yaşadı kuzenim. İnsallah sağlıklı bir sekilde atlatırsın bu süreci...

gezerken gezerken mesajina rastladım arkadaşım ne oluyoruz bi dur konunun uzmanı karşında şaka bir yana moral olsun istedim bende bivornisim bir kızım var sürekli yatarak iğne ilaç 38. Haftada dünyaya geldi şimdi ikinciye hamileyim 18. Haftadayim Allahın izni ile yine yatıyorum sürekli ama iğne kullanmıyorum sadece magnezyum doktor bu sefer iğne yok durum farklı rahmin 38e kadar gidebilir bunu gördük dedi sürekli tedirginim tedirgin olmasina ama dedim ya Allaha emanetiz en olmasi gereken yere daha niye endişe edelim değil miiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…