2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar merhaba;
Bende aranıza yeni katıldım, uzun süredir takip ediyorum ve çok şeyler öğrendim sayenizde :)
Son bir kaç gündür ellerim ve ayaklarım çok şişmeye başladı ve toplam 9 kilo almışım daha doktora gitmeme 20 gün var anormal bir kilo alımımı bu benim kadar kilo alan varmı aranızda

Cnm Dr a gitmelisin ..aldığın kilo az değil ama ondan ziyade el ayak şişmesi sıkıntı tansiyon yada şeker problemi olabilir

kızllar bızım renkli ultrason(özel hastanede) 400 ,,,,,devlet hastanesne sordum çektirmiyolarmış.. bebeğimi görmeyi çok isterdim ama 9. aya kada sabretmem lazım
çok pahalıymış cnm ya ben 225 tl vericem hangi hastaneye gidiyosun il neresi..

Cnm Dr a gitmelisin ..aldığın kilo az değil ama ondan ziyade el ayak şişmesi sıkıntı tansiyon yada şeker problemi olabilir
Ben malesef tuzu fazla tüketiyorum ama artık kestim ve bütün gün oturuyorum akşamlarıda 9 dan sonra ancak uzanabiliyorum. Ben tuza ve sürekli oturmaya bağlamıştım şişkinlikleri

Canım benim senin vücudun su topluyor şişkinlikler oyüzden ben kızımda hamileyken 6. Aydan sonra çok şişti ellerim ayaklarım muhtemelen sen tuzlu şeyler çok tüketiyorsun doktoruna görün olsun 20 günü bekleme enazından ara doktorunu durumunu bildir Ayyy kızımda biliyorum ya deneyimliyim hiç tuz ve şeker kullanmıyorum 4 Kilo aldım. 9kilo biraz fazla geldi bana. Ama sorun değil tabikide olsun sen gene ara Tabiki doktorun daha iyi bilir ara hemen doktorunu bence nacizane benim fikrim bu. Ben her sorununda doktorumu arıyorum. Sende ara bence

ohh biraz olsun rahatladım ben aşırımı kilo aldım diye üzülüyordum :) bende 56 ile kaldım şuan 65 kiloyum sanırım bundan sonra dikkat etmek gerekir
cnm ben ilk hamileliğimde 30 kilo aldım doğumdan sonra 3 ay içinde verdim hepsini zaten normal doğumda 15 kilom gitmişti.. sanırım oğlumda da aynı olacağım.. dr dikkat et diyor ama ne yesem alıyorum öyle abartılı bi yemem de yok.. bünye meselesi bence bnm eş ve suyum çok miktardaydı mesela ilkinde bebek normaldi ayına göre.. takma kafana sadece tuzlu yeme şişme yani albüm yapıyor ve tatlıdan uzak dur veriliyor kilolar hiç sorun yapmıyorum ben..

zaten zayıf hamile kaldığın için fazla görünmeyebilir ama bundan sonra ayda bir kilo aalacak şekilde davransan daha iyi olur.
20 gün bekleme bence, el ve ayakların neden şişmiş öğren, bu haftada çok normal gelmedi bana.

Ben malesef tuzu fazla tüketiyorum ama artık kestim ve bütün gün oturuyorum akşamlarıda 9 dan sonra ancak uzanabiliyorum. Ben tuza ve sürekli oturmaya bağlamıştım şişkinlikleri
Cnm olabilir ,ama tedbirli olmakta fayda var ,iyi düşün ,ama Dr a da git bence

9kilo biraz fazla geldi bana.
ben şuana kadar 12 kilo aldım cnm ama kızımdada böyle olmuştum bünyeden bünyeye değişiyor ki sadece normal öğünlerimi yiyorum abartı bi yemem yok Allahtan çabuk veriyorum ve hamilelik harici kimse beni 56 üstü kiloda görmemiştir boyumda 1,66 cm..

15 kilo nasıl gitti doğumda canım yaaa, bebek 4 kilo olsa 11 kilomuymuş suyun , vay bee

Sidelya2011

15 kilo nasıl gitti doğumda canım yaaa, bebek 4 kilo olsa 11 kilomuymuş suyun , vay bee
hayır cnm kızım 2850 doğdu.. bebeğin eşi, suyu, birikmiş kanamam falan hepsi gidince ertesi gün tarttı dr 15 kilo gayet iyi gitmiş dedi.. kalan 15 kiloyu 3 ayda verdim ama loğusalığım zor geçti bnm yemeklerden tiksindim sadece sıvı tükettim çok şükür sütümde boldu.. yani sadece sıvı süte yeterli, kızımda çokm huysuzdu gece gündüz uykusuz kaldım hal böyle olunca çabuk verdim..

Ben daha hiç kilo almadım hatta bulantı ve iştahsızlık yüzünden verdiğim kiloları bile geri alabilmiş değilim ama zaten kilolu hamile kaldığım için çok da fazla kilo almak istemiyorum doktorum maksimum 15 demişti hala iştahım tam olarak yerine gelmiş değil bakalım ilerleyen zamanlarda obur olacak mıyım bende...

Tetenoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ki? Beni dün sağlık ocağından aradılar 2 hafta sonraya gün verdiler o zamanda 21 haftalık olacak bebişim

Evet canim kasigimindan yukarda gobegime yakin yerde hissediyorum bazen yan taraftan hissediyorum cok kuvvetli degil daha ama iki gundur daha belli.bundan sonra kuvvetlenir artik :)
Benmde oyle canm ben arada kalmistm hickiriyomu tekmeliyomu diye :))

Canım devlet hastanelerinde de yapıyorlar. Bende özelde 350 TL ye yaptıracağım. Maalesef pahalı özeller canım. Ama devlet hastanelerine de sor yapan var çünkü
sordum canm devlet hastanesıne ben yalovda oturuyorum yapmıyolarmış mağlesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…