- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Canımm ya öylemi diyorsun ...ya ağladım heyecandan inan ,sendlerde kanama oldumu başlarda ,ben suan ,17.haftama girdim ,ve sağıma soluma dönerken bile ağrım oluyor ,arada sertleşme oldu bir iki kere ,ve sancı ...(alta baskı hissediyorum ,korktum çok ne bıleyım ,bnm bikornis bebekte sıkışık gibiydi ultrasondagezerken gezerken mesajina rastladım arkadaşım ne oluyoruz bi dur konunun uzmanı karşında şaka bir yana moral olsun istedim bende bivornisim bir kızım var sürekli yatarak iğne ilaç 38. Haftada dünyaya geldi şimdi ikinciye hamileyim 18. Haftadayim Allahın izni ile yine yatıyorum sürekli ama iğne kullanmıyorum sadece magnezyum doktor bu sefer iğne yok durum farklı rahmin 38e kadar gidebilir bunu gördük dedi sürekli tedirginim tedirgin olmasina ama dedim ya Allaha emanetiz en olmasi gereken yere daha niye endişe edelim değil miiii
Örgü ipi canım..http://www.jeyyu.com/2015/01/bebekler-icin-sirin-kraliyet-taclari-yapimi.html
kızlar böyle şeyler yapmak istiyorum profesyonel fotoğraf çekimi için bunlar dantel kumaşı mi örgü mu makrema ipi mi sizce
Örgü ipi canım..
Çok tatlıymış :)
Peki örgü ipi nasıl sert duruyor
kız bekliyorum kendim çıkartabilsem yapardim
Ortadaki pembemsi olan örgü ipi..
Diğerleri sert ve kalın görünüyor ama bebeği rahatsız eder bence o kadar sert olması.. Kısa süre takıcak ama çok sert olmasına gerek yok gibi bence. Birsürü örnek var nette kolay da.. Kendin yapabilirsin aslında
Mesela bunlar düz örülüyor saç bandını yapabilirsin ya da başka örnekler de var Eki Görüntüle 1489165
Açıklamalı vardır.. Tığ işi, şiş örgüsünden daha kolay :)Bunlar da cok güzel ben bitek bu saç bandında ki örgü modelini biliyorum
canım benim Rabbim yardımcın olsun yazdıklarını okuyunca çok duygulandım inşallah kızın sağlıcakla doğar...dualarımız seninle...Canımm ya öylemi diyorsun ...ya ağladım heyecandan inan ,sendlerde kanama oldumu başlarda ,ben suan ,17.haftama girdim ,ve sağıma soluma dönerken bile ağrım oluyor ,arada sertleşme oldu bir iki kere ,ve sancı ...(alta baskı hissediyorum ,korktum çok ne bıleyım ,bnm bikornis bebekte sıkışık gibiydi ultrasondadiğer rahmime elini arada sokuyor ,okadar ,tek taraf nekadar genişler bilmiyorum ..haftada bşr iğnem var pruloton ,vede Dr magnezyum verdi ,tavsiyelerın varmı bna cnm ,hep yatayımmı ,az kalksam ağrım oluyor
Ay çok tatlı bunlar güle güle giydir canım :)teyzoşları dayanamadım bugün oğluşuma ilk kıyafet alışverişini yaptım
Hissetmeye hatta ayırt etmeye başladım bugünkızlarrrrr bebişinin hareketlerini hisseden var mı benim gibi :) çok güzel birşey bu yaaaaaaaa
teyzoşları dayanamadım bugün oğluşuma ilk kıyafet alışverişini yaptım
çook saol tatlım.. sen yine ii dayanmışın.. bn 6. aydan önce bşi almam diyodum ama dayanamadımAy çok tatlı bunlar güle güle giydir canım :)
Ben de çarşamba günü oğlumu görcem sonraki hafta da alışverişe başlıycaz.
Artık yavaş yavaş alışverişe başlamak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?