2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar paylaştıklarınızı görünce dayanamadım iş çıkışı direk a101e koştumvalla nevresimi merak edenler güzel gibi,baktım en kötü birine hediye ederim fiyatı çok uygun o Yüzden iki tane aldım
Aldıkça alasım geliyoinşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Eklentiler

• image.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 145
Merhaba arkadaşlar gizlidir takip ediyordum sizleri ama bugüne nasip oldu tanışmak iyisinizdir inşallah hepiniz duble duble ,:)) bu arada bir sorum olacak 3 lü tarama sonuçlarını aldınız mı

Hayırlı akşamlar hamişler. Nasılsınız
Biz iyiyiz Elhamdulillah.. Dün dr.a gittik. Hastanemizi değiştirdik. Emsey'e gidiyordum ama orada muayene ücreti 80 tl olduğu için Kurtköy Ersoy Hastanesine gitmeye karar verdim.. Dr.um Hilal Karahan.. Çok övmüşlerdi. Övdükleri kadar varmış, gerçekten ilgili bir dr.

Bebişimizi gördük.. Çok şükür herşey çok iyiymiş.. Kilosu 191 gr Fl:24.55mm Boyunu söyledi ama hatırlayamıyorum.. Cinsiyetini sordum epey bir inceledi sonra %80 kız dedi.. Renkli ultrasonda iyice emin oluruz dedi.. Yani şuan için kız diyebilirim.. 4lü tarama istedi.. onun için kan verdim.. salı çıkacakmış sonuçlar.. sizede haber veririm İnşaAllah.. Birazdan ultrason resimlerini çekip paylaşırım Bu arada dr.uma gyno ferro sannol ü içemediğimi söyledim oda farklı bir kan hapı yazdı.. Birde bacak ağrılarım için magnezyum verdi.. Decavit yazmış birde.. Hazımsızlık ve ağzımda acılık olduğu için Gaviskon surup verdi.. İnşaAllah hepsi iyi gelir..
Bizden haberler böyle.. Sizde ne var ne yok..?

Canımm ya öylemi diyorsun ...ya ağladım heyecandan inan ,sendlerde kanama oldumu başlarda ,ben suan ,17.haftama girdim ,ve sağıma soluma dönerken bile ağrım oluyor ,arada sertleşme oldu bir iki kere ,ve sancı ...(alta baskı hissediyorum ,korktum çok ne bıleyım ,bnm bikornis bebekte sıkışık gibiydi ultrasonda diğer rahmime elini arada sokuyor ,okadar ,tek taraf nekadar genişler bilmiyorum ..haftada bşr iğnem var pruloton ,vede Dr magnezyum verdi ,tavsiyelerın varmı bna cnm ,hep yatayımmı ,az kalksam ağrım oluyor

Peki örgü ipi nasıl sert duruyor
kız bekliyorum kendim çıkartabilsem yapardim

Ortadaki pembemsi olan örgü ipi..
Diğerleri sert ve kalın görünüyor ama bebeği rahatsız eder bence o kadar sert olması.. Kısa süre takıcak ama çok sert olmasına gerek yok gibi bence. Birsürü örnek var nette kolay da.. Kendin yapabilirsin aslında
Mesela bunlar düz örülüyor saç bandını yapabilirsin ya da başka örnekler de var

Bunlar da cok güzel ben bitek bu saç bandında ki örgü modelini biliyorum

canım benim Rabbim yardımcın olsun yazdıklarını okuyunca çok duygulandım inşallah kızın sağlıcakla doğar...dualarımız seninle...

teyzoşları dayanamadım bugün oğluşuma ilk kıyafet alışverişini yaptım
Ay çok tatlı bunlar güle güle giydir canım :)
Ben de çarşamba günü oğlumu görcem sonraki hafta da alışverişe başlıycaz.
Artık yavaş yavaş alışverişe başlamak lazım :)

kızlarrrrr bebişinin hareketlerini hisseden var mı benim gibi :) çok güzel birşey bu yaaaaaaaa
Hissetmeye hatta ayırt etmeye başladım bugün Özellikle yemek yerken ve tatlı yerken hissediyorum. Hareketleri henüz sert değil yavaş yavaş kuzumun. Canım kızım sert tekmelerini bekliyorum hala

Ay çok tatlı bunlar güle güle giydir canım :)
Ben de çarşamba günü oğlumu görcem sonraki hafta da alışverişe başlıycaz.
Artık yavaş yavaş alışverişe başlamak lazım :)
çook saol tatlım.. sen yine ii dayanmışın.. bn 6. aydan önce bşi almam diyodum ama dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…