çoook teşekkürler.. daha güzelleri hepimizin olsun inş..Hayirli olsun canım çok güzeller miş
Canım benim de burun kanamalarım oluyor. Gebelikte burun kanamaları çok görülen bir sorun.öyle çok fazla rahatsız edecek düzeyde değil, ara ara oluyor. Eğer kendini çok rahatsız hissedersen doktoruna danışabilirsin. Internette gebelikte burun kanaması yaz bir çok makale çıkıyor. Baş ağrıları bende de oluyor canım.kızlar benim dün geceden bu yana ara ara burnumdan kan geliyor ve başım ağıryor. bu haftalarda bunları yaşayanlar var mı? bebeğimde bir sorun mu oldu acaba çok korkuyorum.
Bu arada bebeğine bir sorum teşkil etmez canım. Doktoruna danıştığında muhtemelen seni kkbye yönlenfirecek. Yine de için rahat etmezse doktoruna danışabilirsin canım.kızlar benim dün geceden bu yana ara ara burnumdan kan geliyor ve başım ağıryor. bu haftalarda bunları yaşayanlar var mı? bebeğimde bir sorun mu oldu acaba çok korkuyorum.
Inşallah canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum. Beni haberdar et mutlaka.Cnm Necati Bey'den randevu aldım Pazartesi'ye ,bakalım o nediyecek durumuma ,inş ilgili bir Dr dur
Tetenoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ki? Beni dün sağlık ocağından aradılar 2 hafta sonraya gün verdiler o zamanda 21 haftalık olacak bebişim
Ben de hala kusuyorum canım yaAyyy cokk tatli degilmiii :) dun sabah küstűm dedm hic oynamadi geceye kadr gece esimle yatiyoruz küstum ona o da hic oynamadi diyorm niye küstun diyo dedm herkesn kusmalari bitti o bana eziyet ediyo küstum istesonra sut ictim cikolata fln yedim esim konustu konustu toplandi sola gecti ama nasl inatci yine ne oynuyo ne vuruyo harbiden kusmus cock sana dedi cok inatci olck ayni bana cekickk :))
Hissetmeye hatta ayırt etmeye başladım bugünÖzellikle yemek yerken ve tatlı yerken hissediyorum. Hareketleri henüz sert değil yavaş yavaş kuzumun. Canım kızım sert tekmelerini bekliyorum hala
Benimde aynı oluyor ama hala tekme şeklinde hissedemiyorumMerhaba benimde oyle bi sağa bi sola toplanıyo ve elimin altında taş gibi oluyo
kızlar benim dün geceden bu yana ara ara burnumdan kan geliyor ve başım ağıryor. bu haftalarda bunları yaşayanlar var mı? bebeğimde bir sorun mu oldu acaba çok korkuyorum.
tatlım bahsettiğin drmu yaşamadım ama gebelikte gögüslerd birçok değişiklik olduğunu biliyoruz.. seninki de normal bi durumdur bence kafana takmaKızlar göğüs uçlarımda halka şeklinde şişlikler oluyor ağrı- hassasiyet arası bir hisle birlikte. Sürekli değil bazen 15 dk olup geçiyor bazen saatlerce oluyor. Zamanı da belli değil yatarken olup sabaha kaybolmuş olabiliyor bazende gece normal sabah bu şekilde uyanıyorum. Çamaşırdan oluyor sandım ama 2 gündür evdeyim çamaşır giymedim yine oluyor. Nedenini bilen yada benim durumumda olan var mı?
Ne bileyim geçmeyince korktum doktora gitmeme de daha çok var. mastisit falanmı diye.tatlım bahsettiğin drmu yaşamadım ama gebelikte gögüslerd birçok değişiklik olduğunu biliyoruz.. seninki de normal bi durumdur bence kafana takma
Valla canm hic bilmiyormBen de hala kusuyorum canım yave ağzımda hala o iğrenç tat ve iştahsızlık. Nolcaz biz böyle bilmiyorum. Oğlanlar fena...
evt cnm arada yazcm ve foto eklicm.hem bnde ilerde bakarimCanım günaydın. Bende ilk gebeliğimde ilk öğrendiğimden itibaren doğuma kadar ve hatta doğumdan Sonra bile günlük tuttum kızımın ay ay gelişim tablosunu hazırladım ve bol bol fotoğraf çektim çok güzel oldu güzel şık bir deri kaplı ajandaya güzelce geçirdim hoş bir anı oldu. Çevremde görenler şok oluyordu hiçkimse böyle benim gibi özene bezene çocuğuna hoş bir anı bırakmadığı için herkes heves kalmıştı. Şimdide oğluşuma aynı şekilde günlük tutuyorum yine hoş bir anı kalsın istiyorum. Senin düşüncende çok güzel bence her her gün olmasada arada bazen küçük anılar yapabilirsin bir anı defterine. Sağlıklı günler
evt cnm bnce o da iyi fikirmis.bnde bu bebise yapyrm ya baska bebisim olursa onada yapcm.mesela bn cok istterdm annemin boyle bisey yapmis olmasini.bebekligime ait 2-3 foto var sadece;(perihan90 @azeares kızlar bende kızımın doğumundan iki gün sonra mektup yazmıştım ona, yazmayı çok severim, sonra her sene doğum gününde bir mektup yazdım hayata dair tavsiyeler, o yıl aklımıza kazınan güzel olayları, ve her sene kendimde olan annelik olgunlaşmasını gibi bende 18. yaşgününde hediye olarak kalpli bir kutuda sakladığım mektupları vermeyi düşünüyorum sizin fikirlerinizde çok güzel ama birine mektup birine defter yaparsam kıskançlık olabilir o yüzden oğlumada mektup yazmayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?