2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar benim dün geceden bu yana ara ara burnumdan kan geliyor ve başım ağıryor. bu haftalarda bunları yaşayanlar var mı? bebeğimde bir sorun mu oldu acaba çok korkuyorum.

kızlar benim dün geceden bu yana ara ara burnumdan kan geliyor ve başım ağıryor. bu haftalarda bunları yaşayanlar var mı? bebeğimde bir sorun mu oldu acaba çok korkuyorum.
Canım benim de burun kanamalarım oluyor. Gebelikte burun kanamaları çok görülen bir sorun.öyle çok fazla rahatsız edecek düzeyde değil, ara ara oluyor. Eğer kendini çok rahatsız hissedersen doktoruna danışabilirsin. Internette gebelikte burun kanaması yaz bir çok makale çıkıyor. Baş ağrıları bende de oluyor canım.

Bu arada bebeğine bir sorum teşkil etmez canım. Doktoruna danıştığında muhtemelen seni kkbye yönlenfirecek. Yine de için rahat etmezse doktoruna danışabilirsin canım.

Cnm Necati Bey'den randevu aldım Pazartesi'ye ,bakalım o nediyecek durumuma ,inş ilgili bir Dr dur
Inşallah canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum. Beni haberdar et mutlaka.

Benide 20bitince cagirdi canim ben 17+3te girdigimde bebis onden gidiyodu 19+0di yani ultrasona gore suan 20+4 aradim sordum hangisine gore gelicem diye adet tarihine gore gwl
Tetenoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ki? Beni dün sağlık ocağından aradılar 2 hafta sonraya gün verdiler o zamanda 21 haftalık olacak bebişim

Ben de hala kusuyorum canım ya ve ağzımda hala o iğrenç tat ve iştahsızlık. Nolcaz biz böyle bilmiyorum. Oğlanlar fena...

Kızlar göğüs uçlarımda halka şeklinde şişlikler oluyor ağrı- hassasiyet arası bir hisle birlikte. Sürekli değil bazen 15 dk olup geçiyor bazen saatlerce oluyor. Zamanı da belli değil yatarken olup sabaha kaybolmuş olabiliyor bazende gece normal sabah bu şekilde uyanıyorum. Çamaşırdan oluyor sandım ama 2 gündür evdeyim çamaşır giymedim yine oluyor. Nedenini bilen yada benim durumumda olan var mı?

arkadaşım tansiyonuna baktırdın mı hiç? onla ilgili olabilir.. evde yoksa yrn bi eczaneye uğrayıp tansiyon baktır bence.. geçmiş olsun..

tatlım bahsettiğin drmu yaşamadım ama gebelikte gögüslerd birçok değişiklik olduğunu biliyoruz.. seninki de normal bi durumdur bence kafana takma

Kizlarr yarin ehliyete giricem direksiyon sinavi cok zorlasmis cok korkuyorm panik stres agliyorm cok hassasim zaten sinirlerm bozuldu yazildigimada pismn oldm :'(

Arkadaslar size benim kafami cok karistiran beni uzen stres eden bi sey sormk istyrm acaba sizlerde benm gibi kafaya takiyo musunuz lohusa psikolojisi mi merak ediyorm hamile kaldigimdan beri hep kafamda ayni soru.. kayinvalidem cocuk hastasi kendi cocuklri haric kac tane parayla cocuk bakmis halada bakiyo ama doymuyo doymuyo bu baktigi cocugu haziranda birakicak neden efendm benm cocugum olucak diye oysaki boyle bi seye hic gerek yok ben kendi cocugumu kendim buyutmek istiyorm karissin istemiyorm baskalarinin cocklri bile gelse kucagindan birakmiyo vermiyo karisiyo , altli ustlu oturuyorz esimede surekli dert yanip duruyorm cunku hep kafamda kurtulamiyorm :'( birazda beni bu psikolojiye o itiyo sanirim surekli ogluma asik bi sekilde ondan bahsetmesi hatta busrayla benim bebisim dedi bikeere sok oldum ne demek istedi bilemedm sonraa bugunda karnimi anasini kurban olan ona diye sevdi tamam anane babane severde bu kadarda olr mu tapiyo simdiden, e dogunca elime bile vermick karisick bakimina herseyinde benmle inatlasick esim konusrm diyo ama icim hic rahat degk igrenc geciriyorm sayesnde hamileligimi napicm ben siznkiler boylemi bana yardmci olun:'(

Bi yandan deliriyorm ilk cocugum cok kiskaniyorm bu korkuyla 20hafta daha gecr mi bilmiyorm bi yandanda evlenirkende korkuyodm karisick hep gelip gidickler fln diye esim bastan uyardi suan herseyi istedigm gibi yonetiyorm amaa iste bu cocuk konusu cok baska ya bunu nasl engellicm bilmiyirm yuzsuzlesip ya benm cocugum oldgnu surekli bildiricem ya da pes edip birakip ise gidicem ama korkuyorm baktigi cocklrn yanlarnda bile herseyi konusuyo anne babalarni atiyo e kayinpederim vuruyo cocuga (kaza gecirdignden beri sinrleri bozuk) gorumcemde ben sanki cocugu onlrda kacirckmisim gibi iki debir laf vuruyo bugun annesi ardanin resmini ckartip buzdolabina asicamki her saniye gozumn onunde olsun diyo o da atladi e zaten alt katta anne nerdeki her saniye goruceksin diyo patliyorm sinirden kendiisi30yasinda cocugu yok kvalidesine fzla gitmez gelmz istedigi gibi yonetir benide boyle sinr eder iste ooof oof naptiysan basedilmiyoya sizden baska kime acabilirmki bu konuyu

Kizlar yanls dusunuyosam beni uyarin kendme getirin artk uzulmek istemyrm

evt cnm arada yazcm ve foto eklicm.hem bnde ilerde bakarim)

evt cnm bnce o da iyi fikirmis.bnde bu bebise yapyrm ya baska bebisim olursa onada yapcm.mesela bn cok istterdm annemin boyle bisey yapmis olmasini.bebekligime ait 2-3 foto var sadece;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…