tansiyonum hamile kaldığımdan bu yana düşük çıkmaya başladı 10 a 5 civarında ve kan oranımda çok düşük hemoglobin 7-8 civarında. hamilelikten önce tansiyonum normaldi ama kan oranım hep bu civarlardaydı.arkadaşım tansiyonuna baktırdın mı hiç? onla ilgili olabilir.. evde yoksa yrn bi eczaneye uğrayıp tansiyon baktır bence.. geçmiş olsun..
Canm bnm kvde de cok sahiplenio cocugu forumcemin cocuklari oyle listirdi onun da osine geliyo hwrswyini anasina yaptiriyo .. Bn dogum yaptiktan sonra kendi evimze tasincaz kp de sizden sonra da biz size yakina tasiniriz dedi neden dedim bnm cocuga bakacaklarmis.. 2senedir is diyorum sokamadiniz artik hic calismam bakarim ben cocuguma hic yorulup zahmet etmeyin dedim.. Bnm kvde de cocuk manyagi ama kusura bakmasin onun anasi benm cok istiyosan dogur kendin derim hic de cekinmem sen de cekinme sinirini ciz dogduktan sonra derim canmArkadaslar size benim kafami cok karistiran beni uzen stres eden bi sey sormk istyrm acaba sizlerde benm gibi kafaya takiyo musunuz lohusa psikolojisi mi merak ediyormhamile kaldigimdan beri hep kafamda ayni soru.. kayinvalidem cocuk hastasi kendi cocuklri haric kac tane parayla cocuk bakmis halada bakiyo ama doymuyo doymuyo bu baktigi cocugu haziranda birakicak neden efendm benm cocugum olucak diye oysaki boyle bi seye hic gerek yok ben kendi cocugumu kendim buyutmek istiyorm karissin istemiyorm baskalarinin cocklri bile gelse kucagindan birakmiyo vermiyo karisiyo , altli ustlu oturuyorz esimede surekli dert yanip duruyorm cunku hep kafamda kurtulamiyorm :'( birazda beni bu psikolojiye o itiyo sanirim surekli ogluma asik bi sekilde ondan bahsetmesi hatta busrayla benim bebisim dedi bikeere sok oldum ne demek istedi bilemedm sonraa bugunda karnimi anasini kurban olan ona diye sevdi tamam anane babane severde bu kadarda olr mu tapiyo simdiden, e dogunca elime bile vermick karisick bakimina herseyinde benmle inatlasick esim konusrm diyo ama icim hic rahat degk igrenc geciriyorm sayesnde hamileligimi napicm ben siznkiler boylemi bana yardmci olun:'(
Canm bnm kvde de cok sahiplenio cocugu forumcemin cocuklari oyle listirdi onun da osine geliyo hwrswyini anasina yaptiriyo .. Bn dogum yaptiktan sonra kendi evimze tasincaz kp de sizden sonra da biz size yakina tasiniriz dedi neden dedim bnm cocuga bakacaklarmis.. 2senedir is diyorum sokamadiniz artik hic calismam bakarim ben cocuguma hic yorulup zahmet etmeyin dedim.. Bnm kvde de cocuk manyagi ama kusura bakmasin onun anasi benm cok istiyosan dogur kendin derim hic de cekinmem sen de cekinme sinirini ciz dogduktan sonra derim canm
Arkadaslar size benim kafami cok karistiran beni uzen stres eden bi sey sormk istyrm acaba sizlerde benm gibi kafaya takiyo musunuz lohusa psikolojisi mi merak ediyormhamile kaldigimdan beri hep kafamda ayni soru.. kayinvalidem cocuk hastasi kendi cocuklri haric kac tane parayla cocuk bakmis halada bakiyo ama doymuyo doymuyo bu baktigi cocugu haziranda birakicak neden efendm benm cocugum olucak diye oysaki boyle bi seye hic gerek yok ben kendi cocugumu kendim buyutmek istiyorm karissin istemiyorm baskalarinin cocklri bile gelse kucagindan birakmiyo vermiyo karisiyo , altli ustlu oturuyorz esimede surekli dert yanip duruyorm cunku hep kafamda kurtulamiyorm :'( birazda beni bu psikolojiye o itiyo sanirim surekli ogluma asik bi sekilde ondan bahsetmesi hatta busrayla benim bebisim dedi bikeere sok oldum ne demek istedi bilemedm sonraa bugunda karnimi anasini kurban olan ona diye sevdi tamam anane babane severde bu kadarda olr mu tapiyo simdiden, e dogunca elime bile vermick karisick bakimina herseyinde benmle inatlasick esim konusrm diyo ama icim hic rahat degk igrenc geciriyorm sayesnde hamileligimi napicm ben siznkiler boylemi bana yardmci olun:'(
Beylikduzu medilife burcu hanim super bir doktor dogumumu onda yaptim cok memnun kaldim dogum sonrasi ilgidende cok memnun kaldim ama simdi istanbulda degilimHanımlar konu açtım hastanelerle ilgili ama görmeyen olursa burdan da yardımcı olabilir mi doktor değişmek istiyorum avcılar beylikdüzü civarında iyi bir doktor arıyorum birde muayene ücretleri nasıl? Medilife SGK li 50 tl dedi tavsiye edeceğiniz bir hastane doktor var mı ?
Canım kendine stres yapıp bebeğini de üzme. O çocuk üzerinde kimsenin hakkı yok anne babası hariç..
Dolayısıyla kayınvaliden bir hak iddia edemez. Eşin konuşursa anlar durumu.
Şimdiden dile getirmeye başla, çocugumu şöyle büyütücem falan filan..
Ayrıca açıkca söyle ben büyütücem çocugumu diye, öyle dediğinde. Tamam torun sevgisi başka ama sahiplenmek te ayrı bişey. Şimdilik stres yapma ama kendin ilgileneceğini belirt her defasında..
Doğduktan sonra eğer değişme olmazsa tavrını tabi ki koymalısın.. Ama şimdi kendini üzmemen gerekiyo. Sonuçta o çocuk senin çocugun, kimse gelip zorla elinden alacak değil ya.. :)
Canım benim sevsin ilgilensin babaannesi sonuçta ama zamanı gelince iyilikle güzellikle uyarırsın eşinde uyansın şimdiden takma böyle kafanı bebişinide huzursuz ediyorsun kuzucuk içerde sıkıntı alır tatlım. At bu düşünceleri kafandan. Bende kaynanam ve eltimle altlı üstlü oturuyoruz. Canım sen çok ilgilenecekler diye korkuyorsun benim kaynanam da görümcem de hiç ilgilenmedi ler herşeyi tek başıma kendim yaptım kızım martta doğdu 2 ay sonra mayısta yazlığa gittiler eltim var hiç yardımcı olmadılar çok zorluk çektim ama belli etmedim çok geleyim gidelim oldu tek başıma kaldım ama herşeyin üstesinden gelmek çok zordu. Hani biraz bebişle ilgilensin isterdim. Hatta ben hastanedeydim 2 gün sezeryan oldu benim doğumum komposto istedim çorba istedim Sütüm olsun diye sulu şeyler içmem lazım ya hastaneye yapıp getirmelidir bile çok ilgisizlerdi yani. Bırak ilgilensinler sen bebiş doğduğunda onunla ilgilenmekten yeri gelecek bir nefes almak isyeyeceksin işte ozaman güvenle bırakırsın bebişini.Arkadaslar size benim kafami cok karistiran beni uzen stres eden bi sey sormk istyrm acaba sizlerde benm gibi kafaya takiyo musunuz lohusa psikolojisi mi merak ediyormhamile kaldigimdan beri hep kafamda ayni soru.. kayinvalidem cocuk hastasi kendi cocuklri haric kac tane parayla cocuk bakmis halada bakiyo ama doymuyo doymuyo bu baktigi cocugu haziranda birakicak neden efendm benm cocugum olucak diye oysaki boyle bi seye hic gerek yok ben kendi cocugumu kendim buyutmek istiyorm karissin istemiyorm baskalarinin cocklri bile gelse kucagindan birakmiyo vermiyo karisiyo , altli ustlu oturuyorz esimede surekli dert yanip duruyorm cunku hep kafamda kurtulamiyorm :'( birazda beni bu psikolojiye o itiyo sanirim surekli ogluma asik bi sekilde ondan bahsetmesi hatta busrayla benim bebisim dedi bikeere sok oldum ne demek istedi bilemedm sonraa bugunda karnimi anasini kurban olan ona diye sevdi tamam anane babane severde bu kadarda olr mu tapiyo simdiden, e dogunca elime bile vermick karisick bakimina herseyinde benmle inatlasick esim konusrm diyo ama icim hic rahat degk igrenc geciriyorm sayesnde hamileligimi napicm ben siznkiler boylemi bana yardmci olun:'(
Canım benim senin kaynana kafayı çocukla bozmuş sinir şey bak bende sinirlendim şimdi. Gıcık şey. Şimdiden söyle bir bir düşüncelerini yoksa çok zorluk çekersin ipleri şimdiden ellerine al çünkü senin kaynana normal bir davranış sergilemiyor. Ayy sanane kaç tane çocuk yaparsan yaparsın ona mı soracaksın yani yok 2 tane daha oğlun olsun yok devr kim bakacak 3 çocuğa? Valla benim 3 yaşında kızım var bu hamileliğimi zor kabullendim çok zor çocuk bakmak.Bide bi sey almayip annemin o kadr aldigina biirileri geldiginde ekndisi almis gibi konusmasi var tabi he bideee en sinr oldugum erkek diye deli gibi sevinmesi kiz dogsada catlasa ortadan istyrm bazennnnn ben kiz istyrm kardesm sananeeee alla allah ben ayrm yapmam o hala sunnetini hemn yapmayalm belki iki oglun daha olur 3nun sunnetini yaparsn diyo ona kaldi sanki istemddgmi bildigi icin beni sinr adiyo akli sira herkesn icindee benmle 3cocuk ben 2 cock diyorm kavgasni ediyo sinirimdn agzima geleni soyluyormsenin 3 cock istyo olman beni hic ilgilendrmez yani dmi 3insan sormlulugu alip ben onlara hersey verebilcekmiyim acaba kizi 30 obur oglu 28yasinda en son onlar yapsnlar 3tane diyorm ben istemiyorm dedm gorumcemn yuzu atti napiym onlarda ustume gelmesnler daha cock yapmadgi icin kendine karistrmaz bana cock baskisi dedm hayatimi yasicm bismillah evleneli 9ay oldu hayatimi cocklara adayamam oglumz dogsn birz yasayalm istiyorm
Canım yalnıs dusunuyorsun ben bukadar olmasada oyleydım benım 5 yıl problemli hamılelıklerım oldu ve evlılıgımın 5.yılında kızımı kucagıma aldım ve ılk 3 gun bır dk uyumamısıö ve farkında degılım benden alacaklar dıye kaybederım dıye kendım baktım kızıma anem bende kaldı dokundurtmadım kaynanama dokundurtmadım o pısjolojıyle 3 ay kımse dokunmasın sevmesın opmesın mılrop kapar falan fılan kızım 19 aylık kayınvaldeme yalvarıyorum ne olur sende kalsın bır kac saat ne olur sen ılgılen bıraz kımse kımsenın cocugunu almaz sevmesıde en dogal hakkı anenın torunları var mı torun sevgısı evlat sevgısındende yuceymıs sever ılgılenır ama o senın kucgında yatagak yanı bu şeylerı dusunme sakın kalbını kırma kaynananın ılerde sana cok destek olur yardımcı olur sen dınlenmek ıcın vereceksın onaBi yandan deliriyorm ilk cocugum cok kiskaniyorm bu korkuyla 20hafta daha gecr mi bilmiyorm bi yandanda evlenirkende korkuyodm karisick hep gelip gidickler fln diye esim bastan uyardi suan herseyi istedigm gibi yonetiyorm amaa iste bu cocuk konusu cok baska ya bunu nasl engellicm bilmiyirm yuzsuzlesip ya benm cocugum oldgnu surekli bildiricem ya da pes edip birakip ise gidicem ama korkuyorm baktigi cocklrn yanlarnda bile herseyi konusuyo anne babalarni atiyo e kayinpederim vuruyo cocuga (kaza gecirdignden beri sinrleri bozuk) gorumcemde ben sanki cocugu onlrda kacirckmisim gibi iki debir laf vuruyo bugun annesi ardanin resmini ckartip buzdolabina asicamki her saniye gozumn onunde olsun diyo o da atladi e zaten alt katta anne nerdeki her saniye goruceksin diyo patliyorm sinirden kendiisi30yasinda cocugu yok kvalidesine fzla gitmez gelmz istedigi gibi yonetir benide boyle sinr eder iste ooof oof naptiysan basedilmiyoya sizden baska kime acabilirmki bu konuyu
Kızlar paylaştıklarınızı görünce dayanamadım iş çıkışı direk a101e koştumvalla nevresimi merak edenler güzel gibi,baktım en kötü birine hediye ederim fiyatı çok uygun o Yüzden iki tane aldım
Aldıkça alasım geliyoinşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Hayırlı akşamlar hamişler.Nasılsınız
Biz iyiyiz Elhamdulillah.. Dün dr.a gittik. Hastanemizi değiştirdik. Emsey'e gidiyordum ama orada muayene ücreti 80 tl olduğu içinKurtköy Ersoy Hastanesine gitmeye karar verdim.. Dr.um Hilal Karahan.. Çok övmüşlerdi. Övdükleri kadar varmış, gerçekten ilgili bir dr.
Bebişimizi gördük..Çok şükür herşey çok iyiymiş.. Kilosu 191 gr Fl:24.55mm Boyunu söyledi ama hatırlayamıyorum.. Cinsiyetini sordum epey bir inceledi sonra %80 kız dedi.. Renkli ultrasonda iyice emin oluruz dedi.. Yani şuan için kız diyebilirim.. 4lü tarama istedi.. onun için kan verdim.. salı çıkacakmış sonuçlar.. sizede haber veririm İnşaAllah.. Birazdan ultrason resimlerini çekip paylaşırım Bu arada dr.uma gyno ferro sannol ü içemediğimi söyledim oda farklı bir kan hapı yazdı.. Birde bacak ağrılarım için magnezyum verdi.. Decavit yazmış birde.. Hazımsızlık ve ağzımda acılık olduğu için Gaviskon surup verdi.. İnşaAllah hepsi iyi gelir..
Bizden haberler böyle.. Sizde ne var ne yok..?
Canım yalnıs dusunuyorsun ben bukadar olmasada oyleydım benım 5 yıl problemli hamılelıklerım oldu ve evlılıgımın 5.yılında kızımı kucagıma aldım ve ılk 3 gun bır dk uyumamısıö ve farkında degılım benden alacaklar dıye kaybederım dıye kendım baktım kızıma anem bende kaldı dokundurtmadım kaynanama dokundurtmadım o pısjolojıyle 3 ay kımse dokunmasın sevmesın opmesın mılrop kapar falan fılan kızım 19 aylık kayınvaldeme yalvarıyorum ne olur sende kalsın bır kac saat ne olur sen ılgılen bıraz kımse kımsenın cocugunu almaz sevmesıde en dogal hakkı anenın torunları var mı torun sevgısı evlat sevgısındende yuceymıs sever ılgılenır ama o senın kucgında yatagak yanı bu şeylerı dusunme sakın kalbını kırma kaynananın ılerde sana cok destek olur yardımcı olur sen dınlenmek ıcın vereceksın ona
iste onu anlatmk istiyorm boyle ustume gelmeseler surekli bende onlara karsi bu onyargi olusmick hatta yyoruldugmda bunaldgmda baksinlar diye birakmak isticem ise baslamak isticem ama bastan herseyini eline alirlarsa butun ipleri bu sefer ben onlardan kacicam ben vermk istemicem yanls davraniyolrCanım benim senin kaynana kafayı çocukla bozmuş sinir şey bak bende sinirlendim şimdi. Gıcık şey. Şimdiden söyle bir bir düşüncelerini yoksa çok zorluk çekersin ipleri şimdiden ellerine al çünkü senin kaynana normal bir davranış sergilemiyor. Ayy sanane kaç tane çocuk yaparsan yaparsın ona mı soracaksın yani yok 2 tane daha oğlun olsun yok devr kim bakacak 3 çocuğa? Valla benim 3 yaşında kızım var bu hamileliğimi zor kabullendim çok zor çocuk bakmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?