2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
arkadaşım tansiyonuna baktırdın mı hiç? onla ilgili olabilir.. evde yoksa yrn bi eczaneye uğrayıp tansiyon baktır bence.. geçmiş olsun..
tansiyonum hamile kaldığımdan bu yana düşük çıkmaya başladı 10 a 5 civarında ve kan oranımda çok düşük hemoglobin 7-8 civarında. hamilelikten önce tansiyonum normaldi ama kan oranım hep bu civarlardaydı.

Son düzenleme:
Canm bnm kvde de cok sahiplenio cocugu forumcemin cocuklari oyle listirdi onun da osine geliyo hwrswyini anasina yaptiriyo .. Bn dogum yaptiktan sonra kendi evimze tasincaz kp de sizden sonra da biz size yakina tasiniriz dedi neden dedim bnm cocuga bakacaklarmis.. 2senedir is diyorum sokamadiniz artik hic calismam bakarim ben cocuguma hic yorulup zahmet etmeyin dedim.. Bnm kvde de cocuk manyagi ama kusura bakmasin onun anasi benm cok istiyosan dogur kendin derim hic de cekinmem sen de cekinme sinirini ciz dogduktan sonra derim canm

Demkki herkste var bu problemler dmi canim cok uzuluyorm inanki nerdeyse olduguna uzulucem.. kalpleri kirilmasn istyrm ama sanki inadima konusuyolr oyle sanirm yine esimi devreye sokucm dogsun ben senn icin burda duruyosam bogmicklar beni engl olcaksin dicem .. suanda tek basima her yere esime diyip cikip gidiyorm nasl sinir oluyolr ama esimi alistrdm kimseye laf dedirtmedigi icin bi sey diyemiyolr biliyolrki deseler laf yapicm burda oturuyrz diye soylenicem susuyolr cock doguncada alip heryere goturucem tek , evde bulamasnlrki alissinlar bi alisrlarsa korkuyorm zaten cok bogarlrsa dicem valla birakn anne oldugumu anliyim zaten 1 sene sonra birakicm size is guc o zmn goreym sizi dicem

Canım kendine stres yapıp bebeğini de üzme. O çocuk üzerinde kimsenin hakkı yok anne babası hariç..
Dolayısıyla kayınvaliden bir hak iddia edemez. Eşin konuşursa anlar durumu.
Şimdiden dile getirmeye başla, çocugumu şöyle büyütücem falan filan..
Ayrıca açıkca söyle ben büyütücem çocugumu diye, öyle dediğinde. Tamam torun sevgisi başka ama sahiplenmek te ayrı bişey. Şimdilik stres yapma ama kendin ilgileneceğini belirt her defasında..
Doğduktan sonra eğer değişme olmazsa tavrını tabi ki koymalısın.. Ama şimdi kendini üzmemen gerekiyo. Sonuçta o çocuk senin çocugun, kimse gelip zorla elinden alacak değil ya.. :)

Beylikduzu medilife burcu hanim super bir doktor dogumumu onda yaptim cok memnun kaldim dogum sonrasi ilgidende cok memnun kaldim ama simdi istanbulda degilim

Haklisin canmda dedigim gibi surekli laflari beni bu psikolojiye sokuyo ve sanirm ondan kurtulamiyorm bi sey olmdan uyaramiyormda icimde patliyo

Canım benim sevsin ilgilensin babaannesi sonuçta ama zamanı gelince iyilikle güzellikle uyarırsın eşinde uyansın şimdiden takma böyle kafanı bebişinide huzursuz ediyorsun kuzucuk içerde sıkıntı alır tatlım. At bu düşünceleri kafandan. Bende kaynanam ve eltimle altlı üstlü oturuyoruz. Canım sen çok ilgilenecekler diye korkuyorsun benim kaynanam da görümcem de hiç ilgilenmedi ler herşeyi tek başıma kendim yaptım kızım martta doğdu 2 ay sonra mayısta yazlığa gittiler eltim var hiç yardımcı olmadılar çok zorluk çektim ama belli etmedim çok geleyim gidelim oldu tek başıma kaldım ama herşeyin üstesinden gelmek çok zordu. Hani biraz bebişle ilgilensin isterdim. Hatta ben hastanedeydim 2 gün sezeryan oldu benim doğumum komposto istedim çorba istedim Sütüm olsun diye sulu şeyler içmem lazım ya hastaneye yapıp getirmelidir bile çok ilgisizlerdi yani. Bırak ilgilensinler sen bebiş doğduğunda onunla ilgilenmekten yeri gelecek bir nefes almak isyeyeceksin işte ozaman güvenle bırakırsın bebişini.
Bende kendimden örnek vereyim istedim

Canm biliyorm tabiki boyle hikayelerde var ama dedigim gibi bu cok farkli cok fazla sahipleniyo misafirlerin bebekleri bile gelse annelerine vermiyo cay iciyorz mesela anneleri raht ye aliyim diyolr yok ben yerkende tutarm yok bebekler bende cok guzel duruyolr diyip kucagindan birakmiyo daha aylik bebekleri, ve adim gibi biliyormki hep sen anlamazsn beceremezsn diyip herseyininkendi yapmak isticek vermk istemick geceleri bile kalmazsa iyidir dahasi tam duzenimi kurmusken oglumuzu suclar oldm sanki o bizi birlige donusturcek gibi geliyo ( birileryle karsilassak sorulara benden once cvp veriyo hizlica su kadarlk yok erkek agzimi acamiyorm simdiden icimde diye beni boyle boguyolr cikinca kimin umrundaymkii dogdumu artk o dicek boyle yapicm ver bend dicem ben yaparm hep bi inatlasma bi huzurszlk olcak ya oyle laflr soyluyoki sana mesela senin adin ayse olsun aysesle benm bebegim dese ne hissedersin ? Bana neyi vurguladi diye dusunmez miisn inan bende kurtlmk istiyorm bu dusunceden ama izin vermiyolrki bikerede evi temizletelmki daha biz elimizi suremeyiz bebegin agrisi sizisi olrndedi bana gelen isime yardm etsnki ben cocuguma bakaym islerim bana kalick o cocuga bakick ne anladm ben sadece dogurup teslm edipncekileym valla QUOTE="azeares, post: 40441808, member: 319675"]Canım benim sevsin ilgilensin babaannesi sonuçta ama zamanı gelince iyilikle güzellikle uyarırsın eşinde uyansın şimdiden takma böyle kafanı bebişinide huzursuz ediyorsun kuzucuk içerde sıkıntı alır tatlım. At bu düşünceleri kafandan. Bende kaynanam ve eltimle altlı üstlü oturuyoruz. Canım sen çok ilgilenecekler diye korkuyorsun benim kaynanam da görümcem de hiç ilgilenmedi ler herşeyi tek başıma kendim yaptım kızım martta doğdu 2 ay sonra mayısta yazlığa gittiler eltim var hiç yardımcı olmadılar çok zorluk çektim ama belli etmedim çok geleyim gidelim oldu tek başıma kaldım ama herşeyin üstesinden gelmek çok zordu. Hani biraz bebişle ilgilensin isterdim. Hatta ben hastanedeydim 2 gün sezeryan oldu benim doğumum komposto istedim çorba istedim Sütüm olsun diye sulu şeyler içmem lazım ya hastaneye yapıp getirmelidir bile çok ilgisizlerdi yani. Bırak ilgilensinler sen bebiş doğduğunda onunla ilgilenmekten yeri gelecek bir nefes almak isyeyeceksin işte ozaman güvenle bırakırsın bebişini.
Bende kendimden örnek vereyim istedim[/QUOTE]

Bide bi sey almayip annemin o kadr aldigina biirileri geldiginde ekndisi almis gibi konusmasi var tabi he bideee en sinr oldugum erkek diye deli gibi sevinmesi kiz dogsada catlasa ortadan istyrm bazennnnn ben kiz istyrm kardesm sananeeee alla allah ben ayrm yapmam o hala sunnetini hemn yapmayalm belki iki oglun daha olur 3nun sunnetini yaparsn diyo ona kaldi sanki istemddgmi bildigi icin beni sinr adiyo akli sira herkesn icindee benmle 3cocuk ben 2 cock diyorm kavgasni ediyo sinirimdn agzima geleni soyluyorm senin 3 cock istyo olman beni hic ilgilendrmez yani dmi 3insan sormlulugu alip ben onlara hersey verebilcekmiyim acaba kizi 30 obur oglu 28yasinda en son onlar yapsnlar 3tane diyorm ben istemiyorm dedm gorumcemn yuzu atti napiym onlarda ustume gelmesnler daha cock yapmadgi icin kendine karistrmaz bana cock baskisi dedm hayatimi yasicm bismillah evleneli 9ay oldu hayatimi cocklara adayamam oglumz dogsn birz yasayalm istiyorm

Emzirmemede hep laf edicgni bildigim icin ben utaniyorm hic kimsenin yaninda emziremem her gittigim yerde cekilirim odaya dedim yenersn ben yendim diye tutturdu dedm yeneemem ben kardeslermin yaninda bile soyunamyrm dedm yapim bu alistiriyorm simdiden yoksa soyle yap boyle yap bari aclik bahanesyle yalnz kalirim oglumla:/

Sinavim var geceden beri gazdan agrim var suraya bak psikolojim alt ust kafamda bi tek bu konu ogluma odaklanip iyi bakamiyorm bile allahim ya oof

Canım benim senin kaynana kafayı çocukla bozmuş sinir şey bak bende sinirlendim şimdi. Gıcık şey. Şimdiden söyle bir bir düşüncelerini yoksa çok zorluk çekersin ipleri şimdiden ellerine al çünkü senin kaynana normal bir davranış sergilemiyor. Ayy sanane kaç tane çocuk yaparsan yaparsın ona mı soracaksın yani yok 2 tane daha oğlun olsun yok devr kim bakacak 3 çocuğa? Valla benim 3 yaşında kızım var bu hamileliğimi zor kabullendim çok zor çocuk bakmak.

Canım yalnıs dusunuyorsun ben bukadar olmasada oyleydım benım 5 yıl problemli hamılelıklerım oldu ve evlılıgımın 5.yılında kızımı kucagıma aldım ve ılk 3 gun bır dk uyumamısıö ve farkında degılım benden alacaklar dıye kaybederım dıye kendım baktım kızıma anem bende kaldı dokundurtmadım kaynanama dokundurtmadım o pısjolojıyle 3 ay kımse dokunmasın sevmesın opmesın mılrop kapar falan fılan kızım 19 aylık kayınvaldeme yalvarıyorum ne olur sende kalsın bır kac saat ne olur sen ılgılen bıraz kımse kımsenın cocugunu almaz sevmesıde en dogal hakkı anenın torunları var mı torun sevgısı evlat sevgısındende yuceymıs sever ılgılenır ama o senın kucgında yatagak yanı bu şeylerı dusunme sakın kalbını kırma kaynananın ılerde sana cok destek olur yardımcı olur sen dınlenmek ıcın vereceksın ona

Yahu bizim ordaki a101 i talan etmişler hiç bişe kalmamış bi maşrapa vardı valla

Hayırlısı olsun tatlım bilgin olsun FL( femur kemiği uzunluğu) x 7 yaparsan bebişin boyunu bulursun 24.55 mm =2.45 cm x 7 = 17 cm bebeğin şuan :)

Basinda da belirtigim gibi belkide hamile lohusa psikolojiside olabilir ama bu tur sozleri surekli sanki kafamda bi seyleri acmaya calisiyomus gibi hissettryo bNa oyle hissettiren onlar ben durup dururken kiskaniyorm paylasmk istemiyorm dokunmasnlr demiyorm canm torunlari sevmek haklari ama bende senin gibi olmayalim once kendim bakmali zorlanmaliymki yardim istemeliyim iyice kiymet bilmeliyim ama bu kadr ustume duserlerse tam tersi olr ben hep kacarim

iste onu anlatmk istiyorm boyle ustume gelmeseler surekli bende onlara karsi bu onyargi olusmick hatta yyoruldugmda bunaldgmda baksinlar diye birakmak isticem ise baslamak isticem ama bastan herseyini eline alirlarsa butun ipleri bu sefer ben onlardan kacicam ben vermk istemicem yanls davraniyolr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…