2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hayırlısı olsun tatlım bilgin olsun FL( femur kemiği uzunluğu) x 7 yaparsan bebişin boyunu bulursun 24.55 mm =2.45 cm x 7 = 17 cm bebeğin şuan :)
Canım FL bacak boyu değilmi ya. Hatta Ben ise kafasının ölçüsü değilmi ya. Ben 14 haftalıkken FL 13.8 idi ve doktor bebişin boyu 15cm dedi. Nasıl oluyor bilgin varmı?

Kizlar yanls dusunuyosam beni uyarin kendme getirin artk uzulmek istemyrm

Sen baya takmışın canım ya eşin bişe demiosa konuş derim ben yada eşinle birlikte konuşun ikinizin çocuğu olduğunu ve kendiniz bildiğiniz gibi yetiştirmek istediğinizi söyleyin tabi kırmadan yada herşeye tmm dip kendi bildiğinizi okicaksıız eğer ilk torunsa normal geldi bana heyecan yapmışlardır :)

Canım FL bacak boyu değilmi ya. Hatta BPD kafasının ölçüsü değilmi ya. Ben 14 haftalıkken FL 13.8 idi ve doktor bebişin boyu 15cm dedi. Nasıl oluyor bilgin varmı?

Canım FL bacak boyu değilmi ya. Hatta Ben ise kafasının ölçüsü değilmi ya. Ben 14 haftalıkken FL 13.8 idi ve doktor bebişin boyu 15cm dedi. Nasıl oluyor bilgin varmı?

valla cnm bana doktorum bu şekilde söledi bende her gidişimde kendim bulurum hemen o daha ölçerken boyunu doktorum çok ilgilidir güzel güzel nası olması nası hesaplanması gerektiğini anlatmıştı :)

GÜNAYDIIINNN ÖNCESİ VE SONRANSI FOTOLARIM KIZLAR BUYRUN NASIL BİR ANDA DOBİŞ OLUNUR BAKIN

Eklentiler

• 10322718_10152413759977458_8751304486344077503_n.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 151
  • 11006388_10153086431907458_719292246324768016_n.webp
    17 KB · Görüntüleme: 146
  • 10390154_10153197616812458_5036541196812431426_n.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 144
Haklisin canmda dedigim gibi surekli laflari beni bu psikolojiye sokuyo ve sanirm ondan kurtulamiyorm bi sey olmdan uyaramiyormda icimde patliyo
O lafları söylediği zaman sen susma, sakin bir şekilde oğlumu kendi ellerimle büyütücem 9 ay ben taşıdım de..
Kafana takma tekmelerinin tadını çıkar oğlunun :)
Onla ilgilen müzik dinlet, kayınvalideyi at kafadan. Doğunca eşin konuşur..

kayınvalidemle biz hiç konuşmuyoruz :) çünkü başından beri oğlunun evlenmesine karşıydı :) dua et ki yanında bir yardımcı olacak, benim öyle bir şansım da yok... kendi annem de vefat etti. o yüzden böye şeyler için sıkma canını

Tabiki soylediklerim bizzat tarafimdan yaşandı ben 24 saat yatıyorum şu anda da bu hamileligimde 12. Haftada kanama oldu benim 6 hafta proluton kullandim şimdi doktorum kesti ağrı baskı sertleşme hepsi mevcut ben de de kizimda da olduğu için çok kafaya takmamaya çalışıyorum ileri haftalarda hareketleri asagida hatta vajinadan çıkacak gibi hissedebilirsin 28 den sonra ama. Yeri dar diye dusunebilirsin ikiz ucuz olanlar nasıl oluyor merak etme rahattirlar

Herkese merhabalar. ...
Dun kontrolumuz vardi...hersey yolunda cok sukur. . 16 haftalik oldik...

Veee cinsiyeyimiz kesinlesti ERKEK ..
Listeye yazabilirsiniz artik
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün. Benimde bir kızım var şimdi bir erkek var karnımda allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah

Günaydın güzel anneler bugün bizde kontrole gidecez,en son erkek dedi sonrada gittik kordon bağına atlamı§ ben hatta tam beyaz atlı prensim napio dedim doktor bak binmiş ata dedi bi baktk kordon bağına atmiş bacakları hopluyo umarım bugün kesinleşir cinsiyeti ve sağlıklıdr...

Herkese gunaydinlar diyeceğim ama yine cevap gelmeyecek sanırım neyse yine de sağlıcakla kalın bu arada FL femur kemiği uzunlugudur ☺

tünaydın diyeyim bende o zaman.ben cumartesileri de çalıştığım için bugün de erken güne başlıyorum

amaannn takma kafana arkadaşım,ne kadar stres yapmışsın sen öyle.rahatla birazcık,kendini düşünmüyorsan yavrunu düşün.sen ne yaşarsan o da onu yaşıyor.sonuçta bu çocuğun annesi sensin ve çok şanslısın ki 1 sene evdeymişsin ve bebeğinle birebir ilgilenebileceksin.okuduklarımdan anladığım kadarıyla eşinin ailesiyle de arana yeri geldiğin de seviyeyi ayarlayabilecek birisin. ee eşinde anlayışlı biri daha neyi dert ediyorsun.tabiki onlarda evine gelip torunlarını sevecekler,sana yardım edecekler .belki de tek başına bebeği bakmaktan bunalacak sen yardım isteyeceksin.bu endişelerindekileri gidermek senin elinde.takma arkadaşım bu kadar,boşveeerrrr hamileliğin ve bebeğinin keyfini çıkar

Herkese merhabalar. ...
Dun kontrolumuz vardi...hersey yolunda cok sukur. . 16 haftalik oldik...

Veee cinsiyeyimiz kesinlesti ERKEK ..
Listeye yazabilirsiniz artik

maşallah,benim yavrum da erkekmiş.desene askere uğurlarken de aynı tarihler de ağlayacağız mutluluktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…