Canım FL bacak boyu değilmi ya. Hatta Ben ise kafasının ölçüsü değilmi ya. Ben 14 haftalıkken FL 13.8 idi ve doktor bebişin boyu 15cm dedi. Nasıl oluyor bilgin varmı?Hayırlısı olsun tatlım bilgin olsun FL( femur kemiği uzunluğu) x 7 yaparsan bebişin boyunu bulursun 24.55 mm =2.45 cm x 7 = 17 cm bebeğin şuan :)
Kizlar yanls dusunuyosam beni uyarin kendme getirin artk uzulmek istemyrm
Canım FL bacak boyu değilmi ya. Hatta Ben ise kafasının ölçüsü değilmi ya. Ben 14 haftalıkken FL 13.8 idi ve doktor bebişin boyu 15cm dedi. Nasıl oluyor bilgin varmı?
Sinavim var geceden beri gazdan agrim var suraya bak psikolojim alt ustkafamda bi tek bu konu ogluma odaklanip iyi bakamiyorm bile allahim ya oof
O lafları söylediği zaman sen susma, sakin bir şekilde oğlumu kendi ellerimle büyütücem 9 ay ben taşıdım de..Haklisin canmda dedigim gibi surekli laflari beni bu psikolojiye sokuyo ve sanirm ondan kurtulamiyorm bi sey olmdan uyaramiyormda icimde patliyo
Arkadaslar size benim kafami cok karistiran beni uzen stres eden bi sey sormk istyrm acaba sizlerde benm gibi kafaya takiyo musunuz lohusa psikolojisi mi merak ediyormhamile kaldigimdan beri hep kafamda ayni soru.. kayinvalidem cocuk hastasi kendi cocuklri haric kac tane parayla cocuk bakmis halada bakiyo ama doymuyo doymuyo bu baktigi cocugu haziranda birakicak neden efendm benm cocugum olucak diye oysaki boyle bi seye hic gerek yok ben kendi cocugumu kendim buyutmek istiyorm karissin istemiyorm baskalarinin cocklri bile gelse kucagindan birakmiyo vermiyo karisiyo , altli ustlu oturuyorz esimede surekli dert yanip duruyorm cunku hep kafamda kurtulamiyorm :'( birazda beni bu psikolojiye o itiyo sanirim surekli ogluma asik bi sekilde ondan bahsetmesi hatta busrayla benim bebisim dedi bikeere sok oldum ne demek istedi bilemedm sonraa bugunda karnimi anasini kurban olan ona diye sevdi tamam anane babane severde bu kadarda olr mu tapiyo simdiden, e dogunca elime bile vermick karisick bakimina herseyinde benmle inatlasick esim konusrm diyo ama icim hic rahat degk igrenc geciriyorm sayesnde hamileligimi napicm ben siznkiler boylemi bana yardmci olun:'(
Tabiki soylediklerim bizzat tarafimdan yaşandı ben 24 saat yatıyorum şu anda da bu hamileligimde 12. Haftada kanama oldu benim 6 hafta proluton kullandim şimdi doktorum kesti ağrı baskı sertleşme hepsi mevcut ben de de kizimda da olduğu için çok kafaya takmamaya çalışıyorum ileri haftalarda hareketleri asagida hatta vajinadan çıkacak gibi hissedebilirsin 28 den sonra ama. Yeri dar diye dusunebilirsin ikiz ucuz olanlar nasıl oluyor merak etme rahattirlarCanımm ya öylemi diyorsun ...ya ağladım heyecandan inan ,sendlerde kanama oldumu başlarda ,ben suan ,17.haftama girdim ,ve sağıma soluma dönerken bile ağrım oluyor ,arada sertleşme oldu bir iki kere ,ve sancı ...(alta baskı hissediyorum ,korktum çok ne bıleyım ,bnm bikornis bebekte sıkışık gibiydi ultrasondadiğer rahmime elini arada sokuyor ,okadar ,tek taraf nekadar genişler bilmiyorum ..haftada bşr iğnem var pruloton ,vede Dr magnezyum verdi ,tavsiyelerın varmı bna cnm ,hep yatayımmı ,az kalksam ağrım oluyor
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün. Benimde bir kızım var şimdi birHerkese merhabalar. ...
Dun kontrolumuz vardi...hersey yolunda cok sukur. . 16 haftalik oldik...
Veee cinsiyeyimiz kesinlesti ERKEK ..
Listeye yazabilirsiniz artik
günaydın arkadaşım, ben diyim o zamanHerkese gunaydinlar diyeceğim ama yine cevap gelmeyecek sanırım neyse yine de sağlıcakla kalın bu arada FL femur kemiği uzunlugudur ☺
günaydın sanada cnm neden öyle yazdın samimi bi formuz aslındaHerkese gunaydinlar diyeceğim ama yine cevap gelmeyecek sanırım neyse yine de sağlıcakla kalın bu arada FL femur kemiği uzunlugudur ☺
hayırlı olsun cnm bir erkek annesi dahaHerkese merhabalar. ...
Herkese gunaydinlar diyeceğim ama yine cevap gelmeyecek sanırım neyse yine de sağlıcakla kalın bu arada FL femur kemiği uzunlugudur ☺
Bi yandan deliriyorm ilk cocugum cok kiskaniyorm bu korkuyla 20hafta daha gecr mi bilmiyorm bi yandanda evlenirkende korkuyodm karisick hep gelip gidickler fln diye esim bastan uyardi suan herseyi istedigm gibi yonetiyorm amaa iste bu cocuk konusu cok baska ya bunu nasl engellicm bilmiyirm yuzsuzlesip ya benm cocugum oldgnu surekli bildiricem ya da pes edip birakip ise gidicem ama korkuyorm baktigi cocklrn yanlarnda bile herseyi konusuyo anne babalarni atiyo e kayinpederim vuruyo cocuga (kaza gecirdignden beri sinrleri bozuk) gorumcemde ben sanki cocugu onlrda kacirckmisim gibi iki debir laf vuruyo bugun annesi ardanin resmini ckartip buzdolabina asicamki her saniye gozumn onunde olsun diyo o da atladi e zaten alt katta anne nerdeki her saniye goruceksin diyo patliyorm sinirden kendiisi30yasinda cocugu yok kvalidesine fzla gitmez gelmz istedigi gibi yonetir benide boyle sinr eder iste ooof oof naptiysan basedilmiyoya sizden baska kime acabilirmki bu konuyu
Herkese merhabalar. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?