- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
Merhaba 2015 Eylül anneleri
Hepinize sağlıklı keyifli gebelikler diliyorum..
Konunuza bebeklerinizin cinsiyet anketini ekledim
benimde kızım olacak:))erkekler çoğunlukta sanrım benim de kızımmm var :)
Teşekkür ederim Burcu hanim i duydum evet bakalım artık 2 tane daha tavsiye aldım inşallah içime sinen bir Dr bulurum :)Beylikduzu medilife burcu hanim super bir doktor dogumumu onda yaptim cok memnun kaldim dogum sonrasi ilgidende cok memnun kaldim ama simdi istanbulda degilim
Sağol canım sana da ellerin dert görmesingünaydın arkadaşım, ben diyim o zaman
dün bi soru sormuştum kimse umursamadı kızgın değilim kesinlikle bi gruba sonradan girmek herzaman zordur bilirimgünaydın sanada cnm neden öyle yazdın samimi bi formuz aslında
inşallah güzel geçer kontrolün maşallah sizeGünaydın güzel anneler bugün bizde kontrole gidecez,en son erkek dedi sonrada gittik kordon bağına atlamı§ ben hatta tam beyaz atlı prensim napio dedim doktor bak binmiş ata dedi bi baktk kordon bağına atmiş bacakları hopluyoumarım bugün kesinleşir cinsiyeti ve sağlıklıdr...
kolay gelsin canım ben heyet raporluyum 2. Aydan beri sürekli yatıyorum çünkü bu yüzden güne ne kadar geç başlasam iyi bitmiyor cunkutünaydın diyeyim bende o zaman.ben cumartesileri de çalıştığım için bugün de erken güne başlıyorum
:)
Bende çok mutluyummmm canım . Öptümmmmmmmmmcanımmm çokkk sevindim :) Öpüyorum
Aynen ole diceksn canm esin izin veriyosa onlara neymis. Ben de geziyorum valla esim geldiinde yemegim hazir esimin de sikayeti olamiyo dolayisiyla bisi demiyo.. Bnm kv ile gorumce hic cikmaz evden ust kata komsuya ciksa kocasindan ixin aliyo gorumce yani o derece.. Kv evden durmaktan temizlikle kafayi yemis en sonunda. Bu yuzden ameliyat oldu bes aydir cekiyo ben de ole olayim istiyolar ams k.bakmasinlar bebegimin kirki bi ciksin baya da gezicm kar kis demicem . ben de ayni korkularla 2yil bekldim ama onlar yuzundencocuksuz mu kalicam ayrica esim biz evlenmeden once yegenlerini kendi cocugu gibi giyfirmis yedirmis gezdirmis yeter hala ole olcak saniyolar artik kendi cocuguna yapsin bizim yakamizdan dussun gorumce deDemkki herkste var bu problemler dmi canimcok uzuluyorm inanki nerdeyse olduguna uzulucem.. kalpleri kirilmasn istyrm ama sanki inadima konusuyolr oyle sanirm yine esimi devreye sokucm dogsun ben senn icin burda duruyosam bogmicklar beni engl olcaksin dicem .. suanda tek basima her yere esime diyip cikip gidiyorm nasl sinir oluyolr ama esimi alistrdm kimseye laf dedirtmedigi icin bi sey diyemiyolr biliyolrki deseler laf yapicm burda oturuyrz diye soylenicem susuyolr cock doguncada alip heryere goturucem tek , evde bulamasnlrki alissinlar bi alisrlarsa korkuyorm zaten cok bogarlrsa dicem valla birakn anne oldugumu anliyim zaten 1 sene sonra birakicm size is guc o zmn goreym sizi dicem
Canım benim çok üzüldüm durumuna. Bende kısmen aynı şeyleri yaşıyorum . Bebeğime kayınvalidem bakmak durumunda ve çanakkalede yaşıyorlar. Onunda yaşlı annesi var . Çanakkale'den de ayrılmak istemiyor. Çanakkale'ye gittiğimizde hiç eşiyle bana sormadan bütün insanların içinde bebek doğduktan 6 ay sonra buraya alırız biz bakarız gelin ayda bir gelir dedi. Var mı böyle birşey ? Doğuracağım bebeğimi insanlara vereceğim ayda bir kızımı mı görmeye gideceğim.hangi anne evladını verir. Böyle düşünceleri var eşim de sağolsun annesini susturdu. Ve istanbulda bakılacak ben çocuğumu kimseye veremem dedi. Istanbulda eşimle çalışıyoruz üniversitede tanışmıştık ve duruumuz Allah'a şükür çok iyi. Demem o ki herkesin başına gelebilir önemli olan eşinin tutumu.kimse evladından 1 dakika bile ayrılmak istemez. Eşinle konuş. Annesini kırmadan gerekli açıklamayı yapsın. Ben de kayınvalideme çocuk veripte Çanakkale'ye göndermem. Sıkma tatlı canını öpüyorum,Arkadaslar size benim kafami cok karistiran beni uzen stres eden bi sey sormk istyrm acaba sizlerde benm gibi kafaya takiyo musunuz lohusa psikolojisi mi merak ediyormhamile kaldigimdan beri hep kafamda ayni soru.. kayinvalidem cocuk hastasi kendi cocuklri haric kac tane parayla cocuk bakmis halada bakiyo ama doymuyo doymuyo bu baktigi cocugu haziranda birakicak neden efendm benm cocugum olucak diye oysaki boyle bi seye hic gerek yok ben kendi cocugumu kendim buyutmek istiyorm karissin istemiyorm baskalarinin cocklri bile gelse kucagindan birakmiyo vermiyo karisiyo , altli ustlu oturuyorz esimede surekli dert yanip duruyorm cunku hep kafamda kurtulamiyorm :'( birazda beni bu psikolojiye o itiyo sanirim surekli ogluma asik bi sekilde ondan bahsetmesi hatta busrayla benim bebisim dedi bikeere sok oldum ne demek istedi bilemedm sonraa bugunda karnimi anasini kurban olan ona diye sevdi tamam anane babane severde bu kadarda olr mu tapiyo simdiden, e dogunca elime bile vermick karisick bakimina herseyinde benmle inatlasick esim konusrm diyo ama icim hic rahat degk igrenc geciriyorm sayesnde hamileligimi napicm ben siznkiler boylemi bana yardmci olun:'(
çok sağol ...ben yeni hastaneden geldim . Gece ağrıdan uyuyamadğımda n,Dr başı aşağıda dedi ondan baskı yapıyormuş ...rahim ağzım 3,5cm Dr iyi şimdilik2hafta sonra ölçelim dedi ,3hafta oncede 3,5tu ölçülmüştüm ,korktum bebeğin başı neden aşağıya indi acaba doğumum başlıcakmıTabiki soylediklerim bizzat tarafimdan yaşandı ben 24 saat yatıyorum şu anda da bu hamileligimde 12. Haftada kanama oldu benim 6 hafta proluton kullandim şimdi doktorum kesti ağrı baskı sertleşme hepsi mevcut ben de de kizimda da olduğu için çok kafaya takmamaya çalışıyorum ileri haftalarda hareketleri asagida hatta vajinadan çıkacak gibi hissedebilirsin 28 den sonra ama. Yeri dar diye dusunebilirsin ikiz ucuz olanlar nasıl oluyor merak etme rahattirlar
Canım yağ bezesi şeklinde küçük pütürlü oluyor bendede hamilelik denNe bileyim geçmeyince korktum doktora gitmeme de daha çok var. mastisit falanmı diye.
Canım 16.cı haftada net belli olur. Ben de 16 da öğrendim ama birşey almadım pek. Pipisini gördüğüm için erkek oldugu garanti oldu, 2 parça birşey aldım henüz.. 22.ci haftamda kontrol var ondan sonra alışveriş yapıcam :)Selam kızlar biz de bugun bebişimin cinsiyetini öğrendik meğer benim de nazlı bi kızım olacakmışş :)
Ama doktor kesin emin bir şekilde kız kız dedi sonra 1 ay sonra daha da net belli olur dedi sonra kız bu kız dedi biraz kafam karıştı bişeyler almaya başlarım artık diye düşünüyordum şimdi vazgeçtim 1 ay sonra alıcam yanlışlık olma ihtimali var mı ki 16. Haftadayım şuan.
Cok teşekkür ederim canım erkek bebişlerde daha kesin oluyormuş sanırım sonuç ama kız bebişler yanıltabiliyomuş filan diye duydum, doktorda 1 ay sonra daha net belli olur filan deyince kendimi de kaptırmak istemiyorum o yüzden en iyisi 1 ay sonra alışverişe başlamak :) senin de hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin oğluşunu :)Canım 16.cı haftada net belli olur. Ben de 16 da öğrendim ama birşey almadım pek. Pipisini gördüğüm için erkek oldugu garanti oldu, 2 parça birşey aldım henüz.. 22.ci haftamda kontrol var ondan sonra alışveriş yapıcam :)
Hayırlı olsun gözün aydın minik kızına sevgiler :)
Allah razı olsun canım cümlemize İnşallah..Cok teşekkür ederim canım erkek bebişlerde daha kesin oluyormuş sanırım sonuç ama kız bebişler yanıltabiliyomuş filan diye duydum, doktorda 1 ay sonra daha net belli olur filan deyince kendimi de kaptırmak istemiyorum o yüzden en iyisi 1 ay sonra alışverişe başlamak :) senin de hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin oğluşunu :)
valla ne dıyeyım Allah yardımcın olsun canım benım evle ofısın arası yakın o acıdan sıkıntım yok ama benım sıkıntım kayınvalıdem. ben aslen kayserılıyım ve evlenıp karamana yerlestım burda unıversıte okumustum zaten calısmazken ılk evlendıgım zamanlar sureklı hergun ordaydım sımdı ısten cıkınca da ya hergun orda olurum yada her gun o bende olur dıye korkuyorum yanı ısten cıksam bıle rahat rahat hamılelıgımın son zamanlarında dınlenemem dıye cekınıorum yoksa para sıkıntı değil. bu gıdısle zaten dayanabıldıgım kadar dayanıcam gıbı gorunuyo :)hımmm eğer paraya ihtiyacın var ise ramazandan sonra çık yok ise ramazanda . Yine de doktoruna danışırsın o da seni duruma göre yönlendirir. Bizim şirkette maalesef hamile bayanlar son haftaya kadar çalışıyor. Çünkü devlet 4 ay ücretsiz izin veriyor ve geriye en az 2 ay kalıyor onu da iznimden kullanmam gerekiyor. 6.ayımda dönmem lazım ondan sonra da 1 gün süt iznim oluyor . Alllah çalışanlara kolaylık versin. İş yerim levent evim beylikdüzü metrobüsle gidip geliyorum o koca karınla doğurmazsam yolllarda iyidir
cnm yasal olarak 32. hafta ama bnm 32.haftam bayrama denk geliyor ben konuştum patronla maaşım her ayın 3'ü temmuz 3 de ücretsiz izne ayrılacağım 2 hafta.. bayramdan sonrada raporumu vereceğim..
ben dogumdan sonra tekrar calısmayı dusunmuyorum zaten özel sektörde calısıorum ve ıs yerımde oyle 3 saat erken gelıp 3 saat erken gıtmeyı kabul edeceklerını sanmıyorumsgk varsa çıkma derim bekle doğum iznine çık sonra iznin bitince işe git viziteni al paranı al sonra yine bırak işi en fazla 1 haftanı almaz vizite almakla paranı almak.. 1 hafta birileri idare eder seni hem zaten süt iznin de olacak 3 saate yakın geç gidip erken çıkabilirsin o bir haftada..
inşallah canım evde bebegınle gecırecek cok zamanın olur :)bende sanırım 17. ağustosta çıkarım. Allahtan bir zarar gelmezse dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum evde bebeğimle daha çok zaman geçirmek için.
canım 29 hazıran da kac haftalık oluyorsun kı dogum ıznıne resmı olarak 32. haftada cıkılıomus ben hazıranın ılk haftası dıye dusunmustum ama dogru duzgun bı hesaplayamıorum kaç haftalık oldugumu o zamana :)29 haziran itibariyle ayrılmayı planlıyorum inş
Güle güle giydir bebişine canimteyzoşları dayanamadım bugün oğluşuma ilk kıyafet alışverişini yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?