2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yan yatamıyorum artık

Sağa dönsem sağdan, sola dönsem soldan tepip duruyor kalk der gibi

Kuzumm benimm

Hissediyor musunuz kızlar artık? :)
Çok tatlı bişey ya yerim o minicik şeyleri :)
ne guzel canım ya hıssedıyo olman benım su an sadece karnımın bellı noktaları kasınıyo gıbı olup gecıo dedıklerıne gore o benım kucuk oglusumun hareketlerıymıs :) tam olarak ne zaman hıssedebılırım acaba ?

tatlım nasılsın ben yanlışlıkla 2014 u oyladım önce onu silme şansımız var mı?

İyiyim canım..
Nasıl 2014 ü oyladın
Sanırım 2014 eylül anneleri topiğindeki anketi oyladın değil mi yanlış anlamıyorum
Ankete bakarım şimdi eğer anket ayarları oy değiştirmeye müsaade edecek şekilde ayarlandıysa oyunu geri çekebilirsin..
Ekleme yapıyorum mesajıma baktım şimdi oyunu geri çekebilirsin anketten

benim sanırım 8 temmuzda doğum iznine çıkmam gerekiyor ama özel sektördeyim ve patronumla anlaştığım için çalıştığım yere kadar çalışıp iznimin çoğunu doğumdan sonra kullanmayı planlıyorum.
canım bana 14. haftada erkeğe benziyor dedi,17.haftada da kesin erkek dedi. doktorun ağzından %100 ü duy bence

Canım yağ bezesi şeklinde küçük pütürlü oluyor bendede hamilelik den
Bende eskiden beri var onlar ama hic umursamadım açıkçası her iki göğüs ucunda da birkaç tane var.Dediğin gibi yağ bezesi sanırım bi zararı olacağını sanmıyorum ama.

Salı günü de gitmiştik o zaman yok bugun soylemicem kesin emin olunca soylicem dedi, bugun de kız bu kız dedi 1 ay sonra daha da belli olur dedi anlamadım yani kesin mi değil mi neyse sağlıklı olsun da inşallah cinsiyeti önemli değil 1 ay sonra başlarım bende alışverişe :)

tabiki canım,önemli olan yavrularımızın sağlıklı olması bende cinsiyeti öğrendim hemen birşey almak gelmiyor içimden nedense.1 ay sonra ancak başlarım alışverişe

b...knu çıkarmış kayınvaliden

Canım 1-2 haftaya hissedersin..
Ben kıpırtı şeklinde hissediyordum 16.cı haftalardan beri.. Ama haftalar geçtikçe daha net hissettim kıpırtı değil tekme şeklinde :)
Kaşıntı derken içinden mi? :)
Kıpır kıpır o ama sen hissedemiyorsun, herkes bir deil canım az kalmış ama hissedersin..

Egunal tebrik ederim.. Hayırlı olsun gebeliğin :)
Allah kucagına almayı da nasip etsin hamarat hatun :)

Egunal tebrik ederim.. Hayırlı olsun gebeliğin :)
Allah kucagına almayı da nasip etsin hamarat hatun :)
Teşekkür ederim tatlım...
Ben de seni geç de olsa tebrik ediyorum
Henüz kese ve kalp atışı için kontrole gitmedim 1 hafta sonra gideceğim..
İnşallah her şey yolundadır.

Hayırlısı olsun tatlım bilgin olsun FL( femur kemiği uzunluğu) x 7 yaparsan bebişin boyunu bulursun 24.55 mm =2.45 cm x 7 = 17 cm bebeğin şuan :)
Teşekkür ederim canım..

erkekler çoğunlukta sanrım benim de kızımmm var :)
Ankete göre şu anda kızlar önde dr'un dediğine göre %80 benim de kızım olacakmış...

Bayanlar herkese mutlu günler ogluşuma isim Bakıyoruz ay çok zor olucak aklımda Doruk Ikinci isimde Akın Arın Aras var hangisi daha çok uyar yada sizler ne isimler düşünüyorsunuz fikir olsun birbirimize

Tsk ederim piril piril kalpli moderatorum hemen yapmaya calisacagim.

Teşekkür ederim tatlım...
Ben de seni geç de olsa tebrik ediyorum
Henüz kese ve kalp atışı için kontrole gitmedim 1 hafta sonra gideceğim..
İnşallah her şey yolundadır.
Teşekkür ederim

İnşallah.. İkizdir belki

O ilk kalp atışını duydugun an sanki zaman duruyor. Ben de uzun bi tedaviden sonra kavuştum, Rabbim tamamına erdirsin herkesin gebeliğini..

rahim ağzın çok iyi gerileme yok olacağını da sanmıyorum zaten bizde erken su gelmesi problem olabiliyor sadece ama dedim ya ben bir örneğim mesela. sürekli yat yere eğilme oturma bu hfatalardan sonra sırt üstü de yatamazsın sürekli sağına soluna yatacaksın olabildiğince bacakların yukarıda olsun ilerleyen haftalarda başı aşağıda olsun diye dua edeceksin :)) tekmeler alttan alttan gelince benim de su gibi akıntım oluyor ona takılıyorum bu ara
Yan yatamıyorum artık

Sağa dönsem sağdan, sola dönsem soldan tepip duruyor kalk der gibi

Kuzumm benimm

Hissediyor musunuz kızlar artık? :)
Çok tatlı bişey ya yerim o minicik şeyleri :)
canım özellikle bu haftalardan sonra hep yan yatman gerekecek sırt üstü sakıncalı çünkü maşallah kuzucuğa ben hissetmiyorum henüz

Canımm çok sağol inan rahatlıyorum sen anlattıkça,bebeğin başının aşağıda olması çokmu problem baskının harıcınde ,(ki bacağıma ve kuyruk sokumundan ağrıya sebep oluşuyor ..
İnş azalmaz selviks uzunluğu ...30a taşısam ondan sonra rahatlarım inş ..
Cnm sende evham yapma bnm gibi ,bir dahaki kontrolünde zaten bebeğin suyu ile ilgili bir problem varsa Dr söyler ki ,bnm o akıntı daima oluyor ama Dr hep suyunun iyi olduğunu söylüyor ,bol su içmeye çalış ..

Birde cnm senin msj larını okudumda ,25haftalık bi kaybın var ve bu servis le ilgili miydi ,sebep neydı ,üzülmezsen ,başın sağolsun bu arada cnm üstünden zamanda geçse o buyuk bir kayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…