ne guzel canım ya hıssedıyo olman benım su an sadece karnımın bellı noktaları kasınıyo gıbı olup gecıo dedıklerıne gore o benım kucuk oglusumun hareketlerıymıs :) tam olarak ne zaman hıssedebılırım acaba ?Yan yatamıyorum artık
Sağa dönsem sağdan, sola dönsem soldan tepip duruyor kalk der gibi
Kuzumm benimm
Hissediyor musunuz kızlar artık? :)
Çok tatlı bişey ya yerim o minicik şeyleri :)
tatlım nasılsın ben yanlışlıkla 2014 u oyladım önce onu silme şansımız var mı?
benim sanırım 8 temmuzda doğum iznine çıkmam gerekiyor ama özel sektördeyim ve patronumla anlaştığım için çalıştığım yere kadar çalışıp iznimin çoğunu doğumdan sonra kullanmayı planlıyorum.canım 29 hazıran da kac haftalık oluyorsun kı dogum ıznıne resmı olarak 32. haftada cıkılıomus ben hazıranın ılk haftası dıye dusunmustum ama dogru duzgun bı hesaplayamıorum kaç haftalık oldugumu o zamana :)
canım bana 14. haftada erkeğe benziyor dedi,17.haftada da kesin erkek dedi. doktorun ağzından %100 ü duy benceSelam kızlar biz de bugun bebişimin cinsiyetini öğrendik meğer benim de nazlı bi kızım olacakmışş :)
Ama doktor kesin emin bir şekilde kız kız dedi sonra 1 ay sonra daha da net belli olur dedi sonra kız bu kız dedi biraz kafam karıştı bişeyler almaya başlarım artık diye düşünüyordum şimdi vazgeçtim 1 ay sonra alıcam yanlışlık olma ihtimali var mı ki 16. Haftadayım şuan.
Bende eskiden beri var onlar ama hic umursamadım açıkçası her iki göğüs ucunda da birkaç tane var.Dediğin gibi yağ bezesi sanırım bi zararı olacağını sanmıyorum ama.Canım yağ bezesi şeklinde küçük pütürlü oluyor bendede hamilelik den
Sağol canım sana da ellerin dert görmesin
dün bi soru sormuştum kimse umursamadı kızgın değilim kesinlikle bi gruba sonradan girmek herzaman zordur bilirim
inşallah güzel geçer kontrolün maşallah size
SAOL TEYZESİ ellerinden öper
kolay gelsin canım ben heyet raporluyum 2. Aydan beri sürekli yatıyorum çünkü bu yüzden güne ne kadar geç başlasam iyi bitmiyor cunku
Salı günü de gitmiştik o zaman yok bugun soylemicem kesin emin olunca soylicem dedi, bugun de kız bu kız dedi 1 ay sonra daha da belli olur dedi anlamadım yani kesin mi değil mi neyse sağlıklı olsun da inşallah cinsiyeti önemli değil 1 ay sonra başlarım bende alışverişe :)benim sanırım 8 temmuzda doğum iznine çıkmam gerekiyor ama özel sektördeyim ve patronumla anlaştığım için çalıştığım yere kadar çalışıp iznimin çoğunu doğumdan sonra kullanmayı planlıyorum.
canım bana 14. haftada erkeğe benziyor dedi,17.haftada da kesin erkek dedi. doktorun ağzından %100 ü duy bence
Salı günü de gitmiştik o zaman yok bugun soylemicem kesin emin olunca soylicem dedi, bugun de kız bu kız dedi 1 ay sonra daha da belli olur dedi anlamadım yani kesin mi değil mi neyse sağlıklı olsun da inşallah cinsiyeti önemli değil 1 ay sonra başlarım bende alışverişe :)
b...knu çıkarmış kayınvalidenArkadaslar size benim kafami cok karistiran beni uzen stres eden bi sey sormk istyrm acaba sizlerde benm gibi kafaya takiyo musunuz lohusa psikolojisi mi merak ediyormhamile kaldigimdan beri hep kafamda ayni soru.. kayinvalidem cocuk hastasi kendi cocuklri haric kac tane parayla cocuk bakmis halada bakiyo ama doymuyo doymuyo bu baktigi cocugu haziranda birakicak neden efendm benm cocugum olucak diye oysaki boyle bi seye hic gerek yok ben kendi cocugumu kendim buyutmek istiyorm karissin istemiyorm baskalarinin cocklri bile gelse kucagindan birakmiyo vermiyo karisiyo , altli ustlu oturuyorz esimede surekli dert yanip duruyorm cunku hep kafamda kurtulamiyorm :'( birazda beni bu psikolojiye o itiyo sanirim surekli ogluma asik bi sekilde ondan bahsetmesi hatta busrayla benim bebisim dedi bikeere sok oldum ne demek istedi bilemedm sonraa bugunda karnimi anasini kurban olan ona diye sevdi tamam anane babane severde bu kadarda olr mu tapiyo simdiden, e dogunca elime bile vermick karisick bakimina herseyinde benmle inatlasick esim konusrm diyo ama icim hic rahat degk igrenc geciriyorm sayesnde hamileligimi napicm ben siznkiler boylemi bana yardmci olun:'(
Canım 1-2 haftaya hissedersin..ne guzel canım ya hıssedıyo olman benım su an sadece karnımın bellı noktaları kasınıyo gıbı olup gecıo dedıklerıne gore o benım kucuk oglusumun hareketlerıymıs :) tam olarak ne zaman hıssedebılırım acaba ?
Egunal tebrik ederim.. Hayırlı olsun gebeliğin :)İyiyim canım..
Nasıl 2014 ü oyladın
Sanırım 2014 eylül anneleri topiğindeki anketi oyladın değil mi yanlış anlamıyorum
Ankete bakarım şimdi eğer anket ayarları oy değiştirmeye müsaade edecek şekilde ayarlandıysa oyunu geri çekebilirsin..
Ekleme yapıyorum mesajıma baktım şimdi oyunu geri çekebilirsin anketten
Teşekkür ederim tatlım...Egunal tebrik ederim.. Hayırlı olsun gebeliğin :)
Allah kucagına almayı da nasip etsin hamarat hatun :)
Teşekkür ederim canım..Hayırlısı olsun tatlım bilgin olsun FL( femur kemiği uzunluğu) x 7 yaparsan bebişin boyunu bulursun 24.55 mm =2.45 cm x 7 = 17 cm bebeğin şuan :)
Ankete göre şu anda kızlar öndeerkekler çoğunlukta sanrım benim de kızımmm var :)
Tsk ederim piril piril kalpli moderatorumİyiyim canım..
Nasıl 2014 ü oyladın
Sanırım 2014 eylül anneleri topiğindeki anketi oyladın değil mi yanlış anlamıyorum
Ankete bakarım şimdi eğer anket ayarları oy değiştirmeye müsaade edecek şekilde ayarlandıysa oyunu geri çekebilirsin..
Ekleme yapıyorum mesajıma baktım şimdi oyunu geri çekebilirsin anketten
Teşekkür ederimTeşekkür ederim tatlım...
Ben de seni geç de olsa tebrik ediyorum
Henüz kese ve kalp atışı için kontrole gitmedim 1 hafta sonra gideceğim..
İnşallah her şey yolundadır.
rahim ağzın çok iyi gerileme yok olacağını da sanmıyorum zaten bizde erken su gelmesi problem olabiliyor sadece ama dedim ya ben bir örneğim mesela. sürekli yat yere eğilme oturma bu hfatalardan sonra sırt üstü de yatamazsın sürekli sağına soluna yatacaksın olabildiğince bacakların yukarıda olsun ilerleyen haftalarda başı aşağıda olsun diye dua edeceksin :)) tekmeler alttan alttan gelince benim de su gibi akıntım oluyor ona takılıyorum bu araCnm
çok sağol ...ben yeni hastaneden geldim . Gece ağrıdan uyuyamadğımda n,Dr başı aşağıda dedi ondan baskı yapıyormuş ...rahim ağzım 3,5cm Dr iyi şimdilik2hafta sonra ölçelim dedi ,3hafta oncede 3,5tu ölçülmüştüm ,korktum bebeğin başı neden aşağıya indi acaba doğumum başlıcakmı
canım özellikle bu haftalardan sonra hep yan yatman gerekecek sırt üstü sakıncalı çünkü maşallah kuzucuğa ben hissetmiyorum henüzYan yatamıyorum artık
Sağa dönsem sağdan, sola dönsem soldan tepip duruyor kalk der gibi
Kuzumm benimm
Hissediyor musunuz kızlar artık? :)
Çok tatlı bişey ya yerim o minicik şeyleri :)
Canımm çok sağol inan rahatlıyorum sen anlattıkça,bebeğin başının aşağıda olması çokmu problemrahim ağzın çok iyi gerileme yok olacağını da sanmıyorum zaten bizde erken su gelmesi problem olabiliyor sadece ama dedim ya ben bir örneğim mesela. sürekli yat yere eğilme oturma bu hfatalardan sonra sırt üstü de yatamazsın sürekli sağına soluna yatacaksın olabildiğince bacakların yukarıda olsun ilerleyen haftalarda başı aşağıda olsun diye dua edeceksin :)) tekmeler alttan alttan gelince benim de su gibi akıntım oluyor ona takılıyorum bu ara
canım özellikle bu haftalardan sonra hep yan yatman gerekecek sırt üstü sakıncalı çünkü maşallah kuzucuğa ben hissetmiyorum henüz
Birde cnm senin msj larını okudumda ,25haftalık bi kaybın var ve bu servis le ilgili miydi ,sebep neydı ,üzülmezsen ,başın sağolsun bu arada cnm üstünden zamanda geçse o buyuk bir kayıprahim ağzın çok iyi gerileme yok olacağını da sanmıyorum zaten bizde erken su gelmesi problem olabiliyor sadece ama dedim ya ben bir örneğim mesela. sürekli yat yere eğilme oturma bu hfatalardan sonra sırt üstü de yatamazsın sürekli sağına soluna yatacaksın olabildiğince bacakların yukarıda olsun ilerleyen haftalarda başı aşağıda olsun diye dua edeceksin :)) tekmeler alttan alttan gelince benim de su gibi akıntım oluyor ona takılıyorum bu ara
canım özellikle bu haftalardan sonra hep yan yatman gerekecek sırt üstü sakıncalı çünkü maşallah kuzucuğa ben hissetmiyorum henüz
Bu yıl kız yılı olucak deseneTeşekkür ederim canım..
Ankete göre şu anda kızlar öndedr'un dediğine göre %80 benim de kızım olacakmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?