2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Teşekkür ederim tatlım...
Ben de seni geç de olsa tebrik ediyorum
Henüz kese ve kalp atışı için kontrole gitmedim 1 hafta sonra gideceğim..
İnşallah her şey yolundadır.
Yolundadır yolundadır bişiycik olmaz ,bebekleri zor bulanların evhamı başkadır :)bnm3yıl sonra sürpriz oldu ,inş seninde hiç problem olmaz

ya hatunlar benim göbek baya belli olmaya başlamıştıki bugün farkettimki göbeğim küçülmüş... enteresan bir durum... miyomum vardı 6 cm... şimdi 4 cm olmuş çok şükür... acaba miyom küçülmeye başladı diye göbeğim küçülmüş olabilirmi... eşim bile farketti yani

kizlar size bişey sormak istiyorum ben biraz uzun oturduğum zaman sağ tarafımda batma oluyor sizde de böyle bir ağrı varmı?

Kızlar benim gibi inanılmaz sırt ağrısı olan var mı iki gündür oturamiyorum kalkamiyorum bi yerde kemik kırılmış da içine batıyor gibi saga sola dönüyorum egiliyorum yatıyorum kalkiyorum yok geçmiyor deli olacağım lütfen bi şey onerin

Yan yatamıyorum artık

Sağa dönsem sağdan, sola dönsem soldan tepip duruyor kalk der gibi

Kuzumm benimm

Hissediyor musunuz kızlar artık? :)
Çok tatlı bişey ya yerim o minicik şeyleri :)
Bende ufak ufak hissetmeye başladım ayırt edebiliyorum hareketlerini artık. Yalnız gece çok nadir hissediyorum. Henüz çok sert değil hareketleri muhtemelen 1 haftam daha var canım senin gibi hşssedebilmek için Kuzumuz onlar bizim

Benimde aynı canım . Kayınvalidem gelecek Çanakkale'den ve muhtemelen işe başlayınca da o bakacak 2 yıl bende. Bende çok çekiniyorum nasıl olacak bilmiyorum, işime karışılmasını da sevmem . Allah yardımcımız olsun canım benim

Canım pilates dene bi istersen..

Yolundadır yolundadır bişiycik olmaz ,bebekleri zor bulanların evhamı başkadır :)bnm3yıl sonra sürpriz oldu ,inş seninde hiç problem olmaz
İnşallah öyledir..Daha önce de dış gebelik yaşadım endişelerim var.Kese ve kalp atışını görene kadar rahat olamayacam sanırım..3 yıllık hasretten sonra geldi demek rekor bende ama 10 yıl

Teşekkür ederim

İnşallah.. İkizdir belki

O ilk kalp atışını duydugun an sanki zaman duruyor. Ben de uzun bi tedaviden sonra kavuştum, Rabbim tamamına erdirsin herkesin gebeliğini..
Amin..
Evet canım bir ara yazışmıştık seninle sonra göremedim seni demek tedavi sonunda geldi meleğin..
Bende o güzel sesi duyabilirim inşallah.
İkiz olma ihtimali var.
2 embriyo transfer edildi ve değerim yüksek çıktı ikiz gibi duruyor şimdilik

ben varım canim özellikle sabahları sırt ağrısı ve karın bölgemde ağrı oluyr

kesinlikle kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyor cnm. bendede vardı ilaç kullanıyorum. dr a söyle ilaç verecektir cnm

tatlım bn ünide öğretim görevlisiyim, dönem içinde izin kullanamıyoruz.. o nedenle önce 38 günlük yıllık iznimi kullanıcam.. sonra doğum iznimi başlatıcam.. 16 haftalık iznim bitince de bikaç hafta jinekologumdan rapor alıcam.. sonrasında amcam da doktor, ondan da bi aylık heyet raporu alıcam.. bu şekilde oğluşum 6 aylık oluncaya kdr onunla kalmayı planlıyorum.. umarım evdeki hesap çarşıya uyar

hımm o zmn bilemedim arkadaşım.. en iidi doktoruna bi danış.. geçmiş olsun.. sevgiler..

Bayanlar herkese mutlu günler ogluşuma isim Bakıyoruz ay çok zor olucak aklımda Doruk Ikinci isimde Akın Arın Aras var hangisi daha çok uyar yada sizler ne isimler düşünüyorsunuz fikir olsun birbirimize

doruk ismi bnce de çok güzel.. bzm soyadımız uzun olduğu için 3 ya da 4 harfli isimleri düşünüyoruz.. efe ismine çok sıcağız onun dışında arda ozan mert olabilir..

Ayy ne güzel :)
İnşallah sağlıkla kucagına alırsın.. Benim de tek embriyo transfer edildi şükür tutundu annesine oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…