Yolundadır yolundadırTeşekkür ederim tatlım...
Ben de seni geç de olsa tebrik ediyorum
Henüz kese ve kalp atışı için kontrole gitmedim 1 hafta sonra gideceğim..
İnşallah her şey yolundadır.
Holeyyy:) kız annesi olmak çok gzel :)benimde kızım olacak:))
Çok sewndm canımmm sanki bana erkekte çoğnlkta gbi geldi:) hayrlsı olsunn ...:)Teşekkür ederim canım..
Ankete göre şu anda kızlar öndedr'un dediğine göre %80 benim de kızım olacakmış...
Bende ufak ufak hissetmeye başladım ayırt edebiliyorum hareketlerini artık. Yalnız gece çok nadir hissediyorum. Henüz çok sert değil hareketleri muhtemelen 1 haftam daha var canım senin gibi hşssedebilmek içinYan yatamıyorum artık
Sağa dönsem sağdan, sola dönsem soldan tepip duruyor kalk der gibi
Kuzumm benimm
Hissediyor musunuz kızlar artık? :)
Çok tatlı bişey ya yerim o minicik şeyleri :)
Benimde aynı canım . Kayınvalidem gelecek Çanakkale'den ve muhtemelen işe başlayınca da o bakacak 2 yıl bende. Bende çok çekiniyorum nasıl olacak bilmiyorum, işime karışılmasını da sevmem . Allah yardımcımız olsun canım benimvalla ne dıyeyım Allah yardımcın olsun canım benım evle ofısın arası yakın o acıdan sıkıntım yok ama benım sıkıntım kayınvalıdem. ben aslen kayserılıyım ve evlenıp karamana yerlestım burda unıversıte okumustum zaten calısmazken ılk evlendıgım zamanlar sureklı hergun ordaydım sımdı ısten cıkınca da ya hergun orda olurum yada her gun o bende olur dıye korkuyorum yanı ısten cıksam bıle rahat rahat hamılelıgımın son zamanlarında dınlenemem dıye cekınıorum yoksa para sıkıntı değil. bu gıdısle zaten dayanabıldıgım kadar dayanıcam gıbı gorunuyo :)
Kızlar benim gibi inanılmaz sırt ağrısı olan var mı iki gündür oturamiyorum kalkamiyorum bi yerde kemik kırılmış da içine batıyor gibi saga sola dönüyorum egiliyorum yatıyorum kalkiyorum yok geçmiyor deli olacağım lütfen bi şey onerin
İnşallah öyledir..Daha önce de dış gebelik yaşadım endişelerim var.Kese ve kalp atışını görene kadar rahat olamayacam sanırım..3 yıllık hasretten sonra geldi demek rekor bende ama 10 yılYolundadır yolundadırbişiycik olmaz ,bebekleri zor bulanların evhamı başkadır :)bnm3yıl sonra sürpriz oldu ,inş seninde hiç problem olmaz
Her gördüğün anketi oylama canımTsk ederim piril piril kalpli moderatorumhemen yapmaya calisacagim.
Amin..Teşekkür ederim
İnşallah.. İkizdir belki
O ilk kalp atışını duydugun an sanki zaman duruyor. Ben de uzun bi tedaviden sonra kavuştum, Rabbim tamamına erdirsin herkesin gebeliğini..
ben varım canim özellikle sabahları sırt ağrısı ve karın bölgemde ağrı oluyrKızlar benim gibi inanılmaz sırt ağrısı olan var mı iki gündür oturamiyorum kalkamiyorum bi yerde kemik kırılmış da içine batıyor gibi saga sola dönüyorum egiliyorum yatıyorum kalkiyorum yok geçmiyor deli olacağım lütfen bi şey onerin
Kızlar benim gibi inanılmaz sırt ağrısı olan var mı iki gündür oturamiyorum kalkamiyorum bi yerde kemik kırılmış da içine batıyor gibi saga sola dönüyorum egiliyorum yatıyorum kalkiyorum yok geçmiyor deli olacağım lütfen bi şey onerin
tatlım bn ünide öğretim görevlisiyim, dönem içinde izin kullanamıyoruz.. o nedenle önce 38 günlük yıllık iznimi kullanıcam.. sonra doğum iznimi başlatıcam.. 16 haftalık iznim bitince de bikaç hafta jinekologumdan rapor alıcam.. sonrasında amcam da doktor, ondan da bi aylık heyet raporu alıcam.. bu şekilde oğluşum 6 aylık oluncaya kdr onunla kalmayı planlıyorum.. umarım evdeki hesap çarşıya uyarcanım 29 hazıran da kac haftalık oluyorsun kı dogum ıznıne resmı olarak 32. haftada cıkılıomus ben hazıranın ılk haftası dıye dusunmustum ama dogru duzgun bı hesaplayamıorum kaç haftalık oldugumu o zamana :)
hımm o zmn bilemedim arkadaşım.. en iidi doktoruna bi danış.. geçmiş olsun.. sevgiler..tansiyonum hamile kaldığımdan bu yana düşük çıkmaya başladı 10 a 5 civarında ve kan oranımda çok düşük hemoglobin 7-8 civarında. hamilelikten önce tansiyonum normaldi ama kan oranım hep bu civarlardaydı.
eveeetGüle güle giydir bebişine canim.Badiler kotondan demi aynısından ben de almistim.
Bayanlar herkese mutlu günler ogluşuma isim Bakıyoruz ay çok zor olucak aklımda Doruk Ikinci isimde Akın Arın Aras var hangisi daha çok uyar yada sizler ne isimler düşünüyorsunuz fikir olsun birbirimize
Ayy ne güzel :)Amin..
Evet canım bir ara yazışmıştık seninle sonra göremedim seni demek tedavi sonunda geldi meleğin..
Bende o güzel sesi duyabilirim inşallah.
İkiz olma ihtimali var.
2 embriyo transfer edildi ve değerim yüksek çıktı ikiz gibi duruyor şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?