Maşşallah :)gelmiş ya olsun ne farkeder ..endişe etme duyarsın kalp atışınıda keseyide hatta bikaç gün geç gitsen kalp atışıyla beraber duyarsınİnşallah öyledir..Daha önce de dış gebelik yaşadım endişelerim var.Kese ve kalp atışını görene kadar rahat olamayacam sanırım..3 yıllık hasretten sonra geldi demek rekor bende ama 10 yıl
Inş canım Allah Bebeğine sağlıkla kavuştursun inş zamanında canımBua rada kızlar B'nde lcv den kendime hamile taytı ,eteği,ve tişört aldım biriki tane :)
Ama inş kullanabilirim inş bebeğim sağlıkla bni bırakmaz ..bebişin kafası aşağıdaymış ve okadar çok baskı yapıyorkiçıkıcaktır gibi 16.hafta için erken şeyler hakkımızda hayırlısı ,kızlar hamileliğimizin kıymetini bilin ..yatıyorum şuan ,herhaldede hep yatıcam ..inş miladında gelir erken gelmezde bebek ..nolucak yatarım
benimde göbeğim yeni yeni çıkmaya başladı ama zaman zaman aynada bakıyorum bazen şiş bazen daha küçük gözüküyor gözüme, ben bunu ara sıra olan kabızlığım ve şişkinliğime bağlıyorum..ya hatunlar benim göbek baya belli olmaya başlamıştıki bugün farkettimki göbeğim küçülmüş... enteresan bir durum... miyomum vardı 6 cm... şimdi 4 cm olmuş çok şükür... acaba miyom küçülmeye başladı diye göbeğim küçülmüş olabilirmi... eşim bile farketti yani
Olmaz mi canim var tam karsinda benKızlar merhaba;
Bende aranıza yeni katıldım, uzun süredir takip ediyorum ve çok şeyler öğrendim sayenizde :)
Son bir kaç gündür ellerim ve ayaklarım çok şişmeye başladı ve toplam 9 kilo almışımdaha doktora gitmeme 20 gün var anormal bir kilo alımımı bu benim kadar kilo alan varmı aranızda
Bendede var usuttugumde başlıyor canm bide o gün yorulduysam yerimden kalkamiyorum belini sıcak tut uzan ben şuan öyle yapıyorumKızlar benim gibi inanılmaz sırt ağrısı olan var mı iki gündür oturamiyorum kalkamiyorum bi yerde kemik kırılmış da içine batıyor gibi saga sola dönüyorum egiliyorum yatıyorum kalkiyorum yok geçmiyor deli olacağım lütfen bi şey onerin
hem miyomla hemde kabızlıkla alakalı galiba... belkide şişlikte vardı bilemiycem... normalde günde bir kere wcye çıkarken dün 3 kere çıktım üst üste ilk defa... ondanda olabilir diye düşünüyorum... sağlıklı olsunlarda varsın göbek küçülsün büyüsünbenimde göbeğim yeni yeni çıkmaya başladı ama zaman zaman aynada bakıyorum bazen şiş bazen daha küçük gözüküyor gözüme, ben bunu ara sıra olan kabızlığım ve şişkinliğime bağlıyorum..
belki miyomum küçülmesi de sebep olmuş olabilir..benimde 10. haftada 4,5 cm olan miyomum 16.haftada 2,5 cm ye düştü hamdolsun... doktor zamanla büyüme yapar deyince çok korkmuştum ama küçüldü elhamdülillah..
Günaydın cnm dogum parasını dogum iznin bittikten sonra iş başı aldıktan sonra 1 hafta icinde ptt veya ziraat bankasından alacaksın calistigin firmanın muhasebesi seni yönlendirecek..ben dogumdan sonra tekrar calısmayı dusunmuyorum zaten özel sektörde calısıorum ve ıs yerımde oyle 3 saat erken gelıp 3 saat erken gıtmeyı kabul edeceklerını sanmıyorumdogum parası alabılmek ıcın bende tamamen cıkıs yapmıycam zaten dogum ıznı gıbı gosterıcem buarada dogum parasını yaklasık dogumdan sonra ne kadar sure ıcınde alabılıoruz?
cnm ayni seyi bnde yapmk istyrm dolabimin icini duzenlemeyi vs..ama herseferinde tam yebi baslamisken esime yakalanym izin vermiyoo.sonra ben yapcm diyoo.sende bol bol dinken gececektr.gercktn insan yapinca farketmiyo ama sonrasinda belagrisi dayanilmaz oluyoo.insan hamilelikte hemn yoruluyo;(Mrb kizlar,uzun zamandir gozume kestirdigim dolabin icini toplamaya karar verdim.olmayan kiyafetleri kilitli posetlere kaldirdim.yazliklari on plana aldim derken toz almaya supurmeye basladim.Sonuc siddetli bel agrisi.ayaga kalktigimda her adimda belime bicaklar saplaniyor zor duruyorum.onerisi olan var mi?Bir de siz siz olun yalniz basiniza bu islere kalmismayin
Mrb kizlar,uzun zamandir gozume kestirdigim dolabin icini toplamaya karar verdim.olmayan kiyafetleri kilitli posetlere kaldirdim.yazliklari on plana aldim derken toz almaya supurmeye basladim.Sonuc siddetli bel agrisi.ayaga kalktigimda her adimda belime bicaklar saplaniyor zor duruyorum.onerisi olan var mi?Bir de siz siz olun yalniz basiniza bu islere kalmismayin
Herkese merhaba. Kızlar sizin akıntılarınız ne alemde ya benim arada böyle çok sıvı geliyor. Damla damla beyaz ama kokusuz. Yani sürekli çamaşır değiştiriyorum. Normal akıntı hep var ama bu aralar baya sulu geliyor. Normal midir. 2 gün önce gittim bebeğin suyu felan iyi demişti doktor. Ama korkuyorum
Geçmiş olsun canım.Mrb kizlar,uzun zamandir gozume kestirdigim dolabin icini toplamaya karar verdim.olmayan kiyafetleri kilitli posetlere kaldirdim.yazliklari on plana aldim derken toz almaya supurmeye basladim.Sonuc siddetli bel agrisi.ayaga kalktigimda her adimda belime bicaklar saplaniyor zor duruyorum.onerisi olan var mi?Bir de siz siz olun yalniz basiniza bu islere kalmismayin
Doktorr onu da yaptı canumsanırım eczanelerde satılan turnusol kağıtları vardı ilk gebeliğimden hatırlıyorum, doktorum söylemişti, onunla su mu akıntı mı anlaşılabiliyor demişti. bi sor istersen canım eczaneye
doktor onu da yaptı canım renk değişmedi ama o esnada çok akıntım olmamıştı zaten. İçim rahatlamadı yani :/ insallah normaldir...sanırım eczanelerde satılan turnusol kağıtları vardı ilk gebeliğimden hatırlıyorum, doktorum söylemişti, onunla su mu akıntı mı anlaşılabiliyor demişti. bi sor istersen canım eczaneye
aminn..rabbim senin ve arkadaşlarında sağlıkla kucaklarına nasıp etsin inşallahHayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün. Benimde bir kızım var şimdi birerkek var karnımda allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah
Doktorr onu da yaptı canum
doktor onu da yaptı canım renk değişmedi ama o esnada çok akıntım olmamıştı zaten. İçim rahatlamadı yani :/ insallah normaldir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?