- 25 Ocak 2015
- 64
- 38
- 18
hayır problem değil zaten doktorun da söylemiştir hayatım sonuçta öyle kalmıcak yani değil mi sürekli dönüp duruyorlar mesela ben 24 ten sonra her doktora gittiğimde alt üst oluyordu çünkü doktorum biraz uzak 1 saatlik mesafede her gidip döndüğümde ağrılarım da hareketlerini hissetmem de yer değiştiriyorduCanımm çok sağol inan rahatlıyorum sen anlattıkça,bebeğin başının aşağıda olması çokmu problembaskının harıcınde ,(ki bacağıma ve kuyruk sokumundan ağrıya sebep oluşuyor ..
İnş azalmaz selviks uzunluğu ...30a taşısam ondan sonra rahatlarım inş ..
Cnm sende evham yapma bnm gibi ,bir dahaki kontrolünde zaten bebeğin suyu ile ilgili bir problem varsa Dr söyler ki ,bnm o akıntı daima oluyor ama Dr hep suyunun iyi olduğunu söylüyor ,bol su içmeye çalış ..
20 haftalık bir kayıptı söylemiyim dedim ama sende çok meraklı çıktın kuzum yaaaa :)) evet o da bu sebebten oldu ama onda bicornis olduğum ilk başta anlaşılamadığı ben normal hamile gibi davrandım bir gün 2 saat yürüdüm öncesinde 2 saat alışveriş yaptım iki gün sonra suyum geldi yani benim hatamdı ya da teşhis konulamamasının sonucuyduBirde cnm senin msj larını okudumda ,25haftalık bi kaybın var ve bu servis le ilgili miydi ,sebep neydı ,üzülmezsen ,başın sağolsun bu arada cnm üstünden zamanda geçse o buyuk bir kayıp
kabızlık gaz durumları çok etkiliyor aynı durum bende de varya hatunlar benim göbek baya belli olmaya başlamıştıki bugün farkettimki göbeğim küçülmüş... enteresan bir durum... miyomum vardı 6 cm... şimdi 4 cm olmuş çok şükür... acaba miyom küçülmeye başladı diye göbeğim küçülmüş olabilirmi... eşim bile farketti yani
normal canım onlar bu yüzden doktorlar 10 dk da bir dolaşın diyorlarkizlar size bişey sormak istiyorum ben biraz uzun oturduğum zaman sağ tarafımda batma oluyor sizde de böyle bir ağrı varmı?
benim d e oluyor ben de tırsıyorum açıkçası ama suyu iyiydi bugüne kadarHerkese merhaba. Kızlar sizin akıntılarınız ne alemde ya benim arada böyle çok sıvı geliyor. Damla damla beyaz ama kokusuz. Yani sürekli çamaşır değiştiriyorum. Normal akıntı hep var ama bu aralar baya sulu geliyor. Normal midir. 2 gün önce gittim bebeğin suyu felan iyi demişti doktor. Ama korkuyorum
ben kullanıyorum decavit demir hapı ve magvitalkızlar ..magnezyum vitamin gibi hap kullanıyormusunuz...
ooooo onlara takılırsan canım benim ben en başından beri neler görmedim ki hamilelik loğusalık gibi hormonlar dengesiz hassas bi dönem bu yüzden herşeyi görebilrsinErkekler atağa geçmiş :)
Bugün rüyamda doğum yapıyordum
Ama sonra doktor diyor ki kanallar tıkanmış, almamız lazım.. Nasıl bişeyse bu artık.. Çok korkunçtu
Sagol canim, bunu deneyeyim insallah bir deHer sabah ufak bi adet suyla hap gibi yutabiliosan sarımsak yut tatlım gribe birbir etkili ve ne koku yapıo ne bişe
Valla bende bilmiyorum erkek annesi olmak nasıl bir duygu inşallah yaşayıp öğreneceğiz birlikte. Ayy çok heyecanlıyım ya bir An önce alsam kuzucuğumu kucağımaaminn..rabbim senin ve arkadaşlarında sağlıkla kucaklarına nasıp etsin inşallah
merhaba canım..benimde 3 yaşında kızım var...erkek annesi olmak nasıl bi duygu çoook merak ediyorum
Ben demir ve folik asit sadece ve 9 ay boyunca dedi. Vitamin kullanamıyorum alerjik var.hergün bir iki soda içiyorum.kızlar ..magnezyum vitamin gibi hap kullanıyormusunuz...
Hazırlıklar için bence de erken.ben de yaşadım ve oğlum bir sürü pembe tulum giydi:))))Kizlar bisey sorcm ve fikirlerinizi duyumlarinizi varsa tecrubelwrinizi paylasirsanz sevinrm.gecen bi arkdsm bebisimin cinsiyetini sordu.erkek dedidgmde babada 7 ay erkek dediler ama kizim oldu dedi.bana sasrtci geldi.enazndan ayrintili USG de kesin belli olmazmi.simdi tamda hazirlk yapmaya baslamisken bu durum acaba beklemelimiyim mi diye dsndm.siz ne dusunysnz bukonudaa.aklim karistii
benim aşkımzindan 3 yaşında canim 2012 nisan doğumlu suan ki hamileliğin de cinsiyeti öğrenmedik bakalım hayırlısı olsunaminn..rabbim senin ve arkadaşlarında sağlıkla kucaklarına nasıp etsin inşallah
merhaba canım..benimde 3 yaşında kızım var...erkek annesi olmak nasıl bi duygu çoook merak ediyorum
aa nezamn ogrendn gerçekleri:)) yani kesin dedikleri halde mi degistiHazırlıklar için bence de erken.ben de yaşadım ve oğlum bir sürü pembe tulum giydi:))))
Canım :)biraz meraklıyım galıba ,işin şakasıda sen söyletmesen nolucak ben zaten biliyorum ,neti taradım resmen ,yatmak lazım ...iki gündür yatmaya başladım ,oncesindede zaten yurumuyordum hiç ..hayırlısıyla sağlıklı doğar lar inşhayır problem değil zaten doktorun da söylemiştir hayatım sonuçta öyle kalmıcak yani değil mi sürekli dönüp duruyorlar mesela ben 24 ten sonra her doktora gittiğimde alt üst oluyordu çünkü doktorum biraz uzak 1 saatlik mesafede her gidip döndüğümde ağrılarım da hareketlerini hissetmem de yer değiştiriyordu
20 haftalık bir kayıptı söylemiyim dedim ama sende çok meraklı çıktın kuzum yaaaa :)) evet o da bu sebebten oldu ama onda bicornis olduğum ilk başta anlaşılamadığı ben normal hamile gibi davrandım bir gün 2 saat yürüdüm öncesinde 2 saat alışveriş yaptım iki gün sonra suyum geldi yani benim hatamdı ya da teşhis konulamamasının sonucuydu
kabızlık gaz durumları çok etkiliyor aynı durum bende de var
normal canım onlar bu yüzden doktorlar 10 dk da bir dolaşın diyorlar
benim d e oluyor ben de tırsıyorum açıkçası ama suyu iyiydi bugüne kadar
ben kullanıyorum decavit demir hapı ve magvital
ooooo onlara takılırsan canım benim ben en başından beri neler görmedim ki hamilelik loğusalık gibi hormonlar dengesiz hassas bi dönem bu yüzden herşeyi görebilrsin
Valla bende bilmiyorum erkek annesi olmak nasıl bir duygu inşallah yaşayıp öğreneceğiz birlikte. Ayy çok heyecanlıyım ya bir An önce alsam kuzucuğumu kucağıma. Benim kızım 02.03.2012 doğumlu adı AZE NAZ. Senin kızçe kaç doğumlu merak ettimde
Valla bende bilmiyorum erkek annesi olmak nasıl bir duygu inşallah yaşayıp öğreneceğiz birlikte. Ayy çok heyecanlıyım ya bir An önce alsam kuzucuğumu kucağıma. Benim kızım 02.03.2012 doğumlu adı AZE NAZ. Senin kızçe kaç doğumlu merak ettimde
Çok güzel ismi varmış kızçenin:) amin inşallah hayırlısıyla zamanın da kucağımıza almak nasıp olur...
13.02.2012 doğumlu kızım BUĞLEM SU adı..
oğluma da isim düşünmeye başladık bakalım..
Simdiden kendini bu kadar çok sıkma. Sen huzursuz olunca mutsuz olunca karnında ki bebis de etkilenecek bundan. sen içini ferah tutmaya çalış. Çok sinir bozucu bir durum evet ama rahat ol. Şimdiden konuş eşinle bu şimdi böyle ileride ne yapacak diye. o sana bisey söylediğinde sende onu boz. Annenin aldıklarını ben mi aldım diyor o zaman sende Aa anne yanlış hatirliyorsun bunları benim annem aldı de. Emin ol yapmayacak. Sınırlarını koru bebeğin büyüdüğünde gerekli disiplin eğitimleri için de bu geçerli. Senin Hayır dediğine evet derse yine sıkıntı yaşarsın. Ama en önemlisi senin rahat olman. Senin içinde kalıp senin canın sıkılacagina ona söyle onun canı sıkılsın.Emzirmemede hep laf edicgni bildigim icin ben utaniyorm hic kimsenin yaninda emziremem her gittigim yerde cekilirim odaya dedim yenersn ben yendim diye tutturdu dedm yeneemem ben kardeslermin yaninda bile soyunamyrm dedm yapim bu alistiriyorm simdiden yoksa soyle yap boyle yap bari aclik bahanesyle yalnz kalirim oglumla:/
Evet robot filmine bile ağladım biraz önce o kadar yanihamilelikte ne kadar hassas oluyoruz
Ah iste bende hep yakalandim sonra birikti.ben yapicam diyo ama onu bekleye bekleye iyice isler birikiyo,benimki biraz rahat :)cnm ayni seyi bnde yapmk istyrm dolabimin icini duzenlemeyi vs..ama herseferinde tam yebi baslamisken esime yakalanym izin vermiyoo.sonra ben yapcm diyoo.sende bol bol dinken gececektr.gercktn insan yapinca farketmiyo ama sonrasinda belagrisi dayanilmaz oluyoo.insan hamilelikte hemn yoruluyo;(
kızlar ..magnezyum vitamin gibi hap kullanıyormusunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?