2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

canım benim, benim ve tanıdığım arkadaşlarımın cinsiyeti çin takvimine göre çıkmadı :) yalan yanlış kandırmaca öyle şeyler boşuna vakit harcama :)

ben kullanıyorum cnm. magnezyum, kalsiyum, decavit, progestan, demir ilacı ne ararsan var bende :) magnezyum ve kalsiyum bel ağrılarım için...
Bi ara magnezyum kullanmıştım ama nasıl bişey di hatırlamıyorum kokusu falan varmı ? Eşim kokusundan icememistin demişti? bir de tadı nasıl ?

A101 i resmen talan ettik
Çok tatlilar ya sağlıkla kullansın bebisler :) bende yetisemedim annem nevresimlerden almış. Bir de tanıdık varmış ama alezi ve zibinlari ayırmayı unutmuş iki nevresim bir küvet bir yorgan alabildik :)

Kızlar ya ben bu bebeği hissetme konusuna iyice taktım. Bugün 19+2 yim ama net hissetmiyorum hala sanki karnımda kalp atışı varmış gibi oluyor. O kadar. Biraz kiloluyum 82 kadar:) acaba onun da etkisi var mı ki? Bi de günü bana yakın olan arkadaşlar göbeklerinin resmini atabilir mi lütfen?

Kilonun etkisi cok canim yag tabakasi hissetmeyi engellermis.ben 17. Haftadan beri hissediyorum

Anneler babalar hala isim önerisinde bulunsada % 99 artik ismimizi biz netlestirdik oglumuzun adi ÇINAR olacak :)

Bayanlar herkes bebişinin hareketlerini çok net hissedebiliyor mu ben sadece içimde kanat çırpıyor gibi az hissediyorum 19.haftam bitmek üzere

Bayanlar herkes bebişinin hareketlerini çok net hissedebiliyor mu ben sadece içimde kanat çırpıyor gibi az hissediyorum 19.haftam bitmek üzere
Aynı şeyI bi kaç msj Üstte ben de yazdım canım. Ben de çok az hissediyor gibiyim senden 2 güncük önderim sadece. Senin kilo kaç canım?

Ben 20. Haftama girdiğimde ancak yavaş yavaş hissetmeye başladım. Şuanda otururken yatarken yemek yerken hissediyorum . Sert tekmelerimiz henüz yok . Fakat hareketlerini ayırt edebiliyorum.kilom 53 şuanda bir buçuk kilo aldım. Endişelenmeyin doktorum 20. Haftadan sonra yavaş yavaş hissetmeye başlayacaksınız dedi. Dediğim gibi dışarıda dolaşırken sert hareketlerini bende algılayamıyorum hala. Ana yemek yerken otururken uzanırken hissediyorum. Bende 4 gün önceye kadar ayırt edemiyordum.o yüzden endişelenmeyin. Herkesin karın yapısı , bebeğin duruş şekli farklı. Ilk gebelikler daha geç hissediliyor. Birazcık daha zaman kızlar. Sizde hissedeceksiniz inşallah öpüyorum hepinizi.

yatmak derken istirahat şeklinde değil biliyorsun değilmi sadece tuvalete kalkacaksın bi de kendine küçük hedefler koy ben öyle yapıyorum önce 28i bekliyorum sonra 30 sonra 32 sonra 34 gibi yani 32 haftadan önce de alışveriş yapmamayı düşünüyorum kızımda da öyle yapmıştım hatta ben sezeryandayken pusetini annemler gidip almıştı
bu arada üçlü testi yaptırdın mı sonucu aldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…