2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım ben yatıyorum arada sağıma soluma donüyorum ,bazen ayağımın altına yastık koyuyorum ,bazen bacaklarımı bukuyorum ,sabitmi yatmalıki ..sadece tuvalet ve banyo
İçin kalkıyorum ,ya bende ole yapıcam 28i on gözle bekliyorum
Cnm ben 2lide 3lüde yaptırmadım ,gerek duymadım ..inan alışveriş aklımda bile değil :)bi doğsunda battaniyeye sarar yanıma yatırırım sonlara doğru eşim alır yada netten siparış verırım artık

[QUOTE="LuckyLover, post: 40458479, membk tatlilar ya sağlıkla kullansın bebisler :) bende yetisemedim annem nevresimlerden almış. Bir de tanıdık varmış ama alezi ve zibinlari ayırmayı unutmuş iki nevresim bir küvet bir yorgan alabildik :)[/QUOTE]

Hayırlı olsun seninkiler de canım.Ben yorgandan emin değilim ya eşim aldirdi ama bebekler için silikon iyi bi secim mi hic bilgim yok bu konuda.Arastirayim biraz gerekirse iade ederim diyerek aldim.

Arkadaşım hala var mı A1gezdik yaları? Ben perşembe bile bulamadım bir çok şeyi. Gülerek kullanın inş canım benim sağlıkla

Çok teşekkür ederim canim.Biz cuma aksami aldik ama bi 4-5 tane market gezdik bunlari toplayincaya kadar.Nevresimi de bulamadim hatta.Baska yerlere bakin bence hala bulunabilir.

Sevgili eylü anne adayı arkadaşlarım,
Ben 41 yaşındayım ve yaşım geçmeden Rabbim bir evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere.

Bir oğlum var ilk eşimden 17 yaşında, ikinci evliliğim oldu 1 sene oluyor ve ikinci baharı yaşıyorum çok mutluyum Rabbim tüm yuvalara ömür boyu mutluluklar versin.
Eşimin cocuğu yok ve çok istiyor evde bilgisayarda cep telefonunda hep bebek resimleri var.
Hiç bir sorunumuz yok doktora gittik Rabbim ne zaman yazarsa ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum, rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?
okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilginiz için, sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Bat 26 nisan pozitif sonucu Allahın izniyle paylaşırım.
Hepiniz Allaha emanet olun

okudum cnm

canim bu senin yiyene göre değişiyor 17 18 haftada hisseden var ama 20 21 haftalarda daha net hissediliyor üzülme sende yakın Zamanda hissedersin

Okudum canım

Ben okurum arkadaşım allah gönlüne göre versin. 39 yaşındayım tüp bebek aşılama ile olmadı ama kendiliğinden oldu. Herşey duayla bakar. Secde de sünnet namazlarında dua et.

Canım ben 1 tane okudum. Rabbim isteyen herkesin kucağına almayı nasip etsin inş.

İyi aksamlar kızlar bugün aklıma bir soru takıldı bebeğimize nasıl yatak almalıyız ???
Acaba pamuktan bir yatak mı yaptırmalı doğallık ve sağlık açısından ?:S Fikirlerinize çok ihtiyacım var

UOTE="melisim3507, post: 40461752, member: 672871"]Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucagına oğluşunu:) kaçıncı haftanda kesin söyledi doktorun?[/QUOTE]
Sağol canim dun öğrendik 17+3 de insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz

UOTE="melisim3507, post: 40461752, member: 672871"]Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucagına oğluşunu:) kaçıncı haftanda kesin söyledi doktorun?
Sağol canim dun öğrendik 17+3 de insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz[/QUOTE]
İnşallah canım bizde 24ünde gidecegiz doktorumuza net ögrenecegiz inşallah:)

Ben okudum sizin icin.allah kabul eder insallah

Okudum.Rabbim hayırlı bi evlat versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…