2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben de okudum canim rabbim insallah en kisa zamanda nasip etsin hayirlisini sagliklisini.

okudum.. allahım en kısa zmnda hayırlısıyla nasip etsin..

oğluşumunn cicilerigüle güle giydiririz inş

Eklentiler

• image.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 142
  • image.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 140
  • image.webp
    42 KB · Görüntüleme: 132
  • image.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 134
  • image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 124
  • image.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 121
Bende okudun canim

Herkes birsey söylüyor yorgan konusunda. Ben yün yorgan yaptırmayı düşündüm bu zaman da yün yorgan mi kaldı denildi. Silikona da bahane buluyorlar. Ee ne örtelim o zaman :) Özdilek te bir kaç set baktım ya elyaf ya silikon. Onlarda aynı zaten.

Allah kabuletsin okudum ben

Ben okudum canım; Rabbim hayırlısıyla tez zamanda kavuştursun inş

kızlar bugün Ankara'da mobilyacılar sitesi gidelim biraz moda girelim dedik eşimle bikaç mağaza baktıktan sonra bu modelde indirim é girmiş Vs derken aldık bunu erken mi yaptık bilmiyorum fikir olsun 3000 yataksiz hali inşallah cinsiyet değişmez 17 nisan da ayrıntılı ultrason var orda da kesinleşir kız olduğu

Yün sağlık açısından gayet uygun bakımı açısından bu zamanda çok kullanılmıyor olabilir ama ben yünü tek geçerim kendi yastık yorganlarım da hep yün bebeğim için de annem yün yastık yorgan yaptırıyor

Bu yaşıma kadar yün yorgansiz yatmadim :) ama bakımı gerçekten çok zor. yikatip cirptirmam ve tekrar diktirmem lazım ama şuan kaldığımız civarda daha yapan bulamadım. bir kaç hali yikama reklamında yün yorgan yikandigini da gördüm ama guvenemedim. Baya sıkıntılı bir iş oldu bana

Okudum canim ben de

Ya ben burda pamuk yatak bulamadim hep sunger tarzi, doguma annem gelecek o da yun ince bi yatak ve yorgan kopurtmus sungerden iyidir... Pamuk da iyi tabii yaz icin ozellikle.

Evet bakımı çok zor maalesef benim yünlerimin henüz yıkanma zamanı gelmedi ama geçen yaz havalandırdım kaldırdım,yıkama zamanı gelince ne yaparım bilmiyorum toplayıp memlekete götürürüm sanırım  

Canim bu donemde kaldi mi dedikleri seyleri hic takma.... Ben cogu seyi dogal yoldan yapicam ve kimseye de sormayi dusunmuyorum cunku biliyosun her kafadan bir ses cikiyor. Yun yorgan kalmamis olmasi yunun sagliksiz oldugunu gostermiyo. Ben burda pamuk bezler var mesela hazir bez yerine ayni hazir bez gibi, oyle musambali falan degil, onlardan alip kullanmayi dusunuyorum, cunku usenme huyum yoktur, saglikliysa hele br de dusundugum sey. Ama arkadaslarima soylese, simdi hazir bez var deli misin fln diyecekler. Sen hangisini uygun goruyosan oyle yap, bebegin icin en iyisi srnin icin en uygun olan neyse canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…