2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gecen sene sadece havalandirdim ama bu sene yikatmak lazım. En son bende memlekete göndereceğim geçen gün annemle bu konuşuyorduk başka çare yok sanırım şimdilik

En sagliklisi yün tabi ki bu zamanlar da akıl veren çok olur ya zaten herkes bişey söyler. Ben çok takılmam da bazen çok kafamı kurcalayan şeyler oluyor. Giyilebilen beyler var bende bir kaç dergi de gördüm çok güzeller aslında hemde hazır bezlerden daha ekonomik oluyor ama ben tuvalet eğitimi esnasında kullanmayı düşündüm.

Canım bende okudum.Allah hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

Bnde okudum rabbim hayırlısı ile nasib etsin

Ben de okudum Rabbim muradınıza erdirir inşallah..

kızlar yün yorgan konusunda ben negatifim.. sağlık açısından doğal yünden iyisi yok tabi ama bnm tüm yün yorganlarım çok ağır.. bikaç kez kullanmayı denedim, altında ağırlıktan boğulucak gbi oldum.. eşim de bn de rahat edemedik.. oğluşumuz da bize çekerse o da sevmicek yün yorganı.. biz kaz tüyü yorgan kullanıyoruz.. hafif ama yazın serin kışın sıcak tutuyor oğluma da kaz tüylü yorgan alıcam.. fikir olsun diye yazayım dedim..
iyi geceler..

ben de okudum. Allah hayırlı evlat nasib etsin

Bayanlar hamile yastığnı Çevresinde veya kullanan var mı internette gördüm ben yan yatanıyorum bu yastık işe yarar mı rahat mıdır acaba ???

Eklentiler

• image.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 86
arkadaşlar iyi geceler ben uzun süredir uzaktan takip ediyorum bir türlü yazabilmek kısmet olmadı.yıkanabilir bebek bezleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz ben almayı istiyorum ama marka konusunda kararsızım daha önce oğlumda hazır bez kullandığım için bu konuda tecrübesizim. buradaki arkadaşlardan daha önce kullanan varsa tecrübelerini paylaşmasını çok isterim tekrar iyi geceler

Herkese gunaydin kızlar, bahar geldi icim kıpır kıpır... Oglusum da kıpır kıpır tabii ...

Ingilizceniz varsa youtube da cloth diaper basligi altinda harika videolar var.... Hem anlatiyor hem tecrubelerini paylasiyor insanlar, turkiye icin marka bilmiyorum ama en mantiklisi en basinda farkli seyler alip dneeyip karar vermek gibi ben de yikanabilir bez kullanicam ve cok kararliyim :)

Herkese günaydın arkadaşlar, sağlıklı haftalar diliyorum herkese:)

Bende okudum, hayırlı haberlerinizi duyarız inşallah.

Sağol canim dun öğrendik 17+3 de insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
İnşallah canım bizde 24ünde gidecegiz doktorumuza net ögrenecegiz inşallah:)[/QUOTE]
allah sağlık sıhat versin bebişlerimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Ben sanki yastık kaz tüyü olmalı elyaf terletiyor gibi bisey okumuştum bi yerde ama emin değilim.Kızlara bi soralım bence deneyimli anneler imdadımıza yetişir

Ben oğlumda yün yorgan kullandım ama ilk zamanlar
ev çok sıcak olduğu için ilk bir iki sene sadece
battaniye yetti.kreşte silikon yatak kullanıyor yine sınıf çok sıcak olduğu için
şuanda da yüne alerjisi çıktı zaten.
evdeki bütün yünlü şeyleri kaldırmak zorunda kaldık.halılar,yataklar vs..
aileniz alerjik yapılıysa açık tenli çocuklarda alerji çıkabiliyor dikkat edin.

Isteyen herkese nasip olsun.....yaz beni

merhba arkdslar 20 haftasında ayrıntılı ultrason yaptıran arkdslar olmustr...hangı amaçla yaplıyo ck net anlamadm eger çocukta bı sıkıntı gorulurse ayrıntılı ultrasan yapılması gerekır dıye bılyıorum , sıkıntı halındede mudahıle edılebılyıomu faydası ne yaptıran arkdslar bılgı verırse ck sevınırım

kızlar günaydın bir haftadır iş yoğunluğundan son 3-4 gündürde ağrı ve moral bozukluğundan yazamadım perşembe geceyi hastanede geçirdim ama çok şükür ikimizde iyiyiz bebeğimle çok şiddetti kasık ağrılarım oldu geçmeyen kanamam olmadı ama yinede tedirgin oldum gittim nolur nolmaz die çok şükür sıkıntı yok rapor aldım 2 gün dinlendim cuma günüde rutin kontrolüm var inş sağlıklıdır ve cinsiyetini öğrenebiliriz. sağlıklı mutlu haftalar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…