Günaydın canım. Ben de inş çarşamba ayrıntılıya gireceğim inş. Rabbim kötü sonuçlarla karşılaştırmasın hiç.birimizi inş.günaydın arkadaşlar, iyi haftalar herkese ve bebeklerimize..... bu perşembe ayrıntılı ultrasona giricem ve çok heyecanlıyım., rabbim sağlık versin inş. iyi haberler duyalım
amin canım, doktor bana sıkı sıkı tembih etti yarım saat öncesinden karnını iyice doyur bol şerbetli bi de tatlı ye diye.Günaydın canım. Ben de inş çarşamba ayrıntılıya gireceğim inş. Rabbim kötü sonuçlarla karşılaştırmasın hiç.birimizi inş.
Sevgili eylü anne adayı arkadaşlarım,
Ben 41 yaşındayım ve yaşım geçmeden Rabbim bir evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere.
Bir oğlum var ilk eşimden 17 yaşında, ikinci evliliğim oldu 1 sene oluyor ve ikinci baharı yaşıyorum çok mutluyum Rabbim tüm yuvalara ömür boyu mutluluklar versin.
Eşimin cocuğu yok ve çok istiyor evde bilgisayarda cep telefonunda hep bebek resimleri var.
Hiç bir sorunumuz yok doktora gittik Rabbim ne zaman yazarsa ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum, rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?
okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilginiz için, sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Bat 26 nisan pozitif sonucu Allahın izniyle paylaşırım.
Hepiniz Allaha emanet olun
Canım sıkıntılı durumlarda ayrıntılıyla bakılıyor. Geçen hafta benimkine bakıldı mesela. Daha zamanı gelmemesine rağmen. 21. haftada tekrar giricem ama bu biraz zevkine olacak. Bebeğin yüzü bile belli oluyor. Hatta bazı hastanelerde CD'ye yazıyorlar hatıra olarak saklıyorsun. Kimisi hiç girmiyor ayrıntılıya. Bir de radyoloji uzmanı tercih etmek gerekiyormuş.merhba arkdslar 20 haftasında ayrıntılı ultrason yaptıran arkdslar olmustr...hangı amaçla yaplıyo ck net anlamadm eger çocukta bı sıkıntı gorulurse ayrıntılı ultrasan yapılması gerekır dıye bılyıorum , sıkıntı halındede mudahıle edılebılyıomu faydası ne yaptıran arkdslar bılgı verırse ck sevınırım
Çokkkkk tatlılar güle güle giydir bebisine inşallahoğluşumunn cicilerigüle güle giydiririz inş
Bayanlar hamile yastığnı Çevresinde veya kullanan var mı internette gördüm ben yan yatanıyorum bu yastık işe yarar mı rahat mıdır acaba ???
okudum canım, rabbim hayırlısını nasip etsin inş.Sevgili eylü anne adayı arkadaşlarım,
Ben 41 yaşındayım ve yaşım geçmeden Rabbim bir evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere.
Bir oğlum var ilk eşimden 17 yaşında, ikinci evliliğim oldu 1 sene oluyor ve ikinci baharı yaşıyorum çok mutluyum Rabbim tüm yuvalara ömür boyu mutluluklar versin.
Eşimin cocuğu yok ve çok istiyor evde bilgisayarda cep telefonunda hep bebek resimleri var.
Hiç bir sorunumuz yok doktora gittik Rabbim ne zaman yazarsa ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum, rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilginiz için, sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Annem de yün yaptıralım daha sağl8klı dedi ama yazın kullanılmaz herhalde yün.Yaz için ne düşünüyorsunuz ?Yün sağlık açısından gayet uygun bakımı açısından bu zamanda çok kullanılmıyor olabilir ama ben yünü tek geçerim kendi yastık yorganlarım da hep yün bebeğim için de annem yün yastık yorgan yaptırıyor
merhba arkdslar 20 haftasında ayrıntılı ultrason yaptıran arkdslar olmustr...hangı amaçla yaplıyo ck net anlamadm eger çocukta bı sıkıntı gorulurse ayrıntılı ultrasan yapılması gerekır dıye bılyıorum , sıkıntı halındede mudahıle edılebılyıomu faydası ne yaptıran arkdslar bılgı verırse ck sevınırım
rabbim kabul etsin okudum..41 kişiden 41 hurmaya 41 meryem suresi okutup yiyebilirsinSevgili eylü anne adayı arkadaşlarım,
Canım olumlu düşünelim. Umarım bebeğin hiç etkilenmez bu durumdan. İçini ferah tutmalısın.kızlar bende amniyotik bant görüldü ...çok araştırmak istemedim..ama sadece başlıkları görmek bile beni telaşlandırdı..düşünmemeye çalışıyorum ama oğlumun kolu bacağı buna takılabilirmiş...perinatolaga gidiyorum başından beri..doktorum takip altında olacan dedi..nolur dua edin..şimdilik bebeğime uzak zarasız durumda...
Ben de radyoloji uzmanından aldım canım. 80 ₺ ye yapılacak benimki.Canım sıkıntılı durumlarda ayrıntılıyla bakılıyor. Geçen hafta benimkine bakıldı mesela. Daha zamanı gelmemesine rağmen. 21. haftada tekrar giricem ama bu biraz zevkine olacak. Bebeğin yüzü bile belli oluyor. Hatta bazı hastanelerde CD'ye yazıyorlar hatıra olarak saklıyorsun. Kimisi hiç girmiyor ayrıntılıya. Bir de radyoloji uzmanı tercih etmek gerekiyormuş.
Bugun coook heycanliyim
Cinsiyetiniz kesinlesecek ins
Saat4 te randevum var
Dua edinde acsin gostersin benim bebis:)
forma biraz baktım..açılan konularda olumsuz pek bişey görmedim.ama açıklamalar verilen örnekler korkunç...Canım olumlu düşünelim. Umarım bebeğin hiç etkilenmez bu durumdan. İçini ferah tutmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?