2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın arkadaşlar, iyi haftalar herkese ve bebeklerimize..... bu perşembe ayrıntılı ultrasona giricem ve çok heyecanlıyım., rabbim sağlık versin inş. iyi haberler duyalım
Günaydın canım. Ben de inş çarşamba ayrıntılıya gireceğim inş. Rabbim kötü sonuçlarla karşılaştırmasın hiç.birimizi inş.

Günaydın canım. Ben de inş çarşamba ayrıntılıya gireceğim inş. Rabbim kötü sonuçlarla karşılaştırmasın hiç.birimizi inş.
amin canım, doktor bana sıkı sıkı tembih etti yarım saat öncesinden karnını iyice doyur bol şerbetli bi de tatlı ye diye.

okudum canım inşallah en kisa zamanda sağlıkla hamile haberini alırsın

Canım sıkıntılı durumlarda ayrıntılıyla bakılıyor. Geçen hafta benimkine bakıldı mesela. Daha zamanı gelmemesine rağmen. 21. haftada tekrar giricem ama bu biraz zevkine olacak. Bebeğin yüzü bile belli oluyor. Hatta bazı hastanelerde CD'ye yazıyorlar hatıra olarak saklıyorsun. Kimisi hiç girmiyor ayrıntılıya. Bir de radyoloji uzmanı tercih etmek gerekiyormuş.

Bayanlar hamile yastığnı Çevresinde veya kullanan var mı internette gördüm ben yan yatanıyorum bu yastık işe yarar mı rahat mıdır acaba ???

Benim sırt agrim olunca benzer bir şey aldık canım ama yatakta çok yer kaplıyor. eşime yer kalmıyor bildiğin. suan cok kullanmiyorum oyüzden ama belki son aylar kullanırim

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı için aramadiniz dedim hemşire bahçeye sigara içmeye çıkmış biz aramıyoruz zaten isteyen yaptırıyor zorunlu degil dedi.
20.haftadan im dedim aşıyı yaptı sonrà sisteme baktı sen 19 haftaliksin dedi bir şey olmaz dedi artık aşıyı vurmuştu.
19+3 yani 20. Haftadayim ama doktorlar bunu 19. Hafta olarak görüyorlar heralde

okudum canım, rabbim hayırlısını nasip etsin inş.

Annem de yün yaptıralım daha sağl8klı dedi ama yazın kullanılmaz herhalde yün.Yaz için ne düşünüyorsunuz ?

Yok canim ayrintili ultrason cocukta bi sikinti gorulurse (sirf bu yuzden) yapilan bisey degildir.
Yani eger ayrintili ultrason dedigin sey benim de bahsettigim ayni sey ise, degil tabiki, 3 büyük ve ayrintili bakilan ultrason var hamilelikte (en azindan yurt disinda böyle turkiyede nasil bilmiyorum) :
-1incisi 3 aylikken (12 haftada)
- 2incisi 5 aylikken (hem cinsiyette o zmn açiklaniyo hemde 3D ultrason yapilabiliyo bebegin herseyini guzelce kontrol ediyolar kalbini tum organlarini bastan asagi herseyini)
- ve de son olarak 3.ultrason 7 aylikken*

Öteki zmnlar da 2 aylikken, 6 aylikken, ve 8 aylikken anne kontrol ediliyor kilosu tansiyonu sagligiyla alakali hersey ve kucuk ultrason yapilip bebis 'e de bakilir kalbi dinlenir ..

Bu sekilde:)

Reactions: zbs
rabbim kabul etsin okudum..41 kişiden 41 hurmaya 41 meryem suresi okutup yiyebilirsin

kızlar bende amniyotik bant görüldü ...çok araştırmak istemedim..ama sadece başlıkları görmek bile beni telaşlandırdı..düşünmemeye çalışıyorum ama oğlumun kolu bacağı buna takılabilirmiş...perinatolaga gidiyorum başından beri..doktorum takip altında olacan dedi..nolur dua edin..şimdilik bebeğime uzak zarasız durumda...

Canım olumlu düşünelim. Umarım bebeğin hiç etkilenmez bu durumdan. İçini ferah tutmalısın.

Ben de radyoloji uzmanından aldım canım. 80 ₺ ye yapılacak benimki.

Bugun coook heycanliyim
Cinsiyetiniz kesinlesecek ins
Saat4 te randevum var
Dua edinde acsin gostersin benim bebis:)

Life city post, kesinlesecek demissin ?
peki ne demisler di kiza mi erkege mi benziyomus ?
Bnimkide bacaklarini önüne koyuyo sürekli, arkadaslarim soguk tatli bi içecek veya tatli seyler yersem daha cok kipirdar gosterir demisti sence dogru mu ???
Veya kizlar sizin var mi bildiginiz yapabilecegimiz bisyler??

Canım olumlu düşünelim. Umarım bebeğin hiç etkilenmez bu durumdan. İçini ferah tutmalısın.
forma biraz baktım..açılan konularda olumsuz pek bişey görmedim.ama açıklamalar verilen örnekler korkunç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…