2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Aynen cnm bende aynı senin gibi düşünüorum izin bitince sgkdan alıosun paranı

forma biraz baktım..açılan konularda olumsuz pek bişey görmedim.ama açıklamalar verilen örnekler korkunç...
Doğum bu her şey normal gidip son anda da bir sıkıntı çıkabilir. Olumsuz düşündükçe sanki üzerime çekiyormuşum gibi geliyor. Bekleyip dua etmekten başka yapacak bir şey yok canım.

Ben de radyoloji uzmanından aldım canım. 80 ₺ ye yapılacak benimki.
Benimki 150 liraymış. Çok heyecanlıyım. Organlar konusunda içim rahat gibi geçen hafta ayrıntılıda bakıldığı için. Ama bebek kime benziyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bir de artık dışarıdan da hissedebiliyorum. Dün baya oynadı benimle. Elimi götürdüğüm yere gidiyor. Mükemmel bir duygu. Allah isteyen herkese yaşatsın.

Slm kızlar, cinsiyeti kesin olmayan arkadaşlar sanırım 20.hafta tam neylesin durum bana da kız dedi drum ama kesin demedi. Bekleyip kesin olunca alışverişe başlayacaktım ama dayanamadım haftasonu memlekete gidince annemle alışverişe daldım. Cinsiyet değişmez değil mi yaa organ göremediği için kız gibi dedi dr ama bu arada kızımın beşiğinin fotosunu ekliyorum özellikle deneyimli anneler yorumlarınızı bekliyorum. Ilk 6 aylığına bunu aldim aslında

Eklentiler

• IMG-20150412-WA0027.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 111
Tabi 15 20 dakika önce tatlı bir şeyler yersen hareketleniyor.

benimkide direndi göstermemek için doktoru bayağ uğraştırdı sonra ne yaptıysa açtı gösterdi :) ondan sonra da döndü arkasını yattı minik kuzum herkes kızın olacak diyodu eşimde kız çocuklarını çok sever oda çok inanıyodu bizdeki hayal kırıklığını mı hisstti ne dönüp poz vermedi fotolarda da bişiy belli değil :)

ben 15. haftadayken doktorun yanına girmeden çikolata yemiştim.hareket etsin de cinsiyetini göstersin diye.benim ki o çikolatadan öyle mutlu oldu ki pervane gibi fırfır dönüyordu :) dr 3 lü test için ense kalınlığını bile ölçemedi.15 dakika bekleyip sonra baktı da yavaşlamıştı . sana tavsiyem meyvesuyu iç.çikolata benimkini çok azdırdı :)

canım beşik çok tatlı güle güle kullanın (ne kadara aldınız beşiği) cinsiyette değişmez heralde hangi hafta da söylemişti doktor?

İlk defa duydum bir bilgim yok ama Rabbim yardımcın olsun.Bebeğini her türlü tehlikeden korusun canım

bende ilk 6 ay böyle bir şey alacağım. Sen ne kadara aldın canım benim baktığım yerler hep 450 TL civarı . Eskidji var orada bir arkadaş 300 TL ye almış bende oraya bakacağım ama bir türlü kısmet olmadı.

Rabbim yardımcınız olsun.İçini iyi tutmaya çalış.İnşallah
bir sıkıntı olmadan doğum yaparsın.

Tabi 15 20 dakika önce tatlı bir şeyler yersen hareketleniyor.

Tamam o halde gitmeden bi pastaneden tatli bisey alip yiyeyim ins ise yarar :)

Peki canim bu sefer tam gorecekken donduyse belli olmadi oyle mi ?? bi daki seferki randevun ne zmn ? kaçinci haftada olucak?

Evet bi meyve suyu vede kucuk bir tatli ya hayir demem zaten hep bayilmistirim tatliraaa ama belki senin dedigin gibi cok kipirdarsa bu sefer hic belli etmezse bide
peki 15 dkk sonra bakinca cinsiyetini gordu mu cnm ?

mrb kizlar bugün dr gittim moralim çok bozuk 2 li tarama testim normal çıkmıştı 3 lu tarama testim riskli değerler yüksek çıktı dr aminosentez yapmayı önerdi uffff morelim bozuk

[QUOTE="ECEONUR, post: 40469912, member: MEK SENİN YÜZÜNDEN BİZ BİŞE BULAMADIK [/QUOTE]
Olabilir canım ülkedeki stokları boşaltmışız sanırım
Evde minnacık nereye koyacaksam o kadar eşyayı

canım beşik çok tatlı güle güle kullanın (ne kadara aldınız beşiği) cinsiyette değişmez heralde hangi hafta da söylemişti doktor?
Canım 15.haftada söyledi dr. Kesin değil dedi ama yine de ben kız diye inandirdim kendimi.basta hislerim erkek yonundeydi gerçi ama insan kız duyunca bir mutlu oluyor hayal falan kurup beşik civil de kampanyasiz 439 falanda ben başka yerden 350 ye aldım

350 ye aldım canım ama genelde 450 civarı her yerde.arastirip bulmak lazım benim annem bulmuş sağolsun. Biraz gezin 450 den uygun bulursunuz bence. Çok tatlı şık duruyor cibinlikli falan ya.hem ben daha da süslerim bunu ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…