2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Cnm durumunu bilemem ama bana bebek odası için çok pahalı geldi bu fiyat kaldı ki bunu en fazla 3 4 sene kullanırsın sonra çocuğun zevkleri değişicek yeni oda almak zorunda kalıcaksın güle güle kullan tabi şevkini kırmak için sölemedim sadece bana çok yüksek geldi

mrb kizlar bugün dr gittim moralim çok bozuk 2 li tarama testim normal çıkmıştı 3 lu tarama testim riskli değerler yüksek çıktı dr aminosentez yapmayı önerdi uffff morelim bozuk
Canım hemen üzülme genelde ikili temiz çıkınca üçlü yaptirmiyorlar bile. Amniyosentez yaptırmaya karar verdin mi peki? Kesin çıkar orada tabi ama olumlu düşün. Çok bariz olsa neden ikili de çıkmasın birşey. Ama tabi dr daha iyi biliyor haliyle istersen başka bir Dr. Da üçlü testini yenile önce. Hafta tutuyorsa

Arkadaşım mobilyalarını almadı direk model seçip yaptırmaya verdi o da 2000 tutuyormuş. Hazır olunca 5 bini gözden çıkartıyor insan her şey çok pahalı.bence senin ortalama olmuş fiyati gayet

mrb kizlar bugün dr gittim moralim çok bozuk 2 li tarama testim normal çıkmıştı 3 lu tarama testim riskli değerler yüksek çıktı dr aminosentez yapmayı önerdi uffff morelim bozuk
Cnm üzülme çoğu kişide amniyosentez normal çıkıyor moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun dualarım seninle..

okudum Allah gönlünüze göre versin.

geçmiş olsun.inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
aynı şekilde bende 3 lü tarama yaptırmadım ve
benimde tanıdıklarımda aminosentez de sıkıntı çıkmadı.

bilmiyorum canim 2 li normal çıktı amniosentez düşünmüyorum ama böyle beklemek çok zor

arkadaşım amino sentez yaptırmak istemezsen yurt dışına kan örneğin gidiyor %90 ın üstünde sağlıklı olup olmadığı ile ilgili cevap geliyor. Doktorun sana söylemiştir böyle bir alternatifi. biraz maliyetli 2000 gibi bir rakam çıkıyor . kafan karışıksa bunu da sor doktoruna. Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

geçmiş olsun.inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
aynı şekilde bende 3 lü tarama yaptırmadım ve
benimde tanıdıklarımda aminosentez de sıkıntı çıkmadı.
canim ben amniosentez yaptırmayı düşünmüyorum. ama duanizda ihtiyacım var

ins canim sağlıkla kucağıma alırım lütfen benim için dua edin

Doğum bu her şey normal gidip son anda da bir sıkıntı çıkabilir. Olumsuz düşündükçe sanki üzerime çekiyormuşum gibi geliyor. Bekleyip dua etmekten başka yapacak bir şey yok canım.
evet haklısın dua etmekten başka yapacak bişey yok

canim ben amniosentez yaptırmayı düşünmüyorum. ama duanizda ihtiyacım var
Allah yardımcınız olsun arkadaşım.
Ama 3 lü 4 lü testi yaptırmayıp direk ayrıntılıya çağıran doktorlar var.
içini ferah tut.inşallah bir sıkıntınız yoktur.

İlk defa duydum bir bilgim yok ama Rabbim yardımcın olsun.Bebeğini her türlü tehlikeden korusun canım
amin inş cümlemizinkini
Rabbim yardımcınız olsun.İçini iyi tutmaya çalış.İnşallah
bir sıkıntı olmadan doğum yaparsın.
inş...kaygılanmamak elde değil...dağıtmaya çalışıyorum kafamı..sürekli yawrummm oraya yaklaşma , takılma orası cıss diyorum : (

ama yaptırsan iyi olurdu sanki testi neden yaptırmıyorsun?? aklında kalacağına için rahatlardı.. bu arada bol bol inşirah suresi oku bende senin için 7 kez okudum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…