Eki Görüntüle 1490974 Eki Görüntüle 1490975 Eki Görüntüle 1490976 Eki Görüntüle 1490977 kızlar bugün Ankara'da mobilyacılar sitesi gidelim biraz moda girelim dedik eşimle bikaç mağaza baktıktan sonra bu modelde indirim é girmiş Vs derken aldık bunu erken mi yaptık bilmiyorum fikir olsun 3000 yataksiz hali inşallah cinsiyet değişmez 17 nisan da ayrıntılı ultrason var orda da kesinleşir kız olduğu
Tamam o halde gitmeden bi pastaneden tatli bisey alip yiyeyim ins ise yarar :)
gördü canım,o zaman %70 erkek dedi. 17. haftada da kesin erkek dedi doktorumuz ama ben daha hiçbirşey yemiyorum.çok yaramaz sanırım benim erkeğim :)
Peki canim bu sefer tam gorecekken donduyse belli olmadi oyle mi ?? bi daki seferki randevun ne zmn ? kaçinci haftada olucak?
Evet bi meyve suyu vede kucuk bir tatli ya hayir demem zaten hep bayilmistirim tatliraaaama belki senin dedigin gibi cok kipirdarsa bu sefer hic belli etmezse bide
peki 15 dkk sonra bakinca cinsiyetini gordu mu cnm ?
Canım hemen üzülme genelde ikili temiz çıkınca üçlü yaptirmiyorlar bile. Amniyosentez yaptırmaya karar verdin mi peki? Kesin çıkar orada tabi ama olumlu düşün. Çok bariz olsa neden ikili de çıkmasın birşey. Ama tabi dr daha iyi biliyor haliyle istersen başka bir Dr. Da üçlü testini yenile önce. Hafta tutuyorsamrb kizlar bugün dr gittim moralim çok bozuk 2 li tarama testim normal çıkmıştı 3 lu tarama testim riskli değerler yüksek çıktı dr aminosentez yapmayı önerdi uffff morelim bozuk
Tşk ederim canım. Konya'da mısın sen de?
Arkadaşım mobilyalarını almadı direk model seçip yaptırmaya verdi o da 2000 tutuyormuş. Hazır olunca 5 bini gözden çıkartıyor insan her şey çok pahalı.bence senin ortalama olmuş fiyati gayetCnm durumunu bilemem ama bana bebek odası için çok pahalı geldi bu fiyat kaldı ki bunu en fazla 3 4 sene kullanırsın sonra çocuğun zevkleri değişicek yeni oda almak zorunda kalıcaksın güle güle kullan tabi şevkini kırmak için sölemedim sadece bana çok yüksek geldi
Cnm üzülme çoğu kişide amniyosentez normal çıkıyor moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun dualarım seninle..mrb kizlar bugün dr gittim moralim çok bozuk 2 li tarama testim normal çıkmıştı 3 lu tarama testim riskli değerler yüksek çıktı dr aminosentez yapmayı önerdi uffff morelim bozuk
okudum Allah gönlünüze göre versin.Sevgili eylü anne adayı arkadaşlarım,
Ben 41 yaşındayım ve yaşım geçmeden Rabbim bir evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere.
Bir oğlum var ilk eşimden 17 yaşında, ikinci evliliğim oldu 1 sene oluyor ve ikinci baharı yaşıyorum çok mutluyum Rabbim tüm yuvalara ömür boyu mutluluklar versin.
Eşimin cocuğu yok ve çok istiyor evde bilgisayarda cep telefonunda hep bebek resimleri var.
Hiç bir sorunumuz yok doktora gittik Rabbim ne zaman yazarsa ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum, rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?
okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilginiz için, sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Bat 26 nisan pozitif sonucu Allahın izniyle paylaşırım.
Hepiniz Allaha emanet olun
geçmiş olsun.inşallah bir sıkıntı çıkmaz.mrb kizlar bugün dr gittim moralim çok bozuk 2 li tarama testim normal çıkmıştı 3 lu tarama testim riskli değerler yüksek çıktı dr aminosentez yapmayı önerdi uffff morelim bozuk
bilmiyorum canim 2 li normal çıktı amniosentez düşünmüyorum ama böyle beklemek çok zorCanım hemen üzülme genelde ikili temiz çıkınca üçlü yaptirmiyorlar bile. Amniyosentez yaptırmaya karar verdin mi peki? Kesin çıkar orada tabi ama olumlu düşün. Çok bariz olsa neden ikili de çıkmasın birşey. Ama tabi dr daha iyi biliyor haliyle istersen başka bir Dr. Da üçlü testini yenile önce. Hafta tutuyorsa
tsk ederim canm dualarıniza çok ihtiyacım var suan yapacak pek bişey yok zatenCnm üzülme çoğu kişide amniyosentez normal çıkıyor moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun dualarım seninle..
canim ben amniosentez yaptırmayı düşünmüyorum. ama duanizda ihtiyacım vargeçmiş olsun.inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
aynı şekilde bende 3 lü tarama yaptırmadım ve
benimde tanıdıklarımda aminosentez de sıkıntı çıkmadı.
mutlaka haber ver cnm.. ama yaptırsan iyi olurdu sanki testi neden yaptırmıyorsun??tsk ederim canm dualarıniza çok ihtiyacım var suan yapacak pek bişey yok zaten
ins canim sağlıkla kucağıma alırım lütfen benim için dua edinarkadaşım amino sentez yaptırmak istemezsen yurt dışına kan örneğin gidiyor %90 ın üstünde sağlıklı olup olmadığı ile ilgili cevap geliyor. Doktorun sana söylemiştir böyle bir alternatifi. biraz maliyetli 2000 gibi bir rakam çıkıyor . kafan karışıksa bunu da sor doktoruna. Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
evet haklısın dua etmekten başka yapacak bişey yokDoğum bu her şey normal gidip son anda da bir sıkıntı çıkabilir. Olumsuz düşündükçe sanki üzerime çekiyormuşum gibi geliyor. Bekleyip dua etmekten başka yapacak bir şey yok canım.
canim aminosentez düşünmüyorum kafam çok karışık 2 lim normal çıkmıştı oysamutlaka haber ver cnm.. ne zaman yapılacak amniyosentez..?
Allah yardımcınız olsun arkadaşım.canim ben amniosentez yaptırmayı düşünmüyorum. ama duanizda ihtiyacım var
amin inş cümlemizinkiniİlk defa duydum bir bilgim yok ama Rabbim yardımcın olsun.Bebeğini her türlü tehlikeden korusun canım
inş...kaygılanmamak elde değil...dağıtmaya çalışıyorum kafamı..sürekli yawrummm oraya yaklaşma , takılma orası cıss diyorum : (Rabbim yardımcınız olsun.İçini iyi tutmaya çalış.İnşallah
bir sıkıntı olmadan doğum yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?