2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
amin inş cümlemizinkini

inş...kaygılanmamak elde değil...dağıtmaya çalışıyorum kafamı..sürekli yawrummm oraya yaklaşma , takılma orası cıss diyorum : (
misamberim hayırdır ne oldu cnm konuyu kaçırmışım??

canim olumsuz olursa gebelik sonlandırılması oluyr ama ben bunu istemiyrum
anladım cnm haklısın sende kendince.. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin, şifa versin.. ama lütfen moralini yüksek tut ne düşünürsen onu çekersin..

Merhaba güzel anneler ben bugün sağlık ocağına aşı için gittim kalp atışını da dinletti hemşiremiz. güzel kızımı özledim günler su gibi akıp gecsede kavuşsak
ya kaç haftadır gitmiyorum bende doktora 23 ünde ayrıntılı ultrasonum var ve bende kızımı özledim. Hareketleriyle tepki veriyor yavrum bana üzülme anne diye çoooooooooook özledim kızımı ya

misamberim hayırdır ne oldu cnm konuyu kaçırmışım??
katti ya geçen haftaki kontrolümde kesede amniyotik bant görüldü..bu bant Allah korusun bebeğin koluna bacağına vs. takılabilirmiş..şuanda bi tehlike görmedi doktor.uzak dedi bebeğe .ama yaklaşabilirde sonuçta iyice hareketlenmeye başladığında netten görüntülere falan baktım çok kötü..ama bizim sitede bu durumu yaşayan bayanlar sağlıkla almışlar kucaklarına..o birazda olsun içimi ferahlatıyor..inş bende onlardan olurum

Merhaba güzel anneler ben bugün sağlık ocağına aşı için gittim kalp atışını da dinletti hemşiremiz. güzel kızımı özledim günler su gibi akıp gecsede kavuşsak
aynen öyle cnm bir an önce sağlıkla kavuşsak keşke..

tsk ederim canm dualarıniza çok ihtiyacım var suan yapacak pek bişey yok zaten
Canım benim , benimde dualarım seninle, 2'li testte bir şey çıkmadığı için bende 3'lü ve 4'lü yaptırmadım. Zaten bu testler genel veri testleri. Testlerde risk düzeyi yüksek çıkıp doğumdan sonra bebeğinde hiç sıkıntı çıkmayan aileler o kadar çok ki. Canını sıkma , bebeğini de üzme. Ayrıntılıyı bekle bir de

bende ilk defa duydum bunu cnm.. mümkün mertebe düşünmemeye çalış dr bi sorun görmemiş şimdilik.. cnm elini karnına koyup ya şafi esmasını bebeğine şifa olsun diye niyet edip boş kaldıkça oku sayı falan gözetmeden.. sonuçta yer gök duayla ve ben esmaların titreşimlerine çok inanırım günlük hayatımda çok kullanırım esmaları..

bende bugün aşı için gidicem sağlık ocagına korkuyorum ama ağrısı oluyor mu?

normalde çok takmamaya çalıştım.araştırdıkça dibe battım o derece..annem aradı bi tanıdığımızda görülmüş...onun bebeği sağlıklı doğmuş.sık sık takipte olmuş...duruma göre erken alabilirlermiş bebeği..ayy böyle örnekler rahatlatıyor..sürekli elim karnımda okuyorum ayetelkursi falan .ya şafide çekeyim..çok tşek ederim

içime hiç kötü bişey doğmuyor cnm.. merak etme bişeycik olmayacak.. bak ben yükseleni bile boğa olan bir kadınım hislerimi yabana atma

2 hafta sonra ayrıntılı ultrason var bakalım 2 hafta nasıl geçecek duaların iz için çok Tesk ederim canım

içime hiç kötü bişey doğmuyor cnm.. merak etme bişeycik olmayacak.. bak ben yükseleni bile boğa olan bir kadınım hislerimi yabana atma
hadi inşşş...yazınca rahatladım..benimde yükselen boğa. hissleri kuvvetlidir vesselam..senin hislerine güveniyorum

hadi inşşş...yazınca rahatladım..benimde yükselen boğa. hissleri kuvvetlidir vesselam..senin hislerine güveniyorum
kendi burcumda boğa yükselenimde boğa.. ayrıca yaşam koçu eğitmeniyim yanı sıra kundalini yoga eğitimim var, esmalarla çalışma seminer sertifikam gibi gibi bir çok şeyle uğraşıyorum.. rüyalarım çıkar başkaları içinde yatarım rüyaya ve deste de bakarım.. anlayacağın bioenerji, metafizik ve esmalar ilgi alanlarım ve insanlara ücretsiz yardım yaparım ama hamileliğimden beri ne yazık ki ara verdim tüm bunlara çünkü enerjim anca kendime yetiyor..

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sen neymişsin katti bende sürekli karamsarım. Ay öyle mi oldu , ay böyle mi oldu keşke senin gibi pozitif olabilsem

süpermiş..benimde ikiside boğa..benim kendimce araştırmalarım oluyor ama sen eğitimini almışsın..tebrik ederim.bio enerji konusunda da biz burda bi topik açmıştık .kendi çapımızda basit bilgiler paylaşıyorduk..senden öğrenecek çok şey var...anneler için faydalı basit şeyler olursa paylaşırsan memnun olurum.metafizik boyutu da açıkcası biraz beni ürpertiyor..hamilelikte ara vermen güzel olmuş..çünkü bebişinde ihtiyacı var enerjiye

bebek odası takımları bu fiyatlarda komşumuz yaptırmış 3,500 a kız çocuğu olduğu için ilerde arabalı yatak vs tutkusu olmaz erkek olsa oda yapmayacaktım. ama illk çocuğumuz parça parça alıp yamalı olmasındansa böyle 10 sene kullanırız allah ömür verirse kız çocugu sonuçta daha ne isteyebilirki, küçük bir yatak beşik bile 500 liradan başlıyor.
ben küçük beşik almıyorum arkadaşımdan kullnmk için 5 aylığına alacagım dolayısıyla bütçemizi buraya ayırdık. bunun yatağı büyüyen yatak canım komidin ve korkuluklar cıkınca tek kişik genç odasına dönüyor,
daha güzelleri size nasip olsun inş.

benim ilk gebelikte detaylı ultrasonda kordonda besleyen damarın 2 yerine 1 olduğu ortaya çıkmıştı, gebelik ona göre takip edildi, ilerleyen haftalarda bir detaylı ultrason daha yapıldı, 41.haftaya kadar doğmayınca sezeryan oldum, yoksa 1 hafta daha bekleyecektik ama ani ölüm riski çok yüksek dedi doktor.
bir arkadaşımın da detaylıda bebeğin bağırsağında tıkanıklık farkedildi, evet gebeliğinde çok üzüldü, ama bebek doğar doğmaz ameliyata alındı. görülmeseydi müdahale geç olabilirdi..
bu şekilde faydalarını gördüm ben ve mutlaka öneririm... bu sefer de mutlaka kordonu iyi incelemelerini isteyeceğim

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sen neymişsin katti bende sürekli karamsarım. Ay öyle mi oldu , ay böyle mi oldu keşke senin gibi pozitif olabilsem
herşey istemekle başlıyor belmaakca'm sen yeterki ne istediğini belirle ve ona uygun adımlar at gerisi kendiliğinden gelecek.. pozitif olmak istiyorsan önce bunu yürekten iste, sonra kendini negative eden her durum, olay ve kişiden uzak tutmaya çalış negatif hissettiğin her an hemen seni mutlu eden bir anını düşün ve gülümsemeye çalış.. herşeyden önce pozitif olmanın ve pozitifliği bir yaşam tarzı yapmanın en büyük adımı affetmek kime kırgınsan kızgınsan onları affetmek ve nefret yerine sevgi besleyebilmek.. en zor görünen kuraldır ama bi başladınmı gerisi gelir.. hem affettiğini kızgın veya kırgın olduğun kişilerin bilmesinede gerek yok içinde affetmen yeterli al sana ufak tiyolar hayde kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…