canımsınherşey istemekle başlıyor belmaakca'm sen yeterki ne istediğini belirle ve ona uygun adımlar at gerisi kendiliğinden gelecek.. pozitif olmak istiyorsan önce bunu yürekten iste, sonra kendini negative eden her durum, olay ve kişiden uzak tutmaya çalış negatif hissettiğin her an hemen seni mutlu eden bir anını düşün ve gülümsemeye çalış.. herşeyden önce pozitif olmanın ve pozitifliği bir yaşam tarzı yapmanın en büyük adımı affetmek kime kırgınsan kızgınsan onları affetmek ve nefret yerine sevgi besleyebilmek.. en zor görünen kuraldır ama bi başladınmı gerisi gelir.. hem affettiğini kızgın veya kırgın olduğun kişilerin bilmesinede gerek yok içinde affetmen yeterli al sana ufak tiyolar hayde kolay gele
yok cnm hiiiç ürperecek bişey yok metafizik deyince sen başka bişieyler algıladın ben anladım seni ama alakası yok.. 16 senedir sıkı bir araştırmacı ve son 6 senedir nacizane bir eğiticiyim.. ama araştırmalar hiç bitmez hergün kendime yeni bir bilgi ekliyorum.. tavsiye ederim tabisi hatta geçenlerde yazmıştım meditasyon ve yoga özellikle diyafram nefes tekniğiyle yapılırsa bebek hareketlerini çok net hissediyorsunuz.. denemenizi tavsiye ederim.. çooook güzel bir deneyimsüpermiş..benimde ikiside boğa..benim kendimce araştırmalarım oluyor ama sen eğitimini almışsın..tebrik ederim.bio enerji konusunda da biz burda bi topik açmıştık .kendi çapımızda basit bilgiler paylaşıyorduk..senden öğrenecek çok şey var...anneler için faydalı basit şeyler olursa paylaşırsan memnun olurum.metafizik boyutu da açıkcası biraz beni ürpertiyor..hamilelikte ara vermen güzel olmuş..çünkü bebişinde ihtiyacı var enerjiye
Anneysen.com diye bir site de okudum orda da kaz tüyü,pamuk yada yün tavsiye ediyorlar. Bir de yorgan için çok erken olduğu söylenmiş..Ben sanki yastık kaz tüyü olmalı elyaf terletiyor gibi bisey okumuştum bi yerde ama emin değilim.Kızlara bi soralım bence deneyimli anneler imdadımıza yetişir
Okudum canim benim.. Hayirli haberlerini bekliyoruz Allahin izniyle..Sevgili eylü anne adayı arkadaşlarım,
Ben 41 yaşındayım ve yaşım geçmeden Rabbim bir evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere.
Bir oğlum var ilk eşimden 17 yaşında, ikinci evliliğim oldu 1 sene oluyor ve ikinci baharı yaşıyorum çok mutluyum Rabbim tüm yuvalara ömür boyu mutluluklar versin.
Eşimin cocuğu yok ve çok istiyor evde bilgisayarda cep telefonunda hep bebek resimleri var.
Hiç bir sorunumuz yok doktora gittik Rabbim ne zaman yazarsa ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum, rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?
okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilginiz için, sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Bat 26 nisan pozitif sonucu Allahın izniyle paylaşırım.
Hepiniz Allaha emanet olun
kaçırmışım ve nefes tekniklerini..videosu falan varmı link atsan..kesinlikle araştırmalar bitmez.sıkı takipçinim...çok faydalanacaz senden bu durumdayok cnm hiiiç ürperecek bişey yok metafizik deyince sen başka bişieyler algıladın ben anladım seni ama alakası yok.. 16 senedir sıkı bir araştırmacı ve son 6 senedir nacizane bir eğiticiyim.. ama araştırmalar hiç bitmez hergün kendime yeni bir bilgi ekliyorum.. tavsiye ederim tabisi hatta geçenlerde yazmıştım meditasyon ve yoga özellikle diyafram nefes tekniğiyle yapılırsa bebek hareketlerini çok net hissediyorsunuz.. denemenizi tavsiye ederim.. çooook güzel bir deneyim
Cnm diyafram nefes burundan nefes aldığında göğsün değil karnın şişmesiyle alınan nefes tabi bunu kısacık yazdım şuan google amcama sor o hemen video verecek sana.. bi kaç denemeden sonra alışırsın zaten günlük hayatta mutlaka farkında olmadan yapıyorsun bu tekniği.. yoga veya meditasyon pozisyonunu al diyafram nefesini 4 saniyede al mesela 4 saniye tut 4 saniyede ver.. bir kaçgün içinde meleğini çok net hissedeceksin.. hamile yogalarıda hem bebek hareketlerini hissetmek için hem normal doğuma hazırlamak için çok önemli çünkü normal doğum tamamen nefes tekniğiyle kolaylaşıyor..kaçırmışım ve nefes tekniklerini..videosu falan varmı link atsan..kesinlikle araştırmalar bitmez.sıkı takipçinim...çok faydalanacaz senden bu durumda
ne demek canım hoş geldinbenide alır mısınız aranıza iki ay geriden geliyorum ama
2015 kasım annelerine de yaz ama tabisi bizim formada yazabilirsin arkadaşım hoşgeldin aramıza..benide alır mısınız aranıza iki ay geriden geliyorum ama
hoşgeldin park..seve sevebenide alır mısınız aranıza iki ay geriden geliyorum ama
yok ordan geliyorum ben zaten2015 kasım annelerine de yaz ama tabisi bizim formada yazabilirsin arkadaşım hoşgeldin aramıza..
tamam bakıyorum şimdi.bugünden başlıyayım uygulamaya eve geçinceCnm diyafram nefes burundan nefes aldığında göğsün değil karnın şişmesiyle alınan nefes tabi bunu kısacık yazdım şuan google amcama sor o hemen video verecek sana.. bi kaç denemeden sonra alışırsın zaten günlük hayatta mutlaka farkında olmadan yapıyorsun bu tekniği.. yoga veya meditasyon pozisyonunu al diyafram nefesini 4 saniyede al mesela 4 saniye tut 4 saniyede ver.. bir kaçgün içinde meleğini çok net hissedeceksin.. hamile yogalarıda hem bebek hareketlerini hissetmek için hem normal doğuma hazırlamak için çok önemli çünkü normal doğum tamamen nefes tekniğiyle kolaylaşıyor..
miskocanhoşgeldin park..seve seve
evt canım hayırlısı sağlıklısı olsun ben beşiğe bayıldım güle güle kullan bende başlıcam artık yavasştan alışverişeCanım 15.haftada söyledi dr. Kesin değil dedi ama yine de ben kız diye inandirdim kendimi.basta hislerim erkek yonundeydi gerçi ama insan kız duyunca bir mutlu oluyor hayal falan kurupbeşik civil de kampanyasiz 439 falanda ben başka yerden 350 ye aldım
Tamam o halde gitmeden bi pastaneden tatli bisey alip yiyeyim ins ise yarar :)
Peki canim bu sefer tam gorecekken donduyse belli olmadi oyle mi ?? bi daki seferki randevun ne zmn ? kaçinci haftada olucak?
yok canım doktok gördü fotoğrafını çekecekken döndü bebiş erkek olduğunu öğrendik :)
hmm güzel taktik tabiki testler aşılar doğum alışverişleri ne ararsan var bizde.. sanada ışık tutabilirsek ne mutlu bizeyok ordan geliyorum ben zaten
tecrübeleri iki ay önceden öğreneyim istedim
alışveriş için erken değil mi ya anaaaamhmm güzel taktik tabiki testler aşılar doğum alışverişleri ne ararsan var bizde.. sanada ışık tutabilirsek ne mutlu bize
kasık ağrıların ara ara devam edecek..rahim büyüyor bu durumda kasıklara vuruyor..bulantılarda 14-15. haftalara kadar devam eden oldu diye biliyorummiskocan
çömez olarak ilk sorum kasık ağrılarınız ve bulantılarınız ne zaman geçti
şuan erken , erken takibin amacı da her gördüğünü yapman değil herhalde günü gelince fikir olur dimi amaalışveriş için erken değil mi ya anaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?