2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canımsın

yok cnm hiiiç ürperecek bişey yok metafizik deyince sen başka bişieyler algıladın ben anladım seni ama alakası yok.. 16 senedir sıkı bir araştırmacı ve son 6 senedir nacizane bir eğiticiyim.. ama araştırmalar hiç bitmez hergün kendime yeni bir bilgi ekliyorum.. tavsiye ederim tabisi hatta geçenlerde yazmıştım meditasyon ve yoga özellikle diyafram nefes tekniğiyle yapılırsa bebek hareketlerini çok net hissediyorsunuz.. denemenizi tavsiye ederim.. çooook güzel bir deneyim

Ben sanki yastık kaz tüyü olmalı elyaf terletiyor gibi bisey okumuştum bi yerde ama emin değilim.Kızlara bi soralım bence deneyimli anneler imdadımıza yetişir
Anneysen.com diye bir site de okudum orda da kaz tüyü,pamuk yada yün tavsiye ediyorlar. Bir de yorgan için çok erken olduğu söylenmiş..

Okudum canim benim.. Hayirli haberlerini bekliyoruz Allahin izniyle..

kaçırmışım ve nefes tekniklerini..videosu falan varmı link atsan..kesinlikle araştırmalar bitmez.sıkı takipçinim...çok faydalanacaz senden bu durumda

kaçırmışım ve nefes tekniklerini..videosu falan varmı link atsan..kesinlikle araştırmalar bitmez.sıkı takipçinim...çok faydalanacaz senden bu durumda
Cnm diyafram nefes burundan nefes aldığında göğsün değil karnın şişmesiyle alınan nefes tabi bunu kısacık yazdım şuan google amcama sor o hemen video verecek sana.. bi kaç denemeden sonra alışırsın zaten günlük hayatta mutlaka farkında olmadan yapıyorsun bu tekniği.. yoga veya meditasyon pozisyonunu al diyafram nefesini 4 saniyede al mesela 4 saniye tut 4 saniyede ver.. bir kaçgün içinde meleğini çok net hissedeceksin.. hamile yogalarıda hem bebek hareketlerini hissetmek için hem normal doğuma hazırlamak için çok önemli çünkü normal doğum tamamen nefes tekniğiyle kolaylaşıyor..

tamam bakıyorum şimdi.bugünden başlıyayım uygulamaya eve geçince

evt canım hayırlısı sağlıklısı olsun ben beşiğe bayıldım güle güle kullan bende başlıcam artık yavasştan alışverişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…