2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet cnm bana 14.haftada kiza benziyor ama emin diilim dedi
Ilk hamileligimdede ogluma basta kiza benziyor demisti 16.haftada erkek oldugu anlasildi
Bakalim bu degisecekmi

Selam kızlar..bugün kontrole gittim bebeğimin başı rahim ağzına gelmiş ama rahim ağzı kapalı Dr istirahat verdi benim durumumda olan bana yardımcı olabilir mi çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye üzüntüden mahvoldum

evdeysen ayaklarının altına yüksek bişey koyarak dinlen..rahim ağzı kapalı korkma inş

geçmiş olsun canım başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Arkadaşlar yardımcı olur sana şimdi .Sen üzülme bebişini de üzme ne olur canım benim.

geçmiş olsun canım başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Arkadaşlar yardımcı olur sana şimdi .Sen üzülme bebişini de üzme ne olur canım benim.
Sağol canım benim desteğin için bende böyle birşey duymadım bilmiyorum da ne yapacağımı erken doğuma sebep olabiliyormuş Allah korusun

ewet canım kaşıntı içten gelio ve tek bi noktada sadece

kızlar bebek şekerlerini kaç adet almayı düşünüyorsunuz? kişisine göre değişir tabi ama genel bi sayı söyler misiniz?

aynen walla canım Allah hepınızın yardımcısı olsun :)

nasıl isteyen yaptırıyormuş. ilgisizmiş senin ki!

bilmiyorum canim 2 li normal çıktı amniosentez düşünmüyorum ama böyle beklemek çok zor
Canım ikili sonucunla üçlü sonucunun resmini çekip atar mısın? Kalbini ferah tut, Rabbim inş bebeğine sağlık versin.

hayırlısı olsun canım ınsallah oglusunla bol bol vakıt gecırırsın :)

Günaydın cnm dogum parasını dogum iznin bittikten sonra iş başı aldıktan sonra 1 hafta icinde ptt veya ziraat bankasından alacaksın calistigin firmanın muhasebesi seni yönlendirecek..
anladım canımm ama ben dogumdan sonrta calısmayı dusunmuyorum o zaman nasıl yapıcamm

Sağol canım benim desteğin için bende böyle birşey duymadım bilmiyorum da ne yapacağımı erken doğuma sebep olabiliyormuş Allah korusun
geçmiş olsun bildiğim kadarıyla rahim ağzın açık olsaydı dikeceklerdi ama kapalıymış..gebeliğinin bundan sonraki kısmını yatarak geçireceksin Allahın izni ile bebeğine bir şey olmayacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…