Evet cnm bana 14.haftada kiza benziyor ama emin diilim dediLife city post, kesinlesecek demissin ?
peki ne demisler di kiza mi erkege mi benziyomus ?
Bnimkide bacaklarini önüne koyuyo sürekli, arkadaslarim soguk tatli bi içecek veya tatli seyler yersem daha cok kipirdar gosterir demisti sence dogru mu ???
Veya kizlar sizin var mi bildiginiz yapabilecegimiz bisyler??
Öğrenip neticenyok ordan geliyorum ben zaten
tecrübeleri iki ay önceden öğreneyim istedim
evdeysen ayaklarının altına yüksek bişey koyarak dinlen..rahim ağzı kapalı korkma inşSelam kızlar..bugün kontrole gittim bebeğimin başı rahim ağzına gelmiş ama rahim ağzı kapalı Dr istirahat verdi benim durumumda olan bana yardımcı olabilir mi çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye üzüntüden mahvoldum
geçmiş olsun canım başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Arkadaşlar yardımcı olur sana şimdi .Sen üzülme bebişini de üzme ne olur canım benim.Selam kızlar..bugün kontrole gittim bebeğimin başı rahim ağzına gelmiş ama rahim ağzı kapalı Dr istirahat verdi benim durumumda olan bana yardımcı olabilir mi çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye üzüntüden mahvoldum
Evet canım evdeyim inşallah bir sıkıntı olmaz Dr da böyle söyledievdeysen ayaklarının altına yüksek bişey koyarak dinlen..rahim ağzı kapalı korkma inş
Sağol canım benim desteğin için bende böyle birşey duymadım bilmiyorum da ne yapacağımı erken doğuma sebep olabiliyormuş Allah korusungeçmiş olsun canım başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Arkadaşlar yardımcı olur sana şimdi .Sen üzülme bebişini de üzme ne olur canım benim.
ewet canım kaşıntı içten gelio ve tek bi noktada sadeceanım 1-2 haftaya hissedersin..
Ben kıpırtı şeklinde hissediyordum 16.cı haftalardan beri.. Ama haftalar geçtikçe daha net hissettim kıpırtı değil tekme şeklinde :)
Kaşıntı derken içinden mi? :)
Kıpır kıpır o ama sen hissedemiyorsun, herkes bir deil canım az kalmış ama hissedersin..
aynen walla canım Allah hepınızın yardımcısı olsun :)Benimde aynı canım . Kayınvalidem gelecek Çanakkale'den ve muhtemelen işe başlayınca da o bakacak 2 yıl bende. Bende çok çekiniyorum nasıl olacak bilmiyorum, işime karışılmasını da sevmem . Allah yardımcımız olsun canım benim
nasıl isteyen yaptırıyormuş. ilgisizmiş senin ki!Kızlar bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı için aramadiniz dedim hemşire bahçeye sigara içmeye çıkmış biz aramıyoruz zaten isteyen yaptırıyor zorunlu degil dedi.
20.haftadan im dedim aşıyı yaptı sonrà sisteme baktı sen 19 haftaliksin dedi bir şey olmaz dedi artık aşıyı vurmuştu.
19+3 yani 20. Haftadayim ama doktorlar bunu 19. Hafta olarak görüyorlar heralde
Canım ikili sonucunla üçlü sonucunun resmini çekip atar mısın? Kalbini ferah tut, Rabbim inş bebeğine sağlık versin.bilmiyorum canim 2 li normal çıktı amniosentez düşünmüyorum ama böyle beklemek çok zor
hayırlısı olsun canım ınsallah oglusunla bol bol vakıt gecırırsın :)tatlım bn ünide öğretim görevlisiyim, dönem içinde izin kullanamıyoruz.. o nedenle önce 38 günlük yıllık iznimi kullanıcam.. sonra doğum iznimi başlatıcam.. 16 haftalık iznim bitince de bikaç hafta jinekologumdan rapor alıcam.. sonrasında amcam da doktor, ondan da bi aylık heyet raporu alıcam.. bu şekilde oğluşum 6 aylık oluncaya kdr onunla kalmayı planlıyorum.. umarım evdeki hesap çarşıya uyar
anladım canımm ama ben dogumdan sonrta calısmayı dusunmuyorum o zaman nasıl yapıcammGünaydın cnm dogum parasını dogum iznin bittikten sonra iş başı aldıktan sonra 1 hafta icinde ptt veya ziraat bankasından alacaksın calistigin firmanın muhasebesi seni yönlendirecek..
geçmiş olsun bildiğim kadarıyla rahim ağzın açık olsaydı dikeceklerdi ama kapalıymış..gebeliğinin bundan sonraki kısmını yatarak geçireceksin Allahın izni ile bebeğine bir şey olmayacak inşallahSağol canım benim desteğin için bende böyle birşey duymadım bilmiyorum da ne yapacağımı erken doğuma sebep olabiliyormuş Allah korusun
izin bittikten sonra iş bası aldıgında 1 hafta ıcınde ptt yada ziraat bankasından alıyorsun demış forumda bı arkadas canım :)Aynen cnm bende aynı senin gibi düşünüorum izin bitince sgkdan alıosun paranı
nemi ediciğim ne mi ediciğim kabul et sessiz sessiz ağustos annelerini az kolaçan etmemişindirÖğrenip neticenZamanı gelınce zaten yaşıyorsun :)işin şakası tabi ,buyur gel cnm
doğumdan sonra doğum iznin bitince git işe bikaç günde alırsın zaten paranı sonra çık yine..anladım canımm ama ben dogumdan sonrta calısmayı dusunmuyorum o zaman nasıl yapıcamm
benim doktorum ilk hamileliğimde tetenoz aşısı için şart değil demişti.nasıl isteyen yaptırıyormuş. ilgisizmiş senin ki!
benimkilerde doktoruna sor dediler sordum yaptırman iyi olur dedi hem bebeği hem anneyi koruyormuş en azından iki doz yaptırmak gerekmişnasıl isteyen yaptırıyormuş. ilgisizmiş senin ki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?