cnm 100 tane yapayım diyorum mevlüte gelen 40-50 kişi olur bnm eş dost akraba her gelen 2 alsa zaten biter..kızlar bebek şekerlerini kaç adet almayı düşünüyorsunuz? kişisine göre değişir tabi ama genel bi sayı söyler misiniz?
Çok teşekkür ederim canım inşallah birşey olmaz bebeğime Rabbim hepimizi korusungeçmiş olsun bildiğim kadarıyla rahim ağzın açık olsaydı dikeceklerdi ama kapalıymış..gebeliğinin bundan sonraki kısmını yatarak geçireceksin Allahın izni ile bebeğine bir şey olmayacak inşallah
nasıl ayrılcam kı oglusumdan bı kaç gunde olsaadoğumdan sonra doğum iznin bitince git işe bikaç günde alırsın zaten paranı sonra çık yine..
ben ortalama 50 diye düşündüm.yanına extra hediye vs yaptırırım belki dedim.ama daha hesap kitap yapmadımkızlar bebek şekerlerini kaç adet almayı düşünüyorsunuz? kişisine göre değişir tabi ama genel bi sayı söyler misiniz?
o zaman doğum iznine çıkmadanm konuş sgk çıkışını doğum paranı alınca yapsınlar.. sende takip et iznin bitince eşin muhasebeye söylesin evrak verecekler o evrakla gidip çekersin paranı ertesigünde çıkışını yaparlar.. bende doğum sonrası çıkıyorum konuştum patronla öyle yapacağız gelip evrakı alıcam paramı çekince çıkışımı yapacaklar.. 1 sene oğlumu büyütmek istiyorum bende..nasıl ayrılcam kı oglusumdan bı kaç gunde olsaaama yapacacak bişi yok malesef yada patronlarımla konussam ıse gelmıs gıbı gosterseler benı bıkac gun olur heralde :) nede olsa esımle aynı yerde calısıoruz nazımız gecer dıye dusunuyorum :)
ben keçeden kendim yapıcam cnm malzemelerimi de aldım kundakta bebek yapıcam ama doğum iznime çıkınca başlarım yapmaya.. rsm atarım o zaman..ben ortalama 50 diye düşündüm.yanına extra hediye vs yaptırırım belki dedim.ama daha hesap kitap yapmadım
HİÇ ağrı olmadı için rahat olsun hersey yavrularımız icin:) ben sormayı unuttum sen unutmazsan sor bi banyo ne zman yapabilirizbende bugün aşı için gidicem sağlık ocagına korkuyorum ama ağrısı oluyor mu?
Canim ben gitmeden once cikolata yiyorum. 12. Haftamda hicbirsey yemeden gittim hic hareket etmemisti. Simdi hep giderken cikolata yiyip gidiyorum 1,2 saat oncesinden, kipir kipir oluyo hic durmuyo :)Life city post, kesinlesecek demissin ?
peki ne demisler di kiza mi erkege mi benziyomus ?
Bnimkide bacaklarini önüne koyuyo sürekli, arkadaslarim soguk tatli bi içecek veya tatli seyler yersem daha cok kipirdar gosterir demisti sence dogru mu ???
Veya kizlar sizin var mi bildiginiz yapabilecegimiz bisyler??
geçen gün çok şirin sabunlar gördüm bende..daha kafamda netleştirmedim. bakayım benimde yapabileceğim bişeyler varmı..el emeğim olsun..ben keçeden kendim yapıcam cnm malzemelerimi de aldım kundakta bebek yapıcam ama doğum iznime çıkınca başlarım yapmaya.. rsm atarım o zaman..
netten keçede kundaklı bebek yaz onlara bi bak yapılabilir şeyler cnm.. yaparım dersen malzeme ayarlarız sanada.geçen gün çok şirin sabunlar gördüm bende..daha kafamda netleştirmedim. bakayım benimde yapabileceğim bişeyler varmı..el emeğim olsun..
devletteysen bikaç ay daha ücretsiz al..ben ücretsiz almayı düşünüyorum yaklaşık bebek 6 aylık olana kadardoğum izni çok azz yaa çok moralim bozuk(
37.haftada çıksam bile, bebeğim 3 aylıkken işe dönüyorum(
hiç istemiyorum yaa, neden bu kadar az
Yazın belki yorganı kullanılmaz ama yastığı kullanılabilir diye düşünüyorum ama bulunduğunuz yerin iklimi de etkiler sıcak iklim olan yerse gerek kalmaz ama bazen yaz da olsa geceleri soğuk olan yerler var o durumda gece de kullanılabilir sanırım... Ama yün yaptıracaksanız nacizane önerim yorganlara konulan yün miktarını çok fazla tutmamak yoksa fazla konulursa ağır olduğu için rahatsız oluyor insan, bebeklerimiz de rahatsız olmasın.. Ben kendi yorganlarımı da hafif yaptırdım rahatlıkla kullanıyorum mesela bir yorganı 5-6 kg yünden yapıyorlarken ben 3-4 kg konulmasını istedim ve gayet hafif oldu zaten kış da olsa ev sıcak oluyor fazla kalın olmasına da gerek kalmıyor..Annem de yün yaptıralım daha sağl8klı dedi ama yazın kullanılmaz herhalde yün.Yaz için ne düşünüyorsunuz ?
evet ne yazıkki öyle cnm.. o yüzden ara vericem ben 1 sene evde kalıcam..doğum izni çok azz yaa çok moralim bozuk(
37.haftada çıksam bile, bebeğim 3 aylıkken işe dönüyorum(
hiç istemiyorum yaa, neden bu kadar az
devletteysen bikaç ay daha ücretsiz al..ben ücretsiz almayı düşünüyorum yaklaşık bebek 6 aylık olana kadar
evet ne yazıkki öyle cnm.. o yüzden ara vericem ben 1 sene evde kalıcam..
Kem kümnemi ediciğim ne mi ediciğim kabul et sessiz sessiz ağustos annelerini az kolaçan etmemişindir
ok bakayımnetten keçede kundaklı bebek yaz onlara bi bak yapılabilir şeyler cnm.. yaparım dersen malzeme ayarlarız sanada.
anladım..ihtiyaçta varsa mecbur devam işe..kim bakacak peki..annen falansa için daha rahat olur en azındandevlette değilim maalesef, alamıyorum izin bugün öğrenmiş oldum
Vuuuu şok şok ..ilk defa kendimle aynı kaderi yaşayan biriyle karşılaştım :)gel bacım gel dertleşelim ..sen bna nasıl vc ye yetişemediğşni anlat ,bende sana baskıdan dolayı sağ bacağımı hareket ettiremediğimden ...Selam kızlar..bugün kontrole gittim bebeğimin başı rahim ağzına gelmiş ama rahim ağzı kapalı Dr istirahat verdi benim durumumda olan bana yardımcı olabilir mi çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye üzüntüden mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?