cnm bebiş için bende feragat edicem mecbur.. kızımda da öyle yapmıştım 14 ben baktım 14 ay sonra işe başladım..ne güzel yaa ben de öyle yaparsam ev alamıcaznapcamı şaşırdım
anladım..ihtiyaçta varsa mecbur devam işe..kim bakacak peki..annen falansa için daha rahat olur en azından
canım benim 4lü test yaptır daha kesin ve aminosentez gibi riskli değil 3lü aynısıcanim aminosentez düşünmüyorum kafam çok karışık 2 lim normal çıkmıştı oysa
cnm bebiş için bende feragat edicem mecbur.. kızımda da öyle yapmıştım 14 ben baktım 14 ay sonra işe başladım..
bilmiyorum canim 2 li normal çıktı amniosentez düşünmüyorum ama böyle beklemek çok zor
oyy 9 ay taşıcan sen onu..senin sesinide unutmaz kokunuda..bak öyle deme..benden senden 3 ay sonra başlıcam işe..çeşmeleri açıcam yoksa..iş duygusallığa gidiyorkayınvalidem bakcak,içim rahat olur da çok kötü değil mi yaa küçücük bebeği bırakmak, beni unutacak zaten
yok yok unutmaz bağda gayet güzel oluşur kardeşim 2 ay sonra çalışmaya başladı şimdi 9 aylık yeğenim kapıda annesini bekliyor akşamları biliyor geleceğini.. annem bakıyor yeğenime ama tabi emziremedi 3. ayda bıraktı emmeyi..3 ayda çocuk beni unutur zaten,doğru dürüst de emziremicem. bir bağ oluşmaz di mi?
kattinacım ya seni öncelikle tebrik ederim. benim de burcum ve yükselenim boğa. mesleğimden dolayı yogaya eğitmenle çalışacak fırsat bulamıyorum yoğunum , hamilelikle ilgili nette önerdiğin yoga veya meditasyon video, hoca vs var mıyok cnm hiiiç ürperecek bişey yok metafizik deyince sen başka bişieyler algıladın ben anladım seni ama alakası yok.. 16 senedir sıkı bir araştırmacı ve son 6 senedir nacizane bir eğiticiyim.. ama araştırmalar hiç bitmez hergün kendime yeni bir bilgi ekliyorum.. tavsiye ederim tabisi hatta geçenlerde yazmıştım meditasyon ve yoga özellikle diyafram nefes tekniğiyle yapılırsa bebek hareketlerini çok net hissediyorsunuz.. denemenizi tavsiye ederim.. çooook güzel bir deneyim
Ben de okudum canım... allah en kısa zamanda kalbinden geçeni nasip etsin..Sevgili eylü anne adayı arkadaşlarım,
Ben 41 yaşındayım ve yaşım geçmeden Rabbim bir evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere.
Bir oğlum var ilk eşimden 17 yaşında, ikinci evliliğim oldu 1 sene oluyor ve ikinci baharı yaşıyorum çok mutluyum Rabbim tüm yuvalara ömür boyu mutluluklar versin.
Eşimin cocuğu yok ve çok istiyor evde bilgisayarda cep telefonunda hep bebek resimleri var.
Hiç bir sorunumuz yok doktora gittik Rabbim ne zaman yazarsa ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum, rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?
okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilginiz için, sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Bat 26 nisan pozitif sonucu Allahın izniyle paylaşırım.
Hepiniz Allaha emanet olun
cnm ben netten hiç bakmıyorum ama sizler için detaylı bi bakayım bulursam içime sinen bişey paylaşayım..kattinacım ya seni öncelikle tebrik ederim. benim de burcum ve yükselenim boğa. mesleğimden dolayı yogaya eğitmenle çalışacak fırsat bulamıyorum yoğunum , hamilelikle ilgili nette önerdiğin yoga veya meditasyon video, hoca vs var mı
cnm ben netten hiç bakmıyorum ama sizler için detaylı bi bakayım bulursam içime sinen bişey paylaşayım..
canım bende tığ işi battaniye örüyorum, şiş den anlamam o yüzden model bulursam paylaşayım.kızlar patik ipi hakkında bilgi istiyorum.tığla işlicem..hangi ipi almalıyım
peki marka olarak hangi yün kullanıyorsuncanım bende tığ işi battaniye örüyorum, şiş den anlamam o yüzden model bulursam paylaşayım.
bu testleri hiç duymadım bir araştırma canim tsk bilgilendirdigin icinbence prena ya da harmony test yaptır.için rahatlasın.
Dogum izni bitiminden sonra 6 ay yarim gun biliosunuz demidevletteysen bikaç ay daha ücretsiz al..ben ücretsiz almayı düşünüyorum yaklaşık bebek 6 aylık olana kadar
tığ battaniye için himalaya dolphin kadife diye bi pofuduk bi ipi var onu kullanıyorumpeki marka olarak hangi yün kullanıyorsun
hangi değerler yüksek çıktı tahlilin elindeyse yazabilirmisin bende yaptırdım düşük risk ama gel görüşelim dedi çarşamba gidecem bende ıkılıde temiz gelmene gerek yok demiştimrb kizlar bugün dr gittim moralim çok bozuk 2 li tarama testim normal çıkmıştı 3 lu tarama testim riskli değerler yüksek çıktı dr aminosentez yapmayı önerdi uffff morelim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?