2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar ben tığ işinden patik ve bere örmek istiyorum...model ve renkler konusunda fikir verecek varmı..ha bide hangi ip

anladım..ihtiyaçta varsa mecbur devam işe..kim bakacak peki..annen falansa için daha rahat olur en azından

kayınvalidem bakcak,içim rahat olur da çok kötü değil mi yaa küçücük bebeği bırakmak, beni unutacak zaten

kayınvalidem bakcak,içim rahat olur da çok kötü değil mi yaa küçücük bebeği bırakmak, beni unutacak zaten
oyy 9 ay taşıcan sen onu..senin sesinide unutmaz kokunuda..bak öyle deme..benden senden 3 ay sonra başlıcam işe..çeşmeleri açıcam yoksa..iş duygusallığa gidiyor

3 ayda çocuk beni unutur zaten,doğru dürüst de emziremicem. bir bağ oluşmaz di mi?
yok yok unutmaz bağda gayet güzel oluşur kardeşim 2 ay sonra çalışmaya başladı şimdi 9 aylık yeğenim kapıda annesini bekliyor akşamları biliyor geleceğini.. annem bakıyor yeğenime ama tabi emziremedi 3. ayda bıraktı emmeyi..

kattinacım ya seni öncelikle tebrik ederim. benim de burcum ve yükselenim boğa. mesleğimden dolayı yogaya eğitmenle çalışacak fırsat bulamıyorum yoğunum , hamilelikle ilgili nette önerdiğin yoga veya meditasyon video, hoca vs var mı

Ben de okudum canım... allah en kısa zamanda kalbinden geçeni nasip etsin..

cnm ben netten hiç bakmıyorum ama sizler için detaylı bi bakayım bulursam içime sinen bişey paylaşayım..

kızlar patik ipi hakkında bilgi istiyorum.tığla işlicem..hangi ipi almalıyım

mrb kizlar bugün dr gittim moralim çok bozuk 2 li tarama testim normal çıkmıştı 3 lu tarama testim riskli değerler yüksek çıktı dr aminosentez yapmayı önerdi uffff morelim bozuk
hangi değerler yüksek çıktı tahlilin elindeyse yazabilirmisin bende yaptırdım düşük risk ama gel görüşelim dedi çarşamba gidecem bende ıkılıde temiz gelmene gerek yok demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…