Ayyy cok guzel canm bi bebegin ustnde gormustm bayilmstm :)Herkese selam Oğluma pantolon aldım babası asker oğlu da kamuflaj desenli pantolon giysin dimi
Dogum izni bitiminden sonra 6 ay yarim gun biliosunuz demi
senin modelin böylemi...patik için kalınmı düşer acaba bu iptığ battaniye için himalaya dolphin kadife diye bi pofuduk bi ipi var onu kullanıyorum
Naptın canım, gittin mi?Cnm Necati Bey'den randevu aldım Pazartesi'ye ,bakalım o nediyecek durumuma ,inş ilgili bir Dr dur
bebek odası takımları bu fiyatlarda komşumuz yaptırmış 3,500 a kız çocuğu olduğu için ilerde arabalı yatak vs tutkusu olmaz erkek olsa oda yapmayacaktım. ama illk çocuğumuz parça parça alıp yamalı olmasındansa böyle 10 sene kullanırız allah ömür verirse kız çocugu sonuçta daha ne isteyebilirki, küçük bir yatak beşik bile 500 liradan başlıyor.
ben küçük beşik almıyorum arkadaşımdan kullnmk için 5 aylığına alacagım dolayısıyla bütçemizi buraya ayırdık. bunun yatağı büyüyen yatak canım komidin ve korkuluklar cıkınca tek kişik genç odasına dönüyor,
daha güzelleri size nasip olsun inş.
bunu battaniye de kullanıyorlar canım , patik için kalın tabi. derya baykalın yaptığı güzel tığ işleri var.ordan da bi bak istersensenin modelin böylemi...patik için kalınmı düşer acaba bu ip
canım aynı şeyleri geçen gebeliğimde yaşadım..zor bi durum..rabbim yardımcın olsun..sabır ve selamet versin..o senin artık cenneteki meleğin..şefaatçin...dualarımız seninleKızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
Canım Allah sana sabır versin. Ben de tam evlilik yıldönümümden birkaç gün önce yaşadım bu durumu. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. İnş kolay bir şekilde atlatırsın. İlk kaybın mı?Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
canım kardeşim başın sağ olsun. öbür dünyada o sana şefaatçi olur inşallah. orada tanışırsın bebeğinle. hiç mi belirti vermedi peki... sen anlamadın mı tuhaf bişeyler olduğunu? hani bize de tecrübe olması açısından sorıyorum yanlış anlamazsan.. ama konuşmak zorunfda da değilsin tabi.. tüh.. bak çok üzüldüm şimdi.. tühKızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
Allahım ya, benim kafa uçmuş iyice :) Diyorum ben miskamberi bi yerden hatırlıyorum :)canım aynı şeyleri geçen gebeliğimde yaşadım..zor bi durum..rabbim yardımcın olsun..sabır ve selamet versin..o senin artık cenneteki meleğin..şefaatçin...dualarımız seninle
Canım malesef hareketsizlik haricinde hiç belirtisi olmuyor.canım kardeşim başın sağ olsun. öbür dünyada o sana şefaatçi olur inşallah. orada tanışırsın bebeğinle. hiç mi belirti vermedi peki... sen anlamadın mı tuhaf bişeyler olduğunu? hani bize de tecrübe olması açısından sorıyorum yanlış anlamazsan.. ama konuşmak zorunfda da değilsin tabi.. tüh.. bak çok üzüldüm şimdi.. tüh
canım ya çok üzüldüm neden olmuş böyle , nasıl anladın.Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
çook üzüldüm arkadaşım herşey Allahtan vardır bunda da bir hayır demekten başka çare yok Rabbim kalbine metanet versin.. dualarım seninle..Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
Canım genetik pıhtılaşma ve kromozom testi iste doktordan. Pıhtılaşmanın üzerinde dur mutlaka. Normalde tek kayıpta yapmıyorlar ama ısrarcı ol.Hiçbir belirtisi olmadı canım ne agrı sızıı ne kanama akıntı bebegımın suyuda tamamen bitmiş evet ilk kaybımdı insan ilk üç ay içinde bekliyebiliyor böyle durumları belkı ama bukafar büyümüşken beklememiştim acıkcası kaderimizde bu varmıs yapıcagımız bişey yok artık
pıhtıdaşım :) doğru değilmi ordan?Allahım ya, benim kafa uçmuş iyice :) Diyorum ben miskamberi bi yerden hatırlıyorum :)
inan çok üzüldüm.çok şaşırdım.Allah yardımcınız olsun.Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?