2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe

Hıım o zmn iyi inş gönlünüze göre olur allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)

canım aynı şeyleri geçen gebeliğimde yaşadım..zor bi durum..rabbim yardımcın olsun..sabır ve selamet versin..o senin artık cenneteki meleğin..şefaatçin...dualarımız seninle

Canım Allah sana sabır versin. Ben de tam evlilik yıldönümümden birkaç gün önce yaşadım bu durumu. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. İnş kolay bir şekilde atlatırsın. İlk kaybın mı?

canım kardeşim başın sağ olsun. öbür dünyada o sana şefaatçi olur inşallah. orada tanışırsın bebeğinle. hiç mi belirti vermedi peki... sen anlamadın mı tuhaf bişeyler olduğunu? hani bize de tecrübe olması açısından sorıyorum yanlış anlamazsan.. ama konuşmak zorunfda da değilsin tabi.. tüh.. bak çok üzüldüm şimdi.. tüh

canım aynı şeyleri geçen gebeliğimde yaşadım..zor bi durum..rabbim yardımcın olsun..sabır ve selamet versin..o senin artık cenneteki meleğin..şefaatçin...dualarımız seninle
Allahım ya, benim kafa uçmuş iyice :) Diyorum ben miskamberi bi yerden hatırlıyorum :)

Hiçbir belirtisi olmadı canım ne agrı sızıı ne kanama akıntı bebegımın suyuda tamamen bitmiş evet ilk kaybımdı insan ilk üç ay içinde bekliyebiliyor böyle durumları belkı ama bukafar büyümüşken beklememiştim acıkcası kaderimizde bu varmıs yapıcagımız bişey yok artık

Canım malesef hareketsizlik haricinde hiç belirtisi olmuyor.

canım ya çok üzüldüm neden olmuş böyle , nasıl anladın.

çook üzüldüm arkadaşım herşey Allahtan vardır bunda da bir hayır demekten başka çare yok Rabbim kalbine metanet versin.. dualarım seninle..

Canım genetik pıhtılaşma ve kromozom testi iste doktordan. Pıhtılaşmanın üzerinde dur mutlaka. Normalde tek kayıpta yapmıyorlar ama ısrarcı ol.

inan çok üzüldüm.çok şaşırdım.Allah yardımcınız olsun.
başın sağ olsun arkadaşım.Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…